Pokaż pełną wersje : Czy to sie oplaca?
Zdzichu spoko ziom
14-11-2005, 17:45
Wybaczcie, szukalem i nie znalazlem takiego tematu... (chodz z pewnoscia jest taki)
Interesuje mnie czy huncenie Black knightow i Dragon lordow jest oplacalne. Nie sa wazne skille i lvl etc. Tylko czy to sie oplaca...
Z gory dzieki za odpowiedz, czekam.
Lepiej nabij 50 lvl zeby wejsc na BK villa pozatym na DL tez padniesz.Czym wiecej shooterow tym mniejsza strata uhs,ale podzial loota na wiecej osob.Lepiej idz na hydry
Rinnaroc
14-11-2005, 18:17
Wybaczcie
Wybaczam :D
Na bk tak sobie sie opłaca huntować, po 1-sze dużo ludzi, po 2-gie 15 min. resp, looty też niezaciekawe jak na tak silnego potwora.
DL'e jeszcze, ale jak się ma dużo szczęścia ;]
Jeśli masz możliwość idź na coś innego.
BK rzadko daje coś ciekawego, a wali dość regularnie. Dłuuuuuuuugi resp.
DL są już lepsze. Częsciej lootuje, przy dobrym ustawieniu nie bije tak bardzo. Tylko znim jest jeden problem. Lubi, choćby i przez przypadek lać po shooterach. Respy DLi są zawsze jakoś tak fikuśnie zrobione że nie idzie się ustawić, jak np. na demon hunt, zeby delikwent nie miał okazji zaszkodzić magom i palkom.
Cragmorton
15-11-2005, 17:39
Najbardzie opłacalnym huntem jest Hydra Hunt.
BK ma za wolny resp, a DL za duże komba wali.
shymchuck
15-11-2005, 19:26
Problem w tym że hydra jest dla pacc a koleś nie napiasł czy ma. Opłacalność zależy od lvli, mlvli, skilli, eg etc. więc Twoje pytanie było całkowicie bezsensu. Żadko który hunt w twojej karierze tibijskiej się opłaci więc lepiej idź expić. :)
JAk już koniecznie chcesz na hunta to już lepsze będą przy lepszych skillach gsy. Jak masz pacc i dobrych shooteró to hydry ale lvl wyższy nabij. O dlu możesz zapomnieć do 40 lvla przynajmniej jeśli chcesz mieć szanse na przeżycie hunta. Bk bloczyłem tylko 1 więc nie wiem ale podobno też syf. Tyle
O dlu możesz zapomnieć do 40 lvla przynajmniej jeśli chcesz mieć szanse na przeżycie hunta.
Huh niestety sie z toba nie zgodze ;) ja na dl moim innym knightem siedzialem 8h na 34 lvlu ;) i nie padlem :P a loot to towerka i bp kasy...
Kuśnier-nie ******* zbdur:) siedziales 20h na demkach co?;] 20 knightem?;]
okolo lutego na forum pojawil sie filmik jak 43E.K padł na dl'u;) Poleciał od jednego komba;] a nie chce mi sie wierzyc ze ty tym swoich wypierdkiem robiles cos na dl'ach;) Chyba w 50 shooterów;)
Ah muleki
19-11-2005, 07:10
Ja ci poradze to samo cie wielu moich poprzedników, poprostu Hydry.
Kuśnier-nie ******* zbdur:) siedziales 20h na demkach co?;] 20 knightem?;]
okolo lutego na forum pojawil sie filmik jak 43E.K padł na dl'u;) Poleciał od jednego komba;] a nie chce mi sie wierzyc ze ty tym swoich wypierdkiem robiles cos na dl'ach;) Chyba w 50 shooterów;)
Kwestia szczęścia i dobrego macro/szybkiej ręki i refleksu, więc nie ******* od rzeczy -.-
Z tych dwóch potworów lepsze chyba Dle, ale i tak hydry forevah.
Kazdy ci mowi ze hydry sa najlepsze ale jesli nie ma pacc ?to wtedy na czym ??:p ;)
Kwestia szczęścia i dobrego macro/szybkiej ręki i refleksu, więc nie ******* od rzeczy -.-
Z tych dwóch potworów lepsze chyba Dle, ale i tak hydry forevah.
Dajcie mi nóż:D jak dostajesz na dzień dobry dmg 800hp to sie nie uhniesz:) a poza tym koles na 34lvl ma mniej niż 700hp:S
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.