Pokaż pełną wersje : hacker...
witam niedawno wydarzyla mi sie pewna historia.Otoz stoje sobie w depo swoim elder druidem w Carlin i przychodzi jakis 60 lvl knight i na PM pyta sie
on: Polak?
ja: tak
on: ok masz
i w tym momencie daje mi 2xc-legi,golden armor,crown armor,Mms,Bs,gs, 22 crystal coin,14 bp uh,12 bp gfb,3 bp hmm i troche innego szitu typu (stealth ringi,Stone skin amulety)
ja zadowolony wow yeah pytam sie
ja:dlaczego mi to dajesz???????
on:no bo zhackowalem kolesia a ja tu nie gram
ja:...
i tak sie urwala rozmowa on sobie poszedl ja mam te itemsy w depo i nie wiem co zrobic bo ten zhackowany sie nie loguje od momentu hacka nie wiem czy ma znajomych(nawet domku nie ma na tibia.com)
co ja mam z tymi itemami zrobic bo z jednej strony to jest kupaaa szmalu a z drugiej to nie moje....
Jeśli nikt się nieupomni o te rzeczy to zostaw je sobie. A jeśli się upomni to mu je poprostu oddaj.
zostaw i nie wspominaj ze cos dostales :D
Xan Arcanist
16-11-2005, 13:08
Dodaj gościa do vip'ów i jak będzie online to zagadaj (jak to był 60 lv to pewnie miał PACCa i rec key'a) i oddaj itemki :) Pewnie powie że w nagrodę za uczciwość będzie Cię protectował lub coś Ci da i tyle... :)
Farta miales nieziemskiego, zachowaj sobie itemy albo staraj sie dotrzec do kolesia albo jego kumpli, zalezy na co ci sumienie pozwoli:P
Zrobisz to co będziesz uważał nie...? Jest jakiś sens tego tematu?
Wszyscy napiszą oddaj mu, a on sobie np. zostawi. I co to za temat?
Thorin-Debowa Tarcza
16-11-2005, 13:32
Pomysl....masz 60 lvl, robiles go 2 lata, placiles na pacc, na kafejke,za internet na chacie, za itemy, traciles czas na skillowanie/expienie a tu nagle ktos cie hakuje i twoja 2-letnia praca odlatuje.
Chcialbys zeby ci oddano itemy na ktore pracowales 2 lata?
Lol. Skąd schakowany ma wiedzieć, że akurat hacker dał itemy Tobie? Zrób jakiegoś innego chara i je sprzedaj. Prawie nigdy nie trafia się taka okazja, więc ...
Pomysl....masz 60 lvl, robiles go 2 lata, placiles na pacc, na kafejke,za internet na chacie, za itemy, traciles czas na skillowanie/expienie a tu nagle ktos cie hakuje i twoja 2-letnia praca odlatuje.
Chcialbys zeby ci oddano itemy na ktore pracowales 2 lata?
ROTFL
LOL
OMFG
2 lata 60 lvl robic? gostek miesiąc robił 100lvl tyle że różni ludzie grali na postaci 24/h
ja oddał bym itemy jesli moje sumienie by się o to upomniało, lub jesli gostek by do mnie napisał i powiedział żeby mu to oddac :P
Thorin-Debowa Tarcza
16-11-2005, 13:45
ROTFL
LOL
OMFG
2 lata 60 lvl robic? gostek miesiąc robił 100lvl tyle że różni ludzie grali na postaci 24/h
ja oddał bym itemy jesli moje sumienie by się o to upomniało, lub jesli gostek by do mnie napisał i powiedział żeby mu to oddac :P
Pfff 100 lvl- 14 ownerow to wiesz.....
Ja mowie o uczciwej grze-jeden owner
Pfff 100 lvl- 14 ownerow to wiesz.....
Ja mowie o uczciwej grze-jeden owner
uczciwa gra i placenie za itemy, wspaniale ze soba wspolgraja
Walekifa
20-11-2005, 12:49
NIEma co wogóle myśleć o zatrzymaniu ich -.- Ten kolo teraz pewnie sieddzi załamany i jeśc nie chce :p .jak już wspomniano dodaj go do vipa.I zrób teamt na forum tego świata że poszukujesz tej osoby żeby oddać jej itemy.Napewno jakiś z kumpli to zauważy...
NIEma co wogóle myśleć o zatrzymaniu ich -.- Ten kolo teraz pewnie sieddzi załamany i jeśc nie chce :p .jak już wspomniano dodaj go do vipa.I zrób teamt na forum tego świata że poszukujesz tej osoby żeby oddać jej itemy.Napewno jakiś z kumpli to zauważy...
Taaaaaak... I zostanie zaspamowany milionami wiadomości od ~8 leveli, że to ich eq lub jakiś high level chęcią szybkiego zarobku karze mu oddać. Tamten gość mu to dał, więc niech się cieszy, korzysta i nie liczy na taką drugą szanse. A nie, udajecie wielkodusznych i bawicie się w jakieś sentymenty. Założe się, że 99% z was by nie oddało.
Wyrzuc wszystko do wody. Hah, co za temat, dobrze ze nie zrobiles tematu o tym co masz sobie zrobic na sniadanie do jedzenia. Zrobisz co uwazasz za sluszne i tyle.
Chopkers
20-11-2005, 13:39
Shin: ja jestem tym 1% ktory oddal zwałowanego DSM'a xD
co do eq xP
zatrzymaj.. to juz nie twoj problem ze ziomek dal sie shakowac xP
mogl sie lepiej zabezpieczyc to by nie tracil tego eq. nie?
Ja tam oddałem bohy, tower shielda, kilka śmieci, troche kasy itd.; wcześniej ofiarę, że tak powiem "shakowałem" (czy jak to noobki nazywają); i mimo to tych itemów bym nie oddawał. Proś szybko moderatora o kasację tematu, a jeśli ta ofiara to Polak i przeczyta, że ktoś to ma? Dowie się o twoim nicku i masz przechlapane. W końcu musiał być baranem, że dął sie schakować, a ty jesteś tylko człowiekiem, który znalazł się w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie. To nie twoja wina, ty jesteś tylko szczęśliwcem. Więc się ciesz; gdyby ten "haker" (czy jak to noobki nazywają) wiedział, że zamierzasz to oddać to pewnie by ci nie dawał. Nie zawiedź gościa, który był dla ciebie tak wielce dobry ;-)).
ROTFL
LOL
OMFG
Aha podal nicka osoby, ktora zrobila 100lvl w jeden miesiac lub ponizej.
Walekifa
21-11-2005, 12:29
Taaaaaak... I zostanie zaspamowany milionami wiadomości od ~8 leveli, że to ich eq lub jakiś high level chęcią szybkiego zarobku karze mu oddać. Tamten gość mu to dał, więc niech się cieszy, korzysta i nie liczy na taką drugą szanse. A nie, udajecie wielkodusznych i bawicie się w jakieś sentymenty. Założe się, że 99% z was by nie oddało.
Ehh.Przecież nie dawał by tego żadnemu 8 lvl'kowi. Na forum tibi.com widać imiona postaci które piszą posta.Co do drugiej opcii wymuszenia to faktycznie,przyznaję rację :p
Ps.Kiedyś byłem na beholderze ,znalazłem trupa.co w nim?Noble armor,p legi,(wypadły oba) i backpack,w nim hmmy,i śmieci :p
wziełem co udźwigłem,i poszedłem dalej (miałem wtedy druida 14 lvl na pandorii z p setem!!!!!)
Zchodzę patrze a to co??????idzie koleś który właśnie padł od beho.Mimo tego zauważyłem że nie idzie po loota tylko dalej do kazo.Zatrzymałem go,oddałem loota,i udzieliłem wskazóweg gdzie jest reszta :p I co?? co prawda mniej wart...ale jednak ten sam czyn
W końcu musiał być baranem, że dął sie schakować, a ty jesteś tylko człowiekiem, który znalazł się w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie.
myślisz że dał się schakowac wchodząc na ""u need pacc?visit www.gfojrogjd."republika".pl and log in!!!! Free items & pacc will be your!!"
Keylogery nie czają się tylko w takich żeczach....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.