zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Groźba wojny (?)

Lord Dreathan
14-11-2005, 18:38
Od jakiegoś czasu panowała napięta sutyacja między czlonkami BW a Excailem i Xirubem. Ci dwaj panowie często huntowali ludzi z różnych czasami nawet niezrozumiałych przyczyn. Dzisiaj Excail zaatakował Agę, gdyż twierdził, że ona wcześniej atakowała Gane Rhal. Niestety "konfrontacja" skończyła się śmiercią Excaila.

Nov 14 2005, 16:33:35 CET Killed at Level 88 by Zavil

W chwili obecnej niewiadomo czy wojna będzie czy też nie, narazie czekamy.

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1018651

Pierwszy "etap" zakończony.

Igrexou
14-11-2005, 20:21
Die dreathan die :) Hail DT, Hail Parker xD

Igrexou
14-11-2005, 21:01
no i oficjalnie rozpoczęła się wojna... :P HAIL AO!

patrikozzz
14-11-2005, 21:08
Od jakiegoś czasu panowała napięta sutyacja między czlonkami BW a Excailem i Xirubem. Ci dwaj panowie często huntowali ludzi z różnych czasami nawet niezrozumiałych przyczyn. Dzisiaj Excail zaatakował Agę, gdyż twierdził, że ona wcześniej atakowała Gane Rhal. Niestety "konfrontacja" skończyła się śmiercią Excaila.

Nov 14 2005, 16:33:35 CET Killed at Level 88 by Zavil

W chwili obecnej niewiadomo czy wojna będzie czy też nie, narazie czekamy.

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1018651

Pierwszy "etap" zakończony.

Ach ci Torosi ^^ Wierzę Drea~ że wygrasz zawsze myślałem o Tobie jak o jednym z lepszych polskich sorców ^.-. Toro będzie jednak trudno pokonać.

Knightavi
14-11-2005, 21:10
@Dreathan
Mam nadzieje, że będziesz bardziej aktywny w tej wojnie.

Knightavi
14-11-2005, 21:12
Ach ci Torosi ^^ Wierzę Drea~ że wygrasz zawsze myślałem o Tobie jak o jednym z lepszych polskich sorców ^.-. Toro będzie jednak trudno pokonać.

Uwierz mi, jest pełno lepszych sorców niż on ;)

Igrexou
14-11-2005, 21:24
zawsze myślałem o Tobie jak o jednym z lepszych polskich sorców

Dowcipniś... nie ma co... xD

Telupeje
14-11-2005, 22:27
Yeah! Wielki powrót Telupejka na forum...miejmy nadzieje, że nie skończy się banem!; )

Wierzę Drea~ że wygrasz zawsze myślałem o Tobie jak o jednym z lepszych polskich sorców ^.-.
Obraziłeś Polskie Stowarzyszenie Sorcererów!: (

Uwierz mi, jest pełno lepszych sorców niż on
Mówisz tu o Millerze, którego zsolował Falearo (70 lvli mniejxD)? A może o Masakrowcu i Nemtorze, którzy jedyne co umią to UE UE UE UE UE UE?xDD Jeżeli chodzi o expienie to masz racje, ale jeżeli o PvP, to drehu nie jest taki słaby (oczywiscie ja lepszy ;>).

Co do tematu...
Patrząc na lvle AO i BW pomyślałem "rotfl AO niema szans;<", ale tak samo myślałem jak zaczynała się wojna WA vs DT.xDDD Pamiętam jeszcze taki dialog :
Ja : Jak myslisz, wygramy : )?
Polish noob z BW! (Ta Ravek, tobie mowa) : Nup Nup! Patrz na lvle! DT niema szans!
xDDDDDD

Igrexou
15-11-2005, 14:28
Miller czy Masakrowiec czy Nemtor... może mają nienajlepsze pvp (imo mają b. dobre) to mimo wszystko są zdecydowanie inteligentniejsi i mają wyższy poziom kultury niż imć drechu

Telupeje
15-11-2005, 14:38
Miller czy Masakrowiec czy Nemtor... może mają nienajlepsze pvp (imo mają b. dobre) to mimo wszystko są zdecydowanie inteligentniejsi i mają wyższy poziom kultury niż imć drechu

Kłucił bym się!!!!; >
Millera nie znam, ale Masa i Mevar?xDDD Co do poziomu kultury to masz racje bo drehu to ch.uj, ale inteligentniejsi to oni raczej nie sąxDDD

Massior
15-11-2005, 16:17
Mowcie co chcecie ale ekipa z olecka pomijając ich wysokie lvle mają bardzo dobre pvp... a apropo Masakrowca czy Nemtora/Mevara i jego UE... z tego też trzeba umieć trafić ;)

Dennis również uchodzi za dobrego gracza, jakim z resztą niewątpliwie jest :) pamiętam początki iridi :( jego przygoda zakończyła się hackiem :( on potrafił razem z Triadem trzymać porządek na servie i być dobrym leaderem... a to że niedawno padł nic nie znaczy... na Beryli może być gorąco :D

Btw: żeby mieć pvp trzeba mieć łącze odpowiednie :D

Igrexou
15-11-2005, 18:49
Podobno wtedy fecem gral Daffy, ale ile w tym prawdy to wam nie powiem xD

Lord Dreathan
15-11-2005, 19:26
Btw: żeby mieć pvp trzeba mieć łącze odpowiednie :D
Nieprawda, wystarczy mieć okulary tak jak Telupejek xDDDD

Knightavi
15-11-2005, 20:01
Mówisz tu o Millerze, którego zsolował Falearo (70 lvli mniejxD)? A może o Masakrowcu i Nemtorze, którzy jedyne co umią to UE UE UE UE UE UE?xDD

LoL nie mówi, że Falearo nie używał UE gdy zabił Millera 8o

Jinikao
15-11-2005, 20:25
Zecik ma najlepsze PvP jakie widzialem na oczy !! Co za pajac powiedzial ze on ma słabe.. OMG. Btw Zecik to Nemtor/Mevar. A co do tematu to powiem jedno: "Rozpoczeła się rzeź!!" Excail wygra z palcem w du*ie i tego mu bardzo bardzo zycze. BW beda musieli opuscic kolejny serwer:P:P no maja pecha:]

Telupeje
15-11-2005, 20:41
Nieprawda, wystarczy mieć okulary tak jak Telupejek xDDDD

JEAJEA JESTES COOL! ZAJE.BISTY JOKE!! COOL! FRENS?
Ale znam lepszy...
Trzeba mieć kompa, którego ty nie masz; (!
No cóż...zdarza sie.; )

Knightavi
15-11-2005, 20:47
Niee zgadzam się, najpotrzebniejsze do pvp jest dobra myszka :p

Alora
15-11-2005, 21:01
Powiem jedno polacy(znaczna wiekszość) ma ***owe PvP. Nemtor,Miller,MAsakrowiec oni maja hotkeye i UE wala (co do Milera to watpie zeby on mial jakies PvP wogole bo jak sie tylko warlocki zabija a nie treni na otsach albo z LMMa na kolegach)> The BEst of Pvp ist Del'Toro mianowicie Mediota Del'Toro (solo Demon helmet Quest na 128 lvl Royal Palem i te wojny razem z reszta Del'Toro) Jednym Slowem Nemtor/Masakrowiec SUX!!! Mediota Del'Toro ROX!!!!!

Jinikao
15-11-2005, 21:04
Czlowieku popytaj sie znajomych którzy wiecej wiedza niz ty o pierwsza wojne z Del Toro na Aldorze wtedy Mevar pokazal jak sie gra:):) wtedy nie mail UE bo byl Palkiem, a ci kótrzy pamiętaja te zamierzchłe czasy moge conieco powiedziec o tym:)

Kozi Hetfield
15-11-2005, 21:36
uhuhuh Jak dla mnie to Bw przegra tak jak to bylo z Wa ;D althunus os kojazy ;p , petzik mówił że macie hunted od BW z drehem O.O.
Ja bym chciał tej wojny bo tak to jakoś nudno. A i niech ze ktos przybliży tą historyjke z aga i excailem , chcieliśmy zkoelga wydebic info od poncka ale jemu sie nie chce opowiadać xDDDD. No i wogole to Hail DT czyli i AO :D

patrikozzz
15-11-2005, 21:41
1) Nemtor i Masa mają świetne pe fał pe , millera mało znam, a najlepsze to ma ponoć Alaquazar z Iridii, mało znany ale zaje... dobry mowie wam.

2) Żeby mieć dobre pe fał pe trzeba mieć przedewszystkim mózg. Ja znam takiego zioma co mu net się wyłączył a on z wyłączonym netem zabił 3ech kolesi na lvlach 170+. To chyba nawet na securze było.

3) Co z tego że Medajota zrobił dh solo na 128 lv? -.-' Ja bym zrobił elderem na 35 lvlu.

A tak more serious:
- UE też trza umieć bić, o ile ofiara nie pada na 1 UE.
- Jeśli chodzi o DT vs BW to jestem neutralny, choć życzę obu stronom jak najlepiej.

Massior
15-11-2005, 21:59
Powiem jedno polacy(znaczna wiekszość) ma ***owe PvP. Nemtor,Miller,MAsakrowiec oni maja hotkeye i UE wala (co do Milera to watpie zeby on mial jakies PvP wogole bo jak sie tylko warlocki zabija a nie treni na otsach albo z LMMa na kolegach)> The BEst of Pvp ist Del'Toro mianowicie Mediota Del'Toro (solo Demon helmet Quest na 128 lvl Royal Palem i te wojny razem z reszta Del'Toro) Jednym Slowem Nemtor/Masakrowiec SUX!!! Mediota Del'Toro ROX!!!!!

Fajnie napisałeś... ale w tym jest okrągłe 0 prawdy -> patrz na posty Jinikao :)
Tych 2 panów (Millera nie kojarze) uchodzi za najleprzych pvperów w Polsce. Wg mnie jest jeszcze jeden gracz ale to już inna historia :D Jinikao powinienneś wiedzieć o kogo mi chodzi :)

Pozatym chyba każdy ma hotkeye tylko problem w tym żeby go nacisnąć w odpowiednim momencie ;)

Dennis też powinien pokazać na co go stać... bo tak naprawdę chłopak ma wy****ne pvp ;) Życzę mu jak najlepiej, bo był wporządku dla moich kolegów i taki pozostał, co zwane jest lojalnością... GL :)

Jinikao
16-11-2005, 22:53
Co do PvP Masy to nie moge sie wypowiadac bo nie znam. Zecik ma wyrąbane w kosmos. Ten trzeci o ktorym gadasz wcale nie ma takiego dobrego tylko poprostu jest dobrym demagogiem i populistą i wiele Ci powiedzial co nie jest prawda:) Jeszcze jest jeden z dobrym PvP nazywa sie Guma:):):) Pozdro for u ;*******

Kurt
17-11-2005, 10:16
Huh, a ja Cię Althunis nie rozumiem, myslalem ze jestes po stronie bw od czasow aldory ; )

Telupeje
17-11-2005, 13:06
Huh, a ja Cię Althunis nie rozumiem, myslalem ze jestes po stronie bw od czasow aldory ; )
Se tematy o beryli poczytaj to bedziesz wiedzial o co chodzi.; <

Kurt
17-11-2005, 14:05
Se tematy o beryli poczytaj to bedziesz wiedzial o co chodzi.; <

Kiedy mi sie nie kce xD
Przybliz nam tą fascynującą historię : /

Massior
17-11-2005, 19:23
Co do PvP Masy to nie moge sie wypowiadac bo nie znam. Zecik ma wyrąbane w kosmos. Ten trzeci o ktorym gadasz wcale nie ma takiego dobrego tylko poprostu jest dobrym demagogiem i populistą i wiele Ci powiedzial co nie jest prawda:) Jeszcze jest jeden z dobrym PvP nazywa sie Guma:):):) Pozdro for u ;*******

Look na mojego posta up :) chodziło mi właśnie o Gume ;) to co on wyczynia to mało kto na oczy widział :D Jeśli zajrzy tutaj to również go pozdrawiam :*

Telupeje
17-11-2005, 21:12
Kiedy mi sie nie kce xD
Przybliz nam tą fascynującą historię : /
Wiec...

Od 3 miechów nie gram Althunusem.

Kurt
17-11-2005, 22:26
@up

I wszystko jasne XDD

Keisuk Cichy
18-11-2005, 09:07
Czesc Dreath.Long time no see:) Nie wiedzialem ze bujasz sie na Beryli..w dodatku BW team:) W kazdym razie ycze ci powodzenia jelsi wybuchnie ta wojenka:)Nie daj sie ubic skurczybykom:)

A teraz cos odnosnie tych pvp itp.
Naprawde musze przyznac ze Zecik swietnie sobie z tym radzi.Nie chodzi o to ze UE UE, bo gral palkiem, i tez sobie niezle radzil:)

Pozatym mozesz miec niewiadomo jakie pvp...to nie jest jednak wsyztsko.
Pamietajcie ze liczy sie komunikacja-komunikacja w trakcie bitwy.Widzialem jak robi to BW na Aldorce.

Podczas bitwy pod Ab'Dendriel dostalismy troche wciry ze tak powiem.BW w doslonie sekundzie wsyzscy naraz zmieniali cel ataku...i nagle lecialo po 10 sd komus na leb.

A my motalismy troche w chaosie.

To fakt..niewiedziec czemu prawie wszyscy w gildi mieli stopki/lagi.
Anyway...BW potrafi walczyc...respekt dla nich.

Co do DT...to o ile sie nie myle wylecieli w 1 wojnie z Mevarem (Gravestone).Mieli gildie Eclipse...no i poplyneli po bandzie...:)Krocej sie o wiele trzymali od BW:)

Jinikao
18-11-2005, 09:50
Ta o samo wlasnie słyszałem. Cala gildia walczyla przeciwko Zecikowi a on chyba z pomocą 3 osób ich rozwalil. I trzeba dodac ze tamci mieli wyzsze lvl. Doladnie juz nie pamietam jak to bylo poniewaz to byly poczatki mojej gry w Tibie i mi kumpel opowiadal aja polowy nie kapowalem no i teraz juz nie wiem:) Zeby wygrywac przeba miec PvP i mózg to polaczyc i mozna wiele osiagnąc:)

Kurt
18-11-2005, 12:26
@Keisuk

Hehe, gz dla Ciebie xD
Sacrifice chyba juz zaczyna dojrzewac do tego ze bw to nie "pierdo**** szwedy" (bo holendrzy xDDDD), a ze tibia to tylko gra. No cóż chłopaki mają już jakies doswiadczenie, i rzeczywiscie w chyba zadnej wojnie (przynajmniej na aldorze) nie mieli przewagi lvlowej, ale dzieki swojemu zgraniu udalo im sie wbic kilka fragow ; )

btw na edron tez dostaliscie xDDD

A jeśli dojdzie do tej śmiesznej wojenki na berylii (w co wątpie) to jestem ciekaw czy Knightoodom tez sie dostanie i Rafa~ bedzie mosial uciekac na nastepny niemiecki server xDDD

Hail bw ^^^!