Pokaż pełną wersje : Duwaf
Co myslicie o nim czyli o mnie hrhr :D
Czy uwazacie ze zasluguje na bana?????
przeciez to chamstwo X( X( X( X( X(
;( 8o ?(
TheNatoorat
18-05-2004, 14:09
Czemu Ty się własciwie dziwisz? Obrażasz innych forumowiczów, spamujesz postami i piszesz posty nie wnoszące nic do tematu! I to nie zważając na prośby i groźby moderatorów! 8o Dostałeś bana, bo sprawiałeś zbyt duży problem dla moderatorów i wszystkich innych osób które mają coś wspólnego z tibia.pl forum.
No comment!
Monoskar
18-05-2004, 18:11
Jeżeli dostałeś bana to znaczy, że cię tu nie chcą :D
Więc po co wracasz z nowym nickiem, ładujesz się przez okno bo wyleciałeś przez drzwi i zakładasz kolejny idiotyczny temat, w którym zadajesz kolejne debilne pytanie ?????????
Forum nie należy tylko do cibie, nikt nie zakłada tu tematów typu: "czy ładnie mi w brązowym" albo "czy jestem miły". To samo tyczy się tego tematu.
nie wypowiem się już tu więcej, bo to co robisz jest żałosne X(
Gonzo von Krenzel
18-05-2004, 18:26
omg
Nie zabardzo rozumiem Twojej autooceny i interpretacji swojego zachowania. W Twojej wypowiedzi widzę wiele ironi i samokrytycyzmu. To zbija mnie z tropu i nie pozwala oceniać Twojego charakteru. Trudno mi jest zrozumieć Twój pierwszy post w tym temacie. To ma być śmieszne? Może chcesz nas dalej obrażać? Szczerze mówiąc usatysfakcjonowany byłbym, jakgdybyś rozwinął swoją wypowiedź. Z góry dziękuje :).
Nie mówcie, że nabijam post (bo ten temat wygląda na taki do nabijania) bo chciałem tylko wyrazić opinię na temat duwafa1.
Jeżeli znowu powrócił on na forum i dalej nawala "lolowe" texty to jaki sens ma zwykły ban ? Za każdym razem będzie to samo. Chyba, że się poprawi - każdemu trzeba dać 2-gą szansę. Zobaczymy jak będzie się sprawował - w razie czego proponuję ban na IP.
Nah. Ty przecież jesteś polaczkiem. Ty ? Ban ? Nieeeee.....Ty zasługujesz jedynie na bana na IP...nic pozatym. Naprawdę ! 8o Wierz mi...
1. Sljt dziekuje .!! ;)
2. To oni mnie pierwsi obrazali !!! X(
3.Naprawde ladnie mi w brazowym i jestem mily !!! :))
4.Sam jestes ironicczny !! X(
a pozatym lubie jajecznice i jaja
Gonzo von Krenzel
18-05-2004, 19:14
4.Sam jestes ironicczny !!
To chyba do mnie...
A więc:
Nie napisałem, że jesteś ironiczny, tylko napisałem, że takowa jest Twoja wypowiedź. Może nie wiesz co oznacza słowo "ironia"? Tak więc jest to ukryta drwina czy złośliwość zawarta w wypowiedzi pozornie aprobującej.
Może i się myle, lecz podkreślam jeszcze raz, że nie pisałem o Tobie tylko o Twojej wypowiedzi.
P.S. Mam nadzieję, że juz się poprawisz i nie będziesz zaśmiecać forum ;). Życzę miłych chwil na Tibia.pl.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.