zaloguj się

Pokaż pełną wersje : RL movie (WMV) from Butibof (126lvl) and Endrox (82lvl) aurea

Petozu2
17-11-2005, 21:22
<pisze z konta przyjaciela - dzieki petozu za chwilowe pozyczenie konta! :*:* >

Siemka, zamieszczam filmik, który zrobiłem :)
Chce wam pokazać, że tibia to nie wszystko :) można czerpać przyjemnosci z innych rzeczy :) tak jak ja z kolezankami i kolegami :)

W filmie występuje m.in. Butibof [matek](126lvl) i Endrox [hory] (82lvl) z aurery :) filmik przyjal sie wśród naszych kolegów, wiec chcemy sie pochwalić nim przed innymi graczami :P

Występuje również Bryndi (michał) który wygrał tegoroczny konkurs na tibia.pl 'magiczny olowek' :) - to ten z dziewczyna na lozku :P

Mam nadzieje ze sie spodoba :) POLECAM! :P

Polska wersja pierwszej części:
http://rapidshare.de/files/7564011/smallboy*****.html

Angielska wersja pierwszej czesci:
http://rapidshare.de/files/7731873/english_version*****.html

Polska wersja pierwszej części na megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=JIJ5N05Q

Druga część na rapidshare.de
http://rapidshare.de/files/13731097/smallboy2*****.html

Druga część na megaupload.com
http://www.megaupload.com/?d=V6NLK6XA

-------------------------------DODANE 20 luty-------------------

Heh teraz BUTIBOF ma już 146lvl, a ENDROX 106lvl :D --- POWSTAŁ nowy filmik, gdzie oni występują :) zachecam do sciagania :) Linki podane wyżej

Enjoy!
Hucior (Smallboy)

Dark polo
17-11-2005, 23:05
Hehe.

Fajny ten filmik. Chociaż nie gram już na Aurea to zawsze będę pamiętać o friendach. Pozdro wam.

Peace 4ever _/

Lord Karrak
17-11-2005, 23:12
Stary... zajefajnyj*bisty filmik! Muzykę wybrałeś świetną, podobała mi się również ta czcionka gotycka na samym początku. Odnośnie treści:
Pokazałeś tym filmikiem, że Tibia to nie wszystko i mimo, że levele Twoich kolegów są naprawdę imponujące, potrafili pogodzić Tibię ze spotkaniami z przyjaciółmi z korzyścią dla tego drugiego. Gratz dla nich... ja tak nie umiałem i teraz żałuję... A tak odnośnie osób, całkiem ładne niewiasty się tam z Wami kręcą! Musiałem to napisać, bo one są naprawdę ładne! A i jeszcze jedno. Nie rozumiem jednej rzeczy. Jeden źą stał (to chyba była kuchnia) i się wypinał, a reszta biła go paskiem. Z jakiej okazji? Czyżby 18? A może jakiś chrzest? A może on jest jak Ci psychopaci z Jackass co sobie lubią krzywdę robić? Nie mam pojęcia, dlaczego go biliście. Toż to przemoc! Pisałem już, że ładne są tam dziewczyny? :P

Pozdrawiam
Karrak

Mopsmaster
17-11-2005, 23:18
Wy***isty filmik wielkie gratz moge sie zapytac jaka jest ta pierwsza muza bo jeszcze nie do konca film mi sie sciagnal i nie widzialem koncowych napisow ;D

Wyborowy
18-11-2005, 08:27
Wy***isty filmik wielkie gratz moge sie zapytac jaka jest ta pierwsza muza bo jeszcze nie do konca film mi sie sciagnal i nie widzialem koncowych napisow ;D

Juz widzialem ale jeszcze raz podkreslam bardzo fajny filmik :PP

up:tutul piosenki to Yellowcard - Only Once

Pozdro Buti jesli Pamietasz
/Your old owner and first Fast Dest...

ragafewee
18-11-2005, 08:39
Nice Movie :P sciagnolem go tylk oze wzgledu ze ludzi z aurey tam są ;d
Chipsy rox :P

_/Zioło

pawepek
18-11-2005, 10:06
fajny film, mi sie bardzo podoba! :)

Petozu2
18-11-2005, 14:46
Heh ciesze sie ze wam tez sie podoba (bo nie ukrywam, że jestem dumny z tego, że mój pierwszy filmik, który kiedykolwiek robiłem wygląda właśnie tak :P)

Piosenka to nie dokońca only once... - jest to Yellowcard - Only One :) [ale na emulu wyszuka wam też only once :)]

Lord Karrak: TAk, część filmików była z 18-stki Endroxa :P i dostał 18-razy po pupie pasem - pisze to, bo nie chce zebyscie mysleli, że jestesmy sadystami :P [poprostu tradycja]

Wyborowy: Przekaze pozdrowienia butibofowi :) - on raczej pamieta starych kumpli, wiec nie masz sie o co obawiac - jesli go znales, to napewno Cie pamieta :P

Co do dziewczyn, to tez im przekaze, ze sie podobaja innym chłopaką - napewno sie uciesza :P

Wpadnijcie do Strzelec Opolskich, to poznacie je i inne nasze koleżanki :P wtedy bedziecie mogli sie zachwycac :P :D:D

Pozdrawiam,
Hucior (smallboy)
Hail _/

Grzegol
18-11-2005, 15:05
Filmik zaje**sty, za mocna muza, dobra jakosc i nagranie :]

Pozdro dla Butibofa...

quo
18-11-2005, 19:42
dla mnie wypas film, macie fajna ekipe
zgrana paczke, trzymajcie sie razem ... zawsze :D

Petozu2
18-11-2005, 22:04
Mam nadzieje ze bedziemy sie kumplowac jak najdłuzej :)

Pozdrawiam
Hucior (smallboy)

ogorek
18-11-2005, 22:55
gz film!!! widac ze zgrana z was paczka ziomali :) spox muza. oskar dla reżysera! ;)
a co do dziewczyn to naprawde bardzo ladne. najfajniejsza jest ta co spi :evul: [Kasia chyba]

Mastersasek
18-11-2005, 23:23
Wywalony film GRtaz

Trunks
19-11-2005, 08:10
Nie no gratz filmu....wypas paczke macie.....tshymacie się razem i w ogóle cool jesteście.......przyjaźń na całe życie??? kto wie możliwe , muza tesh spox....only one pasuje parwie do wshystkiego więc nie dziwie się że coraz więcej ludków używa go do filmów....jeszcze raz GRATZ

Petozu2
19-11-2005, 09:37
Nie wiem czy jest mozliwa przyjazn na cale zycie, ale napewno bedziemy sie 3mac razem tak dlugo, jak to mozliwe :]

Trunks: Ja z Bryndim (z tym co wygral konkurs na najlepszy rysunek z tibii) gralismy na azurze kiedys :) 3 pierwsze miesiace gry bylismy w top15 - Unholy Saint - lecz kikla deadów zrzędu wpadło - i postac sprzedalismy... no i teraz ma zamiast 66lvl+ jakis 30+ :P chociaz nie wiem [ale to było juz troche dawno - jakies poltora roku temu] - AZURA PONAD WSZYSTKO! :)

Dziekuje za opinie, ale oskara dawac mi nie musicie jeszcze :P jak zrobie cos naprawde porzadnego, to wtedy pomyslimy... B) heheehe nie no zaruje - naprawde dzieki :)

Hucior(smallboy)
_/

Vizharan
19-11-2005, 10:54
Ogladalem ten film i az mnie za serce zlapalo :D Pozdrow ekipe :P bardzo mi sie podoba muzyczka :D jak bys podal mi tytul to bym byl Bardzo wdzieczny...... A kasia jest ladna zeczywiscie :D

Vizharan
19-11-2005, 16:29
Ktos mi powie Jak sie nazywa soundtrack ;p

Petozu2
19-11-2005, 18:42
Vizharan: Zespół Yellowcard - Only One :) enjoy!

Ekipe pozdrowie ;)

Slyth
19-11-2005, 19:23
No no no no no
po pierwsze gratz dla rezysera
po drugie gratz dla ekipy :)
po trzecie gratz dla muzyki :D
a po czwarte gratz wyboru browarkow :D ( zuberki mmm :D )
szkoda ze na aurei mam tylko 9 sorka ktorym niegram bo od polowy ludzi z ab mam hunta za outfit :) ( rozowy zolty zolty rozowy ) :cup:
pozdrawiam
:)

..::QRAS::..
19-11-2005, 20:07
bardzo ladny filmik :)

Petozu2
20-11-2005, 08:25
Slyth: Żuberki, ahh przyjaciele z puszczy :D - ale to jest u nas drugie miejsce - pierwsze ma lech... - tzn dziewczyny zawsze zuberki, ale chlopacy lechy wola :P

Ja osobiście naszego piwnego kumpla z holandii - heineken :P ( i ten zapach grassu :P)

i dziekuje za gratz

Po wczorajszym (hehe dłuuuuuuuuugo rzucalismy sie kulkami :D) sie zbiera material na jakis nowy filmik :) - ale chyba poczekam jeszcze do sylwestra :P

..::QRAS::..: dzieki ;)

...::Royal::...
20-11-2005, 11:18
Za***isty film =) kiedys gralem na Aurea (nie tak dawno) ale to juz historia. Postac zostala sprzedana. Fajna muza za***isty clip Pozdro dla Butiego i reszty ekipy xDDD

Hail Aurea,

Pozdro dla Tibiarzy ze Śremu =P :evul:

---->Retired<----

dominik16
20-11-2005, 11:24
to bylo very nice hmm ktos z waszej paczki chyba mial osiemnastke co jak sie myle to srry
GZ filmu

Raks Ninja
20-11-2005, 12:31
@Royal

widac bo teraz na tobie jakis mul gra.

@topic

film fajny : )

Rybzor
20-11-2005, 12:32
Haha, fajne macie kolezanki ;D

Ponury
20-11-2005, 13:34
Haha, fajne macie kolezanki ;D

xD
fajny film :D

Petito161
20-11-2005, 16:15
Fajny film :] Niektorzy to maja fajnie B)

Slyth
21-11-2005, 07:52
Ja osobiście naszego piwnego kumpla z holandii - heineken :P ( i ten zapach grassu :P)

Heineken :DD xD hahah najlepszy :D :) ofkoz :] ( ale z polski to zuberek jak dla mnie :D )
a co do grassu to nowo hucki polecaam
ahahaha :D B) B) :) :) :)
pozdro :)

Hellrox
21-11-2005, 10:59
Hucior, ale pamietaj o najwazniejszym...
HAIL ZSE ! _/
xD
a Hory stanowczo za slabo dostal :P
btw.
teraz wy do nas macie przyjechac ! :D

_/ ZSE _/ me

Isherwood
21-11-2005, 13:41
_/ Krzyś!
_/ Filmik!
_/ ZSE! xD

Ty nie myśl że ja nie pamiętam o tym że na ferie masz wolna chate :D(spodziewaj się mnie xD)
Pozdro :P
A nastepny filmik ma być na "Along Comes Mary" ! :D

PS:Strong RoX! :P

Bekuś
22-11-2005, 09:07
Kurde jak się ogląda filmiki z rapidshare?

Hellrox
22-11-2005, 09:12
-.-'
sugerowal bym najpierw sciagnac potem ogladac xP

Petozu2
22-11-2005, 14:40
Kurde jak się ogląda filmiki z rapidshare?

Więc tak jak isherwood mówi, musisz najpierw filmik sciagnac, a sciagniesz go tak:

Wchodzisz na linka : http://rapidshare.de/files/7564011/smallboy*****.html (polska wersja filmu) i czekasz az sie stronka załaduje - jak sie załaduje, to zjeżdżasz troche niżej i w takiej tabelce klikasz FREE i czekasz az sie załaduje nowa stronka... po załadowaniu nowej stronki, zjeżdżasz na sam dół i musisz odczekać jakieś 40sekund, poczym pojawi sie napis Download:Smallboy***** - klikasz na napis smallboy***** prawym przyciskiem myszki, i klikasz "zapisz element docelowy jako..." - teraz wybierasz gdzie chcesz zeby filmik sie zapisał, no i się ściąga :)

Hellrox: czekamy na zaproszenie
Isherwood: _/ ZSE! _/ PANI TULKIS! :D:D:D pozdro!

hucior(smallboy)

Hellrox
22-11-2005, 15:45
no wiec... w PRZYSZLA SOBOTE widze was wszystkich u mnie :)
to bylo oficjalne zaproszenie B)
aha! obowiazkowo biezecie Dudzia ! (powody utajnione)

_/ ZSE _/ me :evul:

Hellrox
22-11-2005, 15:48
aha!
jak nie przyjedziecie to PK !

_/ ZSE _/ me

Saturn
23-11-2005, 06:47
Super filmik . Zazdroszcze wam takiej paczki u mnie na osiedlu są tylko tacy co jak wyjda na dwór raz na ruski miesiąc to ciągle o tibii gadaja jak by nie bylo innych tematów...
Pozdrowienia dla wszystkich z filmu ;)

Morino~
23-11-2005, 13:02
Spoko filmik i muzyka:D

Petozu2
23-11-2005, 19:07
Super filmik . Zazdroszcze wam takiej paczki u mnie na osiedlu są tylko tacy co jak wyjda na dwór raz na ruski miesiąc to ciągle o tibii gadaja jak by nie bylo innych tematów...
Pozdrowienia dla wszystkich z filmu ;)

Hehehe stary, u nas tez o tibii nawijają (ale praktycznie tylko Matek i Hory) - a wtedy reszta ich ignoruje :)

Hellrox: moze wpadniemy ;)

http://photobucket.com/albums/v627/SmallBoy/ - możecie se pooglądać mój fotobucket - tam są zdjecia z niektórych imprez :P wpadajcie do strzelec opolskich, to jakas impreze zrobimy!! :D

pozdrawiam
Hucior
(smallboy)

Petozu2
20-02-2006, 21:12
No i powstał nowy filmik "o nas" :)

JAko, że pierwszy filmik cieszył się popularnością - zamieszczam tu drugą część - mam nadzieje ze nie mniej udaną, niż pierwsza :

http://rapidshare.de/files/13731097/smallboy2*****.html

Druga część na megaupload.com

http://www.megaupload.com/?d=V6NLK6XA

Dla wyjaśnienia - Endrox to ten z długimi blond włosami :] a butibof - ciemne, krótko ścięte włosy, najczęściej granatowa kurtka :P

Enjoy,
Smallboy

hindus123
21-02-2006, 20:23
u mnie macie krate piwa zaje.... ekipka pozdro zapraszam Krakow

Ciacio
21-02-2006, 21:33
Hrhrh, no filmiki nice... niedlugo zamieścimy jakto Białystok jedzie do Poznania!!!
albo i na odwrot ^^.

b. podoba sie muzyczka, ale to prooste!

pozdrowienia dla Stinga, Raksa itp itd... Noscie duzo uhów!!! :)

btw.. Aurea sux...

~Yours Ciacho

Wichniarr
22-02-2006, 12:55
Filmik nice!!! Pozdro dla was a szczegolnie dla Kaski ;*****
Tibia laczy ludzi !!;]

Koter
22-02-2006, 13:35
Juz widzialem ale jeszcze raz podkreslam bardzo fajny filmik :PP

up:tutul piosenki to Yellowcard - Only Once

Pozdro Buti jesli Pamietasz
/Your old owner and first Fast Dest...

Jak już to "Only one" ta muzyczka była też przy filmie Coronela ;).

kaczi
22-02-2006, 13:47
Hmmm..
Zapraszam do Opola na jakąś impreze ;)

Ja jestem do dyspozycji w każdej chwili. ;)

Filmik fajny, ogólnie rox ;)

miki II
22-02-2006, 15:03
Tja.. a ja niemoge sciagnac klikam na download now i nic... Boze jakie te rapidshare jest kopniete a megaupload pisze ze file deleted..

Zdzislaw Petara
22-02-2006, 17:21
Czy ktos moze mi powiedzie co to za piosenka w 2 czesci filmu???

Filmik fajny :)

Raxeff
22-02-2006, 19:13
Świetne! Macie zgraną ekipę widać , a ja kiedyś myślałem że np. tkai Butibof ( :D ) całe dnie przy tibii ;d btw : macie tam ładne dziwczynki :)

zaraz sciągne 2nd filmik i dam edita

@EDIT

Fajne.. Ale jednak 1 część była lepsza ;D

PS. Crazy Dancer i jego Tańce rulezzz ;D

miki II
22-02-2006, 19:30
Moglby ktos to wrzucic gdzies indziej... niemoge sciagnac z rapida!!

Petozu2
23-02-2006, 20:11
Wrzucam już na upload2 i na megaupload jeszcze raz - wieczorem dodam linki dla tych, którym nie działa rapid :]

A butibof, wcale tak duzo nie siedzi przy kompie - tzn duzo, ale bez przesady ;]

Petozu2
23-02-2006, 21:28
Linki zostały poprawione - teraz powinno wszystko działać :)

enjoy ;)
Hucior

gavreonien
24-02-2006, 10:03
Heheh rewelacja :D jak ja lubie ogladac filmiki z imprez ;) pozdrow tam solenizanta i zycz mu wiecej takich imprez :D

Petozu2
24-02-2006, 10:47
Zdzislaw Petara:
Piosenka z pierwszej części: Yellowcard - Only One
W drugiej części: Foo Fighters - Best of You

Raxeff:
Crazy dancer :D gdybyscie go widzieli na dyskotece... :D ho ho ho :D trudno opisać, ale cudownie wygląda!

kaczi:
W Opolu sie ucze ;] codziennie tam jestem :P

Wichniarr: hehehehe - pozdrowienia przekaze :>

Enjoy,
Hucior (smallboy)

Wichniarr
24-02-2006, 12:41
Mam taka nadzieje ;]
I chce was zachecic do dalszej pracy!! :P
Mysle ze uda wam sie zrobic trzecia czesc tak popularnej ekipy!!l =)

miki II
24-02-2006, 14:07
Dalej niemoge sciagnac... niewiem co jest. Inne filmy sciagam normalnie na rapidshare i na megaupload sie nie wlacza download...
W megaupload klikam na start download i wyskakuje Loading download... i to tyle.
Na rapidzie tez nie wyskakuje download mam tylko w mozilli ciagle "Przesylanie danych z dl20.rapidshare.de....."

Grenni
24-02-2006, 14:15
First of all, Crazy Dancer wymiata :dance: (identyko nie ? ;D)

Pisales jeszcze we wczesniejszych postach ze na sylwka cos masz zamiar nakrecic, ale w tych flimikach chyba imprezy sylwestrowej nie było ? Chlopie mówiąc szczerze nie zaprzestawaj,jesli tylko masz materiały to do dzieła, bo filmiki są odjechane, bardzo ładnie dobierasz muzykę i aktorki (umalowane xD)
Poruszyłeś bardzo wazny temat, mianowicie łamiesz stereotyp że gracze to nie są totalne lamusy bez RL no i dobrze, bardzo bym chciał o ile wyrazisz zgodę by trochę rozszerzyć grono odbiorców tych filmików i zaprezentować to na jakims forum zagranicznym (tibia.de ?).
I jeszcze jedno, czy nie byłoby odjechanie gdyby ktos (np. tibia.pl przy udziale CipSoftu) zoorganizował zlot fanów gdzies w Polsce ? Na pewno znalazło by się wielu chętnych, a i przyjaciele jak dotąd tylko z eteru,mogliby się spotkać i :cygaro: wypić jednego głębszego. ;-)

Petozu2
24-02-2006, 14:47
Wichniarr:
pożyjemy, zobaczymy - ostatnio wlasnie mało czasu było i prawie sie nie spotykalismy... :[ ale wszystko idzie spowrotem w dobrym kierunku :)

miki II: nie mam pojecia czemu nie potrafisz sciagnac, dajcie mi linka gdzie moge to jeszcze wrzucic, a napewno to zrobie :)

Grenni: Dzieki za komplementy ;) co do tibia.de - nie mam niestety kąta, ale jesli ty masz, to bez problemu mozesz wrzucić :) tylko prosze, podaj potem tutaj linka do linka na tibia.de - bo chciałbym zobaczyc co ludzie tam napiszą :)
Co do zlotu - to jesli by zorganizować w Opolu - to ja sam bym mógł mysle z 10-15 osob sciagnac :) ale nie wiem, czy innym tez pasuje Opole - heh - dawajcie propozycje gdzie i kiedy, pogadam z innymi kumplami i sie zobaczy :)

Poza tym widze, ze grasz na iridii - to taka ciekawostka... :] może kojarzysz "Juranda wyrocznie" :] ta postac została 'wyprodukowana' wlasnie w strzelcach :] pozniej została 'oddama' (za co zyskalismy pieniadze :P ) jednemu panu z wroclawia, ktory wykrzesal z niej nawet niezły lvl :]

Pozdrawiam,

Enjoy,
Hucior (smallboy)

Grenni
24-02-2006, 16:54
@up
Dzieki za permission ;]
Oto link do tematu na tibia.de http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?p=1116556#post1116556, tak bardzo chcialem bys zezwolił bo tam najczesciej padają stwierdzenia o graczach , ze nie ma rl itp itd, jest tam dużo skner i zrzęd, jestem ciekawy co oni na ten film odpowiedzą ;-), ale bedzie good.
Juranda kojarze, hyyhhy to wy go "wyprodukowaliście" ? ;-) Spoko ownera ma teraz. Co do zjazdu to założyłem odrębny temat w dziale Inne bo jak się okazuje jeszcze taki wątek na tibia.pl się nie pojawił (tak, uzywalem magicznej opcji szukaj :D)

cykus
24-02-2006, 17:55
Chyba troche olali ten filmik :P

Ale mi sie podoba ;*

Tez chcialem takie cos kiedys nakręcic, ale jakoś nie ma wokol mnie takich ludzi jak wy :/
@Down
Tak Kaśka Rox :P :*

Wichniarr
24-02-2006, 18:04
Hmm ja bym sie nie przejmowal z opiniami z tibi.de
To swiadczy tylko o jednym ze sie nie potrafia bawic jak wy i chyba nasz naród!! ;]
Jak sie siedzi 24h przed kompem;]
Do nie dawna sam bylem Pg ale od 5 miesiecy nie gram juz w tibie i staram sie korzystac z zycia :D
Chociaz z tibi sie nie da wyzdrowiec ;]
Hehe Pozdro dla WAS!~~ i oczywiscie Kaski ;]

Grenni
24-02-2006, 18:26
Nie no tak jak mówiłem, tam same nerdy siedzą i obrażają innych, chyba nawet Kasi nie dostrzegli ,aFFFFFFFFFF........ Dotychczas ignorowałem rasistowskie hasla odnosnie naszej nacji, teraz trochę sie "podroczę" z nimi ;-)

Paziu
24-02-2006, 21:43
Fajne filmiki na tibia.de sie nie spodobal bo tam same komputerowe cioty co graja tylko w tibie i nic innego ich nie obchodzi. :)

kaczi
24-02-2006, 22:22
Co do zlotu - to jesli by zorganizować w Opolu - to ja sam bym mógł mysle z 10-15 osob sciagnac ale nie wiem, czy innym tez pasuje Opole - heh - dawajcie propozycje gdzie i kiedy, pogadam z innymi kumplami i sie zobaczy

Oczywiście że wszystkim w Opolu pasuje! :P
Miejscówke by się jakąś znalazło itp..

Tyle, żeby jakieś małolaty nie przyjechaly bo tak to sie nie bawie..

Jak coś, pisz na gygy

Grenni
24-02-2006, 23:34
Temu zlotowi JAKBY co to trzeba by było załatwić jakis pogłos, np na stronie tibia.pl. A z drugiej strony przyznajcie, ze ładnie ze szwedami walczyłem na tibia.de :D

Petozu2
25-02-2006, 09:45
Grenni:
Dzieki za umieszczenie linka :)
Śmieszy mnie jedno, że pewna część tych szwedów z tibia.de - pisała na forum tibia.com, ze im sie podoba (wtedy, kiedy filmik zrobilem, czyli troche czasu temu...) - ale nagle zmienili zdanie, gdy butibof i endrox przeszli do innej gildii :)
Nie mam konta, wiec nie bede pisał tam - ale chyba i tak juz temat został zamkniety ;P Heh, oni nabijają się z poziomu angielskiego wsrod polskich graczy - lecz nie biorą po uwage, ze srednia wieku polskich graczy to 13-14 lat :P - a szwedzkich mysle ze 16+ (nie poznalem mlodszego szweda... :) )
Ale olać ich ;)

A co Juranda - to zrobil go michal i hory (są podpisani na pierwszym filmiku) - sprzedali na jakims 40lvlu o ile dobrze pamietam, z dobrymi skillami (cos kolo 80/80)- nie pamietam dokladnie, ale byli pierwsi w skillu :]

CO do zlotu - to jeśli bysmy sie zdecydowali na Opole - to napewno poinformujemy o tym tibia.pl ;)

Kaczi:
Epi centrum, Zagłoba, Jaskinia, Cina? Gdzie idziemy sie napic? :D
Może do protektora pojdziemy, he? :D

Paziu:
Olej ich :P

Wichniarr:
Nie przejmuje sie - ja już nie gram dzieki pewnej osobie w tibie od ponad roku :P i sie z tego wyleczylem... :] wiec mowie ci, dasz rade! :D

cykus: Do dzieła! :]

Pozdrawiam
Hucior (smallboy)

Grenni
25-02-2006, 10:51
bah wpadł modek i pokasował praktycznie wszystkie negatywne posty, jak narazie o dziwo wiekszosc komentów jest na +, ale who cares ? xD
A ty sie nie obijaj, zrób coś jeszcze no i żeby Kasia była =], bo przypomina mi koleżankę też się Kasia nazywa xD

Petozu2
25-02-2006, 11:07
Hehe, w maju mam 18-stke, wiec jak juz to wtedy cos nagram ;] - ale jeszcze sie zastanowie i zreszta zobaczy sie ;]

A wy, ile lat macie? Z czystej ciekawosci pytam...

Pozdro,
Hucior (smallboy)

Wichniarr
25-02-2006, 11:58
Jesli chodzi o mnie to w kwietniu mam 18 nastke. :D
Szykuje sie nie zla zabawa;]
Co do tibi to daje rade, loguje sie tylko po to zeby pogadac z kumplami:P
Tym razem pozdrawiam Anie ;******* ;]

Grenni
25-02-2006, 14:56
haha no bez przypału, ja mam w czerwcu 18-stke ;]

Wichniarr
25-02-2006, 17:17
To sie dobralismy <HEHEHE>
kwiecie ,maj, czerwiec :D
btw. jestem najstarszy :PPP

Petozu2
25-02-2006, 18:30
To sie dobralismy <HEHEHE>
kwiecie ,maj, czerwiec :D
btw. jestem najstarszy :PPP

Czyli nikt nie zaprzeczy, że rocznik 88 wymiata?! :D hehe

15 maja czekam na oficjalne życzenia urodzinowe! :]

Wichniarr
25-02-2006, 20:13
Hmm chyba nikt w to nie watpi ze 1988 rocznik jest ROX;]
Nie moge sie juz doczekac 18- nastki...bedzie ostro :p
Postaram sie stworzyc filmik o naszej ekipie :D
Mysle ze checi sa..

Feaster of pain
26-02-2006, 09:15
Ahh... ogladajac ten fil mezka w oku mi sie zakrecila... To jest najwazniejsze: PRZYJACIELE, bez nich nie bylo by tak za***is***!

kaczi
26-02-2006, 10:53
Kaczi:
Epi centrum, Zagłoba, Jaskinia, Cina? Gdzie idziemy sie napic?
Może do protektora pojdziemy, he?

Hmm.. Do Prota tak nie zabardzo... Byscie nie weszli ;)
A on jest 10 min drogi ode mnie..

A najlpsze co wymieniłeś, to Epi Centrum ;)

Grenni
26-02-2006, 17:04
hehe bez jaj, z samego rapid'a filmik sciągnięto ponad 2500 razy =]

Wichniarr
26-02-2006, 17:50
Hehe bardzo ladny wynik! Gratuluje ;]
No wiecie ma sie tych znajomych ;)

Petozu2
26-02-2006, 18:04
Hmm.. Do Prota tak nie zabardzo... Byscie nie weszli ;)
A on jest 10 min drogi ode mnie..

A najlpsze co wymieniłeś, to Epi Centrum ;)

Nie weszli?? :> Hoho - a kto sie tam bawił na otwarciu? :P hrhrhr

z wyniku sciagniec tez jestem dumny :) ;]

Trzeba doliczyc +300 sciagniec z megaupload.com - ale potem linka usunelo mi i musialem jeszcze raz wrzucic...

(ej, bo tak z 3 miechy temu byla na megaupload w dolnym lewym rogu napisana ilość sciagniec, a teraz jakos tego nie widze... nie wiecie co sie z tym stalo?)

Wichniarr
21-03-2006, 14:21
I jak doczekalem sie trzeciej czesc filmikiu:)?
Dawno tu nikt nie zagladal;/
Co tam Slychac?:)

Y@hu^^
21-03-2006, 20:37
Ten film pokazuje ze zycie na rl & przyjaciele sa 100 % wazniejsi niz jakas smieszna Tibia ;)

Swietny film x)

Mariaan
21-03-2006, 20:52
Widze, ze macie zgrana 'paczke' :] Bardzo fajny film. O to jest materiał przedstawiajacy to ,ze nie ma nic cienniejszego od dobrych przyjaciół :)

Śmigiel
24-03-2006, 02:51
Bardzo fajnie byloby sciagnac ten filmik i go zobaczyc ale nie moge :D BTW rocznik 88 the best i basta ;] ja z lutego jestem panowie wiec chyba ja tu najstarszy jestem ;p

Petozu2
25-04-2006, 23:39
śmigiel: najstarszy, czy nie... rocznik 88 jest poprostu najlepszy bez wzgledu na miesiac (chociaż każdy wie, że maj wymiata!) :D

Wichniarr: Heh 19 maja bede robił 18-stke... wiec moze cos sie zrobi... chociaz głupio, bo powiedzialem sobie, ze juz nie bede robic... ;p

W piątek mielismy impreze super... :] szkoda, ze nie nagralismy - byłby fajny materiał :P

MAriaan & Y@hu^^ :

Dzieki za opinie ;)

Nevol
26-04-2006, 00:30
Jezeli ktos pamieta takiego ziomka z Aurea jak: John Don'Vito z guildi Prosto to niech napisze domnie na furori ;)

bryndii
26-04-2006, 20:05
hehehehehe i pomyslec ze filmik sie ukazal WPIZDU dawno a ja teraz go tu widze :P HOHOHOHHO :P niezle niezle :P

TERAZ MA MNIE BYC WIECEJ NA FILMIKACH CRIS :P hehe

Petozu2
26-04-2006, 21:02
Bryndi, brzydka ta mantikora :D

bryndii
26-04-2006, 21:28
heeheheh......a tam :P glupoty gadasz :P

Avalanche
23-06-2006, 13:53
Zajefajny filmik, oby więcej takich :D

Un$i
23-06-2006, 15:29
Petozu2@ fajnie by bylo gdybys te filmy na nowo zamiscil na rapidzie albo na megaupload...bo nie mozna wogole ich sciagac:( :( :(

Lord Wlodek
23-06-2006, 17:11
Filmik super ale muzyka podpatrzona z wmv. Coronela Bornegio ale daje 9/10

helka
23-06-2006, 19:15
Fajny wmv daje 11/10 ;p

Wichniarr
23-06-2006, 20:27
heh ja juz z tibia skonczylem kolo roku temu...ale czasem tu zagladam i o to widze ze ten temat od żyl..:)
I znow wiele osob jest zachwyconych Waszym filmem:)
Hehh co u was, i jakie plany macie:)
Lolz pozrdo dla Was (Kaśka ;*) xD

ManiekEvilMage
24-06-2006, 14:57
Bardzo fajny filmik :) widac ze jestescie zgrana paczka i super czujecie siw w swoim towarzystwie. Pokazaliscie ze sa rzeczy wazniejsze niz tibia i za to daje wam 10/10 Pozdro dla was i waszych dziewczyn ;*