zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie apropos miecza..

Don Toro
12-11-2005, 18:31
Mam pytanie dotyczące Excalibuga (chyba taka jest pisownia). Czy ten miecz to MLS, Warlord sword, czy zupełnie inny (nie jest to inna nazwa jakiegoś miecza tylko odzielna broń ).
Z góry dziekuję

Texterus
12-11-2005, 18:36
Wydaje mi si z ejest to MLS, wiele osob mowi z eto nowy miecz ale zpojrzcie na historie obydwuch mieczy.

Apticer's
12-11-2005, 18:36
Jest to miecz Warlord sword, możesz go zobaczyć w A'b u pewnego cyklopa (npc)

Texterus
12-11-2005, 18:44
Nie zgadzam sie z tobą według mnie jest to mls bo historia jego jak i exalibura jest taka sama. Ci co myślą ze exalibur to warlord sword niech postukają sie po lebku i pomysla dokladniej.

Yoh Asakura
12-11-2005, 19:37
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=36446&highlight=Excalibur
Ciężko kuźwa mać ruszyć dupe i poszukać ?

Manrox
13-11-2005, 16:38
Moim skromnym zdaniem, EXCALIBUR bo inni piszą exalibur itd. to jest raczej Magic Long Sword. Czy Excalibur dawał jakies moce któe wprawiają użytkownika bronui w bojowy szał? Nie. A Warlord Sword takie zalety daje... wiec odpowiedź sama się nasuwa. WYSTARCZY TROCHE POCZYTAC

Trenei
13-11-2005, 17:09
Mam pytanie dotyczące Excalibuga (chyba taka jest pisownia). Czy ten miecz to MLS, Warlord sword, czy zupełnie inny (nie jest to inna nazwa jakiegoś miecza tylko odzielna broń ).
Z góry dziekuję
NIKT TEGO nIe WIE !

Bylo tyle tematów ze szkoda gadac w moim podbisie jest taki magiczny link kliknij w niego -.-

Padme Light
13-11-2005, 17:17
Excalibug(bo tak to się nazywa) nie jest ani Warlord Swordem ani MLS. MLS czyli inaczej Cyclopmenia Sword to miecz którym zraniono Bloga. A' propos Warlord Sworda to Spocony Cyklop z AB może się za niego zamienić. Zaś o Excalibugu mówi, że chciałby umieć wykuć taki miecz. Proste i logiczne, prawda?

Cashigus
14-11-2005, 12:15
Moim skromnym zdaniem, EXCALIBUR bo inni piszą exalibur itd. to jest raczej Magic Long Sword. Czy Excalibur dawał jakies moce któe wprawiają użytkownika bronui w bojowy szał? Nie. A Warlord Sword takie zalety daje... wiec odpowiedź sama się nasuwa. WYSTARCZY TROCHE POCZYTAC

Taaaaak... Wystarczy trochę poczytać i dowiesz się, że to Excalibug.

Flash_Radzio
14-11-2005, 14:22
ludzie - krotko i na temat - niech sie kolo popyta npc w stylu krola, czy tego cyklopa w ab