Pokaż pełną wersje : Tibiopodobne gry sp
Czy wg. was powinno być takie coś, jak RPG maker, tylko oparte na Tibii(grafika, potwory, system itd...)?
Czytałem twój post siedem razy, by go zrozumieć, interesing nie?
Mogłoby, ale ten ktoś by musiał wykupic licencję od Cip Softu... I to nie wcale taką tanią...
Czytałem twój post siedem razy, by go zrozumieć, interesing nie?
gratulacje ja alej nie moge zrozumiec
a tak on topic to moze i by fajnie było ale juz powiedziane ze nie było to by tanie ale moze kiedys i nie koniecznie tylko a podstawie tibi moze i innych rpg a to by bylo fajne
Yoh Asakura
13-11-2005, 16:34
Rotfl,człowieku.Chcesz mieć tibijską grafike w RPG Makerze ?Zripuj wszystkie grafy,zrób z tego chipsety,zripuj wszystkie potworki i voila.A jak byś chciał zrobić gre z taką grafikę to najlepiej użyj RPG Maker'a 2k
@Edit:
A panom u góry gratuluje umiejętności czytania ze zrozumieniem...
@off
Ee, zapomnij o zrobieniu czegoś takiego w rpg makerze... Nawet total mega owner rpg makerów, stukał by na tym syfie (to sie nienadaje do d&d~ z 'say systemem') jakies 2 lata... no cóż :) Lepiej pograj sobie w szachy, nie popsujesz sobie oczu. o_O
@topic
Czy wg. was powinno być takie coś, jak RPG maker, tylko oparte na Tibii(grafika, potwory, system itd...)?
Rpg maker ? nvm, read początek posta ^_^
SP w podobie tibii, jest tego wiele, .: Nie mówie o ots; ) :. sam mam gdzieś na komputerze. Na necie trudno to teraz znaleść. Jak znajde na pc'cie to może na PM dam :-)
Ukis mag
14-11-2005, 20:39
Hmmm... oczywiście, że jest takie coś... RPG maker... bo jeżeli chodzi o system, to na tym programie nawet strzelanke idzie zrobić...
Radek 666
14-11-2005, 20:52
Ja miałem kiedyś w RPG makerze grafiki z Aspertany (czy jakoś taK), więc i z Tibii dało by się zrobić.
Najnormalniej na świecie ots na własnym ip,cała filozofja (127.0.0.1)
slawekmag
19-11-2005, 15:19
Najnormalniej na świecie ots na własnym ip,cała filozofja (127.0.0.1)
Wypad z OTS
Demongradet
19-11-2005, 19:29
ej ajk sobie sam zrobisz ots zeby pocwiczyc pvp czy cos to nic ci sei niestani ....
a wogule to ots moze rozslawiac tibie :)
ej ajk sobie sam zrobisz ots zeby pocwiczyc pvp czy cos to nic ci sei niestani ....
a wogule to ots moze rozslawiac tibie :)
@up
Jednak coś mu niewychodzi...
NVM end ots =)
a wogule to ots moze rozslawiac tibie
Może ots jest i fajny ale na tym forum nie jest mile widziany...
Więc WYPAD! :evul:
pytałem sie dzis GM czy ots jest legalny-powiedział że tak: )
Uncle Warrior
27-12-2005, 20:11
pytałem sie dzis GM czy ots jest legalny-powiedział że tak: )
Pytalem sie dzisiaj jakiegos psa na smietniku czy jestes kretynem, nie zdziwilem sie kiedy szczeknal "tak" :)
@off
Sam OTS jest legalny, ale wykorzystywanie klijeta CipSoftu zeby sie podjaczyc juz nie ;)
PS. Tak wiem wiem ... juz wypadam z OTSami :P
@top
jest cos takiego mialem to kiedys na dysku ale nazwy za chiny niepamietam ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.