Pokaż pełną wersje : :O zagadnienie
hmmm na ankiecie tibi.com wynika, że graczom najbardziej przeszkadzają łamiące się speary czy uważacie, że CIpsoft usunie ten wynikający problem? Prosze o wasze komentarze.
Sozemego
15-11-2005, 19:07
Nie, no, nein, nao wiecej grzechow nie pamietam.
nie sadze, nie po to wprowadzali, zeby odrazu usuwac...
wg mnie to co najwyzej zmniejsza szanse na złamanie sie spira :) (np z 30% na 10 - 5%)
Tibio-gracz
15-11-2005, 19:08
Daje 80%, że usunie.
Jest szansa ze usuna, ciekawe czy zrobia cos z innymi opcjami w sądzie, ktore zajely wysokie miejsce;]
Ankiety są po to, żeby CipSoft wiedział co jest nie tak. Myślę, że łamanie spearów nie zniknie, ale będzie określona wytrzymałość spearów.
uważam, że jestes glupi. nie ma strony tibi.com-.-' linków sie nie odmienia przez przypadki:S(to tak w ramach wyjaśnienia) a po drugie 75% graczy bębni ze lamią sie speary...i tak nigdy nikt z was nie uzywall albo co lepsze nie gral paladynem:-s wg.mnie najgorsza jest strata expa 10% z ogolu to z deka za duzo;s
A ja uważam ze ty jestes glupi bo czepiać sie takiego gowna jak to ze stron sie nie wymienia przez przypadki to naprawde lamerstwo :s a z kad wiesz moze 90% tutaj to palladyni? ja np. mialem palka i jakos nie chcilo mi sie nim grac wiec sprzedalem. teraz czekam na nowy server i znowu chcem wziasc palka -.- wiec wiesz zastanow sie co gadasz zanim zasmiecisz forum swoim zalosnym komentarzem.
P.S sorki za bleny ale ebać to :P
Kaktusior
15-11-2005, 19:37
Nie ma szans na usuniezie lamiacych sie spearow... moze wymysla jakies ulatwienie ale spearow nie naprawia :)
Tibio-gracz
15-11-2005, 20:15
uważam, że jestes glupi. nie ma strony tibi.com-.-' linków sie nie odmienia przez przypadki:S(to tak w ramach wyjaśnienia) a po drugie 75% graczy bębni ze lamią sie speary...i tak nigdy nikt z was nie uzywall albo co lepsze nie gral paladynem:-s wg.mnie najgorsza jest strata expa 10% z ogolu to z deka za duzo;s
Ja grałem paladynem.Przestałem grać tą profesją właśnie z powodu łamiących się spear'ów.A dlaczego?Ponieważ nie opłacało mi się bić rotwrmów z boltów i strzał.Łamiące speary dla większości to strata treningu, a dla mnie nie.Nigdy nie treniłem ponieważ chciałem odczuwać przyjemność z grania.Knightem nie treniłem i miałem skille 45/40.Wiem, że to niskie skille ale przynajmniej grałem dla przyjemności, a nie dla trenowania.Wprowadzenie niszczących się spear'ów odebrało mi broń, którą grałem.Wprowadzenie niszczących się spear'ów to tak jak odebranie knightowi Fire Axe.Paladyn był moją ulubioną profesją więc wierzę i bardzo chcę żeby w grudniowym up'ie znów były speary takie jak dawniej, niezniszczalne.
Eh sam mam paladyna i mi to tam nieprzeszkadzaja za bardzo łamiące się speary, na trollach na edron zrobiłem skilla 40 dista :P. A teraz mam 54 zrobione przy pomocy strzał w tombach, ale chciałbym by usuneli łamanie się
:(:(:(
Demokles
15-11-2005, 20:22
Jest wiele sąd na Tibia.com .. była sonda o wyglądzie outfitów, ludzie zagłosowali zeby była większa ich ilość bo są juz nudne (szczególnie dla FACC) a nowych ubranek jak nie było tak nie ma..
a czy cipsoft interesuje jak zaglosowalismy ?
no przepraszam, polityka cipsofta jest mi znana, i chyba kazdy widzi jak jest
No jak oni to robią (te ankiety ?) To jak myslisz ? (P.S. Tylko pacc może głosować)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.