Pokaż pełną wersje : Hacker.....;[
Diamentowe Ostrze
25-09-2003, 19:31
powiedzcie po co grac w tibie jak i tak straci sie konto.
walilem przez polowe wakacji po 14h zeby zrobic tego knajta, dzis przychodze i dowiaduje sie ze moja postac zostala sprzedana... i nic nie moge zrobic ;(
powiem tak HUJ Z TIBIA czlowiek sie meczy a jakis pierdolony huj ci zapierdoli konto, na 52lvl obys zdechl hakerze pierdolony jak to czytasz kaflaro zajebana!!!!
jak bym wiedzial kim jestes to bym cie zabil
ktos_ze wiata NOVA
25-09-2003, 19:41
szczerze mowiac to calkowicie cie rozumiem i wspolczuje :(
jesi mozna wiedziec dokladniej w jaki sposob straciles konto ??
Diamentowe Ostrze
25-09-2003, 19:46
sam nie wiem.....
po prostu dzis chcac wejsc, nie umiem, na e mail tez sie nie da chociaz bylem tam po nowy password i nie dalo sie wejsc na e-mail.
zalozylem nowy acc i pytam swoja postac co on tam kurwa robi, a on ze kupil postac :D
i huj a mialem zajebisty sprzet
A używałeś może Tibia GG, rybaka, czy jakiegokolwiek innego programu do cheatowania?
A może grałeś z jakiejś kafejki, albo z budy?
Diamentowe Ostrze
25-09-2003, 20:01
nie nie uzywalem niczego.
gram z domku :D
szkoda mi tego zmarnowanego czasu:( i dsm i vs i aola i wszystkiego, malo kto ma takie eq na 49lvl
Dan the Automator
25-09-2003, 20:34
... a personalizacja konta?
P.S odpwiedz na PW :(
Diamentowe Ostrze
26-09-2003, 14:52
ten pierdolec ukradl mojego dsm,vs i aola i sprzedal konto za 250zl.
hackerze wiem kim jestes dzis sie spotkamy, zabrales MOJA wlasnosc i tego pozalujesz, bedziesz liczyc zemby grrrrrr
personalizacja konta powinna uwozliwic ci odzyskanie go
jesli wiesz kim byl haker i masz na to dowody to napisz do CIPow [moze nawet oddadza ci itemy, watpliwe ale szansa jest]
mam nadzieje ze odzyskasz postac bo kto mnie bedzie zaopatrywal w sprzet? :P
Alchemiko
26-09-2003, 15:08
To jest tak jak z Tp.SA
jak masz Premium, to itemsy z pewnoscia odzyskasz, moze nawet dadza ci wiecej, ale jak masz Free...
To tak, jak powiedziec Kobiecie w BOK'u, ze cie Zhackowali :P
Ale jezeli ktos gra na twojim konice, to jak chcesz je odzyskac ?
Diamentowe Ostrze
26-09-2003, 15:26
Hackerem jest pracownik badz szef cafe w Opolu na ulicy Ściegiennego 7. Sprzedaje tam skradzione postacie. wszystkie postacie zakupione tam sa SKRADZIONE!!!! razem z DIAMOND BLADE`M moim charem.
http://www.hackers-club.com oto strona tej cafe dla ludzi ktorzy kupili tam postac, stracicie je i tak bo sa spersonalizowane!!!! zrobcie se pozadek z tym "handlowcem". :D
moja postac zostanie i tak odzyskana
Mam PYTANKO :)) 8o :))
umi ktos zrobic cos z zapomnialym e-mail!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie umie sie zalogowac a od dzis mozna przeciesz podac im nowego e-mail ale jak ?( odpiscie
X(
Kylo Kat 23lewel Isara knight
msciciel
26-09-2003, 15:42
powiem jedno .... GRATULUJE :)
nie ma to jak przenoszenie zlosci z wirtualnej gierki do swiata rzeczywistego ... zastanawiam sie co mu zrobisz? zastraszysz? pobijesz? wybijesz zeby? typowe zachowanie dzidziusia maminsynka. Zastanow sie nad konsekwencjami, jezeli nie jestes pelnoletni (a z twoich wypowiedzi tak wynika - niestety) to klopoty beda miec twoi rodzice, jezeli w przypadku pobicia poszkodowany zglosi ten fakt na policji. Dlatego pamietajcie, Tibia to tylko gra, a zycie nie konczy sie na wirtualnych grach ...
Diamentowe Ostrze
26-09-2003, 15:45
dlatego mam spersonalizowane konto :D
a w dupe niech se wsadzi dsm i vs i aol.
zycze mu wszystkiego najgorszego, śmierci, raka, hifa wszystkiego :D
Diamentowe Ostrze
26-09-2003, 16:24
zdecydowalem sie skonczyc z ta gra jak takie huje zyja na tym swiecie... na zrobienie tej postaci stracilem polowe wakacji grania po 15h dziennie... tibia to strata czasu, nic nie wnosi do mojego zycia.
OTO APEL:
Jak zobaczycie char Diamond Blade zabic, jechac tak dlugo az do rooka!!
ja bym wam nie odmowil...
dzieki za miła gre szkoda ze tak sie zakonczyla moja przygoda z tibia, skonczyl sie pewien rozdzial mojego zycia...
poznalem wielu wspanialych ludzi na tibi, zaluje ze na tak krotko ale coz, stalo sie.
"cos trzeba skonczyc, zeby zaczac cos nowego"
zegnam wszystkich i zycze samych sukcesow w grze.
GOOD LUCK ALL!!
Diamentowe Ostrze
26-09-2003, 21:27
ok, udalo sie odzyskac konto ale hacker byl na tyle chamski ze zabral mi 700k i zostawil 300k dlugu...
jakos se poradze(mam nadzieje) :D
DO ODWAZNYCH SWIAT NALEZY
kici manitu
26-09-2003, 21:48
Oryginalnie dodany przez msciciel
powiem jedno .... GRATULUJE :)
nie ma to jak przenoszenie zlosci z wirtualnej gierki do swiata rzeczywistego ... zastanawiam sie co mu zrobisz? zastraszysz? pobijesz? wybijesz zeby? typowe zachowanie dzidziusia maminsynka. Zastanow sie nad konsekwencjami, jezeli nie jestes pelnoletni (a z twoich wypowiedzi tak wynika - niestety) to klopoty beda miec twoi rodzice, jezeli w przypadku pobicia poszkodowany zglosi ten fakt na policji. Dlatego pamietajcie, Tibia to tylko gra, a zycie nie konczy sie na wirtualnych grach ...
ekhm loku ktory masz lvl albo co? Czy to wogle wiesz ile pracy wymaga nabicie takiego lvl i sprzentu...
A nawet jezeli nie wlazony w to wysilek gracza i tak dalej to Did ma pacc. A pacc= kasa z rlu a wienc haker ukradl mu PIENIANDZE .... a to jest przestepstwo no nie ???
DiD [Diamentowe Ostrze] kupil PACC za tibijska kase
DiD: ciesze sie ze bedziesz gral dalej :D
Oryginalnie dodany przez matkus
A używałeś może Tibia GG, rybaka, czy jakiegokolwiek innego programu do cheatowania?
A może grałeś z jakiejś kafejki, albo z budy?
Sluchaj , kumplea mojego brachola ma postac Estrie i mowila nam ze to gowno prawda ze jak uzywasz Tibi Gg czy tych innych gowien to nie moga cie zhakowac. przyklad : ostatnio padly wszystkie swrvery bo haker zaatakowal. Mial do wszystkich dostep i co ? Przeciez wszyscy tibi gg nie uzywaja czy rybaka..a jezeli w budzie lub w cf gral to ma pecha niestety
Kurde z hakerami treba jakoś walczyć!Ale jak???Tego wciąż nie wiemy...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.