zaloguj się

Pokaż pełną wersje : RADIO MARYJA

duwaf1
18-05-2004, 13:05
CO MYSLICIE O TYM RADIU I CZY GO SLUCHACIE? :D

I O KSIEDZU RYDZYKU HRHR ;( :O :D HAHA BUHAHA ALE ZNIEGO TO nOOb :D :D :D :D :D :D :D :D

Krwawy Omlet
18-05-2004, 13:09
Radio beznadziejneeeeeeee a co słłłłłłłłłuchasz gooo

duwaf1
18-05-2004, 13:14
Oryginalnie dodany przez Krwawy Omlet
Radio beznadziejneeeeeeee a co słłłłłłłłłuchasz gooo

zgadzam sie i nie sucham go tylko disco polo is the best

Slajt
18-05-2004, 18:40
Radio maryja nie podoba się wam bo jest nudne - tak jak dla waszych babci hip hop...
ONTOPIC:Mi się to radio nie podoba, a Rydzyk jest chyba troche... no wiecie... stuknięty?
I proszę mi nie obrażać AŻ TAK tego radia !!! Obrażacie wtedy moją religię satanistyczne świnie :D

Adaras
18-05-2004, 18:51
Duwaf, nie żebym coś sugerował, ale po twoich tematach widać, że jesteś przykładem...czego ?
Użytkownicy ! Właśnie macie przed sobą POLACZKA !
- W pełnej okazałości. Czemu tak sądzę ?

Tematy które go interesują:
- Wagary
- Sex
- Hiphop
- "ch*je itp.
- obrażanie np. Radia Maryja

Ja osobiście do tego Radia nic nie mam, pozatym, że mnie czasem denerwuje. Ale nie mam nic przeciwko, że słucha tego 60% starszych osób. W tym moja babcia i dziadek~

Btw. Fanów HH proszę o nie rzucanie się - ten podpunkt napisałem, żeby dołożyć. To wszystko się kumuluje i przedstawia obraz dzisiejszego polaczka.

duwaf1
18-05-2004, 19:18
Co to znaczy POLACZEK!? X(

I czy nieewidzicie tego co ksiadz Rydzyk robi!!
On okrada biedne stare paniie !!!

Moja babcia zani dawac mi kase na pcca daje mu !!!! X(

Nie jestem POLACZKIEM AAAA CO TO TAKIEGO??????? X(

TECHNO IS THE BEST END METAL

pawel-wsp
18-05-2004, 19:29
trzy słowa do księdza prowadzoncego <h*j ci w d**e>

The_FaLLen
18-05-2004, 19:36
Coś cię chyba pojechało po systemie żeby takiego posta wystawiać <lol> X( X( X( X( X( X( X( X(

Vanhelsen
18-05-2004, 20:41
Jeśli mówisz, że niewiecz kto to jest POLACZEK to skąd wiesz, że nim niejesteś ?? :baby: <lol> A ty przypadkiem niedostałeś bana ?? i na ch** wstawiasz 20 enterów co pare linijek ??

PS, czemu uwarzasz ze Rydzyk to n00b ?? Czy też niewiesz co oznacza słowo n00b ?? (info: Nieczepiać się że go bronir bo go sam nielubie a radio maryja pozostawiam bezkomentarza)

Dan the Automator
18-05-2004, 21:32
Oryginalnie dodany przez duwaf1
Moja babcia zani dawac mi kase na pcca daje mu !!!! X(

Wybacz, ale pomimo tego, że nie lubie "manipulacji" stosowanej przez Radio Maryja, to musze powiedzieć, że oni lepiej spożytkują tą kase, niż ty...

TECHNO IS THE BEST END METAL

Taaa ciekawe jaki? Linkin Park 8o 8o 8o 8o 8o ?

Ithelios
18-05-2004, 21:33
Mądźi jesteście.Czy myślisz gówniarzu,że zaimponowałeś wyzywając Rydzyka od n00bów(chyba przez Tibię pi erdolca dostałeś)??

Mi tam to radio nie wadzi,jak chce sobie nadawać dla fanatycznych staruszek to niech nadaje.Pomyśleliście czasem dlaczego najwięcej GŁĘBOKO wierzących jest wśród starszych osób??Siedzi taka starowina sama w domu,dzieci o niej dawniej zapomniały to szuka jakiejś idei,który by jej życiu nadała sens(tak samo jak zagubieni nastolatkowie-dresiarze poszukują drogi w życiu słuchając dennych hip-hopów).Z tym,że dla nich obiektem kultu jest menel Liroy a dla staruszki fanatyk Rydzyk.I wbrew pozorom mają ze sobą wiele wspólnego.

Monoskar
18-05-2004, 22:26
Kurvva koleś, ja cię naprawdę nie rozumiem !!!
Zakładasz od wczoraj tematy o których nie masz zielonego pojęcia, na dodatek starasz się w nich ostro dyskutować X(
Moja babka też słucha radia o. Rydzyka i tyle mnie to obchodzi co nic. Co więcej wysyła im pieniądze. Jednak dla mnie na antenie w/w radia nie ma nic ciekawgo, więc omijam ją szerokim łukiem. Ludzie w twoim wieku (gdzieś tam pisałeś, że masz 15, ja chodzę po tej ziemi 8 lat dłużej) mają inne problemy. Ty zaś na siłę próbujesz przewracać porządek tego świata do góry nogami, chociaż pewnie nie masz jeszcze bieżmowania, a o machinacjach kleru na świecie i praktykach różnego rodzaju wyznań nie wiesz nic. Podobnie z twoim wyznaniem w temacie "Sex" (na szczęście już zamknięty). Po co wciskasz ludziom ciemnotę i robisz z siebie macho, skoro jeszcze nie masz pojęcia jak wyglądają włosy łonowe, a to coś, co masz w spodniach, wykorzystujesz jedynie do oddawania moczu.
Naprawdę, wyluzuj trochę :P

L..i..S..e..K
18-05-2004, 23:16
Głównie takie radio to słucha moja bacia\dziadek ale ja osobiście nie słucham żadnego radia poza "EsKą" 99FM 8o.

pawel-wsp
19-05-2004, 17:35
naprawde kogo je***e takie radio maryja to jest radio dla ludzi starych. A moze ze załozyles tego posta bo sam go sluchasz pewnie jest to twoje ulubione radio.<lol2> X( X( X( X( X( X( X(

karat
19-05-2004, 17:53
No wiec za Radiem Maryja nie przepadam ale otwieranie tematu z tego powodu jest głupie.Mądrzy ludzie takie coś olewają ale mam kawał na temat Radia Maryja.

Czym się różni ptak od radia?
Ptak ma dziub a radio ma ryja.
:D :D :D :D :D :D :D

Kpt. Meszkoni
19-05-2004, 21:16
Z tego co widze panuje tu napięta atfosmera. :| A co do tematu - nie słucham tego radia i nie lubie go, ale z tego powodu nie wyzywam Ks. Rydzyka. :)

Pozdrawaim.

Bigvirus
20-05-2004, 16:19
No jak chcesz to sluchaj se tego radia maryja
Ale potem w tibi koszmary beda ci sie snily (Nie zabijaj innych ludzi!!!)
No to wiesz nigdy nie polece nikomu sluchania takiego radja!!!!!!!!!!

Wufei
23-05-2004, 17:26
chyba babka każdego tibijczyka słucha radia maryja moja też :D :D ja tam do niego nic nie mam

ten który to założył chciał chyba tylko szumu obok siebie narobić :/

Andy ognisty
24-05-2004, 10:38
ja tam tego nie sluczam starsi ludzie sluchaja niech sobie to radio"zyje" dalej mi to nie przeszkadza ale najlepiej by bylo gdyby zmienili nazwe na RADIO MA RYJA

Gonzo von Krenzel
24-05-2004, 13:13
Ja troszkę nie rozumiem. Co Wy macie do tego radia? Niektórzy nie lubią hip-hopu, niektórzy disco-polo, niektórzy radia maryja. Ale czy to powód żeby tak:
trzy słowa do księdza prowadzoncego <h*j ci w d**e>
O nim mówić? Mi się wydaje, że nie... Niech ksiądz Rydzyk ma swoje radio. Ja mu nie zabraniam - ja mam "GONZO STATION" i mi też nikt nie zabrania i z tego powodu się bardzo cieszę. Tylko jakby księża prowadzący opamiętali się troszke w kwestji politycznej... Ja osobiście nie słucham tego radia nie z powodu tego, że nie lubie czy coś - poprostu jestem ateistą i nie mam ochoty tego słuchać.
P.S. Pamiętajcie, że obrażanie cudzych upodobań religijnych jest tu surowo karane...

Real Finuko
24-05-2004, 17:52
Składajcie datki na konto Radia Maryja...
Ja sie ogólnie tego radia nie czepiam bo by mnie babcia zabiła:P
Radia słucha wiele osób, ale ojca prowadzącego chyba nikt nie lubi...

Hais
25-05-2004, 18:09
Ja o tym radiu nie mam zdania, nie słucham go! A do tych, którzy go słuchają nic nie mam.

Mleczyk
25-05-2004, 20:32
dobra, spoko, rozumiem :P

radio maryja wg mnie?

banda idiotów, jednak trza wspomnieć, że teksty jakie rzuca ojciec prowadzący są niekiedy bardzo... fajne :P a przy tym niesamowicie chamskie :P

zapraszam na joemonster.org - tam macie kilka artykułów z tymi tekstami :)

pozdrawiam wszystkich wiernych satanistów słuchajacych radia maryja! ch*j Wam w dupe! :D

sorry, ale musialem to napisac :)

JołAsia
23-06-2004, 14:39
Ostatnio jak stroiłam moje radio przez przypadkiem trafiłam na "Maryjke" i wtedy zaczęła się taka nera. Siedzimy z moją siorą i słuchamy co te babuszki tam pieprzą. Normalnie zsikać się można :D, ale i tak nie lubie tego radia. Jest strasznie zakłamane i wogóle. Zależy im tylko na kasie. No dobra to na tyla. haha :D posłuchajcie kiedyś nera na maxxx... Najlepsze są telefony od słuchaczy i pozdrowienia. Buhahaha :D :D :D :D

By$iu
23-06-2004, 15:10
Ja tam nic do tego radia nie mam.Nie slucham go,ale go ni krytykuje.Rydzyka nie znam.Moja mama slucha.Mowi ze to dobre radio."Anie jakies tam szatany".

Igi
23-06-2004, 16:56
@ JołAsia
Mówisz że takie jaja? a na jakiej fali jest? puszcze na fulla i jazda.....buaahahahaha 8o :D 8o

Osobiście nic niemam do tego całego radia.....I teraz jeszcze Tv Trwam.......boże........niekiedy to jest wkurzające jak przychodze do babci a ona zaczyna nawijać o "jaki ten świat jest be"....o tych pielgrzymkach itd" Moja babcia uważa że reszta kanałów jest kłamliwa, a prawde mówi tylko radio maryja 8o

Slajt
23-06-2004, 20:01
Hmm
Chyba wymyśliłem nowy wierszyk :)
Rydzyk to idiota i je-bana ciota !
:P
zartowałem proszę księdza :D

noxlif
24-06-2004, 08:12
Oryginalnie dodany przez Monoskar
Kurvva koleś, ja cię naprawdę nie rozumiem !!!
Zakładasz od wczoraj tematy o których nie masz zielonego pojęcia, na dodatek starasz się w nich ostro dyskutować X(
Moja babka też słucha radia o. Rydzyka i tyle mnie to obchodzi co nic. Co więcej wysyła im pieniądze. Jednak dla mnie na antenie w/w radia nie ma nic ciekawgo, więc omijam ją szerokim łukiem. Ludzie w twoim wieku (gdzieś tam pisałeś, że masz 15, ja chodzę po tej ziemi 8 lat dłużej) mają inne problemy. Ty zaś na siłę próbujesz przewracać porządek tego świata do góry nogami, chociaż pewnie nie masz jeszcze bieżmowania, a o machinacjach kleru na świecie i praktykach różnego rodzaju wyznań nie wiesz nic. Podobnie z twoim wyznaniem w temacie "Sex" (na szczęście już zamknięty). Po co wciskasz ludziom ciemnotę i robisz z siebie macho, skoro jeszcze nie masz pojęcia jak wyglądają włosy łonowe, a to coś, co masz w spodniach, wykorzystujesz jedynie do oddawania moczu.
Naprawdę, wyluzuj trochę :P

W 100% się z tobą zgadzam...
Do założyciela tematu:
Co ty myślisz że zaimponujesz, nam, że ty jesteś cool, bo nie lubisz tega prowadzącego tega radia, i wogóle nie słuchasz takiego badziewia...???
;( ;( ;( Fajnie macie, ja już nie mam Babci ;( ;( ;( Ale nie słuchała tego radia.

Trzciniak
24-06-2004, 11:05
Ja kiedyś usłyszałem audycją jak samochodzem jechałem, niepamiętam kidy. Jakaś guwniara zacząła śpiewać piosęnkę, to było okropne X( . Rydzek, czy jak mu tam, próbował jej nawet pezeszkodzić a t dalej. O mało co wypadku nie spowodowałem bo mnie to sparaliżowałó. Śpiewała coś o szatanie i tym podobnych rzeczach, jakoś tak dziwnie wywyrzszając słowo "Szatan". Niegdy więcej.
U mie w rodzinie nikt tego radja raczej nie słucha, dziadek słuchał, ale on to był ciekawy przypadek, RIP.

Btw.
Kawał, pewnie już znany.
- Czym się różni radjo od słonia?
- Słoń ma trąbe a radjo Ma ryja.

JołAsia
24-06-2004, 15:39
@Igi
No sprawdziłam :P na 100.4 fm :D posłuchaj sobie. Jak jest różaniec to nuuudy. Wyczaj kiedyś pozdrowienia to się zesikasz 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Aethrian
24-06-2004, 16:18
Świetny pomysł:
- Założyć sobie zupełnie bezsensowny temat
(wszyscy wiedzą co sądzić o tym radiu)
- Ponabijać sobie postów
- Pokazać innym swoją głupotę
i niski poziom intelektualny

Szczere gratulacje dla twórcy tematu...
X( X(

Przeki
27-06-2004, 14:10
heheh powiem wam cos. Znam tego duwaf1 co zalozyl tego posta ,to moj kumpel z klasy. I rzeczywiscie macie racje ze zalozyl go tylko po to bo chcial szumu narobic ale i chcial zrobic z was debili ....i jak widze udalo mu sie :)) nie macie nawet pojecia jak sie z was polewalismy bo po jakiego czorta dpisujecie na takie pojeba.... posty zamiast dac se spokoj i olac go :P

W sumie to i wam po czesci thx bo mielsmy ubaw po pachy uahuahuhua :D :D :D :D :D :D :lucznik:

djkuter
27-06-2004, 14:22
Ja rzadziłbym ten temat zamknąć bo po co kolejni forumowicze będą nabijali posty. I przestańcie przeklinać!!! 8)

Przeki
27-06-2004, 16:14
Ja rzadziłbym????? co tu chciales napisac???
wydaje mi sie cs ze masz chyba z 8 lat.

Do modków! ????? ojojoj stary naucz sie pisac cos mi sie zdaje ze piszesz poprawke z polaka w te wakacje... :D :D :D

khuti
27-06-2004, 20:21
A telewizor ma twarz........... :)) :)) :)) :))

Hais
28-06-2004, 13:54
Oryginalnie dodany przez Wufei
chyba babka każdego tibijczyka słucha radia maryja moja też :D :D ja tam do niego nic nie mam

Eckhem..... moja babcia ani dziadek nie słuchają Radia Maryji ;)

bObO_gUmI
18-07-2004, 19:29
Nie słucham tego radia, ale jakim prawem je obrażacie?! X( Co zrobił wam ks. RYDZYK? 99% Starszych pań i panów słucha tego radia. Wtym moja babcia. Nie macie prawa obrażać i zniesławiać tego radia!!! X(

Maniack
18-07-2004, 19:45
Ok... ja do Rydzyka nic nie mam,wali mnie to co on robi... może nawet disco polo puszczać ;)

Co do radia.. mnie takie coś nie kręci dlatego go nie słucham (wole cyberstacje)
Ale starsze osoby słuchają tego radia i im sie nie nudzi przynajmniej dzięki temu

Dj Nekro
19-07-2004, 15:26
Ja Tego Niegdy Niesłuchałem I Niemam Zamiaru...

A TAk Poza Tym...

:rolleyes:CO WOLICIE:
- DISCO POLO
- RADIO MA'RYJA:p

TheNatoorat
19-07-2004, 17:27
Niedawno czytalem newsa na onet.pl, że Rydzyk kupil sobie super-ultra-mega-fajowy samochód, którego najtańsza wersja kosztuje... ... ... 1,6 mln zł!!!
I skąd on ma na to kasę? Okrada ludzi w sędziwym wieku... a to drań! :P

Dj Nekro
19-07-2004, 20:53
Buahahaha!...:P

Kill Rydzyk. Rydzyk Is Thief And PK !!!:)):berserk:

piotrusgit
22-07-2004, 15:09
O radiu oważam że jest dla dewotek a o Rydzyku wole sie nie wypowiadać (zarabia na religi) i to samo można powiedzieć o tv trwam a mam kumpla a on ma sąsiada który jak powstało radio maryja to spylił tv i kupił radio a jak powstało tv trwam to oszczedzał aż bedzie stać go na tv a potem na kablowce zabrał tylko tvp1,2,polonie i......(zgadliście) tv Trwam ;( a na temat polsatu mówi to że to jest samo mordobicie a nie wiem czy wogle widział polsat :P a jak zobaczy że ktoś kogoś udeży w twarz t mowi że głupi nakrećił a głupszy ogląda heh gościu ma poprostu tupet i tyle a nadodatek jak zacznieadać o technice to mówi że to narzedzie szatanana i że jego żeczy sa swiete bo wszedzie brzmi swiety głos :( nie wiem jak mój kolega wytrzymoje z niem no ale pewnie sie przzwyczajił

MaReK
23-07-2004, 14:51
Temat inny niż inne, ty grasz wogule w Tibie?! :O

TheNatoorat
23-07-2004, 16:25
Re up: Już 2 raz muszę komuś przypominać, ze temat jest w dziale O wszystkim i o niczym.

Iomer Thunderblade
23-07-2004, 17:22
Buahhah moja slucha tez radia maryja, naszczescie tylko jedna :P Radio se moze byc tylko Rydzyka nie lubie, ostatnio gdzies slyszalem jak jakas starsza pani do drugiej: Jestem pewna ze Ksiadz Rydzyk i tak zostanie swiętym. czy cos tkaiego, buahahahah ale sie usmialem :)

Baron Kaldrick
23-07-2004, 20:14
A ja podziwiam ksiedza Rydzyka...Potrafi pieprzyc o czyms, w co sam zapewne nie wierzy, przekonywac do tego ludzi, i jeszcze zarabia na tym kase!

piotrusgit
24-07-2004, 10:04
a ja wam powiem że ksiądz Rydzyk nie zostanie świętymbo wystąpił z zakonu i nie może zostac swietym (jakas sprawiedliwosc na tym swiecie)

Tow.Miki
24-07-2004, 22:36
Oryginalnie dodany przez Baron Kaldrick
A ja podziwiam ksiedza Rydzyka...Potrafi pieprzyc o czyms, w co sam zapewne nie wierzy, przekonywac do tego ludzi, i jeszcze zarabia na tym kase!

:) Tak to nawet politycy nie potrafią:)
Gość zrobiłby kariere, ale go do klasztoru zesłali...

A tak na serio:
Ciekawe, że większość osób które się tutaj wypowiadały pewnie nigdy nie słuchała Radia Maryja:)
Ja go nie bronie!!! Sam tego nie słucham, ale przecież wypadałoby wiedzieć coś o tym o czym się pisze:)