Pokaż pełną wersje : Techniczna aktualizacja
W ramach przygotowania do Świątecznego Update, pewne techniczne usprawnienia muszą zostać wprowadzone wcześniej. Z tego powodu wszystkie serwery będą wyłączone dziś, 16 listopada, do godziny 18.00.
To NIE JEST jeszcze świąteczna aktualizacja - w grze nie zauważycie prawie żadnych zmian, z wyjątkiem zwiększonej wytrzymałości spearów, throwing starów i noży. Oprócz tego, przedmioty i potwory wyciągane z dziury przy pomocy liny piętro wyżej będą się pojawiać na polu na którym stoi gracz to robiący (a nie tak jak do tej pory zawsze na południe od dziury).
Przy najbliższym logowaniu się do gry aktualizacja klienta powinna zostać pobrana automatycznie - w razie problemów można ją też pobrać ze strony głównej tibia.com (http://www.tibia.com/home/?subtopic=download).
Klienta możecie też pobrać z naszego downloadu: klik (http://landhell.fpp.pl/tibia/index.php?PAGE=down&FILE=tibia755*****&DIR=Instalki)
Informujemy także iż test serwer został wyłączony. CipSoft dziękuje wszystkim, którzy wzieli w nim udział.
Shadow of the Samurai
16-11-2005, 14:43
hmm coraz lepiej:] przynajmniej będzie się jakoś dało trenic palkiem :p
W ramach przygotowania do Świątecznego Update, pewne techniczne usprawnienia muszą zostać wprowadzone wcześniej. Z tego powodu wszystkie serwery będą wyłączone dziś, 16 października, do godziny 18.00.
To NIE JEST jeszcze świąteczna aktualizacja - w grze nie zauważycie prawie żadnych zmian, z wyjątkiem zwiększonej wytrzymałości spearów, throwing starów i noży. Oprócz tego, przedmioty i potwory wyciągane z dziury przy pomocy liny piętro wyżej będą się pojawiać na polu na którym stoi gracz to robiący (a nie tak jak do tej pory zawsze na południe od dziury).
Przy najbliższym logowaniu się do gry aktualizacja klienta powinna zostać pobrana automatycznie - w razie problemów można ją też pobrać ze strony głównej tibia.com (http://www.tibia.com/home/?subtopic=download).
UHUHUHUHUHU to ciekawe co bedzie w uptade jak juz zmiany wprowadzaja teraz;]
Jak widać zmiany umilą troche paladynom.Ale i tak bedzie "trask".. E gdzie spear? ;)
Co do ropania nawet pomocne ;p
Magin Gewu
16-11-2005, 14:50
A miałem dzisiaj DO 18 trenić
SPoko jeszcze tylko nowe swiaty i bedie cool :)
Rudziaczek
16-11-2005, 14:58
i jeee :D:D lajtowo jak się speary nie będą niszczyły tak szybko :D:D miejmy nadzieje że na długo teraz będą wystarczyć bo stęskniło mi się z graniem palladynem :D:D teraz tylko czekam na nowe serwery :P oby tylko jak najszybciej
Shagarot
16-11-2005, 15:02
No skoro teraz na Obsidi 1 nóż do rzucania chodził po 100gp to Ciekawe jak im skoczy teraz cena ;p
Igor From Mlynary
16-11-2005, 15:06
:PP fajnie ze spiry itp. sie beda wolniej lamac, ale i tak pallek ma przerąbane, ostatnio gralem sobie jednym to 40 kamieni na 1 skill zuzylem LOOOL
si'monek12
16-11-2005, 15:08
i love all update (oprucz tego z niszczoncymi spearsami :evul: )
SWIENTA IDOM JUZ,SWIENTA IDOM JUZ.... :D
SUPER
palki rox
teraz tylko znalesc jakies nowe pvp i obalac rzady evul PA :evul:
btw @
wszystkie serwery będą wyłączone dziś, 16 października, do godziny 18.00.
ehh czy to tylko u mnie dzis jest 16 listopad ??
KoRn _\n/
... jeśli dobrze rozumiem , to ropanie wrzuca cokolwiek na miejsce ropacza , więc jak przejdzie się na drugą strone w takim miejscu -> pod pustynią , jak sie idzie na deserowego questa jest takie miejsce gdzie jest dziura i w środku 1 scorpion , i wyjść można tylko jeśli ktoś nas ropnie , a chodzi o to , żeby pojawić się po drugiej stronie , a nie spowrotem od strony ropacza , więc ?? ...
pijany rolnik
16-11-2005, 15:24
SWIEBTA IDOM JUZ,SWIENTA IDOM JUZ.... :D
SUPER
Skoro idą Święta to może sprawisz nam prezent i zajrzysz do słownika ortograficznego?
Ale wracam patrze nic i dopiero weszlem na Tibia.pl
W wieku 14 lat nienauczyłeś się jeszcze niepopełniać najczęściej popełnianego błędu?
qba'the'dragon
16-11-2005, 15:53
Z tego powodu wszystkie serwery będą wyłączone dziś, 16 października, do godziny 18.00.
Modq chyba pomyliłeś dzisiejszą datę. Dziś jest 16 LISTOPADA a nie października ;). Jeśli źle Cię zrozumiałem, że chodziło Ci o dzisiejszą datę to sory, jeśli jednak znalazłem błąd do poprawienia to... Reput Point plix :).
Pozdrawiam ...::Qba the Dragon-Darknesser::...
Akurat wtedy gdy zostało mi do zrobienia 1% do 51skilla Shieldingu (lol) Na moim ekranie widniał napis Server is going down in 1 minute.... Omg :D
Wrescie Cipsoft ZmĄdrzal Gra Pallem Ma Sens!!!!!!!!!!!!
Jestem W Eufori!!!!!
Przed chwilom sie zalgowalem a potem wylgowalem i przy probie zalogowania pojawił sie komunikat THE GAME IS JEST SHUT DOWN PLEASE TRY AGAIN LATER!\
o co w tym chodzi?
czekam i czekam no i za 8 min w koncu bede mogl grac bo juz mnie myszka gryzie i klawiatura szczypie :P
:PP fajnie ze spiry itp. sie beda wolniej lamac, ale i tak pallek ma przerąbane, ostatnio gralem sobie jednym to 40 kamieni na 1 skill zuzylem LOOOL
Huh? To co ty za skille masz? Ja robie pallka calkowicie po update, i mi teraz schodzi 120~ small stone'ow na skilla...
Kiedyś musiało nastąpić :p...i dodam od siebie że teraz np gold coin waży 0.10 a nie 0.1 :p i zauważyłem też nowy budynek w North porcie :D
A co do Grudniowego UpDate to będzie napewno dużo zmmian grafiki <tak mi się wydaje :D>
Sir Emilio
16-11-2005, 17:46
SWIEBTA IDOM JUZ,SWIENTA IDOM JUZ.... :D
SUPER
ta... update zeczywiscie byl tylko po to (tiquanda update) zeby zrobic na zlosc dobrym macro userom
jakbys zapomnial to walneli jeszcze ogromny teren -.-
pozatym ten update nic praktycznie nie zmienia
pijany rolnik
16-11-2005, 17:47
Sry za tego posta :P to przez przypadek ;)
Jestem bardzo ciekawy czy bedzie coś fajnego w updacie i czy bedzie mikołaj :D . I fajnie jakby kazdy dostał to samo a nie losowo bo to troche nie sprawiedliwe. A tak na marginesie na początku myslałem ze to update był :D Ale wracam patrze nic i dopiero weszlem na Tibia.pl i przeczytałem co jest grane ( :cup: spuźniony zapłon) aj... Fajnie bedzie
Kiedyś musiało nastąpić :p...i dodam od siebie że teraz np gold coin waży 0.10 a nie 0.1 :p
A co do Grudniowego UpDate to będzie napewno dużo zmmian grafiki <tak mi się wydaje :D>
Jezuuuuuuuuu... Przeciesz 0.10 i 0.1 to jest to samo!! Po co wogóle o takich pierdołach pisać??
Misrze Foto-Montarzu
16-11-2005, 18:54
Dawniej było lepiej nie było soula nie trzeba robaczków ciekawe co zrobiom na swienta? WIEM! aby morzna bylo spac paccem trzeba miec pirzamę :D :P
W tym upadet zostaly dodane nowe "tereny", pod tym slowe tlumacze juz zostaly dodane np. nowe domki na starych teranach. Tak jest w np. North Port (na polnoc od Carlin), zostal tam "zbudowany" nowy domek i wsrodku sa na scianach zawieszone dlowy orcow, cyklopow i deearow :P .
You see an orc trophy.
You see a deer trophy.
You see a cyclops trophy.
You see a small lit pagoda. - niewiem co to jest :P
You see an emblem. - jakis herb
Ktoś napisał że speary się nie niszczą...
niszczą się ale za to duuuuuużo wolniej :)
Lord Hypro
16-11-2005, 19:23
Doszły mnie słuchy, że CipSoft usunie (swoją drogą beznadziejny, żenujący i w ogóle bezgranicznie wqurzający mnie wynalazek, który miał wyeliminować runemakerowe postacie, a tylko doprowadza do białej gorączki uczciwych graczy) soulpointy w następnym update (świątecznym). Czy to prawda?? :confused:
P.S.: Jeżeli ktoś gra w Tibię pod Linuxem i używa do emulowania tej gry programu Wine, to się zgłoście, bo mi po aktualizowaniu plików z grą przestaje Tibia działać!!! H-E-L-P!!! ;( ;( ;(
P.S.2: A właśnie: soule to nie jedyny BEZGRANICZNIE BEZNADZIEJNY wynalazek, który zamiast blokować oszustów jest ciosem w plecy uczciwych. Kolejnym przykladem są robaczki.
yeah :D wreszcie coś zrobili z tymi spearami :) będę mógł grać na nowym servie palkiem ^^. New gameworlds plx :D.
PS : naprawdę nieźle poprawili ( chyba, nie wiem dokładnie jak było wcześniej ) wytrzymałość spearów. Gdy sprawdzałem, to przed chwila speary rozwalały się po 40~50 rzutach, a jeden z nich wytrzymał 112 rzutów (wiecej nie chciało mi sie liczyć :P)
SPoko jeszcze tylko nowe swiaty i bedie cool :)
POPIERAM :D !!! Xdddd~
@topic
No w koncu problem palkow sie zmniejszyl, ale sp zostaly nadal :|
pally mikmys
16-11-2005, 19:39
no wreszcie pallowei powracaja pamietam jak chcialem miec 50 disa i cacy latam do dp co 5 min ale to cie da zniesc tylko ze jak mialem 1% do 50 disa to myslalem ze chyba narmoalnie zabije kogos kto dal pomysl lamiacych sie spearwo X( X( X( X( X( X( X( X( ;(
ale juz mam 54 (1 nabilem przed chwila) :cup:
suchyxxx
16-11-2005, 20:06
Boże nauczcie się pisać po polsku...Nie świenta tylko święta,nie morzna tylko można,nie idom tylko idą,nie weszłem tylko wszedłem albo weszłam od żeńskiej formy,nie bende tylko będę,nie nareście tylko nareszcie!!!To tylko częsć błędów jakie popeniają co poniektórzy.Uczyć się polskiego i dużo pisać a napewno będziecie mieli 5-tki z polaka;p
W kwestii zmian:
Na Edronie zostało poszeżone przejście pomiędzy częścią, na której znajduje się miasto, a częścią na której znjduje się cyclopolis, demony itp.
Quaker Masters
16-11-2005, 20:22
Mam problem z wejsciem na tibie :/ gdy przy logowaniu downloaduke mi sie to cos :P to wyskakuje mi jakis bląd :/ Gdy probowalem 2 raz to samo :/
Co mam zrobic??? ;(
Lowca Knight
16-11-2005, 20:24
niestety tez tak mamy :(
..::QRAS::..
16-11-2005, 20:33
Zauwazylem ze teraz gdy chcemy potworka zaznaczyc na ekranie w miejscu "rope place" nie mozemy i tak samo gdy chcemy go otworzyc.
Quaker Masters
16-11-2005, 20:34
Wie ktos co mamy robic ;(;(;(
Azeroth Lee
16-11-2005, 20:43
Mam nadzieje, że w świątecznym update zrobią coś z tymi soul point'ami, bo już szału dostaje wiecej trzeba expić niż runek robic.
GangZter
16-11-2005, 20:46
CZY WY NIE ROZUMIECIE ŻE CIPSOFT NIE USUNIE SOUL POINTSOW?
był to bardzo dobry krok dla cheaterow którzy mieli po 5 lub wiecej makerow i odciążyło to servery więc raczej tego nie zmienią a jak ktoś umi grać to z soulami czy bez nie ma różnicy, nie podobają Ci sie soule nie graj sorkiem/drutem i problem z głowy
a co do Palka to te znikające spiry były przegięciem , widać żę Cip-om zależy na graczach ;)
kthxbye
Doszły mnie słuchy, że CipSoft usunie (swoją drogą beznadziejny, żenujący i w ogóle bezgranicznie wqurzający mnie wynalazek, który miał wyeliminować runemakerowe postacie, a tylko doprowadza do białej gorączki uczciwych graczy) soulpointy w następnym update (świątecznym). Czy to prawda??
P.S.: Jeżeli ktoś gra w Tibię pod Linuxem i używa do emulowania tej gry programu Wine, to się zgłoście, bo mi po aktualizowaniu plików z grą przestaje Tibia działać!!! H-E-L-P!!! ;( ;(
P.S.2: A właśnie: soule to nie jedyny BEZGRANICZNIE BEZNADZIEJNY wynalazek, który zamiast blokować oszustów jest ciosem w plecy uczciwych. Kolejnym przykladem są robaczki.
Musisz na nowo ściągnąć Tibię(www.Tibia.com), zainstalowac i można juz "wine tibia*****: :P Skopiuj także mapki ze starego folderu.
Mam problem z wejsciem na tibie :/ gdy przy logowaniu downloaduke mi sie to cos to wyskakuje mi jakis bląd :/ Gdy probowalem 2 raz to samo :/ Co mam zrobic???
W ramach przygotowania do Świątecznego Update, pewne techniczne usprawnienia muszą zostać wprowadzone wcześniej. Z tego powodu wszystkie serwery będą wyłączone dziś, 16 listopada, do godziny 18.00. To NIE JEST jeszcze świąteczna aktualizacja - w grze nie zauważycie prawie żadnych zmian, z wyjątkiem zwiększonej wytrzymałości spearów, throwing starów i noży. Oprócz tego, przedmioty i potwory wyciągane z dziury przy pomocy liny piętro wyżej będą się pojawiać na polu na którym stoi gracz to robiący (a nie tak jak do tej pory zawsze na południe od dziury). Przy najbliższym logowaniu się do gry aktualizacja klienta powinna zostać pobrana automatycznie - w razie problemów można ją też pobrać ze strony głównej tibia.com. Klienta możecie też pobrać z naszego downloadu: klik Informujemy także iż test serwer został wyłączony. CipSoft dziękuje wszystkim, którzy wzieli w nim udział.
heh...i komu ja teraz sprzedam speary jak juz sie nierozwalajatak szybko ? X(
Soul'e musza byc bo taki knight ma sobie 3 uhmakery i niekupuje od nikogo uhów...i jak takiego zabic jak jest huntowany gdy ma przy sobie 10 bp uh -.-
@Quaker Masters
zainstaluj od nowa tibie tym razem 7.55 i nieużywaj żadnego macro (niemówie że używałeś ale różnie to bywa ;) )
Windy mimichal / inferna
16-11-2005, 21:02
... jeśli dobrze rozumiem , to ropanie wrzuca cokolwiek na miejsce ropacza , więc jak przejdzie się na drugą strone w takim miejscu -> pod pustynią , jak sie idzie na deserowego questa jest takie miejsce gdzie jest dziura i w środku 1 scorpion , i wyjść można tylko jeśli ktoś nas ropnie , a chodzi o to , żeby pojawić się po drugiej stronie , a nie spowrotem od strony ropacza , więc ?? ...
Wiec lipa xD
Ej działa wam tibia? Bo mi nie :/
moje spostrzezenia w tibii dotycza palkow.
You see a spear (Atk:25 Def:0).It weighs 20.00 oz.
You see a throwing knife (Atk:25 Def:0).It weighs 5.00 oz.
You see a throwing star (Atk:35 Def:0).It weighs 2.00 oz.
You see a small stone (Atk:10 Def:0).It weighs 3.60 oz.
nie sadzicie ze cos sie zmienilo xD
Azeroth Lee
16-11-2005, 21:11
Ale mogli by zmniejszyć czas regeneracji soul pont'ów lub znalesc jakis inny sposób na AFK+Macro.
A taki gracz z Pacc'em ma dobrze, kupuje sobie domek przykładowo z 3 łóżkami kladzie sobie w nie 3 rune makerów i uzupelniają im sie soule i mana, tylko co jakiś czas wyciaga ich z łóżka aby runki zrobić.
Czy to ma ma sęs?
@prywek
Aleś ty spostrzegawczyyyy... Matko swieta przez cały temat co 10 osoba mowi o podowjnym zerze w opisie przedmiotu a ten spadł z choinki ....
:blazen:'
Ale mogli by zmniejszyć czas regeneracji soul pont'ów lub znalesc jakis inny sposób na AFK+Macro.
A taki gracz z Pacc'em ma dobrze, kupuje sobie domek przykładowo z 3 łóżkami kladzie sobie w nie 3 rune makerów i uzupelniają im sie soule i mana, tylko co jakiś czas wyciaga ich z łóżka aby runki zrobić.
Czy to ma ma sęs?
Trzebabyloby usunąć odnawianie się soulpointsów w łóżku. Ale chyba raczje tego nie zrobią bo to jest kolejny powód aby kupić pacca. Trybisz?
btw. Jak myślicie co bedzie w nowym update? Bedzie mikołąj 8o :D??
Sozemego
16-11-2005, 21:16
Bursty wala mocniej. Teraz moj max hit to 118, a wczesniej 60. Ten sam level.
@2up:
nie chodzi mi o zera a o staty broni. chyba ze juz po poprzednim updejcie sie zmienily a ja nie zauwazylem
@prywek
Zwracam honor, ja sie bronią "rzucaną" nie interesuję więc możliwe że masz racje nawet nie chce mi się sprawdzać
Wiecie co jednak ten CipSoft zpieprzył sprawe jeśli chodzi o speary. Nigdy nie grałem Pallkiem ale to musi być okropne jesli wczoraj (metafora) speary nie znikały a dzisiaj nagle znikają. Żenada
A fajnie było by jakby wprowadzili czekoladę do Tibii. Taki pomysł już był na oficialnym forum na Tibia.com bodajże. To byłby super pomysł
Azeroth Lee
16-11-2005, 21:26
Bursty wala mocniej. Teraz moj max hit to 118, a wczesniej 60. Ten sam level.
Dziwne żeby nagle zwiększyli DMG z Brust'ów nie informując o tym.
@up
Może chcieli żebyśmy na to sami wpadli, a może koleś kituje, co się często zdaża :)
A wiec jak wszyscy zapewne wiedzą fire sword świeci w jaskiniach, przed technicznym update'm świecił byle jak. Ale zobaczcie co sie dzieje kiedy go umieścimy w dłoni.
FILM (http://rapidshare.de/files/7734520/update.rec.html)
virus120
16-11-2005, 21:50
Właśnie się dziwiłem, dalczego jak ściągam FS'a to światło przygasa :). Fajny bajer. Ale ja i tak poczekam na grudniowy update, bo ten, poza świecącym FSem nie dał nic dla knighta :).
Wystarczyłby ss. Pamietaj że nie każdy musi umieć odtwarzać filmy. No i połowa go nie obejży bo sie bedzie bała że keylogger albo co (pamietaj że nie podważam wiarygodności tylko mówie jak jest (poprostu niektórzy się boją i już)) :]
@up
Nie tylko dla knighta, sorce czasami też broni używają no nie?
@down
Popieram, ale znowu to jest poważne oskrażenie!
Azeroth Lee
16-11-2005, 21:53
Fire Sword daje niewielkie światło od kiedy tylko pamiętam (przed wakacyjnym update też świecil), jak używaliscie Light hack'ów to się niedziwie że wcześniej tego nie zauważyliście.
Pani Janina
16-11-2005, 22:28
@up
hyh
ja np nie moge grac bo nie moge zassac klienta 7.55 :/
edit- oO zadzialalo juz moge
PeTeRsOn
16-11-2005, 22:32
Jesli komus wyskuje blad jak sciagaja nowa wersje tibii trza usunac wersje 7.5 z kompa i sciagnac z www.tibia.com lub www.tibia.pl wersje 7.55 i zainstalowac ;) wtedy bedzie ok ;)
Azeroth Lee
16-11-2005, 22:33
TEN LINK MUSI DZIAŁAĆ! (http://download.tibia.com/tibia755*****)
Boner3773
16-11-2005, 22:35
u.u
mi sie sciągnęło w dosłownie 5-10s.
a co do update... mam takie pytanko co oni wogóle zmienili? ;s
wiem ze speary sie wolniej lamioa...co ejszcze? ;s
Shagarot
16-11-2005, 22:36
Buuuu!! Zauważyłem jeszcze coś!! ZMNIEJSZYLI ZASIĘG DISTA!! Jak zawsze był zasieg na full ekran to teraz na boki zasieg jest tylko do 2 kratek od brzegu :/
....
Cipsoft traci w moich oczach. Duuużo traci...
Serdeczne życzenia dla wszystkich palladynów :elf:
Uczcijmy ten błąd minutą ciszy
X( X( X(
Cipsoft - schodzi na psy
pare fajnych nowych rzeczy wstawili do sprita:D (ale malo sie zmienilo tam ogolnie...:/):
http://img256.imageshack.us/img256/7650/s46476pv.png (http://imageshack.us)
fajna nowa skrzyneczka^^
http://img256.imageshack.us/img256/9997/s53703yl.png (http://imageshack.us)
tu jakby jakis posag wyszedl ze swojego podestu:P
http://img256.imageshack.us/img256/6425/s81335ai.png (http://imageshack.us)
krzeselko jak od flinstonow:P
http://img256.imageshack.us/img256/4719/stara1lv.jpg (http://imageshack.us)
pojawily sie takze ikonki ze starej tibii...:) i nikt nie wie czemu:P
http://img256.imageshack.us/img256/6816/s49344so.png (http://imageshack.us)
tu sa jakies male gowna... chcialbym znac wasze zdanie na temat co to jest...:P podobne do martwej larvy...:]
jest jeszcze pare nowych obrazkow ale nie chce mi sie dzis juz:P
Buuuu!! Zauważyłem jeszcze coś!! ZMNIEJSZYLI ZASIĘG DISTA!! Jak zawsze był zasieg na full ekran to teraz na boki zasieg jest tylko do 2 kratek od brzegu :/
I po co klamiesz ? Ja normalnie moge atakowac z konca ekranu ;]
YYYYYYYEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAA !!!!! :cup:
Nareszcie da sie znowu grac palladynem :]
Trafili w sedno sprawy, tera tylko czekac na nowe servy 8o
Miejmy nadzieje, ze teraz gra palkiem bedzie latwiejsza :) I dobrze zrobili z tym ropaniem rzeczy do gory. Teraz innym trudniej zabrac Ci loota i jest to bardziej praktyczne ;p
pare fajnych nowych rzeczy wstawili do sprita:D (ale malo sie zmienilo tam ogolnie...:/):
fajna nowa skrzyneczka^^
tu jakby jakis posag wyszedl ze swojego podestu:P
krzeselko jak od flinstonow:P
pojawily sie takze ikonki ze starej tibii...:) i nikt nie wie czemu:P
tu sa jakies male gowna... chcialbym znac wasze zdanie na temat co to jest...:P podobne do martwej larvy...:]
jest jeszcze pare nowych obrazkow ale nie chce mi sie dzis juz:P
LoL. To już było z 10 Update temu spokojnie... Oprócz tego krzesełka i tych grilowanych larv[TiQuanda Update].
Sauron Magik
17-11-2005, 08:07
Mam problem...duuuuuuży problem.Ponieważ swoja przygode z Tibią zacząłem rok temu...i mialem przerwe ok pół roku to mam zaległości.Od paru dni gram w tibie...nie moge bez niej wytrzymać 15 minut a co dopiero dwa dni!!! to jest właśnie mój problem.Wczoraj to jest 16 listopada w godzinach rannych tibia mi hulała...jednak pojawiła się informacja żeby opuścić serwer...tak wiec zrobilem.Tylko że potem Próbowałem wejśc na Tibie i najpierw pisało mi że IP mojego kompa jest zablokowane na 30 min. ok poczekalem ale teraz mi pisze:
ACCONT NUMBER OR PASWORD IS NOT CORRECT.Zrozumialem że źle wpisuje hasło ale nie! Wpisuje to co zawsze i nie działa...pomóżcie...NIE WIEM JAK ZAKTUALIZOWAC KONTO! A LINK W NOWEJ NOTCE NIE DZIAŁA PROSZE POMÓŻCIE...nie moge wytrzymać bez tej gry.
kontakt:
gg 3841083
[email protected] Tomek(Sauron Magik)
EJ mam pytanie no nie ja tylko mój kolega dlaczego nie dzialaja cheaty bo mój kolega uzywa i mu nie dzialaja
Shagarot
17-11-2005, 08:34
I po co klamiesz ? Ja normalnie moge atakowac z konca ekranu ;]
A z czego walisz? Bo moze ograniczyli tak tylkoz łuku? I nie kłamie wczoraj byłem na OF i jak mialem wariora czy spermana na prawo lub lewo na skraju, albo kratke blizej to wogule strzały nie leciały X(
Moze i fajnie ale musieli to akurad tera zrobic jak wywalilem na trening 300 spearow X(
Deanilius
17-11-2005, 10:20
Ja zauwazylem pewna zmiane otoz zabijac jakiegokolwiek potwora gdy ma on juz 0 hp znika jego nazwa wydaje mi sie ze wczesnije tak nie bylo
Nazgul of Shadow
17-11-2005, 10:56
ej Mi tez tak sie wydaje!
i mi sie wydaje ze mini mapa obok eq sie troche zmienila
Eh, tak szczerze wszyscy lamentowali że nie da się grać palkiem itd. a mi to wielkiego kłopotu nie sprawiało ;) , ale oczywiście się cieszę, że bronie rzucane psują się po dłuższym czasie. A tak swoją drogą, wziąłem wczoraj 1 kamyk do łapy i po jednym rzucie się rozwalił. Ale mam nadzieję że to odosobniony przypadek.
majc20 & TmXX@
Eh, dobrze wam tak że nie działają kody :evul: . Wreszcie nikt nie będzie używał macro healerów itp.
@majc20
jeżeli macro ci niedziała to znaczy ze ten update był właśnie dle ciebie :evul:
moze ludzie wkońcu zaczna grac tak jak sie grać powinno ...ale wątpie...zaraz wyjdą nawe macra które będą działać X(
@tmXX
bo gra jest lepsza gdy każdy ma równe szanse B)
Thornhill
17-11-2005, 11:59
Wreszcie CIPsoft poprawia swoje błędy :D Nikt nie wie może(w sensie przypuszcza) kiedy będą nowe servy? :D
Elrond The Dark
17-11-2005, 12:35
i mi sie wydaje ze mini mapa obok eq sie troche zmienila
Możesz powiedzieć co konkretnie ??
... to z paskami hp , to faktycznie się zmieniło ... chyba po to , że jak np. walicie gościa z sd na wojnie i on ginie , to przez sekunde , kiedy zostaje mu normalnie pusty pasek (0 hp) często magowie walą jeszcze z sd i nie robią dmg , a teraz w chwili kiedy zostaje 0 hp znika pasek hp , nazwa , a delikwent z battle list ...
siemka mam problem z zalogowaniem sie co mam zrobić bo robie tak wpisuje ten kod co przyszedł mi pocztą i nick i wyskakuje mi coś takiego
you must enter your account number
prosze o rade nie wiem co mam robić bo koledzy poradzili mi tą gre i jestem tam pierwszy raz i niewiem oco chodzi prosze o pomoc
Zizevolo
17-11-2005, 13:21
siemka mam problem z zalogowaniem sie co mam zrobić bo robie tak wpisuje ten kod co przyszedł mi pocztą i nick i wyskakuje mi coś takiego
you must enter your account number
prosze o rade nie wiem co mam robić bo koledzy poradzili mi tą gre i jestem tam pierwszy raz i niewiem oco chodzi prosze o pomoc
a zalozyles konto troche wpakowales sie w temat? Jak cie koledzy chca wciagnac to najpierw neich ci wszystko wyjasnia ;p
Pozatym pryskaj do czytania poradnikow po to sanapisane aby tacy jak ty z nich korzstali a nie po to by zajmowac miejsce w bazie;p
Boner3773
17-11-2005, 13:24
EJ mam pytanie no nie ja tylko mój kolega dlaczego nie dzialaja cheaty bo mój kolega uzywa i mu nie dzialaja
ROTFL
_>-
plx zbanować tego użytkownika _>-
jak sie nie umie grać bez cheatów to wychodzi ...
miszko77
17-11-2005, 13:47
a co z kamykami? tez wzmocnily wytrzymałosc?
Umiesz czytać ;O ? wszystkie rzucane
Thristen
17-11-2005, 14:11
Wszystko ladnie peknienie ale lagi jak byly tak są...
Btw. Teraz z 98best z bursta teraz mam max dmg 175 w draga xD
W wadze jakiegos przedmiotu pokazuje o Jedno zero more (15:05 You see 19 gold coins.They weigh 1.90 oz.)
W bagu w gsie dotad wypadaly czasem K army lub Time ringi teraz na dodatek wypadaja Gold coinsy :|
Moze teraz te hity z bursta pomoga w annim :)
Oby nie Byl to bug!
Spliteer
17-11-2005, 15:17
Yep. mialem klopoty z zalogowaniem i musialem:
1. usunac tibie 7.5
2. scignac 7.55
3. zainstalowac tibie 7.55
4. zainstalowac tibie 7.5 ( ots B) )
i cieszylem sie gra :baby:
Mnie się wydaje że tylko rzeczy wymienione w poscie sa bardziej wytrzymale, bo skillowalem kamieniami i sie dosyc szybko psuly :(
Te grilowane larwy to nic innego jak krewetki :). Tylko tak dziwacznie wyglądają. Widziałęm je na którymś z ots'ów. No i jak dobrze sie przyjżeć to rzeczywiście przypomina krewetke. Lecz może się myle :) Poprawcie mnie jak coś Plx :D
alanhawk
17-11-2005, 19:57
Znalazlem Jeszcze 1 Rzecz Co CipSoft Zmienił np jak była waga 12.0 o.z to teraz jest 12.00 Oz :)
przepraszam ale czy tylko ja to zauwazylem czy speary maja o 5 mniej ataku ??? mialy 30 a maja 25 !
fajnie zwiekszyli ich wytrzymalosc a zmniejszyli ich atak... palek zawsze w plecy....
na tym Forum nie rozmawiamy o cheatach chlopcze:) one sa nielegalne i psuja zabawe...:] a nie dzialaja pewnie z tego samego powodu co filmiki natibicam... po updacie trzeba robic nowe...
Kocham updepty i testy servera 8o bo morzna poszalesc i inne taki :P
A wiecie może do czego są paczki które mają taki opis:
You see a furniture package.
It weighs 35.00 oz.
It contains a construction kit for a barrel.
A wyglądają tak:
http://img39.imageshack.us/img39/6830/paczka4ht.jpghttp://img39.imageshack.us/img39/6830/paczka4ht.jpghttp://img39.imageshack.us/img39/6830/paczka4ht.jpg
PS. Może to jakiś nowy quest. Ale jakby co to cicho :p !!!
Błąd w przeglądarce i dwa razy zamieściłem tego samego posta.
PS. Modki przepraszam że wam roboty narobiłem :)
To sa zapakowane meble.. ;]
Bubusiek
17-11-2005, 22:33
Palki mają sie teraz bardzo ciężko więc sądze że w przyszłych updatach cipsoft powinien znaleźć coś na knightów...
Aha z tego co zauważyłem nie można otwierać bagów i backpackow na miejscu gdzie sie ropujesz.
Co do tych mebli to otworzyć je możesz chyba tylko w domku ;p
To sa zapakowane meble.. ;]
No ale troche za mało ważą nie sądzisz, chyba ze CIPSOFT spakował je RAR'em
ROTFL 8o 8o 8o 8o 8o
zauwazylem tez jeszcze jedna zmiane, pianino przed ta aktualizacja gralo na fioletowe i zielone nutki. A teraz tylko wypuszcza zielone nutki... ;(
oprocz tego ze speary maja mniej ataku to throwing star ma zamiast 25 to ma 35 !!! i wazy 2 oz a nie 1 ( pomijam ze pisze 2.00 oz zamiast 2.0) :confused:
czy ktos mi moze to wyjasnic !
Luki Globe Trotters
18-11-2005, 12:48
A Mi tibia dalej nie dziala od update-u dotad sie tu nie wpisywalem ale cos nie gra nie uzywam zadnych wspomagaczy do tibii mam nowa wersje i ciagle wyskakuje komunikat:
Cannot connect a login server.
Error: Error while resolving the server name.
For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com.
I Kupa mam pograne :(
ej to bedzie cofka serwera? bo 2 razy dedlem:P
jak byście mogli wrzucić starą wersję klijenta (7.5) do downolandu byłbym wdzięczny :D
Uwaga!
Z własnych doświadczeń po dzisiejszym save serwera przekonałem się, ze ropowanie działa tak jak przed update! Możliwe że tylko u mnie, możliwe że tylko na Asterze, ale gdy ropowałem itemy z 'hole' i z 'ladder' to pojawiały się na południe od dziury, dokładnie tak jak przed update, a nie tam gdzie stoisz- jak po update.
Proszę o przetestowanie u siebie.
Zauważyłem, że włócznie niszczą się o wiele szybciej niż np. wczoraj czy 2 dni temu. Czyżby wycofywali niektóre zmiany?
Mati_Leo
22-11-2005, 09:19
Niewiem czy zauwazyliscie ale w nortporcie jest nowy budynek niewiem zbytnio jak doniego wejsc bo dzwi sa zamkniete pewnie jakis klucz trzebe miec. Jezeli ktos wie cos o nim to piszcie!!!
A ja zauważyłem ,że nie można otwierać ciał które stoja na rope place :)
W sumie jest OK ale i tak spiry będą się niszczyły, a więc i tak będzie trzeba brać bp spirów na trening. No ale się ciesze bo jak zrobie sobie palka to tak szybko z bp spirów niebęde wyjmować ;)