zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Areny

Tibio-gracz
15-11-2005, 17:04
Tak się zastanawiałem jakby uatrakcyjnić Tibię i wpadłem na oto taki pomysł.Chciałbym żeby w Tibii powstały areny.Do takiej areny się wchodzi i czeka na przeciwnika.Kiedy przyjdzie widzimy jaki mam level,profesję i jaki ekwipunek.Ustalamy pulę (wygrany bierze wszystko) i rodzaj walki np. czy ma ona trwać minutę albo dwie (kto ma więcej hp ten wygrywa) albo też niech trwa dopóki, dopóty gracz nie osiągnie ustalonej liczby hp (wtedy temu na przykład co zostanie 50 hp przegrywa) albo pojedynki na śmierć i życie (przegrywa ten co szybciej zginie).Jak wszystko ustaliliśmy to potwierdzamy to jakimś guziczkiem i zostajemy przeniesieni na arenę wraz z przeciwnikiem.Nagrodą za wygraną byłaby pula, którą wcześniej ustaliliśmy.Na arenę podczas walki nikt nie może wejść.Można jednak oglądać walkę zza ścian ale nie można strzelać do uczestników.Uczestnicy pojedynku dopiero mogą wyjść z areny po zakończeniu pojedynku.Oczywiście podczas pojedynku nie będą pojawiały się skulle.
Co myślicie o moim pomyśle?

Vaxxia
15-11-2005, 17:15
>>Proposals<< (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=board&boardid=10)

Rybzor
15-11-2005, 17:40
Hyhy Vaxxia wszystko rozwiazuje po "tutorsku" ;D, myslisz ze on by to napisal po ang? :P

Tibio-gracz
15-11-2005, 18:53
Tak zaraz w 5 minut to bym po angielsku nie napisał.Ale gdybym miał więcej czasu to bym sobie poradził.