zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy to sie oplaca?

Zdzichu spoko ziom
14-11-2005, 17:45
Wybaczcie, szukalem i nie znalazlem takiego tematu... (chodz z pewnoscia jest taki)
Interesuje mnie czy huncenie Black knightow i Dragon lordow jest oplacalne. Nie sa wazne skille i lvl etc. Tylko czy to sie oplaca...
Z gory dzieki za odpowiedz, czekam.

Ixde
14-11-2005, 17:57
Lepiej nabij 50 lvl zeby wejsc na BK villa pozatym na DL tez padniesz.Czym wiecej shooterow tym mniejsza strata uhs,ale podzial loota na wiecej osob.Lepiej idz na hydry

Rinnaroc
14-11-2005, 18:17
Wybaczcie
Wybaczam :D
Na bk tak sobie sie opłaca huntować, po 1-sze dużo ludzi, po 2-gie 15 min. resp, looty też niezaciekawe jak na tak silnego potwora.
DL'e jeszcze, ale jak się ma dużo szczęścia ;]

Gangrel
15-11-2005, 17:00
Jeśli masz możliwość idź na coś innego.

BK rzadko daje coś ciekawego, a wali dość regularnie. Dłuuuuuuuugi resp.

DL są już lepsze. Częsciej lootuje, przy dobrym ustawieniu nie bije tak bardzo. Tylko znim jest jeden problem. Lubi, choćby i przez przypadek lać po shooterach. Respy DLi są zawsze jakoś tak fikuśnie zrobione że nie idzie się ustawić, jak np. na demon hunt, zeby delikwent nie miał okazji zaszkodzić magom i palkom.

Cragmorton
15-11-2005, 17:39
Najbardzie opłacalnym huntem jest Hydra Hunt.
BK ma za wolny resp, a DL za duże komba wali.

shymchuck
15-11-2005, 19:26
Problem w tym że hydra jest dla pacc a koleś nie napiasł czy ma. Opłacalność zależy od lvli, mlvli, skilli, eg etc. więc Twoje pytanie było całkowicie bezsensu. Żadko który hunt w twojej karierze tibijskiej się opłaci więc lepiej idź expić. :)

JAk już koniecznie chcesz na hunta to już lepsze będą przy lepszych skillach gsy. Jak masz pacc i dobrych shooteró to hydry ale lvl wyższy nabij. O dlu możesz zapomnieć do 40 lvla przynajmniej jeśli chcesz mieć szanse na przeżycie hunta. Bk bloczyłem tylko 1 więc nie wiem ale podobno też syf. Tyle

Kusnier
17-11-2005, 21:16
O dlu możesz zapomnieć do 40 lvla przynajmniej jeśli chcesz mieć szanse na przeżycie hunta.

Huh niestety sie z toba nie zgodze ;) ja na dl moim innym knightem siedzialem 8h na 34 lvlu ;) i nie padlem :P a loot to towerka i bp kasy...

Etoric
17-11-2005, 21:36
Kuśnier-nie ******* zbdur:) siedziales 20h na demkach co?;] 20 knightem?;]
okolo lutego na forum pojawil sie filmik jak 43E.K padł na dl'u;) Poleciał od jednego komba;] a nie chce mi sie wierzyc ze ty tym swoich wypierdkiem robiles cos na dl'ach;) Chyba w 50 shooterów;)

Ah muleki
19-11-2005, 07:10
Ja ci poradze to samo cie wielu moich poprzedników, poprostu Hydry.

ripper
19-11-2005, 07:39
Kuśnier-nie ******* zbdur:) siedziales 20h na demkach co?;] 20 knightem?;]
okolo lutego na forum pojawil sie filmik jak 43E.K padł na dl'u;) Poleciał od jednego komba;] a nie chce mi sie wierzyc ze ty tym swoich wypierdkiem robiles cos na dl'ach;) Chyba w 50 shooterów;)

Kwestia szczęścia i dobrego macro/szybkiej ręki i refleksu, więc nie ******* od rzeczy -.-

Z tych dwóch potworów lepsze chyba Dle, ale i tak hydry forevah.

Pimbol
19-11-2005, 07:55
Kazdy ci mowi ze hydry sa najlepsze ale jesli nie ma pacc ?to wtedy na czym ??:p ;)

Etoric
19-11-2005, 16:16
Kwestia szczęścia i dobrego macro/szybkiej ręki i refleksu, więc nie ******* od rzeczy -.-

Z tych dwóch potworów lepsze chyba Dle, ale i tak hydry forevah.

Dajcie mi nóż:D jak dostajesz na dzień dobry dmg 800hp to sie nie uhniesz:) a poza tym koles na 34lvl ma mniej niż 700hp:S