Pokaż pełną wersje : WaGaRy
Mam pytanie czy gra w tibie natyle was wciąga że czasami niepujdziecie do szkoly :) lub niewypełnicie jakis zadań :D ...
Moji koledzy potrafia co drugi dzień nieprzyjsc do szkoly by zagrać hehe.Ja sam czasami okłamuje starych ze jetem chory i do szkoly nie ide :))
Jesli byl taki temat to bardzo przepraszam sie niewtajemniczylem :baby:
a tego bana to ja niewiem dlaczego ehh :( :( :( ;(
Monoskar
17-05-2004, 12:33
Brawo, jestem pod wrażeniem Twojej pomysłowości z oszukiwaniem rodziców i symulowaniem choroby :))
W Twoim krótkim poście jest 6 błedów ortograficznych (maturę z polskiego oblejesz już po 3), pomijam literówki i interpunkcję (nie, interpunkcja to nie jest nowy rodzaj czaru runicznego w Tibii).
Krótko mówiąc, dla mnie jesteś idiotą, ponieważ zakładasz idotyczne tematy. A "krok od bana" masz za założenie debilnego tematu, w którym pytasz tak zwyczajnie, jak zdobyć najlepszy miecz w Tibii. Gdybyś na chwilę wysilił umysł, pewnie byś zrozumiał, że ten miecz albo nie istnieje, albo jest w queście z bramką od 150 lvl 8o 8o 8o 8o 8o
jak niezauwazyles lolcu prawie wszyscy pisza w czasie gry... Jestes lol i noob oraz hu* i ku*** bo sie do******* chamie zazdroscisz mojego postu a ten z mieczem to byl dla jaj pisalem go w cafie :] z kolegami .
ps jestes noobem
Sir_alex
17-05-2004, 14:33
Ja i kolega kiedys nie poszlimy do szkoly tylko na wagary do kafejki aby grac w tibie jejeej spoko bylo a ten pomysl z udawaniem choroby tez go stosowalem (zawsze dziala)
Ja czasem zrywam się z 2 ostatnich lekcji i sobie gram ,ale z całego dnia to może z 4 razy zwiałem tylko
TheNatoorat
17-05-2004, 15:38
Oryginalnie dodany przez Duwaf
jak niezauwazyles lolcu prawie wszyscy pisza w czasie gry... Jestes lol i noob oraz hu* i ku*** bo sie do******* chamie zazdroscisz mojego postu a ten z mieczem to byl dla jaj pisalem go w cafie :] z kolegami .
ps jestes noobem
I primo: dlaczego się dziwisz, że prawie masz bana, skoro wyzywasz innych forumowiczów? Przecież w regulaminie jest jak wół napisane:
"Nie wolno obrażać ani poniżać innych osób. Dotyczy to zarówno użytkowników forum, osób znanych ze świata codziennego, jak i postaci w grze." , oraz:
"Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe"
(tutaj ktoś złośliwy może się przyczepić, ale słowo "n00b" jest dla niektórych baaardo obraźliwe i zwrócenie się do nich w taki sposób może być nadepnięciem na ich odcisk [ranisz uczucia!])
II primo ( ;) ): czego według Ciebie Monoskar mógłby zazdrościć? Tego, ze nabiłeś sobie posta?
Po 3: W Internetowym Słowniku Skrótów i Wyrażeń znalazłem takie coś:
"LOL - Lots of laugh"
więc (o ile znasz Język angielski) powinieneś wyczytać, że niewinne lol oznacza nic innego tylko... śmiech, a zatem nie można wyzywać innych od "lolów" (śmiechów [to żenujace])
ONTOPIC: NIGDY nie wagarowałem i NIGDY nie zamierzam tego robić (zalezy co dla kogo jest wagarami np. udawanie choroby)
I na tym zakończę moje pełne boleści wywody.
she_devil
17-05-2004, 16:03
Owszem...
Zdazylo sie wieeeeele razy ;D
Zgadzam się całkowicie zThenatooratem (szczególnie, że chodziliśmy do jedned klasy :D)
Ja na wagarach nigdy nie byłem, a chodze do 1 gim (troche już tego zeszło), nigdy nie udawałem, że jestem chory bo później trzeba nadrabiać ;(. I jesteś totalnym żurem jeżeli opuszczas lekcje tylko ze względu na tibie - mówie ci stary, wylądujesz na śmietniku.
Widać to po pierwszym poście. Ja sam nie jestem dobry z polskiego, ale ty jesteś w tym totalny "n00b". Poprostu brak mi słów, szkoda mi ciebie.
Wiesz nie oceniaj go po jednym poscie i wcale nie myślę że wyląduje na śmietniku ,ja też wagaruję i to dużo a problemów w szkole nie mam to że nie uciekłeś ani razu z lekcji ,to nie wiesz jaka to jest przyjemność zerwać się z lekcji posiedzieć nad rzeką ,jeziorem z kolegami i pogadac sobie z nimii o codziennym życiu. A jeżeli miałbym przyczepić się do czegoś w tobie jak ty czepiasz się do Duwarf to spójrz na swój podpis i pomyśl jak reprezentujesz siebie i swój naród . ( Te słowa oczywiście były kierowane do Slajt )
Oryginalnie dodany przez Duwaf
ps jestes noobem
http://ebaumsworld.com/forumfun/stfu5.gif
Oh yea, i just luv' polack's plx ?
Oryginalnie dodany przez bec88
Wiesz nie oceniaj go po jednym poscie i wcale nie myślę że wyląduje na śmietniku ,ja też wagaruję i to dużo a problemów w szkole nie mam to że nie uciekłeś ani razu z lekcji ,to nie wiesz jaka to jest przyjemność zerwać się z lekcji posiedzieć nad rzeką ,jeziorem z kolegami i pogadac sobie z nimii o codziennym życiu. (...)
Tylko zauważ, że wagary, o których mówisz, a nie chodzenie do szkoły na rzecz siedzenia przed kompem i grania w Tibię, to dwie zupełnie różne rzeczy. (moim skromnym zdaniem) ;)
Jak słyszę "brakuje mi 23k exp - nie idę do szkoły" to się śmieje. Dla mnie "tibia" to nie powód, żeby się zrywać:/
Monoskar
17-05-2004, 17:13
prawie wszyscy pisza w czasie gry... Jestes lol i noob oraz hu* i ku***
Prawie wszyscy twojego pokroju.
bo sie do******* chamie zazdroscisz mojego postu
Kipię z zadrości...
a ten z mieczem to byl dla jaj pisalem go w cafie :] z kolegami .
Dla jaj to się możesz dać psu po twarzy polizać. Na forum szuka się informacji, dyskutuje, wyraża poglądy.
ps jestes noobem
Może, ale jak ja chodziłem do 6-tej klasy podstawówki nie było PC-tów w każdym domu (C-64 było szczytem marzeń), nagrywarek, stałych łącz dla każdego, aparatów cyfrowych, komórek itd. Może dzięki temu potrafię coś napisać w ojczystym języku (i nie tylko) nie poniżając się publicznie.
Ontopic: Nagminnie wagarując szkodzisz sam sobie o czym przekonasz się w przyszłości. Wagary owszem, zdarzały się, ale zawsze potem trzeba nadganiać braki. Zresztą Tibia nie zając, nie ucieknie 8o
Z polskiego mam 4 w szkole gdzie srednia jest 5
niesadze ze zostane zulem hrhr ;( ehh ucze sie za dobze i ocemy mam bardzo dobre wiec ... nieoceniaj mnie chamie .
MOjim zdaniem ci co tak mnie jada maja sami ze soba problemy i tyle 8)
moja przyszlosc moja sprawa nie twoja ku****e
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Pewnie bedzie bardziej kolorowa niz twoja hahaha :D
Człowieku nie spamuj tak bo zaraz bedziesz miał bana a nie krok od niego ,taka moja dobra rada ( jednak ciebie źle oceniłem .... )
Uczęszczam do II klasy gimnazjum. Kilkakrotnie ( 2-3) zdarzyło mi się ,,wagarować", lecz po głębszych przemyśleniach stwierdziłem, iż jest to strata czasu( trzeba nadorbić zaległośći). Rozmawiać ze znajomymi można w weekendy. Jestem ciekaw kiedy do tego dojrzejesz?? Twoja przyszłość będzie kolorowa- czy tu chodzi o fiolet( denaturat)??
PS. Nie przejmujcie się Duwafem :baby: , może chłopak czuje się niekochany i szuka akceptacji;)? On poprostu jeszcze nie dorósł do pewnych spraw:(. Nic na to nie poradzimy.
Ehh a ja myslaem ze mozna sobie niezle jaja porobic ale widze ze tu ludzie biora wszystko na powaznie. :(
UWAGA
MOJE POSTY SA ZROBIONE DLA JAJ !!!! X(
a z tym denaturatem to niezle hehe mam nadzieje ze tez zartujesz.
zrobilem duwafa poto by sobie porobic jaja i tyle ale oczywiscie wam to nielezy ... ;(
bec88 dobze mnie oceniles!!! niezmieniaj zdania!! (mam nadzieje ze te 88 to nietwoj wiek hrhr)
Co ja mam z tymi jajami aha mialem zjesc jajecznice tylko jak skacze ta wojne :]
>>>w realu jestem inny!!!<<< :)
Hmm... Do czego to doszlo zeby nie chodzic do szkoly z powodu durnej gry >< (uzyte slowo "durnej" nie oznacza wcale ze ona jets glupia!!) A z symulowanie choroby... na to sie moi rodzice nie nabieraja :/
MOJE POSTY SA ZROBIONE DLA JAJ !!!!
Ohh... i co wydales jakies jajko juz na swiat?
Bo ja na przykład nie znoszę jaj !!! :D
Vanhelsen
17-05-2004, 18:48
Duwaf! to forum NIEJEST poto by se jaja robić !!!, i ty się dziwisz że masz krok od bana, (jak to byś TY powiedział) jesteś LOL :P :baby: I coztego, że masz niezłe oceny (ciekawe jaka klasa 1 podstawówki??) skoro itak możesz zostać żulem :D
Gonzo von Krenzel
17-05-2004, 19:03
A ja jeszcze nie zwariowałem...
Jak grałem w tibię nie zdarzyło mi się uciec ze szkoły. No może zachorować, ale nie tylko dla tibii. Sami widzicie, że tibia to straszny nałóg. Nie psujcie sobie życia! to tylko gra...
@Duwaf:
My nie lubimy jak ktoś robi sobie "jaja" ;).
spider-bialystok
17-05-2004, 19:07
coo?.. Wagary przed kompem? Dla mnie to żadne wagary. poza tym Tibia to tylko gra i niepowinno się dla niej zrywać z lekcji.. nie mowie że mi się nie zdażyło zbić z lekcji, ale nie do domu przed kompa...
O taaaaaaaak......Duwaf, po twoich postach i kulturze oceniam, że faktycznie będziesz miał ciekawą przyszłość. W najlepszym razie zostaniesz:
a) Naczelnym operatorem spawarki
b) Kopaczem rowów
c) Wokalistą Disco-Polo
she_devil
17-05-2004, 20:28
On chyba jest mlodszy ode mnie...
I jest wiekszym idota...
Lol... Zamknijcietemat bo sie fajnie posty nabija (moj przyklad;]) a tak do topicka to bosh.......!Koloniezly jest:P 4 miec w 4 klasie to nie wyczyn ;] Dobrze ze juz ban
she_devil
17-05-2004, 20:37
On ma tyle lat co ja?? Nie mozliwe !! A ja myslalam ze mniej PS . niEZA MYKAJCIE TEMATU
TheNatoorat
17-05-2004, 21:01
Oryginalnie dodany przez Starkey
(...) Twoja przyszłość będzie kolorowa - czy tu chodzi o fiolet (denaturat)?
Jeszcze raz ktoś obrazi chwałę denaturatu to samodzielnie wyślę do niego armię zielonych taczek w różowe ciapki wypełnionych pchłami zarażonymi HIV, wąglikiem i dostaniesz czkawki na mózgu, łupieżu na zębach i wyrosną Ci cztery pary skrzydeł!
WON OD DENATURATU!!!
Widze ze dzisiejsze spoleczenstwo nie ma humoru.
Ja wpelni popieram duwafa. :))
Znam go i jest spoko gosciu. ;)
Mysle ze powinno sie czasami uciec z lekcji z kumplami 8)
Fajnie jest pojsc do cafy i wszyscy razem grac w tibie :] (mala wyprawa:sword: )
L..i..S..e..K
17-05-2004, 21:25
Co do tematu to dziś sobie myślałem żeby zwiać ze szkoły (od początku roku 3 nieusprawiedliwone , zaspałem 8o) ale uświadomiłem sobie że nauka jest na pierwszym miejscu a potem reszta 8). ( tak mi rodzice podpowiedzieli :D.) No i nie poszedłem ;(.
Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
My nie lubimy jak ktoś robi sobie "jaja" ;).
Oczywiście jeśli ktoś robi sobie tosty z jajami nie mamy nic przeciwko temu.
Gonzo von Krenzel
18-05-2004, 00:03
A tymbardziej jajecznicę z chrupiącymi tostami, posmarowanymi masełkiem :).
Ontopic:
Pomyślcie... Jak teraz się nauczycie i wykształcicie i będziecie mieć dużo kasy w przyszłości będziecie mogli sobie kupić PACC i grać do woli. Czy nie warto...?;)
Pomyślcie... Jak teraz się nauczycie i wykształcicie i będziecie mieć dużo kasy w przyszłości będziecie mogli sobie kupić PACC i grać do woli. Czy nie warto...?
Jak będę wykształcony i jak będę miał dużo pieniędzy to będę jadł TOSTY !!!!
Bigvirus
18-05-2004, 10:55
Niestety przez tibie oblalem caly rok (1 klase technikum)
No i teraz se odpoczywam ale rok w plecy tylko zeby se pograc w tibie....Ale nie jest zle:D
Cerverius
18-05-2004, 12:52
Duwaf to spoko typ mam zamiar go nasladowac w postach . TAK DALEJ DUWAF JESTESMY Z TOBA ;)
Ha Ha powracam heyah dziekuje fnom :D
Cerverius ty masz już jedno upomnienie i nie wiem dlkaczego chcesz go naśladować ;(
Monoskar
18-05-2004, 18:45
Oryginalnie dodany przez Cerverius
Duwaf to spoko typ mam zamiar go nasladowac w postach . TAK DALEJ DUWAF JESTESMY Z TOBA ;)
Gratuluję, myślę, że to świetna decyzja :D
Napisz 2 posty w stylu tego pajaca i masz bana.
Przecież ten kretyn wrócił z nowym nickiem i znów chce dymić -> wchodzi na uczucia religijne innych w swoim temacie o Radiu Maryja, potem chce bić Del' Toro (twardziel).
Ja bym takich topił przy urodzeniu.
Tibia jest tylko grą , więc nie widzie powodów dlaczego można by wagarować przez nią.Nie zdarzyło mi się tak jeszce ani razu (przynajmniej na razie ;) <żart>)
BTW.......
re @Duwaf :
Nie cchę aby to zabrzmiało jako obraza , ale przypominasz mi mojego qmpla : Też myśli wciąż tylko o jedenym ,i tez często się tak zachowuje. ;/
Vanhelsen
18-05-2004, 22:59
@RTP, a jesteś pewnie, że ten twój qmpel to nie Duwaf (nieobrażająć qmpla ofkors)
@Bigvirus, ja tera się z tibią ograniczam bo mi groźi pała z Fizy i WOS'u :P a wole niepowtarzać twego wyczynu :P . Przyokazji wspułczuje.
Ma być ostro czy spokojnie?
To najpierw będzie trochę ostrzej:
Wagary z powodu JAKIEJKOLWIEK gry komputerowej to czysty debilizm. Przecież taka gra wam NIE UCIEKNIE, komputer WCIĄŻ BĘDZIE TAM STAŁ! Kilka godzin straconego pacca i tak nic nie znaczy w porównaniu z tym co można potem ujrzeć na kilku sprawdzianach z tego samego przedmiotu (mowa o jedynkach i dwójach)... co innego gdy chodzi o film, który telewizja puszcza w godzinach szkolnych a na który to czekało się dłuuuuuugo (chociaż mnie się nie zdarzyło uciec z tego powodu, i to wcale nie dlatego, że nigdy nie puścili takiego filmu - ja po prostu nie lubię uciekać z budy).
I ja też mam takiego kumpla jak Duwaf (a w zasadzie to straszny sku... to znaczy ten, nie kumpel), który myśli tylko o jednym... no o czym? NIE, ZBOCZEŃCY! ON MYŚLI TYLKO O TIBII!!! :))
Nie będę podawał przykładów bo podawałem je już ze sto razy na tym forum.
Wagary są be
niech każdy to wie
(:)))
Swiebodzin
20-05-2004, 10:34
Mi sie Zdaza i Zdazało ucieć z budy lub sumulować chorobe albo isc do lekarza i skrecić go na tydzien wolnego zeby tylko muc siedziec w domu i grać w tibie lub poprostu odpoczywać ;]
Myśle, że gdy zaczynamy nienadążać za lekcjami itp. należy się mały... urlop. Jemy wtedy troche vegety wynikiem czego są wymioty. Myśle jednak, że wagary są be i nigdy tego nie stosowałem... więc Róbcie co chcecie
mi sie wydaje ze wagary to nic zlego jezeli w szkole jest malo lekcji i aktualnie sa luzy . mozna wtedy gdzies sie przejsc z kumplami(ja preferuje ostatnio plaze) i jest wpozandku. a jezeli chodzi o to zeby specjalnie nie isc do szkoly zeby grac w tibie to to jest troszke dziwne.tibia jest dobra na nude a nie wtedy kiedy ma sie kupe wolnego czasu.
Bizelberf
21-05-2004, 22:31
Ostatnio zerwałem się ze szkoły żeby sobie pograc ale niemogłem się zalogować ( grr administrator sieci grr )
Od tamtego czasu wagarowałem tylko raz i też niemogłem się zalogować ;(
Oryginalnie dodany przez Cerverius
JESTEŚMY??- czemu piszesz to w liczbie mnogiej? Na mnie nie licz, nigdy nie popre tego kretyna ;)
A co do wagarów.... to sądze, że uciekać ze szkoły z powodu Tibii, nie jest rzeczą normalną!
Dufaf czy jak ci tam to "Przykład "SUP" (Super Ułomny pawian)"
Aha Slajt thx za pomysł z Vegetą musze spróbować :D
A tak na serio.....
Ja mam 12 lat i jeszcze nie oszalałem w przeciwieństwie do połowy szkoły (Męskiej połowy)
sir abaddon
23-06-2004, 12:02
wagary :D
czesto na nie chodze lecz nie zawsze w ich czasie gram w tibie :]
she_devil
23-06-2004, 13:50
Oryginalnie dodany przez sir abaddon
wagary :D
czesto na nie chodze lecz nie zawsze w ich czasie gram w tibie :]
Mozesz nie odswiezac tak starych tematow ktore wywolaly tak wiele kontrowersji w naszej spoleczenej??
Trzciniak
23-06-2004, 14:08
Ja, wsumie to szkołe już skończyłem, kiedyś z klasą sobie poszliśmy z lekcji z zamiarem grania w tibie, i tak był CS. Ale często jak była jakaś nudna lekcaj lub nauczyciela nie było to ganialiśmy do biblioteki na tibe, były tam tylko 3 kompy i zawszy była kolejka, ale jak już ktoś siadł to grał godzinę.
Kożystając z tego że ktoś to odswierzył :baby:
Bez przesady,ze szkoly jescze nigdy nie zwialem,chyba ze raz przypadkowa zle plan lekcji przeczytalem.Lekcje zazwyczeja odrabiam,ale jak nie odrobie to zapomne najpierw szkola,potem lekcje potem Tibia.
Ja również uważam, że chodzenie na wagary to zły pomysł bo trzeba nadrabiać.
Ja na wagary chodze np. pod koniec budy kiedy nietrzeba książek nosić.
PROSZE, ANI JEDNEGO BŁEDU ORTOGRAFICZNEGO!! :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.