zaloguj się

Pokaż pełną wersje : You're hunted

maro38
16-05-2004, 21:34
Kiedy i z jakiej okazji po raz pierwszy zobaczyliście na ekranie tekst "You're hunted" :O ?? Ja go zobaczyłem dzisiaj po tym, jak jakiś koleś zaoferował mi 2k za Wolf Tooth Chain :D . Zanim do mnie doszedł musiał sie dowiedziec od kolegów ile to jest warte :))
Na szczęście to 8 lvl pal więc jakoś to może będzie ;)

Gonzo von Krenzel
16-05-2004, 21:42
A ja naszczęście takiego napisu nigdy nie ujrzałem... Może dlatego, że byłem uczciwym graczem? Niestety... przez nasilającą się ilość n00bów, którzy takie napisy pisali byle gdzie nie gram już w tibię... Tibia nie jest już grą RPG. Zaczyna się walka o najwyższy lewel, eq itp. Szkoda...

ghiron
16-05-2004, 21:42
Ja raz zostałem pkniety 3 razy....: kolesiówa bez powodu mnie peknela zaczołęm ją wyzywać od bitch to mnie zabiła 2 raz
a potem jej kumpel :P iskończyłem grać tym charem :)

Barts
16-05-2004, 22:45
ehh
1- zwyzywanie faroka, larethiana, rahemu (wysmialem ich po tym jak na wojnie lve 76 royal, 61 elite , 53 master scigali mie z Veno do ab ja mialem 40 lv)
2 - p tym jak malo nie zabilem piccaro
3 - Po tym jak powiedzialem Rusbrusowi ze nie oddam MSa ;p (ofcorse i ja i on zartowalismy ;p)

maro38
16-05-2004, 23:09
Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel Może dlatego, że byłem uczciwym graczem?

Alez ja jestem uczciwym graczem 8) To ten koleś mnie prosił na początku żebym mu sprzedał WTC za 1k, bo jego koledzy nie mają takiego czegoś. Potem z tej radości sam podwyższył na 2k :]

michosz
17-05-2004, 08:27
ja ostatnio kolesia zabiłem bo mi udupił summona (FD, ehh) to był 17 knight, więc bez trudu go udupiłem, wtedy jego koledzy mnie zabili 3 razy, po czym wysłałem im bp of SD i mnie zostawili w spokoju, ale i tak tamtym charem już nie gram.

Berials
17-05-2004, 08:54
Miałęm 2x hunt u Del'Toro.

1. Dla zartów wyzywalem Mediote Del'Toro razem z kumplem, i on do nas powiedzial cos w stylu we are hunted for insuled me.... (ale zapomniał o tym)
2. Zabiłem white skull który okazal sie kolegą Exemota (Del'Toro), i Exemot mnie zabil i chcial 40K za cofnięcie hunta (zaplacone).

Villen
17-05-2004, 09:11
Mnie zabili 2 razy.
1)Gdy wyszedłem z rooka łaziłem żeby poexpić na wolfach itd koło cyców w MS,podszedł polak powiedział że chce zrobić test hit jak miałem jeszcze zielone hp skapowałem o co biega.
2)Miałem haka gościu sobie pozabijał(reda nie miałem) i jakiś 2 typków mnie zabiło potem mnie huntowali do czasu gdy spylałem uh i powiedziałem nabywcy że mam kłopoty i moge je stracić to przyleciał do kazo i zrobił porządek i mam spokój.

bec88
17-05-2004, 14:54
Oryginalnie dodany przez Berials
Miałęm 2x hunt u Del'Toro.

1. Dla zartów wyzywalem Mediote Del'Toro razem z kumplem, i on do nas powiedzial cos w stylu we are hunted for insuled me.... (ale zapomniał o tym)
2. Zabiłem white skull który okazal sie kolegą Exemota (Del'Toro), i Exemot mnie zabil i chcial 40K za cofnięcie hunta (zaplacone).

Zdecyduj się ile miałes zapłacić na innym forum pisałeś że 30k eh.....

Grevil
17-05-2004, 15:42
No ja stoje sobie przed depo i gadam z qmplem nagle wyhodzi jakiś typed o 5 lvl wyższy odemnie i zaczyna lać qmpla...ja się wkurzyłem i zaczołem w niego grzac a dzięki moim skillom troszke oberwał i zaczoł krzyczeć że mam hunta....5 minut później zaliczył zgon i przepraszał przez 5 minut :D

piotrek1000
17-05-2004, 16:02
ja zobaczyłem napis "You are hunted 4 ever". Kiedy sprzedawałem bp of HMM przechodziłem koło babki(Tina Exflare) koło niej leżał jakiś plecak i nagle ktoś go zabrał i mimo że wokół było masa ludu ona się przyczepiła do mnie:( i mówiła żebym odał jej ten plecak(Ukradłem jej podobno bp of HMM sami wyciągnijcie wnioski). Trzepiała się przez jakiś tydzień a potem dała sobie spokój :)).

[-JELO-]
18-05-2004, 18:20
mam na dzieje ze tekstu" You're hunted " nigdy nie zobacze 8)

Elyas
18-05-2004, 18:29
Ja mialem hunta bo jakis BR ukradl mi z BH BH shielda
no i go zabilem prawie ale oddal i przychodzi z kumplami a tu mnie prawie zabili ( mialem IH ) noi jakis 60 lvl idzie i ich zabic za to ze skull maja :D i jeszcze raz ja ich po kolei zabilem bo 3 ich to za duzo

maro38
18-05-2004, 19:00
O hehehe. Mój 2 raz odbył się wczoraj :D :

14:28 Dieggo del toro: hi
14:28 Myszcz: hi
14:28 Dieggo del toro: hey
14:28 Dieggo del toro: u are not del toro
14:28 Dieggo del toro: im gonna hunt u

Heh, dzisiaj sprawdziłem kto to jest - lvl 3 :D
Ja to mam szczęście do bycia hunted przez low(wer than me) levelowców :D

Novar
18-05-2004, 19:05
No ja niestety zobaczyłem taki napis tyle, że w wersji polskiej :( Była taka sytuacja, której już nie będe opowiadał bo kiedyś to robiłem na tym forum, ale ścigał mnie Korin Shadowfinder i Airen Shadowfinder, a więc miałem przeje**** :( No i wyszła z tego taka sytuacja, że nie miałem już co grać na lunarze więc musiałem przenieść się na titanie X( ale dobrze mi się teraz gra :D

V.E.N.O.M
20-05-2004, 16:07
jakas noobka na 8lvlu po tym jak zabila mi trola a ja z trola z ktorym trenilem wyciagnolem wkoncu moj loot napisala ze juz nie zyje hehe rozne bezmozgi w tibie graja

kagan
20-05-2004, 17:37
A ja zobaczyłem tylko raz... niezmojej winy, tylko z głupoty człowieczka. Otóż kulturalnie wychodze z kopalni dwarfów i spotykam jakiegoś paladynka na 13 poziomiku (wtedy miałem 18 lub 19), spytał sie mnie czy znalazłem jego ciało, odpowiedziałem że nie na to mi odpowiedział że jesli będzie puste zabije mnie :)
Po 5 min stwierdził że ciało jest puste, i napisał "You are hunted", otóż już się nauczyłem że takich jak on trzeba poprostu olewać , ale niesamowicie lubie sobie rozmawiać z ludźmi czy napewno to przemyślał i czemu coś tam zrobił (fajnie czasem sobie pogadać z kimś kto cie okradł):)
Kiedy już mi zagroził swoją mocarną gildią (największy lv 16) przestałem gadać i więcej o nim niesłyszałem i tym bardziej niewidziałem obiecanego pala dynka na 72 lv który miał mnie zabić. Więc naszczęście 75% przypadków to straszenie.

(W miare często pisze tu o lv (chociaż wiem że czasem wyższy lv niczego nie gwarantuje) ponieważ chce podkreślić pewnego rodzaju głupote itp. danej osoby)

Cycu
20-05-2004, 18:00
Miałem podobna sytuacje jeste na trolach pod ab i koles knight na 25lv domnie czy mam jego zwloki jak beda puste to jeste hunted i byly puste za 5 min podbiega domnie i zaczyna mnie lac ja mialem w tedy 18lv i 57/57 i mi nic nierobi bylem w k set , g shield , fs , stell helmet i ja daje "?" a on hunted i mnie bije a ja nic , bije mnie juz z 1 min to ja zaczelem go lac gdzis po 40 chyba niemial sprzentu i juz mial reda i chcialem go zostawic ale niestety wyszedl hit za 65 i zabilem go :P potem straszyl mnie kolega który byl na 40 lv ale jak sie okazalo to mojego kumpla kumpel i koles sie skatowal :P

Oxygane
20-05-2004, 18:12
Ja tylko raz zobaczyłem taki napis, jakiś mag na 34 lvl napisał mi takie cos i zaczoł bić z exori vis, 5 min poźniej odrodził się w świątyni :))

Kurak
20-05-2004, 19:59
ja sprzedawałem Uhy i jakiś koleś mówi że chce kupić to ja z nim gadam i mówie 2,8k ( do targowania) on 2,2k ja 2,5k only a on you are hunted. Wtedy jeszcze nie wiedziałe mco to znaczy więc go olałem. Za chwile pisze na klawiarurz dłuższy tekst do kolegi odwracam głowę i you are dead. ubił mnie chyba tylko 3 boltami. Zgadnijcie kto to??? :)) :))

Blant 100lvl ( już większy) pallek X(

Pytam się go za co a on za spylanie UH ow powyżej 2,5k
fajnie, ale jak zginąć to z ręki dobrego gościa. Na szczęście tylko raz mnie zabił.

Adamsik
20-05-2004, 20:13
Ja mam często taką sytuację.

XxX: hi
Ja: hi
XxX: plx food
Ja: no
XxX: You are hunted!
Ja: ok

XxX najwyraźniej zgaszony więcej się nie odzywa.

Ashlon
21-05-2004, 12:30
Ahh...jesli masz qmpli nie boisz sie "u are hunted".Ja mialem raz taki napis - mialem zaplacic 10k i mialbym spokoj.I jak myslicie, co zrobilem? :) Nic. :)Nie pokazywalem sie w thais przez 7 dni a potem widze tego goscia podchodze do niego, "hi" a on "i know you? " :)

Kajzer
21-05-2004, 15:10
ile razy miałem tak na rooku zabierasz kolesiowi expa a on "you die in main" ostatnio przeprawialem postac przez rOOka na titanii nowy serw duzo gosci expa trza brac dzie sie da usłyszałem "you die in main " chyba ze 2o razy i co? i nic wielkie nic nie zwracac na to uwgi i tyle 8)

mali
21-05-2004, 15:19
Ja pierdwszy raz zobaczylem ten napis jak byla jakas wojna na isare Mediota Del'toro mi wyslal ale go olalem jak chcial mnie zabic to go tyle ludzi lalo w ab pod depo ze mu sie nie udalo ;) i sie ucieszylem i dalej go wyzywalem

Yarczaz
21-05-2004, 22:20
Ile razy ja to slyszalem .... Zawsze jak spekuje jakiegos lowlvl to sie kolo zalogowuje i mowi ze jestem hunted itp ... zawsze biore ignore. Ogolnie tylko raz huntowali mnie na powaznie, ale i tak sie nie przejolem tym. Zawsze mozna kupic nowa postac do pekowania :P

Bizelberf
21-05-2004, 22:58
ja mam zaliczoną 1 taką przygodę.
gościu 8 lev paladyn podszedł do mnie kiedy expilem na cyklopach i powiedział mi że on teraz tu expi i jak niepujde to karze kolegom mnie zabić :D
nazwałem gościa noobem a ze mialem laga i cyklop mnie walnol to gość myślał że zgine ;) i zaczol mnie atakować ze ...
spirów :))
lag minal i goscia obilem. Nie zabilem bo nigdy nie zabijam :P ( taka pokuta ) a on mi ze jestem hunted przez niego i jego kumpli ( ktorzy są ale nie na titani heh)

surbi
22-05-2004, 10:48
Do mnie się podłaczył Dimitri von carstien (http://tibia.4players.de/community/?subtopic=character) ( napewno źle przeczytaliście nick) jak sprzedawałem d- hemmera i powiedział:
-hello
-send d-hammer to my second char ( nicka nie pamiętam )
-or you hunted
-you die
jak mu nie chciałem wyslać to leciały mowy:
-you wanna back to rook ?
później go blokłem, dużo wiary przez to, że źle przeczytają nicka da się zrobić w *uja

P.S. - mój jeden qmpel dzięki temu teraz ukulał eq do swojego sorca.

]v[ichal
22-05-2004, 20:20
ja mialem napis "you are hunted" jakis czas temu .
Skillowalem z kumplem na statku (przywolalem rata zeby bil kumpla ) i jakis koleś (nick Vassilli chyba)
podbiega i zaczyna bic rata . ja pisze "stop" a on "kill rat , rats is evul" , ja pisze Stop . Zabil go :( patrze 11lvl
kazalem mu zaplacic 6 mana fluidow , to on do mnie na priv "You are hunted. My friend have 93 lvl" . Oczywiscie napisalem "Im scared plxplx no , pkpkpk " . To była bardzo smieszna sytuacja bo oczywiscie wiedzialem ze ten jego kumpel to jakis wyimaginowany jest :P

Blinek
22-05-2004, 21:50
"u are hunted by me, because u was kill mine friend... dear helmchen" 117 level royal pally a ja mam teraz druida 17 level 34 magic i nie wiem o co chodzi :baby:

Pogromca pk
22-05-2004, 22:48
re blinek - ty jestes tym blinkiem z libery? Nie dziw sie ze cie chca zabic - masz powszechna opinie pijaka i moczymordy, mendo społeczna z libery, ty...

Saga Paladyn
22-05-2004, 23:12
" You're hunted " ile razy widzialem ten napis ...oh nie wytrzymam jakis 11 lvl podchodzi i zaczyna mi to pieprzyc i nagle mnie atakuje ....wiec hmmm sami chyba wiecie co sie stał =) takich już było sporo nie nalerzy sie przejmowac tibia to tylko gra!!

Trzciniak
23-05-2004, 07:55
@ maro38
Skąd 8lev pall mógłby mieć 2k. Albo jest to postać jekiejś silniejszej postaci i wtedy ma sie przerąbene albo jakiś złodziej. A wolf toff chain nie jest nic wart.

A taki teks "hunted" to mi sie raz zdazył jak z kumplem palami szukaliśmy jakiejś czachy. Nie wiem czy kolo miał missklika jak twierdził czy to był pk ale szykaliśmy ponad godzine i troche sie nam znudziło więc utłukliśmy pierwsego lepszego.

Naj lepszy to był kolo Reistelin Majer (nie ten na 116 lev master sorc, czu może już na wyższym lev), 1 lev na rook który grożił wszytkim pokolei co mu loota zabrali ze szczóra, że ich pk on main. Mojemu charowi na rook tez tak zagroził hehe.

kidler
23-05-2004, 18:14
omg ja ten "piekny" napis widzalem kilkanascie razy sam nie wiem za co , w sumie to za nic ludzie na NOVA sa nerwowi :P