PDA

Pokaż pełną wersje : WaGaRy

Duwaf
17-05-2004, 07:42
Mam pytanie czy gra w tibie natyle was wciąga że czasami niepujdziecie do szkoly :) lub niewypełnicie jakis zadań :D ...

Moji koledzy potrafia co drugi dzień nieprzyjsc do szkoly by zagrać hehe.Ja sam czasami okłamuje starych ze jetem chory i do szkoly nie ide :))

Jesli byl taki temat to bardzo przepraszam sie niewtajemniczylem :baby:

a tego bana to ja niewiem dlaczego ehh :( :( :( ;(

Monoskar
17-05-2004, 12:33
Brawo, jestem pod wrażeniem Twojej pomysłowości z oszukiwaniem rodziców i symulowaniem choroby :))

W Twoim krótkim poście jest 6 błedów ortograficznych (maturę z polskiego oblejesz już po 3), pomijam literówki i interpunkcję (nie, interpunkcja to nie jest nowy rodzaj czaru runicznego w Tibii).

Krótko mówiąc, dla mnie jesteś idiotą, ponieważ zakładasz idotyczne tematy. A "krok od bana" masz za założenie debilnego tematu, w którym pytasz tak zwyczajnie, jak zdobyć najlepszy miecz w Tibii. Gdybyś na chwilę wysilił umysł, pewnie byś zrozumiał, że ten miecz albo nie istnieje, albo jest w queście z bramką od 150 lvl 8o 8o 8o 8o 8o

Duwaf
17-05-2004, 14:24
jak niezauwazyles lolcu prawie wszyscy pisza w czasie gry... Jestes lol i noob oraz hu* i ku*** bo sie do******* chamie zazdroscisz mojego postu a ten z mieczem to byl dla jaj pisalem go w cafie :] z kolegami .

ps jestes noobem

Sir_alex
17-05-2004, 14:33
Ja i kolega kiedys nie poszlimy do szkoly tylko na wagary do kafejki aby grac w tibie jejeej spoko bylo a ten pomysl z udawaniem choroby tez go stosowalem (zawsze dziala)

bec88
17-05-2004, 14:56
Ja czasem zrywam się z 2 ostatnich lekcji i sobie gram ,ale z całego dnia to może z 4 razy zwiałem tylko

TheNatoorat
17-05-2004, 15:38
Oryginalnie dodany przez Duwaf
jak niezauwazyles lolcu prawie wszyscy pisza w czasie gry... Jestes lol i noob oraz hu* i ku*** bo sie do******* chamie zazdroscisz mojego postu a ten z mieczem to byl dla jaj pisalem go w cafie :] z kolegami .

ps jestes noobem

I primo: dlaczego się dziwisz, że prawie masz bana, skoro wyzywasz innych forumowiczów? Przecież w regulaminie jest jak wół napisane:

"Nie wolno obrażać ani poniżać innych osób. Dotyczy to zarówno użytkowników forum, osób znanych ze świata codziennego, jak i postaci w grze." , oraz:
"Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe"
(tutaj ktoś złośliwy może się przyczepić, ale słowo "n00b" jest dla niektórych baaardo obraźliwe i zwrócenie się do nich w taki sposób może być nadepnięciem na ich odcisk [ranisz uczucia!])

II primo ( ;) ): czego według Ciebie Monoskar mógłby zazdrościć? Tego, ze nabiłeś sobie posta?

Po 3: W Internetowym Słowniku Skrótów i Wyrażeń znalazłem takie coś:
"LOL - Lots of laugh"
więc (o ile znasz Język angielski) powinieneś wyczytać, że niewinne lol oznacza nic innego tylko... śmiech, a zatem nie można wyzywać innych od "lolów" (śmiechów [to żenujace])

ONTOPIC: NIGDY nie wagarowałem i NIGDY nie zamierzam tego robić (zalezy co dla kogo jest wagarami np. udawanie choroby)

I na tym zakończę moje pełne boleści wywody.

she_devil
17-05-2004, 16:03
Owszem...
Zdazylo sie wieeeeele razy ;D

Slajt
17-05-2004, 16:10
Zgadzam się całkowicie zThenatooratem (szczególnie, że chodziliśmy do jedned klasy :D)
Ja na wagarach nigdy nie byłem, a chodze do 1 gim (troche już tego zeszło), nigdy nie udawałem, że jestem chory bo później trzeba nadrabiać ;(. I jesteś totalnym żurem jeżeli opuszczas lekcje tylko ze względu na tibie - mówie ci stary, wylądujesz na śmietniku.
Widać to po pierwszym poście. Ja sam nie jestem dobry z polskiego, ale ty jesteś w tym totalny "n00b". Poprostu brak mi słów, szkoda mi ciebie.

bec88
17-05-2004, 16:34
Wiesz nie oceniaj go po jednym poscie i wcale nie myślę że wyląduje na śmietniku ,ja też wagaruję i to dużo a problemów w szkole nie mam to że nie uciekłeś ani razu z lekcji ,to nie wiesz jaka to jest przyjemność zerwać się z lekcji posiedzieć nad rzeką ,jeziorem z kolegami i pogadac sobie z nimii o codziennym życiu. A jeżeli miałbym przyczepić się do czegoś w tobie jak ty czepiasz się do Duwarf to spójrz na swój podpis i pomyśl jak reprezentujesz siebie i swój naród . ( Te słowa oczywiście były kierowane do Slajt )

Adaras
17-05-2004, 16:36
Oryginalnie dodany przez Duwaf

ps jestes noobem

http://ebaumsworld.com/forumfun/stfu5.gif

Oh yea, i just luv' polack's plx ?

Iwan
17-05-2004, 16:39
Oryginalnie dodany przez bec88
Wiesz nie oceniaj go po jednym poscie i wcale nie myślę że wyląduje na śmietniku ,ja też wagaruję i to dużo a problemów w szkole nie mam to że nie uciekłeś ani razu z lekcji ,to nie wiesz jaka to jest przyjemność zerwać się z lekcji posiedzieć nad rzeką ,jeziorem z kolegami i pogadac sobie z nimii o codziennym życiu. (...)

Tylko zauważ, że wagary, o których mówisz, a nie chodzenie do szkoły na rzecz siedzenia przed kompem i grania w Tibię, to dwie zupełnie różne rzeczy. (moim skromnym zdaniem) ;)

Bambuko
17-05-2004, 16:57
Jak słyszę "brakuje mi 23k exp - nie idę do szkoły" to się śmieje. Dla mnie "tibia" to nie powód, żeby się zrywać:/

Monoskar
17-05-2004, 17:13
prawie wszyscy pisza w czasie gry... Jestes lol i noob oraz hu* i ku***

Prawie wszyscy twojego pokroju.

bo sie do******* chamie zazdroscisz mojego postu

Kipię z zadrości...

a ten z mieczem to byl dla jaj pisalem go w cafie :] z kolegami .

Dla jaj to się możesz dać psu po twarzy polizać. Na forum szuka się informacji, dyskutuje, wyraża poglądy.

ps jestes noobem

Może, ale jak ja chodziłem do 6-tej klasy podstawówki nie było PC-tów w każdym domu (C-64 było szczytem marzeń), nagrywarek, stałych łącz dla każdego, aparatów cyfrowych, komórek itd. Może dzięki temu potrafię coś napisać w ojczystym języku (i nie tylko) nie poniżając się publicznie.

Ontopic: Nagminnie wagarując szkodzisz sam sobie o czym przekonasz się w przyszłości. Wagary owszem, zdarzały się, ale zawsze potem trzeba nadganiać braki. Zresztą Tibia nie zając, nie ucieknie 8o

Duwaf
17-05-2004, 17:20
Z polskiego mam 4 w szkole gdzie srednia jest 5

niesadze ze zostane zulem hrhr ;( ehh ucze sie za dobze i ocemy mam bardzo dobre wiec ... nieoceniaj mnie chamie .

MOjim zdaniem ci co tak mnie jada maja sami ze soba problemy i tyle 8)

Duwaf
17-05-2004, 17:27
moja przyszlosc moja sprawa nie twoja ku****e
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Pewnie bedzie bardziej kolorowa niz twoja hahaha :D

bec88
17-05-2004, 17:40
Człowieku nie spamuj tak bo zaraz bedziesz miał bana a nie krok od niego ,taka moja dobra rada ( jednak ciebie źle oceniłem .... )

Starkey
17-05-2004, 17:55
Uczęszczam do II klasy gimnazjum. Kilkakrotnie ( 2-3) zdarzyło mi się ,,wagarować", lecz po głębszych przemyśleniach stwierdziłem, iż jest to strata czasu( trzeba nadorbić zaległośći). Rozmawiać ze znajomymi można w weekendy. Jestem ciekaw kiedy do tego dojrzejesz?? Twoja przyszłość będzie kolorowa- czy tu chodzi o fiolet( denaturat)??

PS. Nie przejmujcie się Duwafem :baby: , może chłopak czuje się niekochany i szuka akceptacji;)? On poprostu jeszcze nie dorósł do pewnych spraw:(. Nic na to nie poradzimy.

Duwaf
17-05-2004, 18:07
Ehh a ja myslaem ze mozna sobie niezle jaja porobic ale widze ze tu ludzie biora wszystko na powaznie. :(

UWAGA
MOJE POSTY SA ZROBIONE DLA JAJ !!!! X(

a z tym denaturatem to niezle hehe mam nadzieje ze tez zartujesz.
zrobilem duwafa poto by sobie porobic jaja i tyle ale oczywiscie wam to nielezy ... ;(

bec88 dobze mnie oceniles!!! niezmieniaj zdania!! (mam nadzieje ze te 88 to nietwoj wiek hrhr)

Co ja mam z tymi jajami aha mialem zjesc jajecznice tylko jak skacze ta wojne :]

>>>w realu jestem inny!!!<<< :)

Karol
17-05-2004, 18:17
Hmm... Do czego to doszlo zeby nie chodzic do szkoly z powodu durnej gry >< (uzyte slowo "durnej" nie oznacza wcale ze ona jets glupia!!) A z symulowanie choroby... na to sie moi rodzice nie nabieraja :/

MOJE POSTY SA ZROBIONE DLA JAJ !!!!
Ohh... i co wydales jakies jajko juz na swiat?

Slajt
17-05-2004, 18:29
Bo ja na przykład nie znoszę jaj !!! :D

Vanhelsen
17-05-2004, 18:48
Duwaf! to forum NIEJEST poto by se jaja robić !!!, i ty się dziwisz że masz krok od bana, (jak to byś TY powiedział) jesteś LOL :P :baby: I coztego, że masz niezłe oceny (ciekawe jaka klasa 1 podstawówki??) skoro itak możesz zostać żulem :D

Gonzo von Krenzel
17-05-2004, 19:03
A ja jeszcze nie zwariowałem...
Jak grałem w tibię nie zdarzyło mi się uciec ze szkoły. No może zachorować, ale nie tylko dla tibii. Sami widzicie, że tibia to straszny nałóg. Nie psujcie sobie życia! to tylko gra...

@Duwaf:
My nie lubimy jak ktoś robi sobie "jaja" ;).

spider-bialystok
17-05-2004, 19:07
coo?.. Wagary przed kompem? Dla mnie to żadne wagary. poza tym Tibia to tylko gra i niepowinno się dla niej zrywać z lekcji.. nie mowie że mi się nie zdażyło zbić z lekcji, ale nie do domu przed kompa...

Adaras
17-05-2004, 19:58
O taaaaaaaak......Duwaf, po twoich postach i kulturze oceniam, że faktycznie będziesz miał ciekawą przyszłość. W najlepszym razie zostaniesz:

a) Naczelnym operatorem spawarki
b) Kopaczem rowów
c) Wokalistą Disco-Polo

she_devil
17-05-2004, 20:28
On chyba jest mlodszy ode mnie...
I jest wiekszym idota...

tomo
17-05-2004, 20:35
Lol... Zamknijcietemat bo sie fajnie posty nabija (moj przyklad;]) a tak do topicka to bosh.......!Koloniezly jest:P 4 miec w 4 klasie to nie wyczyn ;] Dobrze ze juz ban

she_devil
17-05-2004, 20:37
On ma tyle lat co ja?? Nie mozliwe !! A ja myslalam ze mniej PS . niEZA MYKAJCIE TEMATU

TheNatoorat
17-05-2004, 21:01
Oryginalnie dodany przez Starkey
(...) Twoja przyszłość będzie kolorowa - czy tu chodzi o fiolet (denaturat)?

Jeszcze raz ktoś obrazi chwałę denaturatu to samodzielnie wyślę do niego armię zielonych taczek w różowe ciapki wypełnionych pchłami zarażonymi HIV, wąglikiem i dostaniesz czkawki na mózgu, łupieżu na zębach i wyrosną Ci cztery pary skrzydeł!

WON OD DENATURATU!!!

jokx
17-05-2004, 21:04
Widze ze dzisiejsze spoleczenstwo nie ma humoru.
Ja wpelni popieram duwafa. :))
Znam go i jest spoko gosciu. ;)

jokx
17-05-2004, 21:11
Mysle ze powinno sie czasami uciec z lekcji z kumplami 8)
Fajnie jest pojsc do cafy i wszyscy razem grac w tibie :] (mala wyprawa:sword: )

L..i..S..e..K
17-05-2004, 21:25
Co do tematu to dziś sobie myślałem żeby zwiać ze szkoły (od początku roku 3 nieusprawiedliwone , zaspałem 8o) ale uświadomiłem sobie że nauka jest na pierwszym miejscu a potem reszta 8). ( tak mi rodzice podpowiedzieli :D.) No i nie poszedłem ;(.

Bambuko
17-05-2004, 21:54
Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
My nie lubimy jak ktoś robi sobie "jaja" ;).

Oczywiście jeśli ktoś robi sobie tosty z jajami nie mamy nic przeciwko temu.

Gonzo von Krenzel
18-05-2004, 00:03
A tymbardziej jajecznicę z chrupiącymi tostami, posmarowanymi masełkiem :).
Ontopic:
Pomyślcie... Jak teraz się nauczycie i wykształcicie i będziecie mieć dużo kasy w przyszłości będziecie mogli sobie kupić PACC i grać do woli. Czy nie warto...?;)

Slajt
18-05-2004, 08:16
Pomyślcie... Jak teraz się nauczycie i wykształcicie i będziecie mieć dużo kasy w przyszłości będziecie mogli sobie kupić PACC i grać do woli. Czy nie warto...?
Jak będę wykształcony i jak będę miał dużo pieniędzy to będę jadł TOSTY !!!!

Bigvirus
18-05-2004, 10:55
Niestety przez tibie oblalem caly rok (1 klase technikum)
No i teraz se odpoczywam ale rok w plecy tylko zeby se pograc w tibie....Ale nie jest zle:D

Cerverius
18-05-2004, 12:52
Duwaf to spoko typ mam zamiar go nasladowac w postach . TAK DALEJ DUWAF JESTESMY Z TOBA ;)

duwaf1
18-05-2004, 13:00
Ha Ha powracam heyah dziekuje fnom :D

Slajt
18-05-2004, 18:36
Cerverius ty masz już jedno upomnienie i nie wiem dlkaczego chcesz go naśladować ;(

Monoskar
18-05-2004, 18:45
Oryginalnie dodany przez Cerverius
Duwaf to spoko typ mam zamiar go nasladowac w postach . TAK DALEJ DUWAF JESTESMY Z TOBA ;)

Gratuluję, myślę, że to świetna decyzja :D
Napisz 2 posty w stylu tego pajaca i masz bana.
Przecież ten kretyn wrócił z nowym nickiem i znów chce dymić -> wchodzi na uczucia religijne innych w swoim temacie o Radiu Maryja, potem chce bić Del' Toro (twardziel).
Ja bym takich topił przy urodzeniu.

RTP
18-05-2004, 22:11
Tibia jest tylko grą , więc nie widzie powodów dlaczego można by wagarować przez nią.Nie zdarzyło mi się tak jeszce ani razu (przynajmniej na razie ;) <żart>)

BTW.......

re @Duwaf :

Nie cchę aby to zabrzmiało jako obraza , ale przypominasz mi mojego qmpla : Też myśli wciąż tylko o jedenym ,i tez często się tak zachowuje. ;/

Vanhelsen
18-05-2004, 22:59
@RTP, a jesteś pewnie, że ten twój qmpel to nie Duwaf (nieobrażająć qmpla ofkors)

@Bigvirus, ja tera się z tibią ograniczam bo mi groźi pała z Fizy i WOS'u :P a wole niepowtarzać twego wyczynu :P . Przyokazji wspułczuje.

Ulrek
19-05-2004, 23:34
Ma być ostro czy spokojnie?

To najpierw będzie trochę ostrzej:

Wagary z powodu JAKIEJKOLWIEK gry komputerowej to czysty debilizm. Przecież taka gra wam NIE UCIEKNIE, komputer WCIĄŻ BĘDZIE TAM STAŁ! Kilka godzin straconego pacca i tak nic nie znaczy w porównaniu z tym co można potem ujrzeć na kilku sprawdzianach z tego samego przedmiotu (mowa o jedynkach i dwójach)... co innego gdy chodzi o film, który telewizja puszcza w godzinach szkolnych a na który to czekało się dłuuuuuugo (chociaż mnie się nie zdarzyło uciec z tego powodu, i to wcale nie dlatego, że nigdy nie puścili takiego filmu - ja po prostu nie lubię uciekać z budy).

I ja też mam takiego kumpla jak Duwaf (a w zasadzie to straszny sku... to znaczy ten, nie kumpel), który myśli tylko o jednym... no o czym? NIE, ZBOCZEŃCY! ON MYŚLI TYLKO O TIBII!!! :))
Nie będę podawał przykładów bo podawałem je już ze sto razy na tym forum.

Wagary są be
niech każdy to wie

(:)))

Swiebodzin
20-05-2004, 10:34
Mi sie Zdaza i Zdazało ucieć z budy lub sumulować chorobe albo isc do lekarza i skrecić go na tydzien wolnego zeby tylko muc siedziec w domu i grać w tibie lub poprostu odpoczywać ;]

Slajt
20-05-2004, 10:55
Myśle, że gdy zaczynamy nienadążać za lekcjami itp. należy się mały... urlop. Jemy wtedy troche vegety wynikiem czego są wymioty. Myśle jednak, że wagary są be i nigdy tego nie stosowałem... więc Róbcie co chcecie

Resthin
21-05-2004, 22:03
mi sie wydaje ze wagary to nic zlego jezeli w szkole jest malo lekcji i aktualnie sa luzy . mozna wtedy gdzies sie przejsc z kumplami(ja preferuje ostatnio plaze) i jest wpozandku. a jezeli chodzi o to zeby specjalnie nie isc do szkoly zeby grac w tibie to to jest troszke dziwne.tibia jest dobra na nude a nie wtedy kiedy ma sie kupe wolnego czasu.

Bizelberf
21-05-2004, 22:31
Ostatnio zerwałem się ze szkoły żeby sobie pograc ale niemogłem się zalogować ( grr administrator sieci grr )
Od tamtego czasu wagarowałem tylko raz i też niemogłem się zalogować ;(

Hais
26-05-2004, 20:56
Oryginalnie dodany przez Cerverius

JESTEŚMY??- czemu piszesz to w liczbie mnogiej? Na mnie nie licz, nigdy nie popre tego kretyna ;)

A co do wagarów.... to sądze, że uciekać ze szkoły z powodu Tibii, nie jest rzeczą normalną!

Œwir
29-05-2004, 18:19
Dufaf czy jak ci tam to "Przykład "SUP" (Super Ułomny pawian)"
Aha Slajt thx za pomysł z Vegetą musze spróbować :D
A tak na serio.....
Ja mam 12 lat i jeszcze nie oszalałem w przeciwieństwie do połowy szkoły (Męskiej połowy)

sir abaddon
23-06-2004, 12:02
wagary :D
czesto na nie chodze lecz nie zawsze w ich czasie gram w tibie :]

she_devil
23-06-2004, 13:50
Oryginalnie dodany przez sir abaddon
wagary :D
czesto na nie chodze lecz nie zawsze w ich czasie gram w tibie :]

Mozesz nie odswiezac tak starych tematow ktore wywolaly tak wiele kontrowersji w naszej spoleczenej??

Trzciniak
23-06-2004, 14:08
Ja, wsumie to szkołe już skończyłem, kiedyś z klasą sobie poszliśmy z lekcji z zamiarem grania w tibie, i tak był CS. Ale często jak była jakaś nudna lekcaj lub nauczyciela nie było to ganialiśmy do biblioteki na tibe, były tam tylko 3 kompy i zawszy była kolejka, ale jak już ktoś siadł to grał godzinę.

Kożystając z tego że ktoś to odswierzył :baby:

By$iu
23-06-2004, 14:32
Bez przesady,ze szkoly jescze nigdy nie zwialem,chyba ze raz przypadkowa zle plan lekcji przeczytalem.Lekcje zazwyczeja odrabiam,ale jak nie odrobie to zapomne najpierw szkola,potem lekcje potem Tibia.

Igi
23-06-2004, 20:53
Ja również uważam, że chodzenie na wagary to zły pomysł bo trzeba nadrabiać.
Ja na wagary chodze np. pod koniec budy kiedy nietrzeba książek nosić.

PROSZE, ANI JEDNEGO BŁEDU ORTOGRAFICZNEGO!! :D