Pokaż pełną wersje : Wypas pking i jaki loot!!
Sayanin91
11-11-2005, 14:40
Zeby uczcic swieto niepodleglosci naszego panstwa postanowilem ubic jakiegos polaka :D
niegram na tej "Elysi" i jezeli ktos bedzie chcial sie zamienic wzamian za itemki na guardi =)
Film (http://rapidshare.de/files/7481760/huhuhu.rec.html)
milego ogladania COMMENT PLX
-Jak co to moj nick na Guardi Dobuzibierski
West Club
11-11-2005, 14:59
No udalo ci sie,gz lootu B) Knight sux!!! X(
..::QRAS::..
11-11-2005, 17:59
Bardzo ladne pk , i gz lootu xD
Gratz!! Gratz!! Gratz!! lootu i pk :) ;) :)
Mam posatc na guardi 15 sorsa :D ale mam kumpli na 40-tych i troche mniejszych lvlach zrobilem tam postac tylko po to aby sie nie nudzic :D
Gratz!! Gratz!! Gratz!! lootu i pk :) ;) :)
Mam posatc na guardi 15 sorsa Name: Soceo :D
ale mam kumpli na 40-tych i troche mniejszych lvlach zrobilem tam postac tylko po to aby sie nie nudzic :D
Szu Pa Slayer
11-11-2005, 19:25
Zeby uczcic swieto niepodleglosci naszego panstwa postanowilem ubic jakiegos polaka :D
niegram na tej "Elysi" i jezeli ktos bedzie chcial sie zamienic wzamian za itemki na guardi =)
Film (http://rapidshare.de/files/7481760/huhuhu.rec.html)
milego ogladania COMMENT PLX
Zastanow sie co piszesz idioto, z okazji swieta niepodleglosci zabijasz polakow.... rozumie ze to tylko gra ale takich rzeczy sie nie pisze....
:(
ragafewee
11-11-2005, 19:26
locik dobry jak na taki lvl gz ucieczki :)
Zastanow sie co piszesz idioto, z okazji swieta niepodleglosci zabijasz polakow.... rozumie ze to tylko gra ale takich rzeczy sie nie pisze....
Noob-pseudopatriota? Skoro rozumiesz (nawiasem mówiąc "rozumiem", nie "rozumie"), że to tylko gra, to po jaką cholere się burzysz? Grasz w Tibie jesteś Tibijczykiem, a nie Polakiem, Szwedem, Ruskiem czy Żydem czy kim tam jeszcze chcesz.
Black Rider
11-11-2005, 19:44
Spoko film, taka ekipa i cie nie zlapala xD.. Gratuluje lootu i pozdrawiam. [btw, ktos ma taki avatar jak ja 8])
hehe farciarz,
super film, warty oglądnięcia, polecam go ściagnąć.
Loot przypasił Tobie nieźle:D
Sazala pal
12-11-2005, 09:54
Hmm gz lootu.
Dobre,Dobre,Dobre i jeszcze raz dobre pekowanko i gz z lootu;p
Dr.Dondi
12-11-2005, 10:55
Ale to ci wyszło :D .LOOT SPOX!! A ten Sorcerer co go zabiłeś to nie umie grać. Nawet z hmm cię nie strzelił. :D :D :D Fajnie zwiewałeś i chwile twojej radości :).
Lonely Nabz0r
12-11-2005, 11:27
Niewiem co Ci wypadło bo komp się kłóci z tibiCam'em ale skoro tylu graczy Ci grtuluje to ja też mogę. Gratz!
A kogo zlałeś?
Zeczywisice loot wspanialy:]
No comment -.- .
On topic :
Gz loota
Ale byles podniecony tym lootem;p
Omg 32 lv zabija 16... potem ucieka od miejszego lv od siebie i jakim cudem po kilku minutach mu znika pz ... dziwne i fuksiarskie
Ale hardcore :) Spoko loot i jeszcze lepiej bo ci się upiekło :D
Sayanin91
12-11-2005, 16:40
Omg 32 lv zabija 16... potem ucieka od miejszego lv od siebie i jakim cudem po kilku minutach mu znika pz ... dziwne i fuksiarskie
ja chcialem go kropnac na rozgrzewke z potem sie wziac za cos lepszego...
nie wiedzialem ze tak wyjdzie :P
a pozniej uciekalem nie przed mniejszym tylko przed o wiele wiekszym lvlem
potem sie jeszcze kilka innych dolaczylo
pz stracilem na ulamek sekundy i gdyby nie to ze to fuxem zauwazylem to bym dalej uciekal i byc moze juz nie przezyl kilka pali i duzego lvla knighta
Sayanin91
12-11-2005, 16:43
Ale to ci wyszło :D .LOOT SPOX!! A ten Sorcerer co go zabiłeś to nie umie grać. Nawet z hmm cię nie strzelił. :D :D :D Fajnie zwiewałeś i chwile twojej radości :).
zoimek ten typek to jest chory na macice on ma nik Grzecho Sorcerer a jego profesja to knight :P:P
Zykerian
12-11-2005, 18:00
Buehhheeheh ten ziomek to noob mial fajna orte. Np "Oddaj muj bp plx plx" "Masz "Deda"" GRatz Lootu :P
Sayanin91
12-11-2005, 20:00
Hehe dzieki ze pochwalacie moj filmik wiec postanowilem nakrecic jeszce 1 ale dostalem bana xD ten 2 film sux =(
Noob-pseudopatriota? Skoro rozumiesz (nawiasem mówiąc "rozumiem", nie "rozumie"), że to tylko gra, to po jaką cholere się burzysz? Grasz w Tibie jesteś Tibijczykiem, a nie Polakiem, Szwedem, Ruskiem czy Żydem czy kim tam jeszcze chcesz.
Nie zgadzam się.
To jest TA sama nardowosć, w grze także można się wykazać swoją litością d o rodaków. Dosyć źle postąpiłeś, mówiąc "chcąc uczić święto niepodległości".
Tu nie chodzi o samą grę, tu chodzi o uczucia i intencje.
Nie wykazałeś się minimalnym patriotyzmem -.-. Bym zrozumiał nie w takie święto ;/
Oprócz tego nice film, gz lootu, fajna ucieczka :D:D. Końcowe sceny były najlepsze. Idiota wyzywa cię, wyzywaniem nic nie wskóra :P
Grzecho sorcerer
13-11-2005, 13:42
Debilu Głupi Noobie Lolu oddawaj moje itemy. Jeżeli się nie boisz to wejdz na elysie skopie Ci dupe LOL X(
Dr.Dondi
13-11-2005, 13:44
Debilu Głupi Noobie Lolu oddawaj moje itemy. Jeżeli się nie boisz to wejdz na elysie skopie Ci dupe LOL X(
@up
Kto tu noob !!!!
Sam nie Umiesz grać lol wejdz na elysia i Tobie Też skopie dupę :) Nie cwaniakuj głupi noobie
Haha Ty 8 lvl-a nie zabijesz !!!Ja nie trace k-armor i m-shielda :D .
Ps.Edytuj posty!!!
Grzecho sorcerer
13-11-2005, 13:45
Sam nie Umiesz grać lol wejdz na elysia i Tobie Też skopie dupę :) Nie cwaniakuj głupi noobie
"Rayo Auril: jak sie pisze exiva" no comment...
19:26 Leddravor: Hail Bogatynia / Gim1 /Klasa 1c <--xD
wszystko ok ale 2a xD:> filmik fajny ja nigdy nie mam szczescia
19:42 Babixe: masz szczescie ze bylem daleko. Ojej
Grzechu sellnij reszte itemkow i kup se uhy/ihy :p
Pozdro dla Bogatyni~ B)
Olorion.
13-11-2005, 19:18
:F a co w tym fajnego. koles pkuje knajtem (KNAJT!1!!!111! OJAOWWOWOWOWOW!!!1!11!) i wypada mu medusa i k arm (!11!!1 wow to z 25k!!11!1) ;s
Haha Ty 8 lvl-a nie zabijesz !!!Ja nie trace k-armor i m-shielda .
on ma 16 lvl, nie ma mlvla zeby sie uhac, a k arm i medusa jest przypadkowym lootem, rownie dobrze moglo nic nie wypasc...
nie ma to jak kolejny debil z iq kamieni co nie potrafi przedstawic wlasnego zdania, tylko bluzga innych
Buehhheeheh ten ziomek to noob mial fajna orte. Np "Oddaj muj bp plx plx" "Masz "Deda"" GRatz Lootu
"orte"? anyway film do dupy, loot przecietny, nie ma sie czy podniecac ;F
@Up: Przeciętny? ; P Stracił jakieś 8~ uhów a wyciągnął medusa shield i knight armor. Nie orientuje się w cenach na Elysii ale napewno miał kilkakrotny zysk.
tibia_tylko
14-11-2005, 05:59
gratzz 60 elite cie walil ,prawie caly czas nie trafial,a ten "grzechu" to jakis noob jeszcze cio pisze plz,ale sie usmialem xD
tibia_tylko
14-11-2005, 06:02
Niewiem co Ci wypadło bo komp się kłóci z tibiCam'em ale skoro tylu graczy Ci grtuluje to ja też mogę. Gratz!
A kogo zlałeś?
lol,po co komentujesz jak go nie ogladales ??!
[QUOTE=Sayanin91]Zeby uczcic swieto niepodleglosci naszego panstwa postanowilem ubic jakiegos polaka :D
O Mój Boże Człowieku Proszę Cię bardzo weź śię puknij w łeb zanim takie rzeczy powiesz Jak możesz w swoje własne święto niepodległośći zabijać rodaków??X(.Niewiem Czy to miało być dla szpanu czy może nielubisz własnego narodu.... ehh żal mi Ciebie...
Sayanin91
14-11-2005, 16:30
Głupi to jesteś ty i twoi kOLEDZY... nie wiem jak mozna miec w niku sorcerer i sobie dac profesje knighta...ale to szczegol
aha jak mi minie ban to ci jeszce raz skopie twoja rozp*** na wszystkie strony dupe jezeli tego tak bardzo chcesz :baby:
i plx wiecej takiego loota jak bede cie ubijal to pozycz jeszce jakies fajne eq tak jak te :D :evul:
eh...zeby ofiarą był sorc/druid bym ubolewał, że namęczył sie robiąc te runy i sp zarabiając na <loot nie zdradze:P> ale to kinght, który dostal itemki od kumpli;-) A poza tym to wg. mnie nie nosi sie tak dobrych rzeczy na 16lvl;] a ten west clu b to nie wiadomo co chcial zrobic?:| bil tego typa na fd albo z piesci i potem zaczął klnąc ze go nie ubiL:D
Luki The Darknes
14-11-2005, 21:59
Trocge glupio bic polaka ;/.......
No ale masz tam loota jakiegos :)
Czemu akurat Polakow chciales bic ?? ;D Hehe gz lootu. Dobra byla ta ucieczka i farta miales z Pz lockiem... Jeszcze raz gz
Dr.Dondi
15-11-2005, 19:21
Haha Ty 8 lvl-a nie zabijesz !!!Ja nie trace k-armor i m-shielda :D .
on ma 16 lvl, nie ma mlvla zeby sie uhac, a k arm i medusa jest przypadkowym lootem, rownie dobrze moglo nic nie wypasc...
nie ma to jak kolejny debil z iq kamieni co nie potrafi przedstawic wlasnego zdania, tylko bluzga innych
Czytać się naucz a potem pogadamy!!! A to moje zdanie :) .
Mc macio
15-11-2005, 19:40
gz lootu. ale "Wypas pking(...)" to to niebyl.
a i gz udanej ucieczki przed tym mniejszym levelem.
Pozwala Ci mama pekować? To bardzo nieładnie zabijać kogoś kto Ci nic nie zrobił :/. Gz loota i skilli.
Olorion.
15-11-2005, 21:52
!!!Ja nie trace k-armor i m-shielda
noob :F nvm i tak nie zrozumiesz ;F
Hypnotyzer
16-11-2005, 09:20
No więc tak. "Wypas PKing" to to nie był fakt faktem;]. Zabiłeś jedną osobę, która miała kumpli co nie pozwoliło Ci na dalszą rozrywkę:P. K-arm i Medusa Shield... dostał od znajomych i trochę głupio zrobił, że to nosił na tak niskim lvlu, albo przynajmniej dobrze by było gdyby skille miał dobre:P, no i IHy przy sobie (bo UHów to raczej jeszcze nie może używać:P). Nie wiem czy Tobie mam gratulować ucieczki czy wyśmiać tego 60 lvlowego knighta za jego "piękny" pościg:P. To było po prostu żałosne. Jakie on w ogóle ma skille na tym lvlu. W ogóle Cię prawie trafić nie mógłby przy takim EQ:P. GZ lootu, chociaż mi się kiedyś zdarzył lepszy;P. Zabiłem jednego ~15 lvlowego knighta, który mi respa blokował (AFKował). I co wylootowałem? V-Shielda, Crusader Helmeta, Dark Armora, Dwarven axe. Najśmieszniejsze jest to że ten ~15 lvlowy knight nie miał w ogóle skulla i tyle rzeczy się z niego posypało:P.
Jeszcze raz G R A T Z !!! :D
Sayanin91
17-11-2005, 15:56
Pozwala Ci mama pekować? To bardzo nieładnie zabijać kogoś kto Ci nic nie zrobił :/. Gz loota i skilli.
Mi lolqu mama niemusi pozwalac pkowac w przeciwienstwie do ciebie :/
A pking polega na tym zeby lac kto popadnie a nie wyszukiwac kogos kto mi zawinil
widac ze masz max 15 lvl na pvp -.-
P.S
Jutro niemam bana xD
-=DanieL=-
18-11-2005, 12:59
robi co chce to jego postać może nawet goryla udawać jak chce. A tobie gówno
do tego cfaniaczku, jak ci mama niepozwala pkać to nieznaczy że jemu też zabrania
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.