zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Game Over WMV [Aldora]

Mazio_own3d
11-11-2005, 16:26
Lubaczow & Batory Team xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd
OUR LIFE ON TIBIA
http://rapidshare.de/files/7486322/Mazio*****.html

comment plz xD

Ziomowaty Sorcerer
11-11-2005, 17:23
Sam jestem z lubaczowa !!! Don Mlankanoo Infuat i Royal mazio niestety zrokowali sie poniewaz mieli hunty od masy i inny :/ a tak ogólnie to jestescie spox cyaa ZA***isty film

Grrrrubas
11-11-2005, 17:29
szkoda ze skonczyliscie gre :( ale za co was zabijalo EM?? za Leisona ?? ale film ciekawy i taki... no az mi troche lza poleciala :baby: ale i tak stoje za wami i EM tibia nigdy sie nie zmieni

Ziomowaty Sorcerer
11-11-2005, 17:29
Lol dlaczego nikt nie wchodzi wchodzcie i wbijajcie sie naprawde warto !!!!!

Pozdro LUBACZOW - az sie lza w oku kreci ;(

Szu Pa Slayer
11-11-2005, 19:37
Pewien znany kompozytor powiedział:
"Sukces to tylko 1% talentu, 9% szczęścia i 90% pracy"
Mój sukces: 0 pracy, 0 talentu, 0 szczęścia, mój sukces to przyjaciele
Dziękuje za wszystko. Always loyal
Shu.

Sir Emilio
11-11-2005, 19:49
huhuhu
nie powiem ciekawy filmik ;>

Lord-Nitro
11-11-2005, 20:08
Rehost plx =)

k_Tm
11-11-2005, 20:34
Poczatek rox.. az sie chce ogladac dalej.. xD pozniej techno czyli cos czego nie lubie ;p ale dzieki filmikowi wspomnienia wracaja ;]

My friends always in my heart..

Sir Emilio
11-11-2005, 20:48
http://www.megaupload.com/?d=GP3QQML2

rehosted

Tasiorstrasz
11-11-2005, 20:53
No , ladny film , moze ktos podac tytul pierwszej muzy ? :)

Mazio_own3d
11-11-2005, 21:20
http://www.megaupload.com/?d=GP3QQML2

rehosted

sir dzieki za rehost :p
dzieki za commenty i prosze o wiecej xD B)

FOREVER WITH ME FRIENDS ... LOYAL TO THE END :D:D:D

MuKuL
11-11-2005, 21:38
Najlepszy WMV jaki dotąd miałem zaszczyt oglądać. Idealnie... wszystko posegregowane... dobra muzyka i tyle... Nie znałem nigdy kogoś takiego kto w takim ładnym stylu zakończył grę (jednocześnie ją podsumowując) :)

Majok
12-11-2005, 06:42
Niewiem czy wy czy ja skonczylem lepiej z aldora:P tyle ze ja skonczylem ~rok temu :P banem za masspking 30 days i invalid na dokladke ;-)
Gratz za organizacje bo to bylo piekne ;-P

Dechsta
12-11-2005, 07:37
Nie no, ładnie siebie zjechali...

Pamiętam Dona i Mazia jak jeszcze mieli 25-40 lvl ( qmple z gildi )....
Potem kontakt się zerwał i tylko znałem ich z widzenia :(

Vorgrothien rox o.O

Ps
Ja miałem problemy z Fuwapiwu ;)

Respekt dla nich ;(

< Też postać z***ałem

z 73 na 25 =/

Zaraz dam jakies sski z Donem :-) w8

Premm
12-11-2005, 08:56
Rehost plx =)

Prosze bardzo, skoro tak tego chcesz...

Rehost. (http://www.megaupload.com/?d=NNUDDVSB)

Jeżeli nie wiesz jak ściągać z tej strony, wejdź pod ten (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55411) link, tam jest wszystko opisane ;)

k_Tm
12-11-2005, 13:01

Nickelback - Photogaph - link (http://x500.putfile.com/videos/a2-30212420234.mp3) ;)

MuKuL
12-11-2005, 13:35
A ostatnia piosenka jaki miała tytuł ? Bo bardzo mi się spodobała ^^

Makolo
12-11-2005, 17:32
A mi was nie jest zal :]

Zal mi jest ze niemam fraga na was:]
I nienarzekajcie na swoj los bo Nemtor dal wam szanse jak dobiegniecie z carlin na femor to wolni :P szkoda ze zdarzyliscie wyjsc z miasta hrhrhr :]

Aldora roX:]
Hail Eternal March :]

Komandos
12-11-2005, 20:05
filmik fajny bardzo fajny, tylko niepotrzebie rook char, teraz byscie posmigali troche na tescie no ale wasza decyzja
pozdro :*

Galaco
12-11-2005, 20:31
A mi was nie jest zal :]

Zal mi jest ze niemam fraga na was:]
I nienarzekajcie na swoj los bo Nemtor dal wam szanse jak dobiegniecie z carlin na femor to wolni :P szkoda ze zdarzyliscie wyjsc z miasta hrhrhr :]

Aldora roX:]
Hail Eternal March :]

Ty to lepiej milcz myslsiz ze kupiles chara to blyscysz ? ^.-

Makolo
13-11-2005, 08:09
Ty to lepiej milcz myslsiz ze kupiles chara to blyscysz ? ^.-

Myslisz ze wszyscy kupuja postacie tak jak ty;P? jestes w bledzie :]

Fluro
13-11-2005, 08:39
troche mi was szkoda tye sie męczyliśie a tu jakieś palanty was zawalali, ale i wy mieliście dobre akcje w życiu w tibi :( :)

wroclawianin
13-11-2005, 08:46
Wedlog mnie nie jest zly ten filmik ;) a tak pozatym jest ktos z wrocka hehe 8o

yossourilek
13-11-2005, 09:42
Ja jestem z lubaczowa podziwiam don'a sam zrbił tą postać od początku 8o ,
az sie cos robi jak tak pomyslec ile on na czasu wywalil ;( a tu jakis poj***** masa... i ROK :(
filmik zaje*****
;( ;( ;(
don,mazio,infuat i all reszta daje wam za to :cup:

Shu.shu
13-11-2005, 10:37
Spox filmik xdd Pozdrowienia dla Batorego i Lubaczowa :P
__________________________________________________ __

2 tabletki a 10 żadna różnica xd < JANOSIK >

Ziomowaty Sorcerer
13-11-2005, 13:46
jestem tez z lubaczowa -Don i spółka mogliscie zaplanowac jakis atak na Mase kazdy by wam z lubaczowa pomógł moze by sie udalo :DD ja tez bym wam pomógl walil bym go z sd :P:P a tak ogólnie to pozdro !!! jestescie spox Don wy juz skonczyliscie z tibia ??????????????

Szu Pa Slayer
13-11-2005, 13:59
Ogladajac film przelatuja mi te wszystkie nocki przed oczami jak gralem Royalem, Shu, Namckiem. Jak siedzielismy na tych *******onych necro i cala noc na*******alismy gupoty, jak skillowalismmy afkujac na zmiane, gdy kazdy z nas mowil ze konczy, wsyatwial chara na allegro a my go licytowalismy zeby on go nie sprzedał i choc tyle razy musialem sie przełamywac to zostawałem. I widzac te obrazy ani przez sekunde nie załuje ze zostawilem ten swiat za*****y power abuserami...

c U on new world...

Makolo
13-11-2005, 14:07
Wsumie znam te uczucia:]

Pamietam jak zaczynalem grac na aldorze to bylo cos kolo wakacji obudzilem sie i patrze nowy server, wzielem pierwszy lepszy i tak sie zaczelo . Poznalem wielu wspanialych kumpli i gralem z nimi:] bylo sporo smiechu , zabawy na wojnach czy robiac qsty :P Wtedy to byla gra kiedy zbieralo sie ekipe aby zrobic qst na beholderami czy cos:P Teraz nawet jak zobacze SS jak mevar na Rookgard stoi , albo wilaggio wbija 30 lvl i pomysle se ze teraz maja 100+ lvl to az usmiech powstaje na ustach ;P

Z wami tez bylo wiele zabawy :] Moze kiedys spotkamy sie na jakims serwerze gdzie to wy bedziecie huntowac Mnie i innych :]
Wkoncu to tylko gra :]

Have fun in rl life :}

Juruś
13-11-2005, 15:12
a co inufat zrobił ze sovem ? xDDDD ale royal mazio i spółka roxbyłem w depo carlin jak byliście leisona GRatz . btw czemu z leisona wzieles tylko p legi ? ;/ :o

Szu Pa Slayer
14-11-2005, 15:16
a co inufat zrobił ze sovem ? xDDDD ale royal mazio i spółka roxbyłem w depo carlin jak byliście leisona GRatz . btw czemu z leisona wzieles tylko p legi ? ;/ :o
1. Inf~ nie mial Sova tylko wczesniejszy owner byl z olecka i mu pożyczali
2. Looknij jeszcze raz film jak leison pada i zostaw sobie otwarty bp z sd i magic wallami (mazio zlootowal boh,b.robe,p.lgs)

Ixde
14-11-2005, 18:09
1. Inf~ nie mial Sova tylko wczesniejszy owner byl z olecka i mu pożyczali
2. Looknij jeszcze raz film jak leison pada i zostaw sobie otwarty bp z sd i magic wallami (mazio zlootowal boh,b.robe,p.lgs)

Świetny montaż,muzyka itp. naprawdę super film ;) jaki jest tytuł last mp3?Pamiętasz Nubku jak biegaliśmy razem na pohu ^^? Jak Kasprzyk palem a Ty maziem odrabialeś ciągle lvl,które traciłeś na kickach

xD.

Mopsmaster
15-11-2005, 21:59
Fajny film szkoda ze was zhuntowali :( wiem co czujecie bo tez tak mialem

Kapix
16-11-2005, 12:51
Filmik super, zreszta mówiłem Ci i Donowi to na Tescie :)
Mam prosbe. Mógł bys wstawić podklad muzyczny na rapidshare i dać link. Interesuje mnie 2, 3 i 4 piosenka xD. Z gory dzieki. I jeszcze raz gratuluje, tez chcialbym tak zakonczyc gre tj. w takim stylu.

Pozdro, Kasp~

Mazio_own3d
16-11-2005, 17:28
dzieki wszystkim za comments xd ciesze sie ze film sie podobal :] Wiekszosc pytala mnie o podklad muzyczny filmu i postanowilem wrzuci je na rapida B)
Ułozylem je pokolei:
Nickelback - Photohtaph
http://rapidshare.de/files/6385317/Nickelback_-_Photograph.mp3.html
Energy mix 2000 - hypergravers
http://rapidshare.de/files/6578488/03._Hyperavers_-_Rain__www.djwitek.prv.pl__-_DJ_ThomaS_Upload.mp3.html

2 Pac - Ghetto Gospel Feat
http://rapidshare.de/files/7720813/2_Pac_Ghetto_Gospel_Feat._Elton_John.mp3.html
Akon - locked up
http://rapidshare.de/files/7720991/01-akon-locked_up-mad.mp3.html

mam nadzieje ze jeszce nie koniec comments z waszej strony :evul: xDDD

FOREVER WITH ME FRIEND ... LOYAL TO THE END ... HAIL BFH

Juruś
16-11-2005, 20:44
podaj mi tytuł ostatniej piosenki plz jest za***ista :D:D

aldora sux askara rox xD

@btw anubis~ i kto to mówi ? Oct 29 2005, 10:06:11 CET Killed at Level 92 by Nemtor muhahaha

Ixde
16-11-2005, 21:27
podaj mi tytuł ostatniej piosenki plz jest za***ista :D:D

aldora sux askara rox xD

@btw anubis~ i kto to mówi ? Oct 29 2005, 10:06:11 CET Killed at Level 92 by Nemtor muhahaha

to byl missclick z ue -.- nemtor nie wiedzial,ze anubis tam stoi.Myslal,ze tylko knightci wiec milcz

Kuligos
18-11-2005, 17:11
ZA***ISTY FILM GRATZ MAZIO GRATZ ALL SPISALES SIE ZA***ISCIE ****A LEPSZEGO FILMU NIE OGLADALEM ****A PRAWIE SIE SPUSCILEM xD <zart> ale kilkanascie razy go ogladalem i mi sie podoba szkoda ze sie tak skonczyl gdy gralem na aldorze na charze ... to sie znalismy xD ale szkoda mi was wszystkich szczegolnie ciebie Mazio i Dona bo najwyzsze lvl ;P xD ale film za***isty 10000\10 ;]

Kuligos
18-11-2005, 17:13
ZA***ISTY FILM GRATZ MAZIO GRATZ ALL SPISALES SIE ZA***ISCIE ****A LEPSZEGO FILMU NIE OGLADALEM ****A PRAWIE SIE SPUSCILEM xD <zart> ale kilkanascie razy go ogladalem i mi sie podoba szkoda ze sie tak skonczyl gdy gralem na aldorze na charze ... to sie znalismy xD ale szkoda mi was wszystkich szczegolnie ciebie Mazio i Dona bo najwyzsze lvl ;P xD ale film za***isty 10000\10 ;] btw gracie na nowym swiecie jakims ? xD jak cos to mozemy sie dogadac xDDDD

Kuligos
18-11-2005, 17:20
GRATZ MAZIO!! GRATZ FOR ALL NAJLEPSZY FILM WMV JAKI WIDZIALEM !!
ale szkoda ze tak sie zakonczyl :( :/ Gdy gralem na aldorze takim charem ktorego imienia na forum nie moge powiedziac bo moga mnie posądzic o kilku ownerow itp to znalem was nawet bil mnie czasami don xD szkoda mi was bo nie mieliscie 8 lvl tylko niektorzy ponad 90 Jednym slowem ZA***ISTY!!
btw. gracie na jakims nowym swiecie? xD bo ja tez sie przenosze xDDD

Kuligos
18-11-2005, 17:20
GRATZ MAZIO!! GRATZ FOR ALL!! NAJLEPSZY FILM WMV JAKI WIDZIALEM !!
ale szkoda ze tak sie zakonczyl :( :/ Gdy gralem na aldorze takim charem ktorego imienia na forum nie moge powiedziac bo moga mnie posądzic o kilku ownerow itp to znalem was nawet bil mnie czasami don xD szkoda mi was bo nie mieliscie 8 lvl tylko niektorzy ponad 90 Jednym slowem ZA***ISTY!!
btw. gracie na jakims nowym swiecie? xD bo ja tez sie przenosze xDDD

SRY za tyle comentow ale po***alo mi sie cos z tibia pl i pisalo ze zly link zly link i tak w kolko sry all zaluje tego co zrobilem :( xD

SkoRupa
18-11-2005, 22:01
Zawalisty filmik ^^
Szkoda że przestaliście....

Majok
18-11-2005, 22:08
mevar sux nemtor sux masakrowiec sux... wszystko na multiowningu robione tylko masa~sprzedany w pore a nemtor nie wykryty i ofkors jeden owner z nemtora jest slepy ^.- zeby nie widziec kolesia co zajmuje 1,5 sqm.
EM SUX

Kalen
19-11-2005, 00:51
Swietny film, kawal dobrej roboty, jeden z lepszych (jesli nie najlepszy) jakie do tej pory widziałem. Jesli chodzi o tresc to chyba wszystko jasne, gluga, ciekawa historia, która byla wasza gra na tym servie zakonczona niestety w smutny sposob, ale nie poddawajcie sie panowie! Jesli moge wam cos poradzic to skoro jestescie tak juz ze soba dobrze zgrani i sie kumplujecie to zrobcie wszystcy postacie na innym servie, stworzcie gildie i grajcie razem dalej, tylko tym razem postarajcie sie o mniej przypalów xD. Pozdrawiam!

Kalen

Juruś
19-11-2005, 19:30
ty mazio ty :*

Marchewki
19-11-2005, 21:58
To jest jedyny filmik który mi się spodobał z tego działu ale szkoda takiej postaci widać że bardzo dobrze umisz tworzyć filmy, gratuluje bardzo dobrze dobrana muzyka do Akcji,Umieszczone Screnki + filmik bardzo dobra kombinacja myśle że nie skończyłeś z robieniem innego filmiku z innej postaci Oceniam ten FILM NA 10/10 GRATULUJE

Hypnotyzer
19-11-2005, 23:01
Mazio... super filmik :D, ale miałbym prośbę:).... Podaj tytuły i wykonawców tych utworów, które lecą w tle :D.

EDIT:
OK sorry, nie przeczytałem uważnie:/ (trochę śpiący jestem). Już widzę, że zamieściłeś tytuły i w ogóle download:). THX:).

Juruś
19-11-2005, 23:52
dokładnie popieram to co powiedział kolega Up EM SUX Chosen Ones SUX wszyscy z nich to biedaki *******one których nie kocha mama. mogliście również roz***ać nemtora tak jak leisona :D:D poszed by do kibla przy respie demonów i spam sd :D dobrze ze frajerowi usuneli mevara :D

Rutass
20-11-2005, 07:20
Nice job!
Ziom naprawde za***isty filmik fajny podklad muzyczny fajne intro i wogóle all wy***anie zrobione. Bardzo podobal mi sie filmik oglądalem go juz z 10 razy :)

Szkoda ze skonczyliscie z tibia postacie byly dobre :(

pbu2
20-11-2005, 07:56
wlasnie!
mazio jak mozesz to podaj tytuly utworow ktore tam slychac ;)
prosze
1?
2?
3?
szkoda ze juz Cie nie ma na Aldorze

@edit
sry ale zie zauwazylem ze muza juz jest :baby:

Hypnotyzer
20-11-2005, 08:25
Mazio, ja bym proponował wyedytować pierwszego posta i tam wstawić tytuły, wykonawców i download tych utworów, bo dużo osób to przeocza.

Mazio_own3d
21-11-2005, 22:36
wszystkie mp3 wrzucilem na rapida ktore znajduja sie na stronie 4 B)
jescze raz dzieki za tyle comments :D

Rudziaczek
21-11-2005, 22:47
filmik piekny... najleprzy wmv jaki mialem okazje ogladac.... po prostu cudownie tylko szkoda ze tak zle sie skonczyla wasza gra w tibie... szacuneczek dla was panowie.... ;( szkoda mi was

Mazio_own3d
23-11-2005, 23:25
jeszcze raz dzieki za coments :P ciesze sie ze podobal sie filmik :D:D:D moze zrobie jescze jeden :evul:

Rutass
24-11-2005, 00:26
jeszcze raz dzieki za coments :P ciesze sie ze podobal sie filmik :D:D:D moze zrobie jescze jeden :evul:

0o To super pomysł dajesz next Filmik z pewnoscia go obejrze tego znam juz na pamieć nie da sie go zapomniec i nie ogladac :P

Szacunek ziomy:
Royal Mazio... :) i reszta ekipy

btw.
Najbardziej za***iste sa te akcje SSIJ i 666 super zgranie :)

Majok
24-11-2005, 12:22
Mazio okresle to tak :P
(-; Zapraszamy na Nebulę ;-)
malo tam zgrzytow jest co prawda ale nie ma tam multiownujacego nemtora i masakrowca co se chara poprostu kupil :P

Rutass
24-11-2005, 14:01
Mazio okresle to tak :P
(-; Zapraszamy na Nebulę ;-)
malo tam zgrzytow jest co prawda ale nie ma tam multiownujacego nemtora i masakrowca co se chara poprostu kupil :P

No co ty i tak Eternia rox gogo Mazio :)

Zapraszam :>

Kuligos
24-11-2005, 20:06
Mazio moglbys poczekac na nowe swiaty xD bo ****a tez czekam ale ...

Majok
24-11-2005, 20:23
Rutass ja mam swoje poczatki na eterni wiec mam do tego swiata szacunek :P ale tera go nie polecam :PPPP

Kimo
24-11-2005, 20:24
co prawda nie gram na aldorze.. ale czuje to co przezywaliscie =/ c*** ze jestem chlopakiem ale sie poplakalem... mazio skonczyles z tibia czy bedziesz jeszce gral na jakims servie? odp plz..

Rutass
24-11-2005, 22:26
Rutass ja mam swoje poczatki na eterni wiec mam do tego swiata szacunek :P ale tera go nie polecam :PPPP

Ok spoko postaram sie zrozumiec twoje postrzegania wobec Eterni .
Ale na moje to jest super swiat przedtem gralem na lunarze tam mega PA placisz za free itp tu tego nie ma dlatego jestem zadowolony z wlasnego wyboru :)

Pawel The Knight Of Dark
25-11-2005, 08:59
;( ;( ;( ;( popłakałem się ;( ;( ;( ;(

Mazio_own3d
25-11-2005, 14:30
co prawda nie gram na aldorze.. ale czuje to co przezywaliscie =/ c*** ze jestem chlopakiem ale sie poplakalem... mazio skonczyles z tibia czy bedziesz jeszce gral na jakims servie? odp plz..

hmm... czy bede gral na jakims servie ... juz gram :P mam 50+ pala dokladnych danych nie podam noi serva na ktorym gram :evul: bedzie to narazie tajemnica :p ale jezeli zdolam sie wybic to chetnie sie pochwale B) :p

Cyber Demon
25-11-2005, 15:55
mevar sux nemtor sux masakrowiec sux... wszystko na multiowningu robione tylko masa~sprzedany w pore a nemtor nie wykryty i ofkors jeden owner z nemtora jest slepy ^.- zeby nie widziec kolesia co zajmuje 1,5 sqm.
EM SUX

falmik zarabisty, normalnie kumpel sie poplakal :D
Majok masz racje EM SuX!! X(

Vice
25-11-2005, 19:33
Wogóle wszystko spox :)
Tylko kolesi żal :(

Del'Pierro
26-11-2005, 20:32
Filmik pierwsza klasa, wszytsko dobrze zgrane.
Aldora=Pa
Aż łezka się w oku kręci :)

Ozon18
26-11-2005, 23:11
Byc moze spotka sie to z fala oburzenia ale filmik mi sie nie podoba. Raz ze muza do niczego. Dwa to to ze z tymi charami mogliscie obrzydzic zycie niejednemu friendowi ekipy z chosen i em. Po trzecie jedziecie na mase i nemtora za sharowanie (nie mowie ze ich lubie), a sami jestescie jedny z najwiekszych sharerow na aldorze... Jak ja pamietam te gadki: Nameck: Ide teraz na royal mazia pograc albo Phair Ironbeard: Doexpie lvl donem jak tylko zejdzie ten owner -.-'

Ale was fun ze tak powiem

Mazio_own3d
26-11-2005, 23:40
Byc moze spotka sie to z fala oburzenia ale filmik mi sie nie podoba. Raz ze muza do niczego. Dwa to to ze z tymi charami mogliscie obrzydzic zycie niejednemu friendowi ekipy z chosen i em. Po trzecie jedziecie na mase i nemtora za sharowanie (nie mowie ze ich lubie), a sami jestescie jedny z najwiekszych sharerow na aldorze... Jak ja pamietam te gadki: Nameck: Ide teraz na royal mazia pograc albo Phair Ironbeard: Doexpie lvl donem jak tylko zejdzie ten owner -.-'

Ale was fun ze tak powiem

stary co ty pier******, masz serio nasrane pod kaskiem ... wali mi to ze film ci sie nie podoba ... inny maja inne zdanie, ale kur** o tym sharowaniu to stary do***ales -.- buahauahauahua. dziecko idz spac lepiej

Ozon18
26-11-2005, 23:42
Smieszny jestes, nie potepiam cie za sharowanie ale takie sa fakty... I nie zaprzeczaj bo ja tego nie wymyslilem na poczekaniu... Kim jestem masz w podpisie, widzielismy sie i rozmawialismy wiele razy, z roznymi ownerami...

Mazio_own3d
26-11-2005, 23:45
Smieszny jestes, nie potepiam cie za sharowanie ale takie sa fakty... I nie zaprzeczaj bo ja tego nie wymyslilem na poczekaniu... Kim jestem masz w podpisie, widzielismy sie i rozmawialismy wiele razy, z roznymi ownerami...

nie bede sie stary z toba klucil na forum -.- ale powiem ci jedno ze gowno wiesz i nie pier***

Arthevariel
27-11-2005, 00:06
Chwala Wam Mazio! Tez gram na aldorze i nie lubie takich sytuacji =(
Szkoda ze tak wyszlo!

BOtter
27-11-2005, 08:10
falmik zarabisty, normalnie kumpel sie poplakal :D
Majok masz racje EM SuX!! X(

Ekhmmmm ja nie powiedziałbym że sux :evul:
Za to że huntowali noobów to chyba gud nie? xD

Infuat...pochodził z Olecka.Teraz jakiś newbie plax dostał go w ręce i sry kaplica.

nubssssss

Mazio_own3d
28-11-2005, 09:09
Ekhmmmm ja nie powiedziałbym że sux :evul:
Za to że huntowali noobów to chyba gud nie? xD

Infuat...pochodził z Olecka.Teraz jakiś newbie plax dostał go w ręce i sry kaplica.

nubssssss
no fakt dowiedzielismy sie z donem ze infuat ma nowego onwera i to wlasnie z lubaczowa ... no ale ;]
nie wiem meandriel (ozon18) co chciales udowodnic swoimi postami dotyczacymi moim sharowaniem oraz dona -.- mysle ze chciales mnie jakos skompromitowac i to wlasnie na forum, nie udalo ci sie -.- ale powiem ci jedno wracaj do szkoly i zacznij sie uczyc :evul:
wali mi to ze film ci sie nie podobal, innym za to bardzo za co z gory dziekuje :p

FOREVER TO THE END ... HAIL BFH % BATORY TEAM . FOREVER

Ozon18
28-11-2005, 15:55
nie wiem meandriel (ozon18) co chciales udowodnic swoimi postami dotyczacymi moim sharowaniem oraz dona -.-

Dziekuje, wszyscy zdrowi. Zdziwilo mnie tylko ze niektorzy z was, niekoniecznie ty, jedziecie na Mase i Nemtora ze sharuja, podczas gdy wy wcale nie jestescie lepsi. Ze sharujecie (-waliscie) to mnie nie obchodzi, ale krytykujecie za to innych tego nie rozumiem.

Zeby nie bylo OFF-Top: Gratz fragow na filmiku.

Mazio_own3d
28-11-2005, 20:54
Dziekuje, wszyscy zdrowi. Zdziwilo mnie tylko ze niektorzy z was, niekoniecznie ty, jedziecie na Mase i Nemtora ze sharuja, podczas gdy wy wcale nie jestescie lepsi. Ze sharujecie (-waliscie) to mnie nie obchodzi, ale krytykujecie za to innych tego nie rozumiem.

Zeby nie bylo OFF-Top: Gratz fragow na filmiku.

stary my wogle nie najezdzamy na mase i nemtora (no moze troszeczke na mase :P) ale nie o sharowanie .... z nemtorem jest wszystko ok spoko koles z niego ale z masy ... kawal hu** ktory jedzie na 2 strony -.- ale nigdy nie mowilismy o nich ze sharouja, nie wiem od kogo takie rzeczy sie dowiedziales.

pozdro BFH & forumowiczow :p

Wojen
29-11-2005, 18:51
Hmm, filmik niezly, ale bywaly lepsze. tyle ze tych lepszych to nikt tu nie umieszcza :) Nie moge tylko zrozumiec czemu sie zrookowales. Samo Twoje zalgowanie sie w dp i odejscie od pc sprawilo by wiele problemu ludzia Ciebie huntujacym. Trzeba Cie znalesc, przygotowac sie do walki, moze nawet przerwac hunta. A jesli po paru miesiacach takiego logowania sie przestana Ciebie szukac to mozna ktoregos z nich na treningu odwiedzic i sprawdzic czy nie afkuje, albo czy wystarczajaco dobrze przygotowal sie na nagly atak idac na hunta. Na eterni duzo osob zostalo zmuszonych do odejscia z servera po ostatniej wojnie. Niektorzy przeniesli sie na inne swiaty, ale ciagle maja postacie 100+, czasem czekaja w dp cala noc zeby ok 4 w nocy kogos dorwac.

ASHAR
29-11-2005, 21:58
1 sprawa....Meandriel ile razy twoj char byl sprzdawany?Nie dzielilismy kont to ze zmienialismy sie w pilnowaniu podczas treningu (bo po co 2 osoby maja sie meczyc) to nie znaczy ze ekspilismy tez na zmiane, po zatym jestes jedyna osoba ktora tak twierdzi...To ze czasami nie mialem ochoty odpisywac niektorym osobom na pytanie " siema Don po ile jest fire sword"? I pisalem sory tu nie Don i wylaczalem to tez nic nie znaczy...Zreszta najblizsze mi osoby w tej grze wiedza wszystko i w sumie nie obchodzi mnie co wypisujesz Xddd.Kiedy poogladalem ten filmik przypominaja mi sie najlepsze momenty w tej grze, przypominaja mi sie momenty kiedy bylem tylko z kumplami...Wszystkie nocki, trenienie wkurzanie sie na siebie "don kiedy mi oddasz 20 k" :P naprawde lezka moze poleciec:P Na pytanie dlaczego taki skonczylismy, hmm gralismy od poczatku razem wspolne hunty , questy, huntowanie innych osob wiec dlaczego nie skonczyc razem?Gra byla ale sie skonczyla...nie bylo sensu wlazic czekac po 5 godzin w dp zaniedbywac inne rzeczy (chodzi mi o rl zycie) zeby ubic kretyna ktory chce mnie zabic w grze lol?Niech sie ciesza ze maja...jak sie przekonalem wszystko sie szybko konczy:)Przekonalem sie tez ze nie nalezy ufac ludziom w grze!Taki Masakrowiec, na pytanie " dlaczego mnie sprzedales, myslalem ze jestesmy kumplami...?" odpowiedzial mi "Eli dal mi duzo kasy na manaski" xdd hehe nie no luss :)Ale sa tez ludzie ktorzy do konca byli lojalni i za to wam dziekuje.Nawet Nemtor nie zachowal sie jak Ch... on byl w porzadku :)
Mysle ze jeszcze spotkamy sie kiedys w grze i pokazemy co niektorym na co nas stac :P << to do wtajemniczonych ;DD.
__________________________________________________ ___________

If you dont fight for your friends...
... Who will fight for you?

Są w życiu chwile które w pamięci zostaną ,chociaż czas mija one nie mijają, są też osoby które raz poznane bywają niezapomniane.

...Impossible is Nothing...

Ozon18
29-11-2005, 22:24
Sprzedawanie nie wchodzi w paragraf account sharing to raz. Dwa, wiem ze sprzedanie meanda bylo glupie zwlaszcza sadzac po tym jak skonczyl, ale ja nevah nie sharowalem :D
Do 75 lvlu, praktycznie 76, jechalem sam jeden.

to nie znaczy ze ekspilismy tez na zmiane, po zatym jestes jedyna osoba ktora tak twierdzi

Moze jestem jedyna osoba ktora twiedzi prawde?
Ah, polecam lekture tego posta : Link (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=597077&postcount=27)

To tak btw. Pozdro :D
I tak was lubie ;p

Mazio_own3d
30-11-2005, 14:07
Sprzedawanie nie wchodzi w paragraf account sharing to raz. Dwa, wiem ze sprzedanie meanda bylo glupie zwlaszcza sadzac po tym jak skonczyl, ale ja nevah nie sharowalem :D
Do 75 lvlu, praktycznie 76, jechalem sam jeden.

Moze jestem jedyna osoba ktora twiedzi prawde?
Ah, polecam lekture tego posta : Link (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=597077&postcount=27)

To tak btw. Pozdro :D
I tak was lubie ;p

co do tresci w linku" to wlasnie chodzilo o wspolne trenienie -.- kazdy mial tak jakby swoja warte i to on siedzial i pilnowal akruat w danej chwili, kazdy sie zmienial .... :]

Koronowany rycek
30-11-2005, 16:10
Pewien znany kompozytor powiedział:
"Sukces to tylko 1% talentu, 9% szczęścia i 90% pracy"
Mój sukces: 0 pracy, 0 talentu, 0 szczęścia, mój sukces to przyjaciele
Dziękuje za wszystko. Always loyal
Shu.

Sure.Mądre słowa, Respect

Film@
Fajny

Wobunio
30-11-2005, 16:37
Super film , najlepszy jaki widzialem w wmv :) :cup: :cup: (Mistrzowski)
ogolnie tez skonczylem z tibia , na dobre chyba to wychodzi xD :D
pozdro ;) :p

Mi'chael
30-11-2005, 16:48
muza rox , wy*****cie dopasowana do filmiqw, gratz wykonania i pomysly
more more plx ;]

Protarus
30-11-2005, 17:21
Fil zajefajny az lza sie w oku kreci. Jak go ogladam od razu mysle o mojej postaci (78 rp na furorze). Ehh... jak piekna wydawala sie tibia na pocztaku kiedy jeszcze bez pacca uslyszalem na d bridge rozmowe kilku wysoko piziomowców(wtedy ja mialem 15 a oni kolo 40 i nawet nie myslalem o 30 poziomie) Jak pieknie bylo razem robic questy lapac levele. Niestety im wiekszy mialem level tym lepiej rozumialem sytuacje na serwerze dowiedzialem sie jacy ludzie sa Wkur..... i jacy hamscy potrafia byc. Co teraz?? ZEMSTA!! a potem maturka i rl life moze tez zrobie taki film mam nadzieje ze mi pomorzesz mazio(na furorze muj outfit jest bardzo podobny do twojego i byl moim znakiem rozpoznawczym)

To jaki jest serwer zalerzy od tego czym kieruja sie ludzie na nim grajacy.
Rzycze wszystkim powodzenia bo tibia to piekna gra :cup:

Shardzik
30-11-2005, 17:29
Wypadałoby znowu rehostnąć, bo krzyczycie że fajny film ;)

pbu2
30-11-2005, 20:48
@Mazio_own3d
w jakim programie zgrywales animacje w filmie bo ja tez chce zrobic film wmv ale nieweim jak zgrac animacje ;/
dzienki za odpowiedz
pozdro ;)

Madzia0022
01-12-2005, 00:33
hehe niezle ;)

Rutass
01-12-2005, 18:41
Bump :evul:

Mazio_own3d
02-12-2005, 15:29
@Mazio_own3d
w jakim programie zgrywales animacje w filmie bo ja tez chce zrobic film wmv ale nieweim jak zgrac animacje ;/
dzienki za odpowiedz
pozdro ;)

Windows Movie Maker ;]

Mazio_own3d
02-12-2005, 22:33
gdzie more comments ? :evul: xdddd joke ;] wszystkim dziekuje ze comenty i ciesze sie ze film sie podobal :D:D

Juruś
04-12-2005, 12:01
hahahaha. masakrowiec na aldorze = benny'gold~ na askarze.

Majok
04-12-2005, 17:03
Ozon moge ci powiedzieć czemu ja osobiście wyjechałem na tych 7 osob...
dokladniej na Masakrowca,Nemtora(Mevara) i na inne postacie ktore sharuja/owali ownerzy Nemtora. Ktorys z ownerow Mevara przed deletem poprostu pozwalal swoim kumplom z rl rzadzic polowa miast tibijskich a gdy ich sie u*******ilo to odrazu przylatywal i wy*******al polowe miasta. Moglby se sharowac w spokoju gdyby nie to ze wszystkim wyjezdzal ze jego rl to jakies mastahy sa i nie tykac ich.

co do sharowania mam prawo mu za to wyjechac bo ja NIGDY nie sharowalem acc... wiec nie wmawiaj mi ze sharowalem. A ty sharowales na pewno bo napisales ze do 75 lvla...

Adikos
05-12-2005, 00:11
heh BFH forever ;] zesmy se pograli na tescie nie ma co :D aleprzynajmniej chociaz tam bylem z wami :D pozdro and gl ;]

Lord Dreath~

Aldora Always PA never change

pbu2
05-12-2005, 13:30
Windows Movie Maker ;]

:p
dzienki ale w wmv sie wkleja jakies tam "wycinki" typu screen, muzyka, animacje. tyle jak zgrac ta animacje z np. tibii cam?
dzienki za odpowiedz i pozdro

Mazio_own3d
24-12-2005, 22:14
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fanatyk Tibi
02-01-2006, 23:22
Mazio masz wy***isty filmik ! po nocach go widze .. czasami az sie łezka zakręci w oczku :) POZDRO DLA EKIPY ! ROYAL MAZIO ! DON MLASKANOO ! DEE'BO ! INFUAT ! SZACYNECZEK ! POZDOR KOCHAM WAS [ joke ] xD POZDRO !
PS. Balem sie ze juz niegracei ... zdradzcie wasze polozenie plz ;P

Fillipex
02-01-2006, 23:56
Ty Royal Mazio.... filmik za***isty.... i na koncu jak "lookacie" na siebie z Don mlaskano zauwazylem ze masz "lubaczow" w gildi... moja kolezanka mieszka w lubaczowie i sie jej spytalem czy Cie zna i powiedziala ze tak... jaki ten swiat maly :D

Rutass
03-01-2006, 11:10
<bump> :evul:

Shu.shu
03-01-2006, 13:57
(Ozon18)... Czytam se wpisy na forum , aż nagle widze noobka (Ozon18). 8o
Co cie to obchodzi czy szarowali acc ! Grałem na Shu i moje pasy miał Mazio bo robił se na nim runki itp. :cup: I prosze nie wpisuj tu sie wiencej !!

TEAM ^^BATORY & LUBACZÓW^^ 4EVER
__________________________________________________ _____________

Ferie plx xD

aaa.... Jeszcze jedno : Masa ******* sie ****u !! :evul: 8o

Mazio_own3d
03-01-2006, 15:43
(Ozon18)... Czytam se wpisy na forum , aż nagle widze noobka (Ozon18). 8o
Co cie to obchodzi czy szarowali acc ! Grałem na Shu i moje pasy miał Mazio bo robił se na nim runki itp. :cup: I prosze nie wpisuj tu sie wiencej !!

TEAM ^^BATORY & LUBACZÓW^^ 4EVER
__________________________________________________ _____________

Ferie plx xD

aaa.... Jeszcze jedno : Masa ******* sie ****u !! :evul: 8o

dokladnie ... je**e mi to co inni mowia -.- wazne jest to co wiedza moi
przyjaciele, na ktorych zawsze moge liczyc ;] pozdro dla nich :*
btw. shu kiedy wpadacie ... ?xD

Hail Back From Hell

Plask
03-01-2006, 16:06
Niom niezle tylko szkoda ze was wygryzli i juz tam niegracie buuu !! :)

Shu.shu
03-01-2006, 16:07
dokladnie ... je**e mi to co inni mowia -.- wazne jest to co wiedza moi
przyjaciele, na ktorych zawsze moge liczyc ;] pozdro dla nich :*
btw. shu kiedy wpadacie ... ?xD

Hail Back From Hell

YeYeYe.... Liczą sie tylko przyjaciele :) . Ferie mamy 29.01.2006.r to chyba wpadniemy xD. Ze startmi trzeba załatwiac :P A jak tam po sylwku ?? <hehehe>

Pozdro For LUBACZÓW :*:*:*
__________________________________________________ ___________

21:13 Warning! The murder of Leison was not justified. 8o
Dec 21 2005, 19:43:47 CET Killed at Level 7 by a fire elemental of Shu - Sry Wypadek przy pracy ;(

Telisin
03-01-2006, 19:22
Takiego filmiku juz dawno nie widzialem :)
Nie gram juz na Aldorze bo P.A ale dobrze Leisonowi heh

Lubaczow & Batory Team rulez!!

Rutass
03-01-2006, 21:59
Takiego filmiku juz dawno nie widzialem :)
Nie gram juz na Aldorze bo P.A ale dobrze Leisonowi heh

Lubaczow & Batory Team rulez!!

Ale grasz na Valori i nie mow ze tam nei ma PA xDD
Co prawda mniejsze bo Delu Sergia ale zawsze jest .....

GL

Mazio_own3d
04-01-2006, 21:02
Ale grasz na Valori i nie mow ze tam nei ma PA xDD
Co prawda mniejsze bo Delu Sergia ale zawsze jest .....

GL

prawie na kazdym servie jest PA w zaleznosci od stopnia ... no oprocz nowych servow gdize liczy sie tylko nabijanie lvl ;p ale to po pewnym czasie sie i tak zmienia

Ziomaleq
05-01-2006, 14:42
Powiem tak co do filmu jest naprawde potęźnie fajnie zrobiony .. muzyka i te ujęcia klimat naprawde super naprawde jesteście wielcy ... niewaźne co się stało źe mcie "mieliście" hanta to i tak was podziwiam i jesteście moimi wzorcami nie jako gracze ale jako przyjaciele .. z kąd to mogłem wiedzieć .. grałem kiedyś na aldorce byłem ziom z rl Khamalda ... wkaźdym bąć razie naprawde wielkie pozDro dla "DONA I MAZIA"

Ziomaleq
05-01-2006, 16:00
oglądam juź ten film 47 raz ;p

Rutass
05-01-2006, 17:00
Roftl :P :evul:

Arturos
05-01-2006, 17:10
Pieknie zrobione! Muzyka i zdjecia wszystko zgrane kompozyjnie. Rox!!

Master Mind
05-01-2006, 17:11
Szkoda was... :( Film doskonały

Ziomaleq
05-01-2006, 20:47
Właśnie popieram shu .. liczą się tylko przyjaciele ... aha no i chciałem napisać ***** MAsakrowca i KIRENOXA I TYCH Wszystkich je***** nabów ! ble źygam jak patrze na nakiego kozaka .. co to on potrafi jaki on fajny ... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ostry321
06-01-2006, 17:47
I tak to jusz jest jak sie gra z takimi noobami z Olecka na 1 servie ! wogule zal mi takich osub co napisali "żałuje że na tobei fraga nie zrobiłem" jestes wlasnie 1 osobą z 90% polaków co gra w tibie nOOBem -.- szkoda słów Mazio Zdradź na jakim servie grasz ! Też tam zaczne grać !

~~~~~~Retried~~~~~~

Rafayen
06-01-2006, 18:46
:))

Normalnie ja juz tez z 20 raz ogladam spoko :)))))))))) !!

Ziomaleq
06-01-2006, 21:20
Właśnie , ja teź chche tam grać gdzie oni . po pierwsze dorzy grasze a po przyjaciele ;] moźe będzie nam się dobrze grało . pozdro od .. niewim czy pamiętacie stare dzieje z ALDORY Khamald .. ;)

Mazio_own3d
06-01-2006, 23:06
Właśnie , ja teź chche tam grać gdzie oni . po pierwsze dorzy grasze a po przyjaciele ;] moźe będzie nam się dobrze grało . pozdro od .. niewim czy pamiętacie stare dzieje z ALDORY Khamald .. ;)

hehehe jakbym mogl cie nie pamietac xD te Ue pod dp -.- hehehe

Ziomaleq
07-01-2006, 11:18
ta no wbilem wtedy reda pod deppo xD .. a najleprze to jest to źe stał mój ziomek z rl tam "Sir Hellwarior" a ja go niewidziałem "Exevo gran mas vis ""MiSs Click" :P:P:P:P a potem się pluł źe go zabiłem :P

$kate
07-01-2006, 21:26
Kurde... :/ szkoda ze juz niegracie i ze niebylem waszym kumplem... :( z tego co widzialem na filmiku to byliscie dobra zgrana paczka :D Tylko pozazdroscic.... zaluje ze gram na non-pvp... tam nie ma takich przezyc jakie wy mieliscie... to byl moj pierwszy i najlpeszy film wmv jaki dotad oglodalem...az sie normalnie wzruszylem oglodajac... ;( wiem jakie mozna miec nieraz wspanialem wspomnienia zwiazane z Tibia... :) chociaz pochlania ona mnostwa czasu...

P.S. Mi sie ten filmik strasznie zacina... :/ za malo fps... niewiem czaemu i niemoge go dobrze obejrzec co bym zrobil z checia :D jak zrobic zeby dobrze sie odtwarzal plx Mazio powiedz:) zalezy mi na tym ;)

POZDRO DLA WAS :* SAM CHCIALBYM MIEC TAKICH PRZYJACIOL I TAKIE PRZEZYCIA

Mazio_own3d
08-01-2006, 21:39
Kurde... :/ szkoda ze juz niegracie i ze niebylem waszym kumplem... :( z tego co widzialem na filmiku to byliscie dobra zgrana paczka :D Tylko pozazdroscic.... zaluje ze gram na non-pvp... tam nie ma takich przezyc jakie wy mieliscie... to byl moj pierwszy i najlpeszy film wmv jaki dotad oglodalem...az sie normalnie wzruszylem oglodajac... ;( wiem jakie mozna miec nieraz wspanialem wspomnienia zwiazane z Tibia... :) chociaz pochlania ona mnostwa czasu...

P.S. Mi sie ten filmik strasznie zacina... :/ za malo fps... niewiem czaemu i niemoge go dobrze obejrzec co bym zrobil z checia :D jak zrobic zeby dobrze sie odtwarzal plx Mazio powiedz:) zalezy mi na tym ;)

POZDRO DLA WAS :* SAM CHCIALBYM MIEC TAKICH PRZYJACIOL I TAKIE PRZEZYCIA

szczerze mowiac to nie wiem dlaczego ;/ z checia bym ci pomogl ale nie wiem jak rozwiazac ten problem ... moze ktos na forum wyjasni :)

$kate
08-01-2006, 22:31
szczerze mowiac to nie wiem dlaczego ;/ z checia bym ci pomogl ale nie wiem jak rozwiazac ten problem ... moze ktos na forum wyjasni
bardzo bym chcial :) ja mysle ze przez zle sterowniki... niewiem :) mowiles cos Mazio o next filmiku... Zrob z checia obejze... :) a kiedy Ty sie zroookowales ??:( z 76 na 7?? ehh...:( a Don ktory mial lvl?? a Infuat i Dangerous Heart?? :)

ćPUNEK
09-01-2006, 15:21
Film naprawde fajny wielkie gratz szkoda, żę wszystko czasem musi się skończyć

Adamus of darkness
09-01-2006, 18:19
Nawet jestem na tym filmie :D
Moze mnie nie pamietasz ale bylismy kiedys na OF Quescie chyba.
Btw. jestem ten w niebiesko-bialym outficie na banshee :)

szpak90
09-01-2006, 19:13
fiml wy***any szkoda tylko ze taki krotki

Mazio_own3d
09-01-2006, 19:39
Nawet jestem na tym filmie :D
Moze mnie nie pamietasz ale bylismy kiedys na OF Quescie chyba.
Btw. jestem ten w niebiesko-bialym outficie na banshee :)

pamietam xd ale z tego co wiem to adamus of darkness ma nowego ownera wlasnie z lubaczowa -.- ;]

$kate
09-01-2006, 21:54
albo sie cos zepsulo na tibia.pl albo mi w kompie niemoge otworzyc ostatniej strony co to za choo**** :D ja niewiem;) cudy na kiju :P

BTW. Juz jest good, maly problem z kompem :P Mazio opdowiedz na moje questions ;) jakie wy mieliscie lvle ?? :P ale ja niewiem po co Ty sie rookowales :/

Teliesin
10-01-2006, 21:12
Fajny filmik, szybka akcja xD

Infuat
13-01-2006, 18:08
:] Filmik Cudowny no i oczywiscie nasze czasy na aldorze tez... Eli to noobek i sie nas czapił -.-, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :] teraz mamy wiecej czasu na swoje sprawy i jest fajnie. Dziekuje wam chlopaki za all na aldorce. Niestety nie moglem tak walczyc przez to ze skonczyl mi sie pacc i nawet exori juz nie mialem :/... For Ever With Friend :]

btw. Tak pozno sie tu wpisuje poniewaz dopiero sie zarejstrowalem xD.

~Arthas~
19-01-2006, 10:04
film za***isty ogladalem go juz z 50 razy za***isty
PS. mozesz rehostnac te myzyke?? :p

Eurynomos
21-01-2006, 09:44
Spoko film, podajcie mi tytul i wykonawce ostatniej muzy please, tam gdzie leca juz napisy koncowe :):):)

Royal Kaszalot
21-01-2006, 10:32
Juz Ogladalem Ten Film Kilka Razy Ale Tak Mi Sie Podoba Ze Go Sicagne Jeszcze Raz Jeden Z Piekniejszych Filmow No Jeszcze Aldruhna Byl Za***isty O EM :D Wielki GZ

Mazio_own3d
26-01-2006, 23:11
Spoko film, podajcie mi tytul i wykonawce ostatniej muzy please, tam gdzie leca juz napisy koncowe :):):)

Akon - locked up

Shu.shu
27-01-2006, 13:11
xD. Pozdro Dla Noobków i Piczek ! :):):):]

jondro
27-01-2006, 17:04
Great movie XD :]

Mazio_own3d
29-01-2006, 13:16
xD. Pozdro Dla Noobków i Piczek ! :):):):]
:*:*:* chodz piczo do nas na serv a nie sam swie wloczysz :D:D:D

Shu.shu
29-01-2006, 18:40
:*:*:* chodz piczo do nas na serv a nie sam swie wloczysz :D:D:D

Eeeeee...... Tam fajnie idzie xD :p Może kiedys jak będziesz miał juz 100 lv to przejde i protektorstwo8o < za free oczywiscie > ....... :*

----------------------------------------------------------------
Pozdro dla All LUBACZOWA !!

Finder Evil
31-01-2006, 11:47
Ech :( ZA***sty filmik ... az płakać sie chce =/ ale bywa niestety i tak :( Gratz sukcesow ! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Rafayen
08-02-2006, 09:22
Najlepszy filmik jaki widzialem ;)) no no gz

Golden'Fanatyk
09-02-2006, 01:53
super!! omg

Makolo
12-02-2006, 20:28
Naprawde Filmik mi sie spodobał , i respekt dla was za walke ktora podjeliscie ;)

/your Anubis

hapes1
25-03-2006, 00:06
za***isty filmik, za***ista muza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(mam juz go od dawna ale dopiero teraz sie wpisuje.)

G.L in real life.

Shin Cron
25-03-2006, 19:00
Bardzo fajny filmik.
Łezka sie w oku kręci...

rage6
25-03-2006, 21:25
To pozdrawiam "Was" starych aldorianów :)

Keisuk Cichy
27-03-2006, 09:31
Mazio zapomniałem o tym browarze we wtorek. Hehe jak znowu bedziuesz w Rzeszowie to sie lapiemy;)

Piróg(Wymiatacz Techno)
27-03-2006, 12:33
Az plakac mi sie chcialo naprawde mimo to gra ale sie strasznie wciągnelem i ogladalem to 10 razy dziennie. Mile chile z zycia razem na questach razem na demonkach i na koniec razem zrokowani:(. Film naprawde warty obejrzenia

Emce~
27-03-2006, 20:40
"prawie sie poplakalem" - nie osraj sie czasem czlowieku.
"to najlepszy filmik jaki widzialem" - to znaczy ze tylko ten ogladales?
"pozdro, ekipa, zioms forever, rispekt hejlllll plzcxzscz!@1!11" - n/c

jaki mam z was polew omg :<

a co do filmiku, jest dobry i na tym sie konczy. akcje z sdrami + dobra muza (stary rainik xD) na +, niestety reszta to nuuuuda. oczywiscie to moje zdanie ;>

Mazio_own3d
01-04-2006, 00:25
Jak dobrze pojdzie i sprawy potocza sie tak jak planuje to postaram sie zrobic nowy filmik Wmv na nastepny weekend z nowego swiata ;D

xddddddddddddd

HaLaS
01-04-2006, 10:50
Piękny filmik :D hahaha spaćna 9 i 8 lvl to trzeba mieć mistzra ale filmik ładny gz za muze bo pikna :D:P

HaLaS
01-04-2006, 10:51
Piękny filmik :D hahaha spaść na 9 i 8 lvl to trzeba mieć mistrza ale filmik ładny gz za muze bo pikna :D:P

Patrix
01-04-2006, 14:47
Zarabisty filmik, ogladalem wiele filmów WMV ale chyba ten mi najbardziej sie spodobał B) . Szkoda ze chary praktycznie zrokowane ale chyba i tak byście nie pograli na tym servie :/.

P.Arel Flyon
01-04-2006, 15:02
Rehostnij ktoś.:]

Dzieki z góry.:)

Kajzer
12-04-2006, 23:14
byłbym wdzieczny jakbyscie podali tytuły utworków i wykonawcow z tego filmiku

Mazio_own3d
13-04-2006, 00:01
byłbym wdzieczny jakbyscie podali tytuły utworków i wykonawcow z tego filmiku
O to one ...
Nickelback - Photohtaph
http://rapidshare.de/files/6578488/03._Hyperavers_-_Rain__www.djwitek.prv.pl__-_DJ_ThomaS_Upload.mp3.html
2 Pac - Ghetto Gospel
http://rapidshare.de/files/17853241/2_Pac_Ghetto_Gospel_Feat._Elton_John.mp3.html
Akon - locked up
http://rapidshare.de/files/7720991/0...p-mad.mp3.html

Poprawione xd

Aarnox
13-04-2006, 00:08
Ja byłbym wdzięczny gdybyś poprawnie wkleił linki do tych utworów ;)

Vice
13-04-2006, 16:23
Film fajny, muzyka super :cup:

Kajzer
14-04-2006, 01:21
O to one ...
Nickelback - Photohtaph
2 Pac - Ghetto Gospel
http://rapidshare.de/files/17853241/2_Pac_Ghetto_Gospel_Feat._Elton_John.mp3.html
Akon - locked up
http://rapidshare.de/files/7720991/0...p-mad.mp3.html

Poprawione xd

ostatni link nie dziala;]

Artus123
20-04-2006, 20:26

smutny troche filmik..ale no cuz plx tytóly 1 i 2 piosenki :) a jak cos to [email protected]

Magic Diox
21-04-2006, 11:09
filmik w pytke.... Aldora rulezzz xDDDD

BYKU
21-04-2006, 14:16
Filmik jest spoko najlepsze są akcje z sd <666> :] ;)

Madison
27-05-2006, 13:10
Nameck here/Globson here!
R.I.P Don , R Mazio, !
Namecki Back from hell forever!

Lubaczów Team & Batory Team!
Loyal forever to Black Widows!

Fovem
31-05-2006, 20:50
Film jest zajebisty lepszego jeszcze nigdy nie widzialem :cup: no qrde co moge powiedziec wielkie gzz :)

$kate
20-09-2006, 16:04
HALO DO WSZYSTKICH UZYTKOWNIKÓW !!! Czy moglby mi ktos wzrucic ten kawalek Energy mix 2000 - hypergravers poniewaz link z rapida juz niedziala a ja bym bardzo chcial miec ten kawalek !! PLX Mazio albo ktos inny wrzuccie na rapida i dajcie linka ;] plixior

Tenshinkhan
22-09-2006, 07:18
Jakiego programu używałeś do montażu? Odpisz.
Filmik super :)

Jucha Furora
22-09-2006, 07:42
ya tez z lubaczowa bo lubaczow jest rox nie to co olecko chce tibie opanowac teraz lubaczow gra na nebuli gohoode hinogoos itp:>niezla ekipka sie zebrala :>cya all a brw najs film

Speedo
22-10-2006, 11:43
Czy mógłby ktoś wrzucić ten filmik jeszcze raz na jakiś portal? Bardzo o to proszę. Z góry thx.

edybol
23-10-2006, 22:58
Potwierdzam.. cos nie dziala poniewaz pisze nawet ze nalzey jeszcze raz zrehostowac plik zeby mozna bylo pobrac... chętnie bym obejzal filmik
jednzez lepszych wmv jakie ogladalem to :
Black Widows final version - najciekawsze momenty z wojen + swietnie polaczone z muzyka
Catch mi if you can (w roli głownej Ti ) - kradnie sov i sca na annhilatorze

plz rehost bo zalezy mi na obejzeniu ;]

edybol
24-10-2006, 18:18
skzoda ze olewacie.. pewnie filmik nie warty zachodu zeby ogladac skoro nikomu nie zalezy...

P0nury
27-10-2006, 00:29
Nie bluźnij. Film jest naprawdę świetny, szkoda tylko, że nikt nie chce go zrehostować. Sam go miałem, ale straciłem podczas formata dysku, a teraz nijak nie idzie go znów ściągnąć :/

edybol
29-10-2006, 08:11
Ludzie ? plz ktos zrob rehosta !!!

Stinx
29-10-2006, 08:28
debile od swiezyli temat z przed paru miechów >.>

Pelcus
29-10-2006, 08:39
Rehost:
http://rapidshare.com/files/1116710/Royal_Mazio_Life*****.html

Stinx
29-10-2006, 08:53
wow thx :******************

Speedo
03-11-2006, 13:33
Super filmik :D Gorąco polecam obejrzenie, szkoda mi tych postaci :P ale widocznie takie było ich przeznaczenie ;P mieli hunty i lipa ;/

Speedo
11-11-2006, 09:51
Sry za post pod postem ale mógłby ktoś zrehostować jedną z muzyk z filmiku? Chodzi mi o Akon-Locked up. Z góry thx.