zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowator - Mydełko Fa

Domis
14-11-2005, 15:20
Zamieszczam dziś filmik nie związany z Tibią, ale warty obejrzenia. Został stworzony przez moją siostrę, która bawiła się Windows Movie Maker. Zapraszam do komentowania:

http://rapidshare.de/files/7609057/Nowator_-_Myde_ko_Fa*****.html

Czeko
14-11-2005, 16:48
Zamieszczam dziś filmik nie związany z Tibią...

Po kiego grzyba wstawiasz taki film na forum o tibi ja i tak moderator to usunie lolq

@EDIT:
1. Oglądałem film, nic specjalnego
2. Tematyka nie zgodna z tematyka tego forum
3. To ze jestes lolkiem to sie nie pomylilem
4. Gdzie jest film nie zgodny z tibia na tym forum?? Nigdzie ... a jak jest to daj linka to uwieze i cie przeprosze.

Domis
14-11-2005, 17:08
Po kiego grzyba wstawiasz taki film na forum o tibi ja i tak moderator to usunie lolq

Po 1 lolek to może ty jesteś.
Po 2 naucz się pisać.
Po 3 moderator nie usunie bo był już kiedyś podobny film.
Po 4 nie podoba się to nie pisz postów.

FoXx
14-11-2005, 17:17
[QUOTE=Czeko]Po kiego grzyba wstawiasz taki film na forum o tibi

wez sie ogranij i naucz sie pisac nie ogladnoles a krytykujesz, najpierw loooknij a pozniej pisz -.-

sciagam filmik ^^ :evul:

Paxxx
14-11-2005, 18:05
po 1 ) Film debilny
po 2 ) nie ma niz zwiazanego z Tibia wiec chyba nie powinien sie tu znalezc :/

Luki The Darknes
14-11-2005, 21:50
lol ;/
Stracilem Limit tylko :(

Etoric
14-11-2005, 22:06
hahahaha te teksty" jesteś lolem, ty lolq" mnie rozwalają:D
nic specjalnego...:-s

Rybzor
14-11-2005, 22:15
HAhaha fajne blondynki, a ta muza omg :D

Domis
15-11-2005, 06:01
4. Gdzie jest film nie zgodny z tibia na tym forum?? Nigdzie ... a jak jest to daj linka to uwieze i cie przeprosze.

Specjalnie dla ciebie i dla reszty która uważa, że ten film nie powinien tu się znaleść:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42979 - Link do podobnego tematu

Anatol
15-11-2005, 06:19
:p heh, filmik nie najgorszy

Siwek
15-11-2005, 07:21
Juz byly nieraz filmiki niezwiazane z tibią. Np. takie jak ten albo z GTA.

A co do samego filmiku to niebyl duzy wysilek :] Po prostu wstawiony teledysk i inna muza ;P

Thornhill
15-11-2005, 11:45
[QUOTE=Czeko]Po kiego grzyba wstawiasz taki film na forum o tibi

wez sie ogranij i naucz sie pisac nie ogladnoles a krytykujesz, najpierw loooknij a pozniej pisz -.-

sciagam filmik ^^ :evul:

Skoro powiedział "Po kiego grzyba wstawiasz...(całość widoczna up)" To chyba znaczy, że jednak obejrzał nie? Poza tym to bardziej wyszło, że to ty nie obejrzałeś a komentujesz jego posta mowiąc pózniej "ściągam filmik". :P Ja nie zamierzam oglądać bo jest ***** a u mnie się płaci za ściągnięte mb nie jak w polsce za czas :P

Domis
15-11-2005, 12:58
Widzę, że niektórym się podoba, a niektórym przeciwnie - nie.
Tym co się nie podoba to wątpie czy wogóle ściągali, pewnie jak zobaczyli tytuł "Nowator" to już myślą, że to jakiś HipHop. Niektórzy piszą posty bez sensu, bo kogo obchodzi to czy tamto. Jak wam się nie podoba tytuł to nie nabijajcie postów. Polak potrafi tylko krytykować, a ci co umieją powiedzieć coś dobrego chwała, że jeszcze tacy są i niech pozostaną.

Rybzor
15-11-2005, 13:01
Widzę, że niektórym się podoba, a niektórym przeciwnie - nie.
Tym co się nie podoba to wątpie czy wogóle ściągali, pewnie jak zobaczyli tytuł "Nowator" to już myślą, że to jakiś HipHop. Niektórzy piszą posty bez sensu, bo kogo obchodzi to czy tamto. Jak wam się nie podoba tytuł to nie nabijajcie postów. Polak potrafi tylko krytykować, a ci co umieją powiedzieć coś dobrego chwała, że jeszcze tacy są i niech pozostaną.
Idiotycznie gadasz-.-

Nikt nie nabija postow bo nawet nie ma licznika jakbys nie zauwazyl, pozatym mi sie podoba, a to nie znaczy ze nie ogladalem bo skad bym wiedzial ze sa tam blondynki?:P

Btw. Co ma "Nowator" do HH? :confused:

Czeko
15-11-2005, 14:42
Dobra Sory ale co to ma spulnego z tibia ? :/

Domis
18-11-2005, 21:25
Widać, że nie podoba się film (niewszystkim) wiec nie będę umieszczał więcej takich typu filmów.

Thomas'Dark
18-11-2005, 22:04
Btw. Co ma "Nowator" do HH? :confused:

Nowator jest to nazwa Hip-Hop'owca (Taki łysy na vivie był teledysk). :p