Pokaż pełną wersje : Elo Pk kobieta :D
Kobieta Chaosu
12-11-2005, 10:54
Wczoraj postanowailem zabic se kogos i tak zrobilem oto link >>http://rapidshare.de/files/7496953/kobieta_pk.rec.html
Za***isty film ale co to avengera to mam watpliowsci czy on umie grac kto kiedy wali ew jak koles ma prawie full hp ? ale takto super !! GZ! :D :]
Kobieta Chaosu
12-11-2005, 11:03
avenger mial lagi :D
Naprawde Wy***i*** film i loot tak samo:]
Nie wątpie ze mial lagi ale mogl troche poczekac xD B)
no nice ;d loot świetny, nie było marnowane sd, aveger dał troszke ciała ale ogólnie to gr8, koleś się troszke przeliczył z tym bieganiem za tobą ]:->
Hellraider
12-11-2005, 12:34
Ogladajac ten film, mialem 2 odczucia. Chcialo mi sie spac i smiac. Spac bo film byl troche nudny. A smiac, bo po 1 osoby pkujace wyruszyly nieprzygotowane do pkowania. Sorc nie mial sd i nie chcial w ogole atakowac. Autor filmu nie ma zupelnego pojecia co to jest pvp, a co najsmieszniejsze ten knight nie umial sie uhac, bo tak by cie zsolowal i to luzem. PO prostu mozna powiedziec ze trafil nab na naba z tym ze mial farta xd. Na drugi raz jak ci sie bedzie nudzilo i bedziesz mial ochote popkowac to zrob bp lmm i pocwicz z kolega aiming, bo druga taka przygoda moze sie skonczyc inaczej (i prawdopodobnie sie tak skonczy, tym bardziej jesli osoba zaatakowana bedzie miala znajomosci ;p). No to tyle gz lootu.
Podoba mi sie ten filmik tym bardziej, że widzialem siebie przez 2 sec chyba 8o
Gdyby ten sorc mial SD to byscie go ubili w 2 razy krotszym czasie :p
Mistic'Guardian
12-11-2005, 21:16
Filmik za***isty loot spox gz Filmu i lootu
Najbardziej mnie rozbrojil tekst "master pvp".... tam bylo z 5 sytuacji kiedy mogliscie go szybciej ubic;P
Po drugie niezgrywaj takiego kozaka bo jak cie wczoraj ubili to pierwsze co to koledzy ;P bo druida ubic niemogles ^.- n/c ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.