Pokaż pełną wersje : wyprawa:)
SadeXoVe
18-05-2004, 21:37
ja sorc 15 level i palladyn 21level swiat isara postanowilismy przejsc sie wspolnie na wycieczke:) przyplynelismy na folde zeszlismy do podziemi, mielismy isc na slimy ale kolega zgubil droge i powiedzial "gdzie nas klawiatura poniesie" :P.
oto pierwszy screen z tej wyprawy przedstawia on walke z orkami po zabiciu warriora (szkoda ze nie mam screena)
http://malganis.w.interia.pl/poczatek.jpg
po dluzszej drodze i zabiciu z 3 spearmanow i kilku zwyklych orkow postatnowilismy zejsc do piekielka
http://malganis.w.interia.pl/piekielko.jpg
no ale dalej czekala na nas nie mila niespodzianka:(:P ludzka ciekawosc nie zna granic i poszlismy dalej, natknelismy sie na 2 FE ja poleglem po 2 GFB a o dziwo pall 21 level nie zginal! dzien potem powiedzial mi ze uzyl 2 uchy i rozwalil FE
aktualnie jestem na 15 levelu i mam 41k expa stuff taki jaki tam widzicie:> (jak pojde na inna wyprawe postaram sie zrobic wiecej screenow)
Lord pawoman
18-05-2004, 22:05
siema.
MOja wyprawa była podobna.
To tak pokazałem koldze lawę.Więc ja jako głupek namówiony zostałem przez soccera na 12 levelu( cho pojdziemy zobaczymy i ucieknimy.0 Lecz my szliśmy z północy na dól i tak idzimy idzimy z 5 min
i nic................. On pisze do mni e że tu nic nie ma a ja patrze wokuł kolegi ogień a nad jegio ciałem pisze 250 i DED.A ja osłupiały nie widziałem co robić no i czekam i patrze idzie FIRE ELEMENTAR .pierw zatruł mnie ja uciekam i po 10 hp po 10 hp i hity puszcza po 50 po 40 itd. Aż wreście DED ale mam zdjęcia jak uciekam ( 14 level knight na titani ) ale nie potafię wkleić więc nici z tego.
SadeXoVe
19-05-2004, 08:08
hmmm chyba padla interia wiec screeny powinny dzialac troche pozniej
Sir_alex
19-05-2004, 08:17
Nie martw sie ja zginolem w ten sam sposób jejejeje
ale bylem knajtem i z palkiem
historia moze i ciekawa (w koncu kazdy tak kiedys mial - moj kumpel na 8 lvl na smoka sie rzucil :) )
ale ss-y nuda,co innego jakbys pokazal FE i hity :)
Endderx Druid
19-05-2004, 15:40
NUDA NUDA NUDA a na dodatek nie widze fotek
Vanhelsen
19-05-2004, 15:49
z opisów wynikało soć ciekawego (choć niezabradzo) ale z SS'ami było by lepiej
SadeXoVe
19-05-2004, 16:57
to byla moja pierwsza wyprawa coz kazdy od czegos zaczyna:) jak pisalem w nastepnej postaram sie zrobic wiecej ss
Klikowski
19-05-2004, 17:53
Ja kiedyś miałem spoxik przygode :), sorckiem na lvlu 8 zwiedzalem dark temple kolo thaisu, patrze a tu drabinka do góry, wchodze a tu smok :), zanim zareagowalem ze zdziwienia, juz dostalem hita ale jakiegos slabego zdazyłem zejśc i jeszcze żyłem :) a na foldzie w tym lvlu podziemi co FE niebyłem i niemam zamiaru iść na Folde, nielubie jej.
Blad - Antica
19-05-2004, 19:24
Ja na folde nie łaże nigdy, dużo pk i nic tam nie ma zbytnio. Kiedyś byłem i wróciłem w zasadzie z tym co miałem, nie można też ciągnąć loot bagów co jest BIG minusem Foldy. Wszystki bardzo odmawiam tam chodzić, bo to jest 1 wielki SYF...
SadeXoVe
19-05-2004, 19:59
ja za to w 1h lapie tam okolo 5k expa i 6k zlota tylko trzeba znac miejsce:>
heh..nie moge ich ocenić...BO ICH NIE WIDAĆ!! X(
jakieś lewe te ss'y bo mi się kawałek ładują a później nie idą :P napraw to :))
Reformator
19-05-2004, 22:18
Nawet fajne zdjęcia Gratz!
To nie lada wyczyn zabić orca.WOOOOW! ! ! :P
Elendart
15-06-2004, 21:32
hehe chyba nie ma sie czym chwalic:P
a pozatym jak na 15 lev to masz troche slaby EQ
kubasek2
14-01-2005, 20:00
ja miałem zawalistą przygodę. Ja, 10lvl sorc (teraz 11lvl) i moj kolega knight tez 10 lvl poszlismy na fibule trenowac z rotami. Szlismy, az ja mowie"za daleko siem zapuscilismy" a on"uciekniemy jakby co" Idziemy, Aż tu nagle demon szkieletor rypie mojego kolege do red hp a ja musialem siem wylogowac( Użytkownik odłączony od usługi czy jakos tam) pozniej wracam. demon skeleton na mnie czekal. razem z rotami zrypal mnie do zultego pacha. mielismy farta( szczególnie mój kolega ) że przezylismy. Szkoda ze nie zrobilem skrinow:(
Pienkna Knight
14-01-2005, 21:09
:x: :x: i jeszcze raz :x:
Stachumixer
14-01-2005, 21:13
niech ktos skasuje ten temat (jest bez zdjec)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.