Pokaż pełną wersje : Przeprowadzka
Bart1313
16-05-2004, 22:35
Cześć
Jak mogę przetransportowac rzeczy z z depo w Carlin do AB, gdy chce sie przeprowadzic?
Z góry dzięki
Vanhelsen
16-05-2004, 23:39
W dp podchodzisz do babki <hi><parcel><yes><bye> potem idziesz do dp, pakujesz parcela do boxa i pakujesz itemki do parcela. Na takim świstku notujesz:
Twój nick
Ab'Dendriel
Świstek pakujesz w PARCELU (nie głębiej) i wrzucasz parcela w mailboxa (uwaga na thiefów!)
Mr Logest
16-05-2004, 23:46
ja raz z tym miałem problem, gdy przy wysylaniu betów do carlin gdzie nie bylem nigdy jeszcze wczesniej nie wpadala mi paczka do skrzynki.. wtedy zaraz kupe thiefow w kolo lecialo..ale ja mialem fastest hands..co nie zmienia sprawy ze kłopot to był... nie wie\cie czemu?
Oryginalnie dodany przez Mr Logest
ja raz z tym miałem problem, gdy przy wysylaniu betów do carlin gdzie nie bylem nigdy jeszcze wczesniej nie wpadala mi paczka do skrzynki.. wtedy zaraz kupe thiefow w kolo lecialo..ale ja mialem fastest hands..co nie zmienia sprawy ze kłopot to był... nie wie\cie czemu?
1.zle wypelniony bilecik
2.wlozony za gleboko do parcela
wiecej grzechow nie znam ;)
Artur-Knight
17-05-2004, 09:22
To już któryś temot o przeprowadzce najpierw przycisnij przycisk szukaj i bedziesz miał:]
Sir_alex
17-05-2004, 14:26
heh chyba najproscie bedzie wyslac rzeczy parcelem jak jzu kolega wczesniej powiedzal :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.