Pokaż pełną wersje : Groźba wojny (?)
Lord Dreathan
14-11-2005, 18:38
Od jakiegoś czasu panowała napięta sutyacja między czlonkami BW a Excailem i Xirubem. Ci dwaj panowie często huntowali ludzi z różnych czasami nawet niezrozumiałych przyczyn. Dzisiaj Excail zaatakował Agę, gdyż twierdził, że ona wcześniej atakowała Gane Rhal. Niestety "konfrontacja" skończyła się śmiercią Excaila.
Nov 14 2005, 16:33:35 CET Killed at Level 88 by Zavil
W chwili obecnej niewiadomo czy wojna będzie czy też nie, narazie czekamy.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1018651
Pierwszy "etap" zakończony.
Die dreathan die :) Hail DT, Hail Parker xD
no i oficjalnie rozpoczęła się wojna... :P HAIL AO!
patrikozzz
14-11-2005, 21:08
Od jakiegoś czasu panowała napięta sutyacja między czlonkami BW a Excailem i Xirubem. Ci dwaj panowie często huntowali ludzi z różnych czasami nawet niezrozumiałych przyczyn. Dzisiaj Excail zaatakował Agę, gdyż twierdził, że ona wcześniej atakowała Gane Rhal. Niestety "konfrontacja" skończyła się śmiercią Excaila.
Nov 14 2005, 16:33:35 CET Killed at Level 88 by Zavil
W chwili obecnej niewiadomo czy wojna będzie czy też nie, narazie czekamy.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1018651
Pierwszy "etap" zakończony.
Ach ci Torosi ^^ Wierzę Drea~ że wygrasz zawsze myślałem o Tobie jak o jednym z lepszych polskich sorców ^.-. Toro będzie jednak trudno pokonać.
Knightavi
14-11-2005, 21:10
@Dreathan
Mam nadzieje, że będziesz bardziej aktywny w tej wojnie.
Knightavi
14-11-2005, 21:12
Ach ci Torosi ^^ Wierzę Drea~ że wygrasz zawsze myślałem o Tobie jak o jednym z lepszych polskich sorców ^.-. Toro będzie jednak trudno pokonać.
Uwierz mi, jest pełno lepszych sorców niż on ;)
zawsze myślałem o Tobie jak o jednym z lepszych polskich sorców
Dowcipniś... nie ma co... xD
Telupeje
14-11-2005, 22:27
Yeah! Wielki powrót Telupejka na forum...miejmy nadzieje, że nie skończy się banem!; )
Wierzę Drea~ że wygrasz zawsze myślałem o Tobie jak o jednym z lepszych polskich sorców ^.-.
Obraziłeś Polskie Stowarzyszenie Sorcererów!: (
Uwierz mi, jest pełno lepszych sorców niż on
Mówisz tu o Millerze, którego zsolował Falearo (70 lvli mniejxD)? A może o Masakrowcu i Nemtorze, którzy jedyne co umią to UE UE UE UE UE UE?xDD Jeżeli chodzi o expienie to masz racje, ale jeżeli o PvP, to drehu nie jest taki słaby (oczywiscie ja lepszy ;>).
Co do tematu...
Patrząc na lvle AO i BW pomyślałem "rotfl AO niema szans;<", ale tak samo myślałem jak zaczynała się wojna WA vs DT.xDDD Pamiętam jeszcze taki dialog :
Ja : Jak myslisz, wygramy : )?
Polish noob z BW! (Ta Ravek, tobie mowa) : Nup Nup! Patrz na lvle! DT niema szans!
xDDDDDD
Miller czy Masakrowiec czy Nemtor... może mają nienajlepsze pvp (imo mają b. dobre) to mimo wszystko są zdecydowanie inteligentniejsi i mają wyższy poziom kultury niż imć drechu
Telupeje
15-11-2005, 14:38
Miller czy Masakrowiec czy Nemtor... może mają nienajlepsze pvp (imo mają b. dobre) to mimo wszystko są zdecydowanie inteligentniejsi i mają wyższy poziom kultury niż imć drechu
Kłucił bym się!!!!; >
Millera nie znam, ale Masa i Mevar?xDDD Co do poziomu kultury to masz racje bo drehu to ch.uj, ale inteligentniejsi to oni raczej nie sąxDDD
Mowcie co chcecie ale ekipa z olecka pomijając ich wysokie lvle mają bardzo dobre pvp... a apropo Masakrowca czy Nemtora/Mevara i jego UE... z tego też trzeba umieć trafić ;)
Dennis również uchodzi za dobrego gracza, jakim z resztą niewątpliwie jest :) pamiętam początki iridi :( jego przygoda zakończyła się hackiem :( on potrafił razem z Triadem trzymać porządek na servie i być dobrym leaderem... a to że niedawno padł nic nie znaczy... na Beryli może być gorąco :D
Btw: żeby mieć pvp trzeba mieć łącze odpowiednie :D
Podobno wtedy fecem gral Daffy, ale ile w tym prawdy to wam nie powiem xD
Lord Dreathan
15-11-2005, 19:26
Btw: żeby mieć pvp trzeba mieć łącze odpowiednie :D
Nieprawda, wystarczy mieć okulary tak jak Telupejek xDDDD
Knightavi
15-11-2005, 20:01
Mówisz tu o Millerze, którego zsolował Falearo (70 lvli mniejxD)? A może o Masakrowcu i Nemtorze, którzy jedyne co umią to UE UE UE UE UE UE?xDD
LoL nie mówi, że Falearo nie używał UE gdy zabił Millera 8o
Zecik ma najlepsze PvP jakie widzialem na oczy !! Co za pajac powiedzial ze on ma słabe.. OMG. Btw Zecik to Nemtor/Mevar. A co do tematu to powiem jedno: "Rozpoczeła się rzeź!!" Excail wygra z palcem w du*ie i tego mu bardzo bardzo zycze. BW beda musieli opuscic kolejny serwer:P:P no maja pecha:]
Telupeje
15-11-2005, 20:41
Nieprawda, wystarczy mieć okulary tak jak Telupejek xDDDD
JEAJEA JESTES COOL! ZAJE.BISTY JOKE!! COOL! FRENS?
Ale znam lepszy...
Trzeba mieć kompa, którego ty nie masz; (!
No cóż...zdarza sie.; )
Knightavi
15-11-2005, 20:47
Niee zgadzam się, najpotrzebniejsze do pvp jest dobra myszka :p
Powiem jedno polacy(znaczna wiekszość) ma ***owe PvP. Nemtor,Miller,MAsakrowiec oni maja hotkeye i UE wala (co do Milera to watpie zeby on mial jakies PvP wogole bo jak sie tylko warlocki zabija a nie treni na otsach albo z LMMa na kolegach)> The BEst of Pvp ist Del'Toro mianowicie Mediota Del'Toro (solo Demon helmet Quest na 128 lvl Royal Palem i te wojny razem z reszta Del'Toro) Jednym Slowem Nemtor/Masakrowiec SUX!!! Mediota Del'Toro ROX!!!!!
Czlowieku popytaj sie znajomych którzy wiecej wiedza niz ty o pierwsza wojne z Del Toro na Aldorze wtedy Mevar pokazal jak sie gra:):) wtedy nie mail UE bo byl Palkiem, a ci kótrzy pamiętaja te zamierzchłe czasy moge conieco powiedziec o tym:)
Kozi Hetfield
15-11-2005, 21:36
uhuhuh Jak dla mnie to Bw przegra tak jak to bylo z Wa ;D althunus os kojazy ;p , petzik mówił że macie hunted od BW z drehem O.O.
Ja bym chciał tej wojny bo tak to jakoś nudno. A i niech ze ktos przybliży tą historyjke z aga i excailem , chcieliśmy zkoelga wydebic info od poncka ale jemu sie nie chce opowiadać xDDDD. No i wogole to Hail DT czyli i AO :D
patrikozzz
15-11-2005, 21:41
1) Nemtor i Masa mają świetne pe fał pe , millera mało znam, a najlepsze to ma ponoć Alaquazar z Iridii, mało znany ale zaje... dobry mowie wam.
2) Żeby mieć dobre pe fał pe trzeba mieć przedewszystkim mózg. Ja znam takiego zioma co mu net się wyłączył a on z wyłączonym netem zabił 3ech kolesi na lvlach 170+. To chyba nawet na securze było.
3) Co z tego że Medajota zrobił dh solo na 128 lv? -.-' Ja bym zrobił elderem na 35 lvlu.
A tak more serious:
- UE też trza umieć bić, o ile ofiara nie pada na 1 UE.
- Jeśli chodzi o DT vs BW to jestem neutralny, choć życzę obu stronom jak najlepiej.
Powiem jedno polacy(znaczna wiekszość) ma ***owe PvP. Nemtor,Miller,MAsakrowiec oni maja hotkeye i UE wala (co do Milera to watpie zeby on mial jakies PvP wogole bo jak sie tylko warlocki zabija a nie treni na otsach albo z LMMa na kolegach)> The BEst of Pvp ist Del'Toro mianowicie Mediota Del'Toro (solo Demon helmet Quest na 128 lvl Royal Palem i te wojny razem z reszta Del'Toro) Jednym Slowem Nemtor/Masakrowiec SUX!!! Mediota Del'Toro ROX!!!!!
Fajnie napisałeś... ale w tym jest okrągłe 0 prawdy -> patrz na posty Jinikao :)
Tych 2 panów (Millera nie kojarze) uchodzi za najleprzych pvperów w Polsce. Wg mnie jest jeszcze jeden gracz ale to już inna historia :D Jinikao powinienneś wiedzieć o kogo mi chodzi :)
Pozatym chyba każdy ma hotkeye tylko problem w tym żeby go nacisnąć w odpowiednim momencie ;)
Dennis też powinien pokazać na co go stać... bo tak naprawdę chłopak ma wy****ne pvp ;) Życzę mu jak najlepiej, bo był wporządku dla moich kolegów i taki pozostał, co zwane jest lojalnością... GL :)
Co do PvP Masy to nie moge sie wypowiadac bo nie znam. Zecik ma wyrąbane w kosmos. Ten trzeci o ktorym gadasz wcale nie ma takiego dobrego tylko poprostu jest dobrym demagogiem i populistą i wiele Ci powiedzial co nie jest prawda:) Jeszcze jest jeden z dobrym PvP nazywa sie Guma:):):) Pozdro for u ;*******
Huh, a ja Cię Althunis nie rozumiem, myslalem ze jestes po stronie bw od czasow aldory ; )
Telupeje
17-11-2005, 13:06
Huh, a ja Cię Althunis nie rozumiem, myslalem ze jestes po stronie bw od czasow aldory ; )
Se tematy o beryli poczytaj to bedziesz wiedzial o co chodzi.; <
Se tematy o beryli poczytaj to bedziesz wiedzial o co chodzi.; <
Kiedy mi sie nie kce xD
Przybliz nam tą fascynującą historię : /
Co do PvP Masy to nie moge sie wypowiadac bo nie znam. Zecik ma wyrąbane w kosmos. Ten trzeci o ktorym gadasz wcale nie ma takiego dobrego tylko poprostu jest dobrym demagogiem i populistą i wiele Ci powiedzial co nie jest prawda:) Jeszcze jest jeden z dobrym PvP nazywa sie Guma:):):) Pozdro for u ;*******
Look na mojego posta up :) chodziło mi właśnie o Gume ;) to co on wyczynia to mało kto na oczy widział :D Jeśli zajrzy tutaj to również go pozdrawiam :*
Telupeje
17-11-2005, 21:12
Kiedy mi sie nie kce xD
Przybliz nam tą fascynującą historię : /
Wiec...
Od 3 miechów nie gram Althunusem.
Keisuk Cichy
18-11-2005, 09:07
Czesc Dreath.Long time no see:) Nie wiedzialem ze bujasz sie na Beryli..w dodatku BW team:) W kazdym razie ycze ci powodzenia jelsi wybuchnie ta wojenka:)Nie daj sie ubic skurczybykom:)
A teraz cos odnosnie tych pvp itp.
Naprawde musze przyznac ze Zecik swietnie sobie z tym radzi.Nie chodzi o to ze UE UE, bo gral palkiem, i tez sobie niezle radzil:)
Pozatym mozesz miec niewiadomo jakie pvp...to nie jest jednak wsyztsko.
Pamietajcie ze liczy sie komunikacja-komunikacja w trakcie bitwy.Widzialem jak robi to BW na Aldorce.
Podczas bitwy pod Ab'Dendriel dostalismy troche wciry ze tak powiem.BW w doslonie sekundzie wsyzscy naraz zmieniali cel ataku...i nagle lecialo po 10 sd komus na leb.
A my motalismy troche w chaosie.
To fakt..niewiedziec czemu prawie wszyscy w gildi mieli stopki/lagi.
Anyway...BW potrafi walczyc...respekt dla nich.
Co do DT...to o ile sie nie myle wylecieli w 1 wojnie z Mevarem (Gravestone).Mieli gildie Eclipse...no i poplyneli po bandzie...:)Krocej sie o wiele trzymali od BW:)
Ta o samo wlasnie słyszałem. Cala gildia walczyla przeciwko Zecikowi a on chyba z pomocą 3 osób ich rozwalil. I trzeba dodac ze tamci mieli wyzsze lvl. Doladnie juz nie pamietam jak to bylo poniewaz to byly poczatki mojej gry w Tibie i mi kumpel opowiadal aja polowy nie kapowalem no i teraz juz nie wiem:) Zeby wygrywac przeba miec PvP i mózg to polaczyc i mozna wiele osiagnąc:)
@Keisuk
Hehe, gz dla Ciebie xD
Sacrifice chyba juz zaczyna dojrzewac do tego ze bw to nie "pierdo**** szwedy" (bo holendrzy xDDDD), a ze tibia to tylko gra. No cóż chłopaki mają już jakies doswiadczenie, i rzeczywiscie w chyba zadnej wojnie (przynajmniej na aldorze) nie mieli przewagi lvlowej, ale dzieki swojemu zgraniu udalo im sie wbic kilka fragow ; )
btw na edron tez dostaliscie xDDD
A jeśli dojdzie do tej śmiesznej wojenki na berylii (w co wątpie) to jestem ciekaw czy Knightoodom tez sie dostanie i Rafa~ bedzie mosial uciekac na nastepny niemiecki server xDDD
Hail bw ^^^!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.