PDA

Pokaż pełną wersje : ~~Aldora~~ NOWA WOJANA ;]

Teretor
17-11-2005, 17:57
Eternal March-Chosen Ones ~~vs~~ Lubaczów and Chorzów Team

Za kim jesteście wpisywać!! JA jestem za oby dwoma bo mam kumpli tu i tu Ale ja skonczyłem z nałogiem jak @@Tibia@@

PLX COMENT Xd Br? ;) POZDRO ALL CYA

4Ever
RACIBÓRZ RULLLLEZZZZZZZZZ

Kurt
18-11-2005, 12:39
Muhaha~
Trudno to nazwac wojną ;)
Zrookowili sobie chary i tyle, a na dodatek w zasadzie tylko Leisona ubili xD

Szkoda tylko ze Michelle i Shu sobie zmarnowali chary : (

Grrrrubas
24-11-2005, 06:02
zrookowali chary dla frajdy...teraz po updacie beda grac na new servach...
lolz i o jedno zapytam czemu mowisz ze zabili tylko leisona jak np dangerous heart zabil posterunkowego bialego i jeszcze gokos chyba 16 ludzi spod dp itp

nord
24-11-2005, 20:39
Piszę tutaj ponieważ zbytnio nie widze innego miejsca, czy wie ktoś za co Ognisty Rolnik dostał hunta, został skatowany okradziony etc. przez gildie Lost Realms, poprostu nie wiem czym zawiniłem najpierw mnie okradziono a potem zato zabito :( no i oczywście :"Hunted" Rolnik juz nie istnieje więc chyba pan Adrayen del'impro (o ile się tu wypowiada) mógłby udzielic mi juz tak na spokojnie odpowiedzi bardzo bym prosił.

Voltiv
24-11-2005, 21:19
@up

Ostatnio na aldorze dochodzi coraz częściej do PA, w szczególności przez członków gildi, które zostały wymienione w pierwszym poście.

Dzisiaj widziałem jak gracze z choosen... ubili 40+ knighta, prawdopodobnie bez powodu.

Dopóki nie będzie nowej wojny, to wysoko lvlowi gracze nie będą mieli gdzie walić runkami i będą się znęcać nad słabszymi. Tak więc lepiej NIKOGO nie obrażać ani nie wdawać się w konflikty.

Shin Cron
25-11-2005, 12:53
wreszcie coś sie dzieje na Aldorze

Chemik50
25-11-2005, 13:56
A co tu do gadania Eternal March And Chaose One to sa gildie w ktorych jest duzo wysokich lvl a Lubaczow to np Royal Mazio, Don Mlaskano..... a nawet jak juz z Lubaczow to mają po 8lvl :D ja nie wiem jak tak mozna zbijac takich lvl dla walsnej woli looknijcie filmik Old GooD time to jest z histori dona i mazio!!I sami stwerdzcie czy duzo sa lvl z chorzowa i lubaczzow!!