Pokaż pełną wersje : Divan i Elfin - [Powiedz czy ty wiesz ]
Widzial ktos z was ten teledysk? Hardcore B)
"... ale od mojej laski wole krem sultanski ..."
To może ja linka podam :cup:
http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.bravotv .pl%2F%2Fimg%2Fswf%2Fplayer.swf%3Ffile%3D30.flv
]v[ichal
16-11-2005, 11:35
Tak na marginesie - nie slyszalem (To się da sluchać wogole?) glupszej piosenki ani nie widzialem denniejszego teledysku.
Arrivald
16-11-2005, 12:05
Hrhrhrhrh, najsmieszniejsze jest to ze ta piosenka czesto leci w tv :> Jak widac ludzi cieszy banalna grafika i proste teksty... Gdyby jeszcze byla w tym jakas iskra oryginalnosci, ale nie - komercyjne gowno zawsze bedzie panowalo w mediach :/
]v[ichal
16-11-2005, 12:13
Hrhrhrhrh, najsmieszniejsze jest to ze ta piosenka czesto leci w tv :> Jak widac ludzi cieszy banalna grafika i proste teksty... Gdyby jeszcze byla w tym jakas iskra oryginalnosci, ale nie - komercyjne gowno zawsze bedzie panowalo w mediach :/
no stary , przeciez to jest "śmieszne". Tak jak te cale crazy frogi i inne duperele.
Brak slow :|
Dan the Automator
16-11-2005, 13:04
Mrok i Szatan.
666/10
najfajniejsze w tym teledysku są w laski - doda i mandaryna :P
występują tam na obrazakach ^^
"Powiedz czy ty wiesz, czym dla Ciebie miłość jest..." :)
Gufat III
16-11-2005, 13:30
Mroczni Bracia wiedzą że to przesłanie. Czarna Cytadela wzywa...
\m/
Darth Ryba
16-11-2005, 13:37
najfajniejsze w tym teledysku są w laski - doda i mandaryna :P
występują tam na obrazakach ^^
Michael Jackson lepszy
Belvedor
16-11-2005, 13:44
Dno, ale moi koledzy sie z tego smieja. Ja czasem tez :O
Elfin jest najlepszy!
A tu macie cos rownie "smiesznego": http://media.putfile.com/dziewczyno
Tylko dla doroslych! :)
Nie wiem co w tej piosence wam się może nie podobać. Proste przesłanie:
Koleś śpiewa o czarnej magii. Nie zauważyliście?
Przecierz ten utworeq to jest jeden wielki zart. Gadanie ze to komercyjne shit mija sie z prawda. Przeczytalbys jak powstal ten utwor. Badzcie na luzie a nie zasuszakami ktorzy nie potrafia sie smiac. B)
]v[ichal
16-11-2005, 20:08
Przecierz ten utworeq to jest jeden wielki zart. Gadanie ze to komercyjne shit mija sie z prawda. Przeczytalbys jak powstal ten utwor. Badzcie na luzie a nie zasuszakami ktorzy nie potrafia sie smiac. B)
No wiesz, śmiać się potrafię, ale mam chyba (użyłem słowa chyba, bo jak czytam to co się dzieje na tym forum to miewam wątpilwości) nieco bardziej wyrafinowane poczucie humoru niz przeciętny 15 latek. Jakoś do tego utworu ani do żadnych innych pseudo-zabawnych utworów nie mogę się przekonać.
Arrivald
16-11-2005, 20:18
Rotfl, tyle ze jesli to jest pastiz, to zbyt malo doslowny, a jesli nie to nie mamy o czym rozmawiac :) Potrafie sie smiac z tekstow Kabanosa (mega prostackiego humoru) jak i z Monty Pythona, ale sorry, to nie jest smieszne w zaden sposob. No, jedynie nazwa mnie smieszy ;)
A weźcie.. ja nie wiem komu się to podoba...
Tak samo jak ta reklama Herbal Esencies (nie wiem czy dobrze napisałem)...
Wniosek z tego taki, że świat pomału schodzi na psy, divany i elfiny ;)
PoZdro
Antek
Tylko nazwa mi sie podoba, reszta to zwykly filmik zrobiony przez goscia po 2 tygodniach zabawy flashem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.