Pokaż pełną wersje : ten sam nick??
Mam pytanko :D
czy jak skasuje postac o danym nicku to czy będę mógł zrobic postac o tym samym nicku np na innym swiecie?? :confused:
odpowiedzcie plz :D
Nie można. Głupie pytanie -.-
Mam pytanko :D
czy jak skasuje postac o danym nicku to czy będę mógł zrobic postac o tym samym nicku np na innym swiecie?? :confused:
odpowiedzcie plz :D
tak... ale po bodajze pol roku (napewno nie mniej).
Szahereza
11-11-2005, 16:44
tak... ale po bodajze pol roku (napewno nie mniej).
Beuebueuebuebeuebhehehbebhehrhrhhrhrhrhrhr 8o :D
To jest ponad miesiąc jak nie równy miesiąc -.-''
Nie można. Głupie pytanie -.-
Głupi to jesteś ty. Myślisz, że wszyscy na tym forum są super mądrzy? Niektórzy mogą niewiedzieć...
Srry za offtopic..
Można po 6 miesiącach od deleta postaci.
Beuebueuebuebeuebhehehbebhehrhrhhrhrhrhrhr 8o :D
To jest ponad miesiąc jak nie równy miesiąc -.-''
Buebuebewubeuebeeubeuebueeueuebeubhuhrhrhrrhrhrhrh 8o ch*ja sie znasz...
Please understand that names of deleted characters cannot be chosen for new characters for about six months.
dla tych ktorzy nei kapuja:
Prosze zrozumiec to, ze imiona skasowanych postaci nie moga byc wybrane dla nowych postaci przez okolo szesc miesiecy
Wyjaśnienie:
Gdy Zdeletujesz postać dzisiaj zniknie ona z listy charów po 2 miesiącach. Po tym czasie przez 3 miesiące będzie można zobaczyć jej lvl na tibia.com i przez te 3 miesiące będzie również w statystykach (o ile sie dostał). po upływie tych 3 miesięcy na tibia.com nie zobaczysz nic o postaci, ale bedziesz musiał czekać jeszcze 3 miesiące aby założyć chara o tym samym nicku.
Czyli prostym rachunkiem daje to nam 8 miesięcy od dodania postaci do deletowanych :)
Wyjaśnienie:
Gdy Zdeletujesz postać dzisiaj zniknie ona z listy charów po 2 miesiącach. Po tym czasie przez 3 miesiące będzie można zobaczyć jej lvl na tibia.com i przez te 3 miesiące będzie również w statystykach (o ile sie dostał). po upływie tych 3 miesięcy na tibia.com nie zobaczysz nic o postaci, ale bedziesz musiał czekać jeszcze 3 miesiące aby założyć chara o tym samym nicku.
Czyli prostym rachunkiem daje to nam 8 miesięcy od dodania postaci do deletowanych :)
eee to Ty masz jakis inny Tibia Guide?... przeciez napisalem ze mozna wykorzystac ten sam nick ponownie po 6 miesiacach. zrodlem mojej wiadomosci jest Tibia Guide (konkretniej FAQ chyba - sam juz nei pamietam). tak wiec ja sie upieram przy swojej wersji.
Głupi to jesteś ty. Myślisz, że wszyscy na tym forum są super mądrzy? Niektórzy mogą niewiedzieć...
Srry za offtopic..
Omg, pomyśl zanim zaczniesz kogoś obrażać. Pytanie jest głupie, bo wystarczy odrobina logicznego myślenia żeby dość do odpowiedzi. Ew można poszukać :|
Sozemego
11-11-2005, 20:25
eee to Ty masz jakis inny Tibia Guide?... przeciez napisalem ze mozna wykorzystac ten sam nick ponownie po 6 miesiacach. zrodlem mojej wiadomosci jest Tibia Guide (konkretniej FAQ chyba - sam juz nei pamietam). tak wiec ja sie upieram przy swojej wersji.
6 miesiecy od usuniecia postaci, postac sie usuwa 2 miesiace. CZYLI
2miesiace usuwania + 6 miesiecy odczekiwania = 8 miesiecy
0_o
Masz racje :) ale ty bierzesz to jako że postać już jest zdeletowana... Czyli masz napisane na tibia.com DELETED (DATA) i od daty masz 6 miesięcy...
Ale ja napisałem że np. dzisiaj dajesz postać na delete od tego momentu musisz czekać 2 miesiące aż postać nie będzie miała możliwości Undeletowania i ja pisze od że 8 miesięcy od momentu w którym klikniesz na "Delete Character" i wpiszesz nick owej postaci...
Mam nadzieje że zrozumiałeś teraz
@nie zauważyłem posta wyżej sry... :P
ok więc od momętu wcisnięcia delete musze czekac 8 miesency zeby zalozyc postac o tym samym nicku.
lecz czy ta postac musi byc np na tym samym kącie albo tym samym świecie ?? :confused:
z góry dzieki :D
Masz racje :) ale ty bierzesz to jako że postać już jest zdeletowana... Czyli masz napisane na tibia.com DELETED (DATA) i od daty masz 6 miesięcy...
Ale ja napisałem że np. dzisiaj dajesz postać na delete od tego momentu musisz czekać 2 miesiące aż postać nie będzie miała możliwości Undeletowania i ja pisze od że 8 miesięcy od momentu w którym klikniesz na "Delete Character" i wpiszesz nick owej postaci...
Mam nadzieje że zrozumiałeś teraz
@nie zauważyłem posta wyżej sry... :P
hmm to dziwne ze nei napisali o tych 2 miesiacach w Tibia Guide. ale looz :)
ok więc od momętu wcisnięcia delete musze czekac 8 miesency zeby zalozyc postac o tym samym nicku.
lecz czy ta postac musi byc np na tym samym kącie albo tym samym świecie ?? :confused:
z góry dzieki :D
moze byc na zupelnie innym koncie i zupelnie innym swiecie. no ale musisz poczekac 8 miechow.
dzienki z wszystko :)
temat do zamknięcia :P :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.