Pokaż pełną wersje : Psychopata Eternia Deleted
Ocb ?! Hack czy co ?! To straszne ! :O
Albo kończy grać...Albo jeśli pekował(Nie wiem bo nie znam go) to mogło być tak jak z piccaro del'toro którego chara skasowali GM'i.Ale na 100% nie wiem.Raczej przestal grac.
Miał skulla ale za to są bany nie kasowanie postaci :/ I to na 104 lvl... Tutaj tylko Psychopata może odpowiedzieć :] Możliwe jest że się złamał po deadzie od dragona ale nie sądze ....
Jesli mial red skull i zalapal zgona to sie obudzil w swiatyni bez zadnego sprzetu - niezly powod wedlug mnie zeby sie zalamac.
... dziś właśnie ( bo gram na Eterni ) przeglądałem sobie high leveli... i doszedłem do Zoxisa... i kliknąłem na jego gildie (RoD)... chciałem zobaczyć jaką "rangę" ma nasz rodak, jednak nie umiałem go znaleźć... wpisałem Psychopata i... zonk
Psychopata, will be deleted at May 24 2004, 4:03 pm
... a jeszcze niedawno go w dp widziałem i sie do mnie odzywał... ;( ... rozumiem przestać grać - ale żeby od razu delete? Był protectorem Darashi... jeden z najlepszcyh polaków... chlip :( oby mu przeszło i dał ... undeleted
Dan the Automator
17-05-2004, 22:33
Były już takie przypadki w tibii oj były :D
Np kiedy na Antice Bubble miała jeszcze ~130-140lv, na novej górowała Annie Happy (112 master, najlepszy sorc w tibii wtedy~)
I pewnego dnia... usunęła postać :D Czemu? Bo znalazła prace, chciała zacząć nowe życie, i nie chciała by cokolwiek korciło ją do powrotu do tibii :)
Avanti Sorcerrer
18-05-2004, 07:19
I jaki z teg o moral ?
Nie PK'owac nawet thiefow itp. bo duyzo kasy moze pojsc sie je.......bac po smierci :P
SKULLE SUX !!!!!!!!
Oryginalnie dodany przez Polin
Psycho zginal z czerwona czaszka i chodza plotki, ze ktos ukradl demon helmet i eplate z jego ciala. Szkoda, Psycho byl porzadnym graczem. Mam nadzieje, ze zmieni zdanie.
Lecz gdy miał red skula mógł nie nosić takiego eq na sobie... zapewne był przekonany że nie zginie itp. ,i wkońcu przeliczył się padł i załamał .
pawel-wsp
18-05-2004, 09:59
słyszalem od kumpla ze zabil go dragon i on tak sie pi****** zze usunol swoje konto.Ale z niego typ zamiast mi oddac to usunal <lol>.
Ehh, tez mi nowosc...! Kiedys przez kicka padla shtahet (najlepszy lvl na danubii)... Niewiem czy miala czache ale byc moze... Dostala kicka przy orku liderze i ded.....
Patrze... Shtahet willbe deleted atcostamcostam
I dwa dni przed skasowaniem odwolane.... I co...? czesto sie to zdarza.. NAwet jestli stracil teprzedmioty toile on tysiecy godzin musial trenic te postac.....?jaka to jest strata...?E-plate na pewnozdobyc latwiej niz ponad 100lvl...
Sitawuze
18-05-2004, 13:20
Ja mogę powiedzieć jedno Tibia jest chora jak się wciągnie i ma się wysoki level i chce naprawde przestać to niech najlepiej delejta postaci zrobi bo inaczej od niej nie odejdzie. Tibia ma jakieś działanie która cholernie przyciąga a także pschyhicznie wykańcza znam kolesi którzy nawet rezygnowali ze szkoły z powodu bo muszą grać w Tibię omg :P
---------------------------------------------------------------------
Nie zatrzymasz mnie jak zachodzącego słońca !!
Niestety to prawda ;( Psychopata padl na dragu, nie wiem w jaki sposób ale wiem ze stracil cale eq...
Ale z drugiej strony przeciez to nie koniec swiata.. on jest w bardzo pozadnej gildi ( RoD) i napewno wszyscy by sie zlozyli dla niego na jako taki eq zeby mogl zarabiac.. pozatym tam wiele ludzi ma dsm na sell itp. to mogli by mu pozyczac.. przeciez wkoncu by zarobil na swoje.
Matheous
19-05-2004, 17:45
Ludzie...O ile zaklad, ze wlasnie teraz mu na gg, icq, msn i wszystkie inne takie rzeczy spamuja 'NIE ODCHODZ NIE ODCHODZ, ROBIMY ZRZUTE NA TIBII NA NOWY EQ DLA CIEBIE MAMY JUZ 3 MILIONY TYLKO WROC DO NAS PLXPLXPLXPLX'...
W sumie to nie wiem o co takie halo-jakbym ja padl i stracil tyle eq to bym sie co prawda nie dilejtnol, ale na pewno bym mial przerwe w tibii... On pewno tez, tylko pod wplywem impulsu sie dilejtnol...2-3 dni i da Undelete... Oby nie bylo za pozno;)
Rozumiem, jakby Bubble sie deletowala-ooo to wtedy by byl spam taki, ze jakby go przepisac na kartki to by mozna nimi opasac cala ziemie jakies 30 razy... Nie odchodz nie odchodz... A Psycho? Polak, 100 lvl...Co poza tym? GUANO poza tym i tyle..
Wiem wiem...Noobski wywod, noobskie argumenty i mam se isc w cholere...Ale takie jest moje zdanie...
Aha jeszcze jedno-biznesmenem to on raczej nie zostanie...Na jego miejscu to bym sprzedal za rl kase jakiemus kumplowi ta postac...I jakies 100 zyla do przodu...
Vodinesi
19-05-2004, 17:57
Oryginalnie dodany przez Dobo
Były już takie przypadki w tibii oj były :D
Np kiedy na Antice Bubble miała jeszcze ~130-140lv, na novej górowała Annie Happy (112 master, najlepszy sorc w tibii wtedy~)
I pewnego dnia... usunęła postać :D Czemu? Bo znalazła prace, chciała zacząć nowe życie, i nie chciała by cokolwiek korciło ją do powrotu do tibii :)
Hehehe...Podziwiam tą klientkę...
Ja to na jej miejscu ( teraz już też ) po tym dilejcie i tak bym grał.Bo w wkońcu nie mogę się odciągnąć od Tibii.
No ale...żeby usunąć 112 mastera...
W końcu nei po to sie gra tyloma godzinami, aby usunąć postac :/
Czkowron
19-05-2004, 18:31
Też go znałem .....:( .Jeden z porządniejszych polaków na Eterni.Tępił wszystkich tych którzy tępili innych......Szkoda że odszedł.....:(
A Psycho? Polak, 100 lvl...Co poza tym? GUANO poza tym i tyle.. A jaki ty masz lvl?! Zrób 100 lvl to respekcik. Ja bym go też namawiał gdybym miał do niego gg, żeby został. Mógłby też sprzedać chara jakiemuś Polakowi to by było dobrze, bo Polacy przynajmniej też by byli na równym poziomie. UNDELET PLX, PLX!
Aha jeszcze jedno-biznesmenem to on raczej nie zostanie...Na jego miejscu to bym sprzedal za rl kase jakiemus kumplowi ta postac...I jakies 100 zyla do przodu...
O ja jego ty też biznesmenem to nie zostaniesz :D Za postać z lvl 100+ można wycągnąć kupe kasy jak się spotka bogatego nałogowca :P A za 100 złotych to by się tysiące Polaków zgłosiło do kupna :P
Matheous
19-05-2004, 21:11
1.Mam 22 lvl...Ale co z tego?KAZDY moze osiagnac 100 lvl, jesli mu sie wczesniej tibia nie znudzi(bo mi juz sie zaczyna robic nudna, a co dopiero ok. 40 lvla), tylko jednym to zajmie mniej drugim wiecej czasu...Poza tym Psycho ma PACC a ja nie...
2.Tak podalem przykladowa cene:P Po prostu chcialem tylko napisac, ze mogl to sprzedac, a nie myslalem za ile...
1. Handel postaciami jest nielegalny.
2. Kiedys na Secura ktos wycenial postac na 9X lvl bez sprzetu (po haku) na $500
3. Sprzedawanie postaci szczegolnie na tak wysokim lvl to bardzo glupi pomysl, zyskuja 2 osoby (sprzedajacy i kupujacy) a 850 na serverze cierpi bo albo zrobi koles mass PK albo po prostu nie umie grac na tyle zeby cos z tej postaci wyszlo dobrego.
Moj dobry kolega (w tibii "Tomic" ) zna ownera "Psychopaty" w realu i niedlugo dowie
sie dlaczego chce skasowac chara. Jak juz bede wiedzial to zdementuję ew. plotki na ten temat [;
Pozdro
Psychopata polska duma eterni odszedł :( .
Został zhakowany to iławiak ja też z iławy to wiem pjak to zobaczył to rozwalił klawiature i rozpłakał się jak dziecko.
Będe musiał go zastąpić :)) .
Hehe fajnie sie czytalo...
Z zadnej ilawy nie jestem, a ustawilem do kasacji bo musialem sie skupic na maturze a nie myslec jak odzyskac neifortunnie to co stracilem i tyle ;)
Podpalacz
20-05-2004, 15:51
Hehe fajnie sie czytalo...
I think so:)
Z zadnej ilawy nie jestem, a ustawilem do kasacji bo musialem sie skupic na maturze a nie myslec jak odzyskac neifortunnie to co stracilem i tyle
Nie ma to jak zgraja idiotow rozglaszajaca plotki:]
Widze ze co bardziej znani / elite mniejszych lvlow z eterni sie tutaj zaczyna odzywac :D.Psycho, fenix i inni ;)
@Podpalacz : racja :)
@Psychopata : mamy nadzieje, ze wrocisz na eternie... chociaz pewnie nie pamietasz, fajnie sie z toba gadalo ;)
@Ktostam : nie rozumiem ludzi po hacku, ktorzy rozwalaja / rozwalili klawiature i plakali...coz stalo sie, trzeba bedzie odrobic / skonczyc z tibia...ale zeby plakac...
Podpalacz
21-05-2004, 18:42
Widze ze co bardziej znani / elite mniejszych lvlow z eterni sie tutaj zaczyna odzywac .Psycho, fenix i inni
Ano czasem mozna cos napisac:PPP Angielski mam slaby to wole polskie fora:)
Twoje 10 przykazan ROX!!!!! Dawno sie tak nie usmialem
ale zlookajcieto -.-
http://web197.ibiza049.server4free.de/myart/tibia&rl.jpg
To jest dopiero ROX
morderca_zwierzat
21-05-2004, 21:14
Wiem jak to zobaczyłem to myslałem że mam shize jakoms
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.