Pokaż pełną wersje : Pytanie apropos miecza..
Don Toro
12-11-2005, 18:31
Mam pytanie dotyczące Excalibuga (chyba taka jest pisownia). Czy ten miecz to MLS, Warlord sword, czy zupełnie inny (nie jest to inna nazwa jakiegoś miecza tylko odzielna broń ).
Z góry dziekuję
Texterus
12-11-2005, 18:36
Wydaje mi si z ejest to MLS, wiele osob mowi z eto nowy miecz ale zpojrzcie na historie obydwuch mieczy.
Apticer's
12-11-2005, 18:36
Jest to miecz Warlord sword, możesz go zobaczyć w A'b u pewnego cyklopa (npc)
Texterus
12-11-2005, 18:44
Nie zgadzam sie z tobą według mnie jest to mls bo historia jego jak i exalibura jest taka sama. Ci co myślą ze exalibur to warlord sword niech postukają sie po lebku i pomysla dokladniej.
Yoh Asakura
12-11-2005, 19:37
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=36446&highlight=Excalibur
Ciężko kuźwa mać ruszyć dupe i poszukać ?
Moim skromnym zdaniem, EXCALIBUR bo inni piszą exalibur itd. to jest raczej Magic Long Sword. Czy Excalibur dawał jakies moce któe wprawiają użytkownika bronui w bojowy szał? Nie. A Warlord Sword takie zalety daje... wiec odpowiedź sama się nasuwa. WYSTARCZY TROCHE POCZYTAC
Mam pytanie dotyczące Excalibuga (chyba taka jest pisownia). Czy ten miecz to MLS, Warlord sword, czy zupełnie inny (nie jest to inna nazwa jakiegoś miecza tylko odzielna broń ).
Z góry dziekuję
NIKT TEGO nIe WIE !
Bylo tyle tematów ze szkoda gadac w moim podbisie jest taki magiczny link kliknij w niego -.-
Padme Light
13-11-2005, 17:17
Excalibug(bo tak to się nazywa) nie jest ani Warlord Swordem ani MLS. MLS czyli inaczej Cyclopmenia Sword to miecz którym zraniono Bloga. A' propos Warlord Sworda to Spocony Cyklop z AB może się za niego zamienić. Zaś o Excalibugu mówi, że chciałby umieć wykuć taki miecz. Proste i logiczne, prawda?
Cashigus
14-11-2005, 12:15
Moim skromnym zdaniem, EXCALIBUR bo inni piszą exalibur itd. to jest raczej Magic Long Sword. Czy Excalibur dawał jakies moce któe wprawiają użytkownika bronui w bojowy szał? Nie. A Warlord Sword takie zalety daje... wiec odpowiedź sama się nasuwa. WYSTARCZY TROCHE POCZYTAC
Taaaaak... Wystarczy trochę poczytać i dowiesz się, że to Excalibug.
Flash_Radzio
14-11-2005, 14:22
ludzie - krotko i na temat - niech sie kolo popyta npc w stylu krola, czy tego cyklopa w ab
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.