Pokaż pełną wersje : SOUL pointsy??
pawian93
11-11-2005, 16:30
Pewnie juz bylo kilka takich tematow ale ja nie znalazlem zadnego no wiec jakis czas w tibie nie gralem no al od kilku dni wrocilem i sie pytam : Jak nabijac te soul pointsy? bo wiem ze sa potrzebne zeby robic runy
Przczytaj ****a poradniki.
Wystarczy ,ze zabijesz jednego ,lub kilka potworków.Zdobądź conajmniej 40exp i już.Ładuje się powoli ,więc nie trać nadziei :D
Przczytaj ****a poradniki.
Niewidzisz że on napisał że szukał ale nieznalazł ??
Żeby nabić soul poinsy potrebujesz broni żeby zabić potworka :P Gdy już zabijesz (Być może) dostaniesz 1 soula.
Ps.Te soule bardzo trudno sie nabija :P
slayerx16
11-11-2005, 17:23
Zeby wbic soule musisz zabic potwora ktory daje wiecej expa niz masz level (np. masz 16lvl i zabijesz rata to nie dostaniesz wcale souli, a jak zabijesz powiedzmy buga to przez 5 minut regeruja ci sie soule). W zaleznosci od statusu konta soule regeneruja sie tak: Free account-1 soul co 2 minuty, premium account:1 soul co 1 minute, premium account z promocja-1 soul na 15 sekund. :)
Czemu ja mam wrażenie, że pomimo długiego już czasu od update'u nikt tak naprawdę nie wie o co chodzi? Dokładnie tak jak up... tylko, że 4 minuty...
Dwimenor
11-11-2005, 18:11
Nie wiedzą ci, co nie czytali poradników, artykułów w hunted albo manuala na tibia.com
W wielkim skrócie:
Regeneracje: 4 minuty od zabicia potwora, za którego dostajesz więcej exp niż wynosi twój poziom
Facc: Jeden soul co 2 minuty
Pacc: nic nie daje
promocja: 1 solu co 15 sekund
Spanie w łóżku: jeden co 15 minut. Nie trzeba zabijać potworów.
Aby uprzedzić pytanie, ile sp potrzeba na runę: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=45503
pawian93
11-11-2005, 18:59
a po zabiciu tego potwora jak sie stoi w dp to tez sie laduje?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.