zaloguj się

Pokaż pełną wersje : chaty.. troche inne pytanie

karimux_
12-11-2005, 20:41
Ja urzywam i zostałem zbanowany i co nie opłacało sie?

Z marnego 11 lv. i 11 m.lv. zrobiłem 18 lv. 38 m.lv.

Eq.

Crusader Helmet, Crown Armor, Bright Sword, Aol i kase na C-armor, C-legi

I do tego na dośc nowym świecie non pvp

Gdzie ceny wygladają tak.

C-Armor ~30k
C-Legs ~40k
Crusader Helmet ~8k
Bright Sword ~35k
AoL to każdy wie ;s

Ps. C-set miałem zamiar kupić po nocnym afk ale coś nie wyszło. :-(

Wiec co zrobie po banie?
Nadal bede chetował

A tak wogule to miesiąc bez tibi dobrze mi zrobi xD

cytat z tego forum. niestety w tamtym temacie nie moglem odpowiedziec bo byl zamkniety wiec zakaldam swoj na forum odpowiedzi na to pytanie nei znalazlem. a wiec w tekscie jest takie zdeanie iz "Z marnego 11 lv. i 11 m.lv. zrobiłem 18 lv. 38 m.lv." z mlev rozumiem ale jak mozna wyrobic sobie poprzez chaty lev to nie rozumie, w jaki sposob... moze mnei ktos oswiecic? watek informacyjny!

sir Tifejo
12-11-2005, 20:59
Sa specjalne boty ktore same chodza i expia, zbieraja kase itp. Np wbijasz takiego 10sorca do kopalni dwarfow, ustawiasz go na takim bocie idzisz na dwor, za pare godzin wracasz , logujesz sie i masz ~15lv i bp kasy.

karimux_
12-11-2005, 21:06
specjalne czyli? :> musze zobaczyc bo nie uwierze :P

Rankor
12-11-2005, 21:19
1. Nikt na tym forum nie da Ci bota conajwyzej keyloggera.
2. Po 3 banach dostajesz kasacje konta, bezsensem jest wiec uzywanie tego typu botow.
3. "Z marnego 11 lv. i 11 m.lv. zrobiłem 18 lv. 38 m.lv." Rotfl, w ciagu tego 30 dniowego bana mozna zrobic lvl 2 razy wiekszy, z nieduzo ale jednak wiekszym mlvem.

sir Tifejo
12-11-2005, 21:25

Chcesz zobaczyc?Jak masz zaciecie to chodz do kopaln ~3 w nocy i do kazdego napotkanego tam czlowieka mow "hi", jak nie odpowie - masz odpowiedz, jak odpowie - szukaj dalej :). Wbrew pozorom takich botow jest bardzo duzo (przynajmniej na Selenie:))

patrikozzz
12-11-2005, 22:04
Rank masz rację, tylko, że w miesiąc można sorcem zrobić 50 lv (bez sharingu), mój kumpel w 6 dni 41 lv nabił, grając b.długo (ale nabił), więc wiesz. Ale jeśli ktoś umie grać tylko na botach to nie zrobi nawet 15 lvla bez bota potem.

sir Tifejo
13-11-2005, 12:40
ustawiasz go na takim bocie idzisz na dwor, za pare godzin wracasz , logujesz sie i masz (...)
Martwa postac poniewaz ktos postanowil zlurowac 1 solda na ciebie.
Szansa ~25%, a co ma do stracenia ten 10-20lv?Eq warte grosze i pare tysiecy expa.

Wiedzac ze zeby polowac na dwarfy low lvl postacia musi miec troche lepszy sprzet (zeby za szybko nie pasc od dwarfow) warto jest chyba przegonic takich macro postacia do PK... moze byc niezly zysk :)

No toz mowie ze ten 10lv, plate set, serpent sword i dwarvenka wystarcza na dwarfy i roty, nie? A zysk moze byc niezly, nikt nie mowil ze nie ;)