zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ekipa na nowy Swiat.

Urxanon
15-11-2005, 09:30
Skasowałem liste, topik do ZAMKNIECIA, NIE USUNIECIA.
WSZYSTKIE POTRZEBNE INFO NA www.fora.sinus.pl
Wymagania:
Facc 25lvl
Pacc 20lvl
Podac GG
Voc na nowy
Zgłoszenia na www.sinus.fora.pl!!!!
Wiecej na www.sinus.fora.pl!!!!!!

Niezly spam urlow nie ;)

emilok
15-11-2005, 10:53
ale o co chodzi, ty jestes jakas rozpoznawalna postacia w tibi ?, bo tak dzielisz i rzadzisz :F

Scream
15-11-2005, 11:18
jakis low lv ktory postanowil zapanowac nad swiatem, standard na tym forum ((;

Lisu
15-11-2005, 11:47
Ja nie wiem jak Ty chcesz zmuszac ludzi do wybierania danej voc, zeby byli tylko w Twojej "ekipie".... However... GL, HF....

<zawsze sie przyda prowider na new serw (jk)>

BTW... sporo polaczkow sie wybiera na drugi niemiecki serw.... oby sie druga furora nie zrobiła :|

BleF
15-11-2005, 11:48
Może thoria 07/05 <data utworzenia mam juz tam druta 8lv 10mlv i knight 12 lv 56/56 ;)

Urxanon
15-11-2005, 13:41
Omg jak w tytule @all nie pamietam kolejności.
Po1: Pokażcie mi miejsce gdzie jest napisane, że chce aby ekipa "panowała nad światem" ( powodzenia 16-to osobową ekipą zapanować nad światem)
Po2: Pokażcie mi miejsce gdzie jest napisane, że to ja rządze.
Po3: Pokażcie mi miejsce gdzie jest napisane, że ja zmuszam kogoś do wybrania mojej i tylko mojej ekipy(jak ktoś chce niech robi własną), voca (Ja nie zmuszam cie do voca, jak chcesz byc knightem a w ekipie beda jush all zajete no to sorry, nie musisz(a nawet nie możesz niestety) do nas dochodzić.)
Teraz po koleji:
@Emilok nie rzadze, dziele po to ja jestem organizatorem (nie szefem) tej ekipy, moze moja babcia ma dzielic voce.
@Scream low lvl ta ?? X( Jak dla mnie ta wiadomość powinna być usunięta ponieważ:
a) Ty masz 20 lvl i jestes TEN high lvl ?? No, dobra wolność słowa, ale nie obrażaj innych na tematy o których nic nie wiesz.
b)Przeczytaj pare razy " Po 1:" -,-
c) koleś sie wypowiada na tematy o których nie wie. (albo wie bardzo mało)
d) Przeczytaj sygne od Lisa ;)
@Lisu A kto ci powiedział o zmuszaniu:
a)Powtarzam ja nikogo nie zmuszam, ja szukam chętnych.
b)Może Masz rację, ale do nowych światów jeszcze pewnie troche czasu. (skoro testa naraie puszczają).
@Blef Nie wiem czy to co napisałeś jest zgłoszeniem, czy zwykłym komentem.
a)Ty chyba nie rozumiesz epitetu "Nowy Świat". Nowy świat jest to świat ktory powstanie dopiero i wtedy bedzie "nowy". To nie jest nowy świat z istniejących światów.
b)Przeczytaj uważnie wymagania: 25lvl minimum. Jesli ktoś ma pare mniejszych lvl 20+ to moze być ale nie np. 8,12,16.

Podsumowywując, spora ilość Polaków nie umi czytać ze zrozumieniem (materiał szkoły podstawowej).
Ludzie Nie piszcie w tym temacie bezsensownych, bezpodstawnych oskarżeń (chyba tak sie to pisze, nie ??) jeśli nic o mnie, temacie, i wogóle takich sprawach ;) nie wiecie. Ja byłem w Sinusie (hail and always in memory) na Thori weszliśmy na świat 4 dni po wpuszczeniu facc, i wyprzedziliśmy wiekszośc indywidualnych pacc, grających od początku.
PISAĆ TYLKO ZGŁOSZENIA, PYTANIA I PORADY !!!!! X( X( X(

paior
15-11-2005, 13:55
A zglosze sie na knighta o mnie info masz pod nickiem a jesli 2 alfa... bedzie non pvp

Vaxxia
15-11-2005, 13:57
a) Ty masz 20 lvl i jestes TEN high lvl ?? No, dobra wolność słowa, ale nie obrażaj innych na tematy o których nic nie wiesz.

A to trzeba mieć samemu wysoki poziom, żeby móc innego nazwać low? Aktualnie mam 76 poziom i jest to najwyższy jaki kiedykolwiek udało mi się osiągnąć, bynajmniej nie z tego powodu, że nie umie grać. Doświadczenie w Tibii mam większe niż 97.5% użytkowników tego forum i nie widze żadnych przeszkód w nazwaniu postaci na 100 poziomie low levelem lub newbie.

Podsumowywując, spora ilość Polaków nie umi czytać ze zrozumieniem (materiał szkoły podstawowej).

Podsumowując nie 'umisz' pisać tak żebym mogła cie zrozumieć (materiał z przedszkola).

PISAĆ TYLKO ZGŁOSZENIA, PYTANIA I PORADY !!!!!

To jest forum, które służy do wymiany poglądów. Twój post bardzo mnie zirytował i mam ochote napisać to co właśnie pisze, więc to robie. Zakazywać komuś wyrażać swoją opinie możesz na chacie swojej gildii (o ile taka powstanie).

Taki siaki mag
15-11-2005, 13:59
X( Masz troche racji, na tym forum zawszew jak ktoś coś ogłasza to każdy sprawdza czy HLVL czy ktoś znany na forum czy coś innego zawsze cie zjadą X( Mnie to tam nigdy nie spotkało, może dlatego, że nigdy nic nie ogłaszałem( raz sprzedaż SSa ale to nie to) :p

Urxanon
15-11-2005, 14:35
@2up Skoro low lvl moze innych wyzywać (bez podstawnie i nie zgodnie z prawdą) to "nie umiejący pisąć"(ku**a mać to właściwie co ja robie waląc w klawiature ??, ja bym to nazwał nie umiejący poprawnie pisać) może wyzywać nie umiejących czytać ze zrozumieniem.
BTW Wszelkie braki lite- wina klawiatury
Błedy innego rodzaju-moja wina :p
@up Sory ale ja nie chce słuchać potem od kogoś kto w zyciu nigdy na desercie nie był, że:
-kurcze ten pan sprzedal mi te brass legi za 500 gp, one maja aż ... (nie pamietam ;) )arma.
-kurcze ten peka mnie zabil kończe z tibią (osobiście wiem coś o tym początki tibi. :p)
Wiec wole troche bardziej doświadczonych graczy

A Zreszta co ja się tłumacze pierd**e nie robie. Tego chcieliscie ??
(@last zdanie to nie prawda :>)

Merkyon
15-11-2005, 15:49
Wd. mnie topic dobry ,dobrze że ów pan myśli na przód i planuje utworzenie ekipy btw ja bym zamiast tej ściśle określonej grupki zrobil takie cos jak gildia ;P(każdy na starcie wbija a potem z czasem by się to wykruszało). Nie rozumiem tylko tego czemu zależy Ci akurat na takim podziale , weź pod uwagę to iż na rooku odpadnie część śmiałków xD tak było na furorce z moją gildią :P Ale pomysl ogólnie dobry , radze bardziej myśleś nad gildią niż nad ekipą xD

Przejdźmy do rzeczy, jestem zainteresowany wbiciem do twojej ekipy ponieważ w grupie raźniej sie gra xD jestem w stanie zalatwić sporo doswiadczonych graczy z Azury xD jak wiemy nieciekawie rokuje się przyszłość azury xD ahhh ta wojna xD no to tyle cya.....

Urxanon
15-11-2005, 19:49
@up spoko, a ile osob bys załatwił?
Of kors gildia bedzie ale nie wpuszczamy nikogo wiecej, moze pare rozsądnych graczy ale tylko pare ponieważ za duża ekipa tez sie szybko rozsypie.
Oczywiscie rook bedzie problemem ale wymagam od uczestników chociaż raz bycia upartym i robieniem expa na hama (nie przejmujcie sie az tak kasa bo tylko knighty beda potrzebowac palki wlasciwie do 20 lvl na eq z rooka moga albo pojdziemy na guardy i sie po skalke na lepek wylootuje), bo z doświadczenia wiem, że po rooku to jeeeedziem ;)
Podział vocków nie jest dla mnie aż tak ważny i oczywiście nie bronie chodzic na hunty z kimś.

Małe porady(Na szybciora) (Przy broniach zostaje przyswoim, miałem z tym do czynienia.)
-Knighty nie polecam axe bo sa drogie, i f ax troche pozno bedzie a fs duzo szybciej. Mozna cluby co nie jest głupim pomysłem, bo bedą szybko, tanio no i wh 45 ataku ;)
-Do całej ekipy głownie magic chary, Zbierajcie pare spirów dla palków.
-Palki jak nie ma spirów używajcie strzał są drogie ale wiecej skilla wbije sie
-No i podstawy:
Mlvl przy pzcie. Nie chodzimy sami na długie dystanse (Pedofile w sieci ;) xD) pk nigdy nie śpi.

PROSIŁBYM O NIE PISANIE NA GG BO ŁATWIEJ MI NA STRONCE POSEGREGOWAĆ I SPISAĆ ALL INFO.
WZÓR ZGŁOSZENIA W 1 POSCIE.

LOL_13
15-11-2005, 19:58
- yy mialem 15 postaci powyzej 25lvl np. blaze john soul spectro itp.
- teraz chcem grac pallem
- moj gg 7353555
- Nie nie robimy zadnej rodziniki -.- bo to sux

Sashion
15-11-2005, 20:05
No ja moge isc na ten nowy serv.
I teraz tak prof zalezy od serva:
PvP - Knight
Non PvP - Palek
Mam pacca
GG: 3261525
Mi tam obojętnie czy rodzina czy gildia

Down:
Takowej narazie niemam, miałem kiedys ale z podwodu kicka z neta i deda i stratą zbyt duzej ilosci eq zrokowałem. Miał 43lvl. Mozesz sie zgłosic do postaci w podpisie :P narazie nie mam zbyt duzo czasu na granie, szkoła, szkoła. Ale grac umiem :P

Urxanon
15-11-2005, 20:21
No ja moge isc na ten nowy serv.
I teraz tak prof zalezy od serva:
PvP - Knight
Non PvP - Palek
Mam pacca
GG: 3261525
Mi tam obojętnie czy rodzina czy gildia

Fajnie ale nick postaci (lvl 25+) bym prosił .
@2up nie 15 postaci na 25 lvlu tylko tylko ja szukam 15 osob do ekipy -,-
I to samo nick postaci (jednej) w celu potwierdzenia.

Diuks
15-11-2005, 20:24
No to i ja swoje zgłoszonko zostawie.

Na nowym robie druida obojętnie jaki typ serwera. PACC'a nie mam, ale kupie gdzies tak po miesiącu gry może wcześniej, wpierw chce zobaczyć cz opłaca sie na serwerze grać czy nie. Aktualnie PACC mi się skończył miałem w sumie 3x PACC węc wiem jak sie gra. Co do rodziny lub innych pierdołów obojętnie mi, tylko chiałbym wiedzieć jak najwcześniej.

GG: 5341808, Praktycznie zawsze gdy jestem, mam status dostępny/zaraz wracam. Pisac można zawsze.

Rabanbar
15-11-2005, 20:27
Pvp or Non-Pvp?? Jak odpowiesz dam edita

Lisu
15-11-2005, 20:34
W sumie to Twoja idea i pomysł na grę, ale.... Ja na twoim miejscu nie zbierał bym tutaj na forum 15 osób tylko 2 - 3x wiecej.... I tak sporo sie wykruszy juz na rooku, jak sie beda logowac 2 godziny albo zdobywac 5exp'a/h, a poźniej w pierwszych dniach na mainie, jak wszystkie expowiska beda zajete :) Takze nie zdziw sie jak Ci nagle vice zabraknie.... A co do rodzinki.... hmmm ja bym z nieznajomymi nie zakladał, bo później można za nich nieźle po uszach dostać.... Gildia jest duzo lepszym rozwiązaniem....

BTW... Może pochwalił bys się swoim nickiem/lvl/tym podobnymi sprawami, żebysmy wiedzieli z kim mniej więcej sie "umawiamy"...

Tak czy inaczej spotkamy sie prawdopodobnie na tym świecie <o ile to nie bedzie jakies badziewne non-pvp>.... Też mi sie juz niezła ekipa zebrała... ale co z tego wyjdzie?? zobaczymy ze dwa miesiące po starcie serwa :D

Exodus
15-11-2005, 21:05
Małe porady:
-Knighty nie polecam axe bo sa drogie, i f ax troche pozno bedzie a fs duzo szybciej. Mozna cluby co nie jest głupim pomysłem, bo bedą szybko, tanio no i wh 45 ataku ;)
-Do całej ekipy głownie magic chary, Zbierajcie pare spirów dla palków.
-Palki jak nie ma spirów używajcie strzał są drogie ale wiecej skilla wbije sie
-No i podstawy:
Mlvl przy pzcie. Nie chodzimy sami na długie dystanse (Pedofile w sieci ;) xD) pk nigdy nie śpi.

PROSIŁBYM O NIE PISANIE NA GG BO ŁATWIEJ MI NA STRONCE POSEGREGOWAĆ I SPISAĆ ALL INFO.
WZÓR ZGŁOSZENIA W 1 POSCIE.

Według mnie te twoje porady sa złe. Wogóle twoje posty sa drazniace piszesz jakbys jednak chcial zapanowac ludzmi z tego forum na new servie.I ogule do tych porad z bronia bym sie nie zgodzil . W axe zawsze jakos sie da rade , mozna kupic barb axe na 8 lvl nawet a potem na 32 dwarven axe. Bez Fa da rade życ i róznica miedze fa i fs jest taka sama jak miedzy fs i dwarven axe .
I jak idzie na new serva to raczej nie chodzi o to zeby stac przy PZcie. Z jednej porady wynika ze twoja gildia ma expic w (10?) osob razem

btw. Też ide na new serva ostatnio gralem na beryli le niestety porazka w wojnie i tym razem mam zamiar spokojnie grac no chyba ze ktos sie przyczepi :-) . I mam juz swoja ekipe i raczej do twojej sie nie dolocze ale sie zobaczy servow jeszcze nie ma

roXen
15-11-2005, 21:27
No taaaa... :P
Też sie wybieram na nowe servy, na które czekam już od (3?) miesięcy. Waszym zdaniem kiedy te servy mogą powstać? :) Moim zdaniem, bardzo logicznie i prawdopodobnie brzmi, że nie długo po zakończeniu test servera, a waszym zdaniem ? ;)

PS. srry za taki mały off top

Diuks
15-11-2005, 21:32
Też sie wybieram na nowe servy, na które czekam już od (3?) miesięcy. Waszym zdaniem kiedy te servy mogą powstać?Moim zdaniem, bardzo logicznie i prawdopodobnie brzmi, że nie długo po zakończeniu test servera, a waszym zdaniem

Moim zdanie to na gwazdke no ewentualnie po zakonczeniu testa ale wątpie.

@topic
Narazie pare osób jest miłych, wygląda na dłuższa znajomość na nowym serwie... ten co to organizuje jest ostry, ale wie czego chce i on nie chce podbijac serwa ale stworzyc grupe ludzi którzy będą sobie wzajemnie pomagać i się wspierać, co mi bardzo odpowiada. Wiec jak macie go karcic a z nim nie gadaliscie to idzcie spać

Urxanon
15-11-2005, 21:55
Wiem, wiem pisałem na szybciora bo niestety klanowki mamy teraz (niezle ich łojimy).
Umówmy sie tak, nie chcesz do ekipy nie pisz chcesz pisz.
Owszem probuje zapanowac nad tym topikiem bo takie glopie posty przeszkadaja mi w sprawach z ekipa zwiazanych.

Przpominam szablon zgłoszenia
Voc
Nick postaci na 25 lvlu/swiat tej postaci.
GG
Ewen. Pacc/facc
I odp czy robimy rodzinke tak/nie
Od teraz na inne posty poza poradami, zgłoszeniami, pytaniami nie udzielam odp, komenta.
Za wszystkie literówki klawiatura przeprasza :>
Za inne błedy ja przepraszam.

Xhacker
15-11-2005, 22:01
Ja rozmyślam nad "pujściem" ;p na nowego servera,
w moim podpisie widnieje postać "29lvl Sorc",

Pacca kupie mniej więcej w grudniu, chciałbym mieć "małe" doświadczenia z necro, scrabów itp. itd. więc jak by wyszły (servy) mniej więcej w połowie grudnia to z chęcią zgłosze się...

Gildia, rodzinka to bezsens, nie znamy się...

Tylko PvP ( na non-PvP gra jest nudnnaaaa)

Robienie 15osobowej ekipy jest błędem, Jak już ktoś powiedział "kilka osób się wykruszy na rooku", lepiej brać wszystkich chętnych... Aha i co do tej twojej tabelki voc, jest bezsensu (4 kinghów, 4 sorców, itd.) pewnie że musi być przedstawiciel każdej profesji (pewien qs ;p) ale bez przesady.

Aha i co do trenienia arrowsami, to bez sensu, lepiej niech kamienie na goblinach bądź speary na trolach zbierają :)

To chyba na tyle ;p "troszku" się rozpisałem, hehe :D

@edit: zapomniałem jeżeli się wbije to VoC SoRRceReR

Meteon!
15-11-2005, 22:18
BTW... Może pochwalił bys się swoim nickiem/lvl/tym podobnymi sprawami, żebysmy wiedzieli z kim mniej więcej sie "umawiamy"...

Name: Urxanon
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 16
World: Aldora

Tak wiec sam nie spelniasz wymagan, ktore postawiles.... :baby:

Urxanon
16-11-2005, 07:12
Bravo, szkoda tylko ze to nie moja postać. Ja nie mam własnego konta na forum, razem z tym kumplem (ten co idzie na nowy) piszemy na forum.
Tu chyba nie ma akont szaring (ale zawiesniaczylem xD).

Przypominam prosze o zgłoszenia według szablonów ew. na dole jakies komentarze.

Co do rooka, to ja mam nadzieje, że wszyscy wiedzą ze to nie mały problem i oczekuje, że tu są na tyle poważni ludzie ze nie robią se ze mnie jaj.
Zresztą mam takich ludków w dupie bo mi aż tak nie zaszkodzą. Jakby coto sie innych z maina zaciągnie do teamu.

@ edit aha zapomnialem:
moje wspólne osiągniecia with my internet provider xD
-Helljockey
-Druid-zaglady
-Kaczor-pall
Nie jestem pewien czy one sa hidden...

Xhacker
16-11-2005, 12:51
Dalej mnie męczy ta tabelka... jeżeli będzie więcej sorców czy drutów niż 4 wpisuj ich... może być nawet 30-osobowa gildia, jeżeli będzie ktoś za cienki (zdobywa 30lvl przeż 3 miesiące) to najwyżej mu podzienkujemy :p

DuLiB
16-11-2005, 13:28
Lol, glupszego pomyslu jeszcze nie widzialem...

paior
16-11-2005, 13:42
Master Knight Guardia
Knight na nowym swiecie tylko jesli pvp jesli non pvp rezygnuje
lvl 28 skill 77/77
Facc

Xhacker
16-11-2005, 20:56
Mój kolega chętnie się zgłosi (taki sam czas jak ja, min. koniec grudnia)

Voc: Kinght (na nowym serverku)

Jego nick jest następujący :p Elite Dipthrah (25 kinght) :]
No to na tyle

kubas1
16-11-2005, 20:58
Wchodze w to tak jak XHaker kolega z rl gadalismy o tym. Jestem Knight 26 lvl i rosnie skile 67/67 świat Irdia. Tez kupuje pacca w grudniu i tez chce sobie poexpic na vampach larvach. Jezeli szukasz vice to ja to wchodze ;)
Moje gg to 9615096 pisac!

Edit no to mnie kolega zgłosił :]
Elite Dipthrah 26 lvl

Querix of Ice
16-11-2005, 21:27
Lol chlopie myslisz ze ci to tak wszystko wyjdzie jak w bajce czy czyms innym .. nikt nie bedzie Cie tak sluchac w profesjach itd chyba ze masz jakis 150 lvl ~ i respekt i wszyskich :P

Przydal bys sie i dowiedzial sie kiedy nowe swiaty powtana ...

Edek Rozprowacz
16-11-2005, 21:32
LOL
nOOb attack plax
kolejny glupawy temat mam nadzieje ze modki sie zlituja i go wykasuja

Ps. kolejna POLSKA ekipa zdobywców new serwa :p
daje wam miesiac na nowym serwie zanim br i swe was wykopia

kubas1
16-11-2005, 21:47
LOL
nOOb attack plax

PO 1 NIECHCEMY PODBIJAC SERVERA ZAWIASIE, TAK JAK PISAŁO!!! TYLKO CHCEMY NA NOWEGO SERVA WEJŚĆ!!!!!!!!

Urxanon
16-11-2005, 21:51
LOL
nOOb attack plax

Po1 jesli modki ten temat wykasuja to łaski bez zrobie gdzie indziej a czlonów ekipy mam narazie mam na gg i jakies 10 osob mocno zrazi sie na forum.
Poza tym podaj choć sensowny 1 powód wykasowania ??

Poza tym co ty wiesz o moich przygodach na nowym swiecie.
Jestes moja rodzina ( fuj! oby nie!) czy co?
Sinus mówi ci to cos? Nie? To po co piszesz bezpodstawne i nieprawdziwe komenty. -,-

@edit troche sie rozpedzilem i zgubilem sens tego posta ale mam to gdzies
:> xD

Wiki
16-11-2005, 22:23
Votil 57 lvl Aldora sellniety Akavarium 67 deledet ;( Nebula
Na New servie oczywiscie ze pall
7273299 moje GG
Gildie lepiej w rodzince bylem De'Corse na Beryli to slabo to wyszlo :s
Ale nie jestem pewien czy robic z wami gildie :/ pozyjemy zobaczymy ;)

Meteon!
16-11-2005, 22:44
Kompletnie Cie nie rozumiem, chcesz zrobic ekipe na nowy server z ludzmi, ktorych nawet nie znasz tylko tyle, ze Ci podadza nick lv, voc...
Mysle, ze niedlugo potrwa Wasz "podboj", ale Gl..... :)

Edek Rozprowacz
16-11-2005, 22:55
Po1 jesli modki ten temat wykasuja to łaski bez zrobie gdzie indziej a czlonów ekipy mam narazie mam na gg i jakies 10 osob mocno zrazi sie na forum.
Poza tym podaj choć sensowny 1 powód wykasowania ??

Poza tym co ty wiesz o moich przygodach na nowym swiecie.
Jestes moja rodzina ( fuj! oby nie!) czy co?
Sinus mówi ci to cos? Nie? To po co piszesz bezpodstawne i nieprawdziwe komenty. -,-

@edit troche sie rozpedzilem i zgubilem sens tego posta ale mam to gdzies
:> xD

A czy ja napisalem ze jestem twoja rodzina ?? NIE
Nie bede z toba polemizowal(uwaga trudne slowo) Hhhmm przygody ilu juz ich bylo co ?? kazdy nowy serwer nowa przygoda co nie ?? ( ze juz nie wspomne ze ekipa zlorzona z ludzi których nie znasz na 99% nie wypali ) ale róbcie ludzie co chcecie. Takie jest moje zdanie

Cya all

Thomas
17-11-2005, 00:02
lol... normalne osoby nie zraza sie forum po usunieciu jednego tematu... ale nie ma podstaw do usuwania go poniewaz nie lamie on zadnej z zasad regulaminu... ludzie bez przesady nie wypowiadajcie sie juz tu bo przesadzacie...

co prawda on tez przesadzil ale chill out...-.-

:P

Seru :]
17-11-2005, 07:48
jakis low lv ktory postanowil zapanowac nad swiatem, standard na tym forum ((;

Ja z ziomkami z miasta robimy new guild na nowym servie więc wiesz ;P niewiem czy zapanują na servie :D (oile bedziemy grać na tym samym servie;p)

Xhacker
17-11-2005, 11:30
LOL
nOOb attack plax

Ty masz kompleksy, jakieś? Niepodoba Ci się to nara...

Za co tem temat miałby być skasowany?
Gdze jest napisane że chcemy zapanować na serverem?
A poza tym Nie nazywaj nikogo noobem jak kogoś nie znasz, zastanów się co mówisz...

"zanim br i swe was wykopia" przynajmniej przeżyjemy miłe chwilei poznamy nowych ludzi... a nie żeby cały czas na rooku siedzieć

@edit: niektórzy (tak jak ja) chcą iśc na jakiś nowy server dlatego że na serverach są ciągłe wojny, ekonomnia SUX. Co w tej chwili dzieje się na Iridi.

To na tyle ;)

Diuks
17-11-2005, 14:38
Kompletnie Cie nie rozumiem, chcesz zrobic ekipe na nowy server z ludzmi, ktorych nawet nie znasz tylko tyle, ze Ci podadza nick lv, voc...
Mysle, ze niedlugo potrwa Wasz "podboj"

Hmm... Mam nadzieje, że czytałeś cały temat nie tlyko jedną strone. Było gdzieś napisane "podbój" no według mnie nie. Zbiera ekipe i co, on robi co chce jego sprawa. Nie interesuje cię to? To po co tu piszesz.

W kraju panuje wolność słowa i wypowiedzi,ten teamt nikomu nic nei ujmuje nie uraża nikomu więc po co zaczyniacie najeżdżać bezpodstawnie?

Zauważe jeszcze jedną rzecz. Nikt z nas nie wie kiedy powstaną nowe serwery ale nikt chyba nie liczy ze to ędzie teraz. Większość bardziej przychyla się do opcji "gdzieś w okolicy świąt". Czyli to jest jakiś miesiąc a przez miesiąc wsólny rozmów, planów można się zżyć zobaczyć jaki kto jest itp.

P.S. Na koniec dodam że zrobiłem forum zainteresowani będą wiedzieli jak, co i gdzie z tym forum wystarczy zapytać się na gg. Do publicznej wiadomości nie będzie to podane bo besensowanego spamu nei potrzebuje!

Diuks
17-11-2005, 14:56
Jak to skasować? Double post SuX

MAximus Achilles
17-11-2005, 16:00
Uwazam ze dobrze ze zbieracie ekipe na nowego serwa i licze ze się spotkamy ( Ze pójdziecie na 1 z alfabetu niemiecki serwer pvp) jednak dobrze niektórzy mówia iz im dluzej bedziecie czekac na nowe serwy tym wiecej osób rezygnuje z gry na nich wiec lepiej zebrac jak najwiecej osób a potem selekcjonowac. Pamietam jak czekali wszyscy na powstanie wakacyjnych serwerów kazdy mówil wpierw ze powstana w czerwcu 20 - 28 a tu nic po tym okresie 40% osob zrezygnowalo z czekania slyszalem okolo 50 opini kiedy wyjda nowe serwy i od róznych osob Furora powstala 7 lipca - nikt takiej daty nie obstawial. WIEC NAPRAWDE NIKT NIE MOZE WIEDZIEC KIEDY WYJDA NOWE SERWY , BO NIE MA Z KAD TEGO WIEDZIEC. kazdy cos powie ze "chyba przed test serwerem 2 powie chyba po test serwie 3 powie przed swietami 4 powie po swietach" a taka jest prawda ze moga nie wyjsc wogóle w najblizszym zcasie gdyz jest juz 66 serwerów Cipy moga czekac az one sie zapelnia troche a nastepnie wprowadzac nowe.MAm jednak nadzieje jak i chyba wszyscy którzy czekaja na to iz wkrótce na tibia.pl zobaczymy news : NIESPODZIANKA SWIATECZNA wyszly 4 nowe swiaty ... ;) mam nadziejeze wiekszosc polaków idaca na nowe serwery pójdzie na 1 z alfabetu nie ma co sie Bac i chodzic na ten z dalszej litery gdyz tak jak wyszla 1z alfabetu furora 2 thoria Wszyscy co chcieli walczyc z obcokrajowcami:> poszli na furore okazalo sie ze nie ma tam zadnych swe br czy innych brudasów a ci co bali sie wojen chcieli grac spokojnie poszli na thorie i z tamtad ich szybko wypedzili szwedzi :baby: Tak wiec pozdrawiam i zycze szybkiego wyjscia nowych serwów i mam głębokie nadzieje ze sie tam wszyscy spotkamy :) Cya

Rabanbar
17-11-2005, 20:25
Pisze w tym poscie za dwie osoby bo kumpel nie ma profilu.

Rabanbar:

Mickell Vallerianno, Iridia (Level 22 ale chyba moze sie zaliczyc, mialem jeszcze druga taka-sama postac tylko knighta, nie szukaj mnie tam bo nie gram juz na iridi)

Knight, Gadu-Gadu: 3067062, Proponuje rodzinke, Premium Account.

Pomurnic:

Medic Pomurnic, Iridia

Palladyn, Gadu-Gadu: 2901926, Proponuje rodzinke, Premium Account.

plucik
17-11-2005, 20:41
ja bym sie zglosil ale niewiem kto odpowim na mój post ale jak byco to zarezerwuj miejsce dla pallka plx

refgia voc sorc
mlvl 40
lvl 35
premium accont :cup: 8o :D :) :p

Salander
17-11-2005, 20:43
rodzinka 20:46:25

znowu chara sprzedajesz

rodzinka 20:46:28

?

ramzes 20:46:41

ta

rodzinka 20:46:57

Tak wiec wylatujesz z teamu

rodzinka 20:47:09

Postac sprzedaje poniewaz nei mam czasu grac w tibie

rodzinka 20:47:12

nara

ramzes 20:47:22

a co mam napisac?

ramzes 20:47:30

postac sprzedaje poniewqwaz ....

rodzinka 20:47:38

a kto ci kaze powod podawac

ramzes 20:47:47

jak nei nei gram tym charem i nie jest moj za free dostalem wiec seluje

ramzes 20:48:08

nie mam czym grac czekam na new server

ramzes 20:52:05

ty bys nei sprzedal jak bys mial niepotzrebne acc

ramzes 20:55:47

czyli wylatuje tak?

ramzes 20:59:51

dobra widze ze sie nawet boisz odpisac tak czy nie

ramzes 21:00:07

ok Papa

JAK WIDAC POWOD JEST ZALOSNY ...... X(

Xhacker
17-11-2005, 20:54
Widze że kolejne chętne osoby,
no no temat się rozkręca :)

Exodus
17-11-2005, 21:19
Uważam że wiekszosc osob ktorych dotychczasowym osiagnieciem byl 25~ lvl nawet z rooka nie wyjdzie chyba ze szybko sie ucza albo sa bardzo wytrwali...

Wiki
17-11-2005, 21:29
Uważam że wiekszosc osob ktorych dotychczasowym osiagnieciem byl 25~ lvl nawet z rooka nie wyjdzie chyba ze szybko sie ucza albo sa bardzo wytrwali...
ohhh sory Exodus piszac tego posta bylem bardzo spiacy nie zrozumielismy sie :s

Boryna
17-11-2005, 21:33
;]
powodzenia :) mi by się nie chciało grac od nowa
a aldora wcale nie jest taka zła

Urxanon
17-11-2005, 23:37
panie Salander GG jest moją prywatną sprawą a wiec naruszył pan moja prywatność co jest nie zgodne z prawem na forum. Jak Dla mnie to tutaj pkt karne powinny polecieć.
A co do powodu to chociażby to, że podajesz passy "koledze" ktory niby jest taki smaki a jednak cie okradł po drugie. Jesteś tak lubiany, że każdy ci daje acc. To jush 4-ty acc na którym cie spotykam w przeciągu miesiąca. Cuchnie od ciebie Chakerstwem na odległość. (Co nie oznacza, że ja go oskarżam o haking, po CHYBA zna kogoś.
@Reszta Wpisani na liste.

Exodus
18-11-2005, 23:45
Ja na Nebuli jako pierwszy na servie wbilem 50 60 i 70 lvl wiec nie mow mi ze ja nie wyjde z rooka :S

Naucz się rozumieć to co czytasz...a zobaczysz swoją głupote we własnym poście.

Rabanbar
19-11-2005, 08:41
Przede wszystkim dziękuje Raynoldowi za otworzenie tematu.

Po drugie powiedz mi Urxanon kiedy cie złapie na GG bo usiluje od dwóch dni :)

Merkyon
19-11-2005, 14:18
Ale lolki xD po pierwsze :jest to temat o ekipie na nowy swiat i mam gdzies wasze klotnie wiec nei zasmiecajcie tego tematu beznadziejnymi postami bo potem trudno wylapac osoby ktore by chccialy isc na nowe swiaty xD a jesli sie macie zamiar nadal kłócic to create new topiec i looz xD ale najlepiej nie na tym forum cya....

Niba
19-11-2005, 15:08
Jestem chetny

1) gg 2417131
2) pall
3) Sir niba (postac z 25 lv)
4) Pacc mam B)
5) Co do swiata to lepiej na ten isc co nazwa fajniejsza ;p :]
6) Rodzina?? niee wole sama gilide :p

Pozdro aLL :)

exc1
19-11-2005, 19:49
1. powodzenia
2. dam sobie reke odciac ze te wasze plany spala na panewce
3. jak znam zycie to 90% ppl nie wyjdzie ponad 30lvl
4. za 2 miesiace przestaniecie grac i ktos z was stworzy temat "robie ekipe na nowy serv"
5. to jest zalosne

WIEC: udowodnijcie ze sie myle
- bede sledzil wasze postepy

DOBRA RADA: lepiej siedziec na serwie gdzie macie juz cos "nagrane" niz sie pchac na nowy z mysla ze tu pojdzie wam lepiej (moze tak, a moze nie).
nawet jesli ktos ma hunta to lepiej wykupic sie lub zaczac nowa postaca na tym samym serwie (przynajmiej wiecie z kim macie do czynienia i macie jakies itemki i kase).

PS. ja juz to przerabialem wiec wiem jak to jest "HURA! NA NOWY"

-wiec jesli chcecie juz koniecznie isc to nie robcie dziwnych zalozen w stylu 4sorki 4druty itd. bo to i tak nie wypali (zycie to zweryfikuje).

BTW.
teraz z obecnego serwa juz mnie nie wyciagna (roznie bywa raz lepiej, raz gorzej, ale rachunek i tak mam dodatni)

CYA IN TIBIA!

Rabanbar
19-11-2005, 20:51
Mam pytanie Urxanon. Co ty od*******asz? Na 6 naszych "rozmów" w 4 sie cie pytam czy jestes co pozostawiasz bez odpowiedzi, w jednej mi odpisałeś wtedy kiedy musialem isc a w jednej kazałeś mi "s*******ać" bo masz zły humor. Mała prośba. Albo organizuj ekipe tak zebys cokolwiek organizowal albo sie do tego nie bierz. A ja dalej pracowicie próbuje się z toba skontaktowac. Mam propozycje, przekaz komuś bardziej odpowiedzialnemu kierowanie grupą (np. mnie :D).

Niba
19-11-2005, 22:10
1. powodzenia
2. dam sobie reke odciac ze te wasze plany spala na panewce
3. jak znam zycie to 90% ppl nie wyjdzie ponad 30lvl
4. za 2 miesiace przestaniecie grac i ktos z was stworzy temat "robie ekipe na nowy serv"
5. to jest zalosne

WIEC: udowodnijcie ze sie myle
- bede sledzil wasze postepy

DOBRA RADA: lepiej siedziec na serwie gdzie macie juz cos "nagrane" niz sie pchac na nowy z mysla ze tu pojdzie wam lepiej (moze tak, a moze nie).
nawet jesli ktos ma hunta to lepiej wykupic sie lub zaczac nowa postaca na tym samym serwie (przynajmiej wiecie z kim macie do czynienia i macie jakies itemki i kase).

PS. ja juz to przerabialem wiec wiem jak to jest "HURA! NA NOWY"

-wiec jesli chcecie juz koniecznie isc to nie robcie dziwnych zalozen w stylu 4sorki 4druty itd. bo to i tak nie wypali (zycie to zweryfikuje).

BTW.
teraz z obecnego serwa juz mnie nie wyciagna (roznie bywa raz lepiej, raz gorzej, ale rachunek i tak mam dodatni)

CYA IN TIBIA!

Nie powiedzialbym, a jezeli na tym serwie jest zla atmosfera, jest duzo pa i tym podobne to chyba lepiej isc na nowy nieprawdaz ?? Jak bym dostal hunta i mial sie wyplacac do konca zycia to juz bym wolal isc na new. Takie jest moje zdanie :baby:

Exodus
19-11-2005, 22:27
Mam pytanie Urxanon. Co ty od*******asz? Na 6 naszych "rozmów" w 4 sie cie pytam czy jestes co pozostawiasz bez odpowiedzi, w jednej mi odpisałeś wtedy kiedy musialem isc a w jednej kazałeś mi "s*******ać" bo masz zły humor. Mała prośba. Albo organizuj ekipe tak zebys cokolwiek organizowal albo sie do tego nie bierz. A ja dalej pracowicie próbuje się z toba skontaktowac. Mam propozycje, przekaz komuś bardziej odpowiedzialnemu kierowanie grupą (np. mnie :D).

Ty masz 22 lvl i 13 lat . Może to dyskryminacja ale nie dziw się ze on cie olewa..

Merkyon
20-11-2005, 12:21
@exc1

zgadzam sie z toba ale tylko po częsci xD ja nigdy bym nie zaplcil huntu lub nie zostal na servie na ktorym by mnie ciagle lali xD to jest non sens! po co grac gdzies gdzie trzeba placic za to ze sie gra xD zaplacisz raz , zrobisz jakis blad placisz drugi raz xD najlepsza opcja jest zmiana swiatu lub zrobienie nowej postaci na tym samym servie !

Mam nadzieje ze bedziesz sledzil nasze poczynania xD trzymam Cie za slowo !

@@@sory za bledy ortograficzne

exc1
20-11-2005, 12:48
to jeszcze troche potrwa. nowe serwy nie rusza wczesniej niz planowany update. musicie jeszcze troche poczekac.

napisz mi nazwe gildii to bede wam kibicowal.

pozdrawiam ExcOne!

CYA IN TIBIA!

MAximus Achilles
20-11-2005, 12:58
Hmm a z kąd ty wiesz kiedy powstana nowe serwy??
Gm ci powiedzial?
bueheuehuehue

Rabanbar
20-11-2005, 16:19
Ej niech ktos zamiast Urxanona sie zajmie zorganizowaniem ekipy bo on to wyraznie olewa.

Raohix
20-11-2005, 16:41
Ja moge dołączyć do ekipy, raczej zmienie serwer, bo mój serwer to już po prostu syf :p mam 31 lvl Ms na Xanterze a na nowym będe grał też sorcem. :evul:

MAximus Achilles
20-11-2005, 17:02
A co ci tak Rabanbar na tej gildi zalezy??
Nie chca cie to nie i juz
Zapewne jestes zaawansowanym graczem w tibie:P to kazda gildia bedzie cię chciala na nowym< no prawie każda:P> Więc wrzuc na luz i czekaj spokojnie na wyjscie swiatów

Falli Gun
21-11-2005, 01:17
Z wielką przyjemnością przyłącze się do twojej ekipy.

Falli Gun(65 EK)/Azura
Knight
Pacc
GG 5329986
Zwykła ekipa.

I apeluje z góry, żeby nie robić na nowym servie zbędnych wojen ze śmiesznych powodów typu "bo on mnie przezwał". Mam nadzieje, że z takimi lidźmi tam nie będe miał do czynienia.

Daj mi znać na GG, żebym mógł wlogować się na Falliego i potwierdzić swoją tożsamość.

Thornhill
21-11-2005, 12:18
ja bym poszedł z moimi kilkoma (chyba z 7-8) kumplami ale niestety powiedziałeś, że idziesz na światy z dalszą literą, a my preferujemy na odwrót ;)

paior
22-11-2005, 06:20
Potwierdzam knighta i będe miał pacca. Może jeszcze mój kumpel palek będzie grał :)

MAximus Achilles
22-11-2005, 10:04
nom tera zauwazylem czemu prefgerujesz dalsza litere alfabetu??
Liczysz ze tam nie bedzie wojen, pójda slabsi ludzie czy na co liczysz??

paior
22-11-2005, 13:03
a co za róznica ma litera ludzie !!!! byle nie non pvp podsumuj ktos osoby teraz piszcie tylko zgloszenia prosze !!!
dobra jesli on to olewa ja napisze podsumowujac all Mam nadzieje ze zrobimy gildie zakladam nowy temat Pisac te same osoby kim chca byc bo tutaj juz duzy zamet jak mozna zamknac ten temat

Falli Gun
22-11-2005, 14:40
Wszyscy zainteresowani dojściem do Gildii Sinus, która powstanie na nowym servie prosze wchodic na sinus.fora.pl.

Wymagane by posiadać chociaż jedną postać na :
facc lv 25
pacc lv 20

Urxanon
04-12-2005, 12:22
Chciałbym Was wszystkich przeprośić za swoją ignorancje ;( :( Byłem głupi myślałem, że z tego nic niewyjdzie a jednak jest grupka bardzo miłych ludzi już sie biore za uaktualnianie listy. Innym powodem było dziwne zamknięcie tematu X(
No ale jush koniec użalania sie nad soba do dzieła =)
Postanowiłem być jednak Palkiem (te soule x( )

$Szyma$
01-07-2006, 17:12
Omg jak w tytule @all nie pamietam kolejności.
Po1: Pokażcie mi miejsce gdzie jest napisane, że chce aby ekipa "panowała nad światem" ( powodzenia 16-to osobową ekipą zapanować nad światem)
Po2: Pokażcie mi miejsce gdzie jest napisane, że to ja rządze.
Po3: Pokażcie mi miejsce gdzie jest napisane, że ja zmuszam kogoś do wybrania mojej i tylko mojej ekipy(jak ktoś chce niech robi własną), voca (Ja nie zmuszam cie do voca, jak chcesz byc knightem a w ekipie beda jush all zajete no to sorry, nie musisz(a nawet nie możesz niestety) do nas dochodzić.)
Teraz po koleji:
@Emilok nie rzadze, dziele po to ja jestem organizatorem (nie szefem) tej ekipy, moze moja babcia ma dzielic voce.
@Scream low lvl ta ?? X( Jak dla mnie ta wiadomość powinna być usunięta ponieważ:
b)Przeczytaj pare razy " Po 1:" -,-
c) koleś sie wypowiada na tematy o których nie wie. (albo wie bardzo mało)
d) Przeczytaj sygne od Lisa ;)
@Lisu A kto ci powiedział o zmuszaniu:
a)Powtarzam ja nikogo nie zmuszam, ja szukam chętnych.
b)Może Masz rację, ale do nowych światów jeszcze pewnie troche czasu. (skoro testa naraie puszczają).
@Blef Nie wiem czy to co napisałeś jest zgłoszeniem, czy zwykłym komentem.
a)Ty chyba nie rozumiesz epitetu "Nowy Świat". Nowy świat jest to świat ktory powstanie dopiero i wtedy bedzie "nowy". To nie jest nowy świat z istniejących światów.
b)Przeczytaj uważnie wymagania: 25lvl minimum. Jesli ktoś ma pare mniejszych lvl 20+ to moze być ale nie np. 8,12,16.

Ludzie Nie piszcie w tym temacie bezsensownych, bezpodstawnych oskarżeń (chyba tak sie to pisze, nie ??) jeśli nic o mnie, temacie, i wogóle takich sprawach ;) nie wiecie. Ja byłem w Sinusie (hail and always in memory) na Thori weszliśmy na świat 4 dni po wpuszczeniu facc, i wyprzedziliśmy wiekszośc indywidualnych pacc, grających od początku.
PISAĆ TYLKO ZGŁOSZENIA, PYTANIA I PORADY !!!!! X( X( X(
no to zróbcie te "ekipe"na honerze mam tam druida 16 lvl jak by co muj nick to:Baximonek Of Dead

ahcarb
04-07-2006, 22:35
Hmm ja bym utworzył gildie dopiero po pewnym czasie, szwedów też bedzie masa wiec na razie bym sie tym nie zajmował. Także ide na nowe servy i zapowiada sie ciekawie, nawet bardzo ciekawie. Byłem na 2 forach szweckich i baardzo duuzo ludzi od nich idzie ;]

Van Ziec
05-07-2006, 15:05
Z tego co przeczytalem to wynika ze trzeba miec lv min 20 albo 25 wiec ty chcesz zawladnac servem w taki sposob ^^? Dla mnie smieszne :] GL... Jak masz cos na swoja obrone to msg here...

Dudzio_Dancer
08-07-2006, 20:59
Daje tej rodzinie/gildii... 1 miesiac istnienia... Pozniej zostana tylko nieliczni...
Moje zdanie =)

Hunted aLL xD