Pokaż pełną wersje : ...oooOOO Wybory na najlepszy fake OOOooo...
slawekmag
11-11-2005, 17:00
Chciałbym stworzyc
...oooOOO Wybory na najlepszy fake OOOooo...
Prosze o podawanie najlepszych fake story. Eliminacje przejdą 10 fake story. Oczywiście jeśli twórca fake ma coś przeciw udziału w głosowaniu niech napisze. Zwycięzce czeka wielki zaszczyt bycia fakeowcem 2005/2006 :D .
Każdemu zostanie przypisany numer na ktury będziecie głosowac. Ja osobiście proponuję fake story: Orci atakują rookgaard Crowala.
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
1, Avager - Humans Doom
2, Crowal - Orci atakują rookgard
3, Baradax - Middle-Earth's hope
4, Gisio - Legenda Ślepego Orka (pierwszy fake gisia, ale naprawde dobry a jak na pierwszy to idealny!)
Reszta miejsc dalej wolna!! Zgłaszac fejki!
Przygody orcka Vehtiego, Legenda ślepego Orka i jeszcze jeden taki Fake Cor Tibiarza, ale nie pamięta m jak się nazywał :( ;( , ale był naprawde świetny
1) Middle-Earth's hope - Baradax
2) The Master of Darkness - Crowal
Ale myśle że ta sonda nie ma sensu. Wyniki pewnie będą tak wyglądać:
1)Avager-od 70-80%
2)Crowal-ok.10%
3)Baradax-ok.10%
4)Reszta ok.5%
By musiało być słownie... Pierwsze 3 miejsca by się dawało. A tak to chyba każdy normalny zna zwycięzcę AVAGER the MASTER!!!
Pobożna Babka Chaosu
11-11-2005, 18:28
Avager-Humans Doom
slawekmag
11-11-2005, 18:48
Avager-Humans Doom
Prosze nie podawac tego samego tylko głosowac na numer 2.
@ edit
Zapomniał bym w konkursie może braz tylko JEDNO fake story jednego autora.
I nie podajemy sieibe CROWAL :D
Prosze nie podawac tego samego tylko głosowac na numer 2.
@ edit
Zapomniał bym w konkursie może braz tylko JEDNO fake story jednego autora.
I nie podajemy sieibe CROWAL :D
No tak... Sieibe<Heh> nie powinno się podawać; ale mam wrażenie że TMOD mi lepiej wyszedł... Ale ok. Niech zostanie jak było. Acha, Fake Avagera w konkursie to Humans Doom czy Humans Doom:Space Army ?
Sry za dwa posty. Wiecie... Ta Tibia.pl... Ech...
No tak... Sieibe<Heh> nie powinno się podawać; ale mam wrażenie że TMOD mi lepiej wyszedł... Ale ok. Niech zostanie jak było. Acha, Fake Avagera w konkursie to Humans Doom czy Humans Doom:Space Army ?
Chyba chodzi o pierwsze Humans Doom (hehe, oreginalne :D)
ps. Ty za nominowanie mnie :D
slawekmag
12-11-2005, 07:41
Tak, chodzi o to pierwsze. Chdziałbym powiedziec jeszcze że zwycięzca dostanie jeszcze TYTUŁ ZŁOTEGO KACZORA :D .
Aha prosze podawac AUTORA Fake.
I prosze jeszcze żeby nie głosowac na numery 7,10 itp BO POD TYMI NUMERAMI NIC SIE NIEKRYJE! TO JEST BEZSENSOWNE!
slawekmag
12-11-2005, 07:45
Ah ta tibia. Prosze modków o skasowanie tego posta.
Tak, chodzi o to pierwsze. Chdziałbym powiedziec jeszcze że zwycięzca dostanie jeszcze TYTUŁ ZŁOTEGO KACZORA :D .
Aha prosze podawac AUTORA Fake.
I prosze jeszcze żeby nie głosowac na numery 7,10 itp BO POD TYMI NUMERAMI NIC SIE NIEKRYJE! TO JEST BEZSENSOWNE!
Może powiesz wogóle co to ten tytuł???
Acha; ludzie... przecież ja mój first fake kontynuuje! Głosujcie na Crowala!!! :D:D:D[Taki chwyt marketingowy ;) )
I jeszcze jedno, modkowie nie pierdzą na twoje zawołanie, sie albo pisze report bad posta, albo osobiście pisze do Modów.
Virusmaxi
13-11-2005, 07:05
Głosuję na jedynkę XD
Ja bym proponawał "Nocne życie carlin" czy jakoś tak, niestety nie pamiętam kogo to było
Ja bym proponawał "Nocne życie carlin" czy jakoś tak, niestety nie pamiętam kogo to było
;o Ale żeś wyjechał...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.