zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nove Potworki

FakeMan
14-11-2005, 17:52
Możecie mnie krytykować, poniżać, ale ja i tak nie zrezygnuje bo to moja pasja
daje nowe potwory, mało ale dobre (moim zdaniem) tym razem cyce.
http://img5.imageshack.us/img5/5148/cyc1qg.png
Koment PLX

Baradax
14-11-2005, 18:01
Dupne. Dodales tylko bronie, tarcze, i te cos na ramionach (i tak dupne cieniowanie i zla perspektywa).

I ty siebie nazywasz Fakeman? ...

Krzysiek Potter
14-11-2005, 18:14
Dupne. Dodales tylko bronie, tarcze, i te cos na ramionach (i tak dupne cieniowanie i zla perspektywa).

I ty siebie nazywasz Fakeman? ...

Fakeman! A nie Grafman!!!

Poeta
14-11-2005, 18:25
A gdzie BIG CYC ?

Baradax
14-11-2005, 18:26
Fakeman! A nie Grafman!!!

No i co z tego ze fakeman? Dobry fejkowiec powinienen tez umiec robic inne rzeczy niz sklejac sprity w paincie...

FakeMan
14-11-2005, 18:31
jeśłi chcesz moge ci pokazać moje pierwsze próby nowych potworów wtedy się pożygaż

Norah
14-11-2005, 18:35
O lol widać, że wzięte bardzo dużo z mojego Cyc Warriora skopiowaleś ten Pas na brzuchu wkleiles udupiłeś naramiennik i się podniecasz? ...

FakeMan
14-11-2005, 18:48
nic nie kopiowałem z twojego cyca, choć przynam, że się na nim zorowałem, przybliż sobie to sie przekonasz :p X(

ragafewee
14-11-2005, 18:57
Haha Ci co sie tu wypowiedzieli jesescie zabawnii mnie tam nie gryzie ze ktos ma nick Fakeman to nie znaczy ze macie sie do*******a*c do jego nicka tylko do prac to tak jak bym mial nick "nie umiem robic grafik" a bym robil evul filmy rotfl.
po co sie do*******ac*ie ? Macie komentowac zawartosc tematu nie nick.

Xetor
14-11-2005, 20:25
Ale lipne te cycki ! Zrób nowe a nie przerobione ! Kompletna lipa , żeby sie jeszcze one animowały to by było coś . Ale tu nic sie nie dzieje . Cycki z różnymi itemkami ! Idź ........

Norah
14-11-2005, 20:30
nic nie kopiowałem z twojego cyca, choć przynam, że się na nim zorowałem, przybliż sobie to sie przekonasz

Nie bo po co!A Giant Sword przy Cycu!PX w PX idealny jak mój!A te pasy na brzuchu?!PX w PX idealne jak moje!!!! PLAGIATOR!!!

FakeMan
14-11-2005, 20:59
mało który potwór na forum się rusza, poza tymi całkiem nowymi, mi chodziło o nowe rodzaje cyców, a nie jakieś "Flegmo plazmatyczne glutojady"
@up
GOŚCIU! WEŹ SE TE PASY DOKŁADNIE W PAINCIE ZOBACZ TWOJE SĄ POD INNYM KĄTEM I INNEGO KOLORU, JAK WSZĘDZiE WIDZISZ PLAGIAT TO KUP SE BINOKLE!X(!

Dr.Unknown
14-11-2005, 21:14
A gdzie BIG CYC ?
Znakomite podsumowanie.
A panu Norah, radze ochłonąc, bardzo pomaga zanurzenie głowy w muszli klozetowej i spłukanie.
@Topic.
Mało własnej inwencji, miast dodawac gotowe grafiki, narysuj coś sam, ale się postaraj, bo te naramienniki i tarcza są żałosne, a dokładnie ich cieniowanie.

Xetor
14-11-2005, 21:19
DO FAKEMANA ! Koleś nie każdemu muszą sie podobać te bzdety ! Że lubisz cyklopy to sobie na kartce pomaluj w domu a nie ośmieszasz się na scenie publicznej ! A po drugie nie bulwersuj się tak że nie umiesz nic robić . :)

FakeMan
14-11-2005, 21:23
Ja sie nie bulwersuje, tylko odpowiadam na bulwersacje, co do cyców, to wcale ich nie lubie, próbowałem z ludźmi, Krasnoludami, Orkami, Elfami, czas na cyce :D
@edit
wiem, że to i tak, żałosne, ale tak: poprzednie elfe cieniowałem 4 kolorami, te cyce cieniowałem 6 kolorami i wyglądją gorzej :( ale mi osobiście, naj bardziej się podoba ta pelerynka :D

Virusmaxi
15-11-2005, 08:50
Norah ma rację- Giant Sword JEST plagiatem, ale reszta nie.

A tak wogóle, twoje cyce to... hm... beznadzieja? To dobre określenie.

Baradax
15-11-2005, 16:46
Ja sie nie bulwersuje, tylko odpowiadam na bulwersacje, co do cyców, to wcale ich nie lubie, próbowałem z ludźmi, Krasnoludami, Orkami, Elfami, czas na cyce :D
@edit
wiem, że to i tak, żałosne, ale tak: poprzednie elfe cieniowałem 4 kolorami, te cyce cieniowałem 6 kolorami i wyglądją gorzej :( ale mi osobiście, naj bardziej się podoba ta pelerynka :D

6 kolorow? Gosciu, ty odloz Painta na bok, wez sie za jakis inny program, chociazby GG (nie to ze ja ga uzywam, ale coz) i tam zacznij cieniowac. z paintem to ty daleko nie zajdziesz....

Co do plagiatu: OWSZEM; TO JEST PLAGIAT! Ja teraz moge zrobic film ''Star Battle'' beda tam ryczerze Jedi, beda mieli miecze swietlne, Lucas mnie oskarzy o plagiat, ale zaraz! Moje miecze swietlne sa troche krotsze od tych od Lucasa! To nie Plagiat!

Bakura
16-11-2005, 06:21
Fajny Cyc Warrior jest...ale reszta (BLE) *spada z krzesła*

Neoliquirius
16-11-2005, 11:00
Cyc z GS'em?... Fajnie, nie trzeba juz robic 60lvl na banshee quest, zabijac behe czy demonow. Mozna przeciez zlootowac Gs'a z cycusia! Mowie tak, bo mysle ze nie mialby jakis nedzny, zgapiony cycu statsow lepszych od behemota... Chyba ze by mial. To wtedy moge powiedziec tylko jedno... A dokladniej <lol>

Randlemen
16-11-2005, 21:06
Słabe prace. Równie słabe jak moje pierwsze przeróbki. Troche się wykaż a potem cos dawaj :p

Neaniver
17-11-2005, 11:32
Najlepiej niech sie nie wykazuje. On po prostu nie potrafi robic grafik. Takie jest moje zdanie na ten temat :P

Skoncz.