Pokaż pełną wersje : Jakiś haker mnie atakuje.
Alanus Lutinum
15-11-2005, 19:41
Jakiś haker mnie atakuje nie daje mi spokoju myślę że to przez tibię dlatego zakładam temat w tym dziale. A więc przejdmy do rzeczy.
Haker atakując zmienia IP ataki występuja od 5 do 10 min. Ataków dotychczas było 9 haker nazywa się (chyba) Henkel albo inne podbne imię.
Macie jakieś porady, żeby haker mnie nie atakował ?
a co ? Rzuca cię klawiaturą i myszką ?
[Scor_edit]
Przepraszam, ale ten komnetarz był tak zniewalająco-rozwalający, że nie mogłem się powstrzymać! Po prostu glebz0r i tyle, dzięki za dziesięć minut nieokrzesanego brechtu :D
Macie jakieś porady, żeby haker mnie nie atakował ?
Ja mam Porade. Użyj mózgu i poczytaj poradniki związane z ochroną komputera, np: Zabezpiecz się! (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=42730)
Wygiągnij kabel od internetu.
Zainstaluj jakiegos Firewalla, przesakuj kompa jakims antyvirem online itp.
1. Lamer ktos mu wchodzi na kompa, a on nawet o tym nie wie
2. Haker - jemu nie wbijesz sie na kompa
3. Luser - bedzie pytal sie o porade na bravo.pl
Zaatakuj komputer siekierą. To juz ci sie nikt nie wbije =P
..::QRAS::..
15-11-2005, 20:21
to co Goździkowa
Carl Fry
15-11-2005, 20:45
a przypadkiem nie "helkren" ??:>
to przez kasperskiego, czytalem na kilku forach specjalistycznych ,ze nie nalezy sie martwic bo ten "atak" wystepuje u wielu uzytkownikow kasperskiego :) wiec najlepszym rozwiazaniem jest wylaczenie powiadomienia o tym ataku ... tylko ze teraz nie jestem w stanie ci powiedziec gdzie to wylaczyc :P
hm... jezeli to nie helkren i nie masz kasperkiego to sie myle :P ... opisz dokladniej co sie dzieje i jakie masz zabezpieczenia :)
Yea musi miecc kasperskiego bo ja tez go mam i mialem ten sam komunikat :)
poprostu wylacz powiadomienie o atakach rzeczywistych bo po co to komu? :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.