Pokaż pełną wersje : Test Server 2005 [WMP]
Witam, tym razem po wielu trudach i tysiącach nerwów stworzyłem swój 1 film WMV. Film przedstawia Test Servera, który się aktualnie odbywa. Zapraszam do ściągania i komentowania, a komentarze typu: "aaa geylogger" proszę zachować dla siebie. No to tyle.
Test Server 2005 (http://rapidshare.de/files/7510400/Test_Server_2005*****.html)
PS: Przepraszam, że taki słaby ale dziś mam nadzieje, że pójdę z ekipą na coś lepszego i zrobi się lepszy film...W chwili obecnej 3 w kolejce ;]
@EDIT: I tak oto jak obiecywałem tak daje, drugi dzień Test Server 2005.
Test Server 2005 Day 2 (http://rapidshare.de/files/7558956/Test_Server_2005_Day_2*****.html)
Comment PLZ
Ocena filmu 3/10
I mam jeszcze jedno pytanko..., co to znaczy te "WMP"?
Ocena filmu 3/10
I mam jeszcze jedno pytanko..., co to znaczy te "WMP"?
Miało być WMV, pisałem to o 5 rano wiec pomyłka może być
Metal Master
12-11-2005, 10:01
Gratz !!!!
Jak dla mnie to git ocena : 7/10
Muzyczka może być freestyle :)
Ogólnie git ;)
Peknieta Pompa
12-11-2005, 10:45
moze byc ;]
Dr.Byczek
12-11-2005, 15:48
spox filmik ;)
Proszę o więcej komentów. Czy film dobry czy nie, dużo osób ściąga ale mało komentuje. Jeśli wam się podoba i mam robić wiecej filmów WMV to piszcie.
Powiedz mi może jak robisz takie filmy? Jaki program?
Powiedz mi może jak robisz takie filmy? Jaki program?
Windows Movie Maker
Link do poradnika "WMV - The Movie" by hoomik
WMV - The Movie (Poradnik) (http://hunted.tibia.pl/index.php?action=show&t=49389&p=521008)
Koronowany rycek
12-11-2005, 18:51
Wmv nie jest zly.. no ale nie ma tego cos...
Lubie wmv filmy+ssy:) sklejone.. no ale ? nie jest zle.. rob wiecej:]
8/10
Nawet fajny. Mozesz robić więcej :)
taki sobie .Tylko pokazujesz jak dedałeś nie ma jak pokazane jakie są nowe rzeczu na mainlandzie.Dobra muzyka. :) :D
up: bo nie ma nowych rzeczy;]
AAAA geylogger!!!!!!!!!
I co ci da pisanie takich postów? Jesteś zwykłe dziecko. Boisz się keylogerów to zainstaluj antivirusa. A post raportuje za bezsensowny i brak powiązania z tematem.
Super film naprawde grazt muzyka też dobrze dobrana do akcji 8/10
hehehe ale filmik dales okolo 4 rano a nie 5 xP
Kamil/Wielkie oko
12-11-2005, 23:16
Film fajny ;]gz 8/10
W 1 poście dodałem 2 dzień Testu, zapraszam do oglądania, ta wersja jest chyba lepsza. Piszcie komentarze, żeby temat znalazł się wysoko i każdy mógł go przeczytać.
Mi sie film podoba chociaz nie jest idealny ale wiesz nic nie jest idealne GRATZ filmu :] ;) :D
Widzę, że filmik się podoba. Więc pewnie kiedyś zrobię jeszcze jakiś. Narazie chcę aby wiekszość zobaczyła ten filmik, tych którzy nie mogą się dostać na Test Server, a chcą wiedzieć jak tam naprawdę jest.
Elendart
13-11-2005, 13:57
filmik spoko tylko troche malo widac
nie wiem jak reszte ale mi sie nie podoba takie rozmazywanie, zmienianie w "gwiazdke" itp.
pozatym jest ok aha i czy dobrze widzialem ze miales przez chwile demon helmeta? ;)
filmik spoko tylko troche malo widac
nie wiem jak reszte ale mi sie nie podoba takie rozmazywanie, zmienianie w "gwiazdke" itp.
pozatym jest ok aha i czy dobrze widzialem ze miales przez chwile demon helmeta? ;)
Tak dobrze widziałeś, dostałem od 2 Hight LvLi, ale po chwili zginąłem, ale go nie straciłem :P Wiec mam go cały czas. Szkoda, że tylko na Test Servie.
Odświeżam temat, ponieważ chcę żeby dużo ludzi wiedziało jak wygląda prawdziwy Test Server.
fajny filmi, ale powiedzcie jak można nagrywać filmy na test serwer bo mi nie wchodzi :/
fajny filmi, ale powiedzcie jak można nagrywać filmy na test serwer bo mi nie wchodzi :/
Tak jak nagrywasz w normalnej tibi, tylko możesz miec problem z nagraniem ze względu na kolejki. Ja robiłem ss'y i krótkie filmiki w Fraps, a potem sklejiłem wszystko i jest OK.
COMMENT!!!
Mc macio
15-11-2005, 15:11
fajny pokaz slajdów
3/10
Wedlug mnie twoj filmik jest niezly ocena 5/10 :p
Dzięki wszystkim za komentarze...Widzę ze będę robił dalej filmy WMV, ale zobaczymy o czym.
Hmm...to chyba nie byl filmik...ssy z testa slabe mam lepsze swoje :D
Hmm...to chyba nie byl filmik...ssy z testa slabe mam lepsze swoje :D
A może byś zobaczył i 2 dzień Testu, a nie tylko pierwszy.
Regaster
12-01-2006, 22:03
A mi 2 dzień niedziała :P pozatym wole zlepione fragmenty filmu a nie ssy (to tylko moja skromna opinia ;)) 4/10
Na 1 są same ss'y, a na drugim z filmami. Więc lepiej obejrzeć 2. Nic nie poradzę, że niektórym nie działa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.