Pokaż pełną wersje : RL movie (WMV) from Butibof (126lvl) and Endrox (82lvl) aurea
<pisze z konta przyjaciela - dzieki petozu za chwilowe pozyczenie konta! :*:* >
Siemka, zamieszczam filmik, który zrobiłem :)
Chce wam pokazać, że tibia to nie wszystko :) można czerpać przyjemnosci z innych rzeczy :) tak jak ja z kolezankami i kolegami :)
W filmie występuje m.in. Butibof [matek](126lvl) i Endrox [hory] (82lvl) z aurery :) filmik przyjal sie wśród naszych kolegów, wiec chcemy sie pochwalić nim przed innymi graczami :P
Występuje również Bryndi (michał) który wygrał tegoroczny konkurs na tibia.pl 'magiczny olowek' :) - to ten z dziewczyna na lozku :P
Mam nadzieje ze sie spodoba :) POLECAM! :P
Polska wersja pierwszej części:
http://rapidshare.de/files/7564011/smallboy*****.html
Angielska wersja pierwszej czesci:
http://rapidshare.de/files/7731873/english_version*****.html
Polska wersja pierwszej części na megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=JIJ5N05Q
Druga część na rapidshare.de
http://rapidshare.de/files/13731097/smallboy2*****.html
Druga część na megaupload.com
http://www.megaupload.com/?d=V6NLK6XA
-------------------------------DODANE 20 luty-------------------
Heh teraz BUTIBOF ma już 146lvl, a ENDROX 106lvl :D --- POWSTAŁ nowy filmik, gdzie oni występują :) zachecam do sciagania :) Linki podane wyżej
Enjoy!
Hucior (Smallboy)
Dark polo
17-11-2005, 23:05
Hehe.
Fajny ten filmik. Chociaż nie gram już na Aurea to zawsze będę pamiętać o friendach. Pozdro wam.
Peace 4ever _/
Lord Karrak
17-11-2005, 23:12
Stary... zajefajnyj*bisty filmik! Muzykę wybrałeś świetną, podobała mi się również ta czcionka gotycka na samym początku. Odnośnie treści:
Pokazałeś tym filmikiem, że Tibia to nie wszystko i mimo, że levele Twoich kolegów są naprawdę imponujące, potrafili pogodzić Tibię ze spotkaniami z przyjaciółmi z korzyścią dla tego drugiego. Gratz dla nich... ja tak nie umiałem i teraz żałuję... A tak odnośnie osób, całkiem ładne niewiasty się tam z Wami kręcą! Musiałem to napisać, bo one są naprawdę ładne! A i jeszcze jedno. Nie rozumiem jednej rzeczy. Jeden źą stał (to chyba była kuchnia) i się wypinał, a reszta biła go paskiem. Z jakiej okazji? Czyżby 18? A może jakiś chrzest? A może on jest jak Ci psychopaci z Jackass co sobie lubią krzywdę robić? Nie mam pojęcia, dlaczego go biliście. Toż to przemoc! Pisałem już, że ładne są tam dziewczyny? :P
Pozdrawiam
Karrak
Mopsmaster
17-11-2005, 23:18
Wy***isty filmik wielkie gratz moge sie zapytac jaka jest ta pierwsza muza bo jeszcze nie do konca film mi sie sciagnal i nie widzialem koncowych napisow ;D
Wyborowy
18-11-2005, 08:27
Wy***isty filmik wielkie gratz moge sie zapytac jaka jest ta pierwsza muza bo jeszcze nie do konca film mi sie sciagnal i nie widzialem koncowych napisow ;D
Juz widzialem ale jeszcze raz podkreslam bardzo fajny filmik :PP
up:tutul piosenki to Yellowcard - Only Once
Pozdro Buti jesli Pamietasz
/Your old owner and first Fast Dest...
ragafewee
18-11-2005, 08:39
Nice Movie :P sciagnolem go tylk oze wzgledu ze ludzi z aurey tam są ;d
Chipsy rox :P
_/Zioło
fajny film, mi sie bardzo podoba! :)
Heh ciesze sie ze wam tez sie podoba (bo nie ukrywam, że jestem dumny z tego, że mój pierwszy filmik, który kiedykolwiek robiłem wygląda właśnie tak :P)
Piosenka to nie dokońca only once... - jest to Yellowcard - Only One :) [ale na emulu wyszuka wam też only once :)]
Lord Karrak: TAk, część filmików była z 18-stki Endroxa :P i dostał 18-razy po pupie pasem - pisze to, bo nie chce zebyscie mysleli, że jestesmy sadystami :P [poprostu tradycja]
Wyborowy: Przekaze pozdrowienia butibofowi :) - on raczej pamieta starych kumpli, wiec nie masz sie o co obawiac - jesli go znales, to napewno Cie pamieta :P
Co do dziewczyn, to tez im przekaze, ze sie podobaja innym chłopaką - napewno sie uciesza :P
Wpadnijcie do Strzelec Opolskich, to poznacie je i inne nasze koleżanki :P wtedy bedziecie mogli sie zachwycac :P :D:D
Pozdrawiam,
Hucior (smallboy)
Hail _/
Filmik zaje**sty, za mocna muza, dobra jakosc i nagranie :]
Pozdro dla Butibofa...
dla mnie wypas film, macie fajna ekipe
zgrana paczke, trzymajcie sie razem ... zawsze :D
Mam nadzieje ze bedziemy sie kumplowac jak najdłuzej :)
Pozdrawiam
Hucior (smallboy)
gz film!!! widac ze zgrana z was paczka ziomali :) spox muza. oskar dla reżysera! ;)
a co do dziewczyn to naprawde bardzo ladne. najfajniejsza jest ta co spi :evul: [Kasia chyba]
Mastersasek
18-11-2005, 23:23
Wywalony film GRtaz
Nie no gratz filmu....wypas paczke macie.....tshymacie się razem i w ogóle cool jesteście.......przyjaźń na całe życie??? kto wie możliwe , muza tesh spox....only one pasuje parwie do wshystkiego więc nie dziwie się że coraz więcej ludków używa go do filmów....jeszcze raz GRATZ
Nie wiem czy jest mozliwa przyjazn na cale zycie, ale napewno bedziemy sie 3mac razem tak dlugo, jak to mozliwe :]
Trunks: Ja z Bryndim (z tym co wygral konkurs na najlepszy rysunek z tibii) gralismy na azurze kiedys :) 3 pierwsze miesiace gry bylismy w top15 - Unholy Saint - lecz kikla deadów zrzędu wpadło - i postac sprzedalismy... no i teraz ma zamiast 66lvl+ jakis 30+ :P chociaz nie wiem [ale to było juz troche dawno - jakies poltora roku temu] - AZURA PONAD WSZYSTKO! :)
Dziekuje za opinie, ale oskara dawac mi nie musicie jeszcze :P jak zrobie cos naprawde porzadnego, to wtedy pomyslimy... B) heheehe nie no zaruje - naprawde dzieki :)
Hucior(smallboy)
_/
Vizharan
19-11-2005, 10:54
Ogladalem ten film i az mnie za serce zlapalo :D Pozdrow ekipe :P bardzo mi sie podoba muzyczka :D jak bys podal mi tytul to bym byl Bardzo wdzieczny...... A kasia jest ladna zeczywiscie :D
Vizharan
19-11-2005, 16:29
Ktos mi powie Jak sie nazywa soundtrack ;p
Vizharan: Zespół Yellowcard - Only One :) enjoy!
Ekipe pozdrowie ;)
No no no no no
po pierwsze gratz dla rezysera
po drugie gratz dla ekipy :)
po trzecie gratz dla muzyki :D
a po czwarte gratz wyboru browarkow :D ( zuberki mmm :D )
szkoda ze na aurei mam tylko 9 sorka ktorym niegram bo od polowy ludzi z ab mam hunta za outfit :) ( rozowy zolty zolty rozowy ) :cup:
pozdrawiam
:)
..::QRAS::..
19-11-2005, 20:07
bardzo ladny filmik :)
Slyth: Żuberki, ahh przyjaciele z puszczy :D - ale to jest u nas drugie miejsce - pierwsze ma lech... - tzn dziewczyny zawsze zuberki, ale chlopacy lechy wola :P
Ja osobiście naszego piwnego kumpla z holandii - heineken :P ( i ten zapach grassu :P)
i dziekuje za gratz
Po wczorajszym (hehe dłuuuuuuuuugo rzucalismy sie kulkami :D) sie zbiera material na jakis nowy filmik :) - ale chyba poczekam jeszcze do sylwestra :P
..::QRAS::..: dzieki ;)
...::Royal::...
20-11-2005, 11:18
Za***isty film =) kiedys gralem na Aurea (nie tak dawno) ale to juz historia. Postac zostala sprzedana. Fajna muza za***isty clip Pozdro dla Butiego i reszty ekipy xDDD
Hail Aurea,
Pozdro dla Tibiarzy ze Śremu =P :evul:
20-11-2005, 11:24
to bylo very nice hmm ktos z waszej paczki chyba mial osiemnastke co jak sie myle to srry
GZ filmu
Raks Ninja
20-11-2005, 12:31
@Royal
widac bo teraz na tobie jakis mul gra.
@topic
film fajny : )
Haha, fajne macie kolezanki ;D
Haha, fajne macie kolezanki ;D
xD
fajny film :D
Petito161
20-11-2005, 16:15
Fajny film :] Niektorzy to maja fajnie B)
Ja osobiście naszego piwnego kumpla z holandii - heineken :P ( i ten zapach grassu :P)
Heineken :DD xD hahah najlepszy :D :) ofkoz :] ( ale z polski to zuberek jak dla mnie :D )
a co do grassu to nowo hucki polecaam
ahahaha :D B) B) :) :) :)
pozdro :)
Hucior, ale pamietaj o najwazniejszym...
HAIL ZSE ! _/
xD
a Hory stanowczo za slabo dostal :P
btw.
teraz wy do nas macie przyjechac ! :D
_/ ZSE _/ me
Isherwood
21-11-2005, 13:41
_/ Krzyś!
_/ Filmik!
_/ ZSE! xD
Ty nie myśl że ja nie pamiętam o tym że na ferie masz wolna chate :D(spodziewaj się mnie xD)
Pozdro :P
A nastepny filmik ma być na "Along Comes Mary" ! :D
PS:Strong RoX! :P
Kurde jak się ogląda filmiki z rapidshare?
-.-'
sugerowal bym najpierw sciagnac potem ogladac xP
Kurde jak się ogląda filmiki z rapidshare?
Więc tak jak isherwood mówi, musisz najpierw filmik sciagnac, a sciagniesz go tak:
Wchodzisz na linka : http://rapidshare.de/files/7564011/smallboy*****.html (polska wersja filmu) i czekasz az sie stronka załaduje - jak sie załaduje, to zjeżdżasz troche niżej i w takiej tabelce klikasz FREE i czekasz az sie załaduje nowa stronka... po załadowaniu nowej stronki, zjeżdżasz na sam dół i musisz odczekać jakieś 40sekund, poczym pojawi sie napis Download:Smallboy***** - klikasz na napis smallboy***** prawym przyciskiem myszki, i klikasz "zapisz element docelowy jako..." - teraz wybierasz gdzie chcesz zeby filmik sie zapisał, no i się ściąga :)
Hellrox: czekamy na zaproszenie
Isherwood: _/ ZSE! _/ PANI TULKIS! :D:D:D pozdro!
hucior(smallboy)
no wiec... w PRZYSZLA SOBOTE widze was wszystkich u mnie :)
to bylo oficjalne zaproszenie B)
aha! obowiazkowo biezecie Dudzia ! (powody utajnione)
_/ ZSE _/ me :evul:
aha!
jak nie przyjedziecie to PK !
_/ ZSE _/ me
Super filmik . Zazdroszcze wam takiej paczki u mnie na osiedlu są tylko tacy co jak wyjda na dwór raz na ruski miesiąc to ciągle o tibii gadaja jak by nie bylo innych tematów...
Pozdrowienia dla wszystkich z filmu ;)
Super filmik . Zazdroszcze wam takiej paczki u mnie na osiedlu są tylko tacy co jak wyjda na dwór raz na ruski miesiąc to ciągle o tibii gadaja jak by nie bylo innych tematów...
Pozdrowienia dla wszystkich z filmu ;)
Hehehe stary, u nas tez o tibii nawijają (ale praktycznie tylko Matek i Hory) - a wtedy reszta ich ignoruje :)
Hellrox: moze wpadniemy ;)
http://photobucket.com/albums/v627/SmallBoy/ - możecie se pooglądać mój fotobucket - tam są zdjecia z niektórych imprez :P wpadajcie do strzelec opolskich, to jakas impreze zrobimy!! :D
pozdrawiam
Hucior
(smallboy)
No i powstał nowy filmik "o nas" :)
JAko, że pierwszy filmik cieszył się popularnością - zamieszczam tu drugą część - mam nadzieje ze nie mniej udaną, niż pierwsza :
http://rapidshare.de/files/13731097/smallboy2*****.html
Druga część na megaupload.com
http://www.megaupload.com/?d=V6NLK6XA
Dla wyjaśnienia - Endrox to ten z długimi blond włosami :] a butibof - ciemne, krótko ścięte włosy, najczęściej granatowa kurtka :P
Enjoy,
Smallboy
hindus123
21-02-2006, 20:23
u mnie macie krate piwa zaje.... ekipka pozdro zapraszam Krakow
Hrhrh, no filmiki nice... niedlugo zamieścimy jakto Białystok jedzie do Poznania!!!
albo i na odwrot ^^.
b. podoba sie muzyczka, ale to prooste!
pozdrowienia dla Stinga, Raksa itp itd... Noscie duzo uhów!!! :)
btw.. Aurea sux...
~Yours Ciacho
Wichniarr
22-02-2006, 12:55
Filmik nice!!! Pozdro dla was a szczegolnie dla Kaski ;*****
Tibia laczy ludzi !!;]
Juz widzialem ale jeszcze raz podkreslam bardzo fajny filmik :PP
up:tutul piosenki to Yellowcard - Only Once
Pozdro Buti jesli Pamietasz
/Your old owner and first Fast Dest...
Jak już to "Only one" ta muzyczka była też przy filmie Coronela ;).
Hmmm..
Zapraszam do Opola na jakąś impreze ;)
Ja jestem do dyspozycji w każdej chwili. ;)
Filmik fajny, ogólnie rox ;)
Tja.. a ja niemoge sciagnac klikam na download now i nic... Boze jakie te rapidshare jest kopniete a megaupload pisze ze file deleted..
Zdzislaw Petara
22-02-2006, 17:21
Czy ktos moze mi powiedzie co to za piosenka w 2 czesci filmu???
Filmik fajny :)
Świetne! Macie zgraną ekipę widać , a ja kiedyś myślałem że np. tkai Butibof ( :D ) całe dnie przy tibii ;d btw : macie tam ładne dziwczynki :)
zaraz sciągne 2nd filmik i dam edita
@EDIT
Fajne.. Ale jednak 1 część była lepsza ;D
PS. Crazy Dancer i jego Tańce rulezzz ;D
Moglby ktos to wrzucic gdzies indziej... niemoge sciagnac z rapida!!
Wrzucam już na upload2 i na megaupload jeszcze raz - wieczorem dodam linki dla tych, którym nie działa rapid :]
A butibof, wcale tak duzo nie siedzi przy kompie - tzn duzo, ale bez przesady ;]
Linki zostały poprawione - teraz powinno wszystko działać :)
enjoy ;)
Hucior
gavreonien
24-02-2006, 10:03
Heheh rewelacja :D jak ja lubie ogladac filmiki z imprez ;) pozdrow tam solenizanta i zycz mu wiecej takich imprez :D
Zdzislaw Petara:
Piosenka z pierwszej części: Yellowcard - Only One
W drugiej części: Foo Fighters - Best of You
Raxeff:
Crazy dancer :D gdybyscie go widzieli na dyskotece... :D ho ho ho :D trudno opisać, ale cudownie wygląda!
kaczi:
W Opolu sie ucze ;] codziennie tam jestem :P
Wichniarr: hehehehe - pozdrowienia przekaze :>
Enjoy,
Hucior (smallboy)
Wichniarr
24-02-2006, 12:41
Mam taka nadzieje ;]
I chce was zachecic do dalszej pracy!! :P
Mysle ze uda wam sie zrobic trzecia czesc tak popularnej ekipy!!l =)
Dalej niemoge sciagnac... niewiem co jest. Inne filmy sciagam normalnie na rapidshare i na megaupload sie nie wlacza download...
W megaupload klikam na start download i wyskakuje Loading download... i to tyle.
Na rapidzie tez nie wyskakuje download mam tylko w mozilli ciagle "Przesylanie danych z dl20.rapidshare.de....."
First of all, Crazy Dancer wymiata :dance: (identyko nie ? ;D)
Pisales jeszcze we wczesniejszych postach ze na sylwka cos masz zamiar nakrecic, ale w tych flimikach chyba imprezy sylwestrowej nie było ? Chlopie mówiąc szczerze nie zaprzestawaj,jesli tylko masz materiały to do dzieła, bo filmiki są odjechane, bardzo ładnie dobierasz muzykę i aktorki (umalowane xD)
Poruszyłeś bardzo wazny temat, mianowicie łamiesz stereotyp że gracze to nie są totalne lamusy bez RL no i dobrze, bardzo bym chciał o ile wyrazisz zgodę by trochę rozszerzyć grono odbiorców tych filmików i zaprezentować to na jakims forum zagranicznym (tibia.de ?).
I jeszcze jedno, czy nie byłoby odjechanie gdyby ktos (np. tibia.pl przy udziale CipSoftu) zoorganizował zlot fanów gdzies w Polsce ? Na pewno znalazło by się wielu chętnych, a i przyjaciele jak dotąd tylko z eteru,mogliby się spotkać i :cygaro: wypić jednego głębszego. ;-)
Wichniarr:
pożyjemy, zobaczymy - ostatnio wlasnie mało czasu było i prawie sie nie spotykalismy... :[ ale wszystko idzie spowrotem w dobrym kierunku :)
miki II: nie mam pojecia czemu nie potrafisz sciagnac, dajcie mi linka gdzie moge to jeszcze wrzucic, a napewno to zrobie :)
Grenni: Dzieki za komplementy ;) co do tibia.de - nie mam niestety kąta, ale jesli ty masz, to bez problemu mozesz wrzucić :) tylko prosze, podaj potem tutaj linka do linka na tibia.de - bo chciałbym zobaczyc co ludzie tam napiszą :)
Co do zlotu - to jesli by zorganizować w Opolu - to ja sam bym mógł mysle z 10-15 osob sciagnac :) ale nie wiem, czy innym tez pasuje Opole - heh - dawajcie propozycje gdzie i kiedy, pogadam z innymi kumplami i sie zobaczy :)
Poza tym widze, ze grasz na iridii - to taka ciekawostka... :] może kojarzysz "Juranda wyrocznie" :] ta postac została 'wyprodukowana' wlasnie w strzelcach :] pozniej została 'oddama' (za co zyskalismy pieniadze :P ) jednemu panu z wroclawia, ktory wykrzesal z niej nawet niezły lvl :]
Pozdrawiam,
Enjoy,
Hucior (smallboy)
@up
Dzieki za permission ;]
Oto link do tematu na tibia.de http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?p=1116556#post1116556, tak bardzo chcialem bys zezwolił bo tam najczesciej padają stwierdzenia o graczach , ze nie ma rl itp itd, jest tam dużo skner i zrzęd, jestem ciekawy co oni na ten film odpowiedzą ;-), ale bedzie good.
Juranda kojarze, hyyhhy to wy go "wyprodukowaliście" ? ;-) Spoko ownera ma teraz. Co do zjazdu to założyłem odrębny temat w dziale Inne bo jak się okazuje jeszcze taki wątek na tibia.pl się nie pojawił (tak, uzywalem magicznej opcji szukaj :D)
Chyba troche olali ten filmik :P
Ale mi sie podoba ;*
Tez chcialem takie cos kiedys nakręcic, ale jakoś nie ma wokol mnie takich ludzi jak wy :/
@Down
Tak Kaśka Rox :P :*
Wichniarr
24-02-2006, 18:04
Hmm ja bym sie nie przejmowal z opiniami z tibi.de
To swiadczy tylko o jednym ze sie nie potrafia bawic jak wy i chyba nasz naród!! ;]
Jak sie siedzi 24h przed kompem;]
Do nie dawna sam bylem Pg ale od 5 miesiecy nie gram juz w tibie i staram sie korzystac z zycia :D
Chociaz z tibi sie nie da wyzdrowiec ;]
Hehe Pozdro dla WAS!~~ i oczywiscie Kaski ;]
Nie no tak jak mówiłem, tam same nerdy siedzą i obrażają innych, chyba nawet Kasi nie dostrzegli ,aFFFFFFFFFF........ Dotychczas ignorowałem rasistowskie hasla odnosnie naszej nacji, teraz trochę sie "podroczę" z nimi ;-)
Fajne filmiki na tibia.de sie nie spodobal bo tam same komputerowe cioty co graja tylko w tibie i nic innego ich nie obchodzi. :)
Co do zlotu - to jesli by zorganizować w Opolu - to ja sam bym mógł mysle z 10-15 osob sciagnac ale nie wiem, czy innym tez pasuje Opole - heh - dawajcie propozycje gdzie i kiedy, pogadam z innymi kumplami i sie zobaczy
Oczywiście że wszystkim w Opolu pasuje! :P
Miejscówke by się jakąś znalazło itp..
Tyle, żeby jakieś małolaty nie przyjechaly bo tak to sie nie bawie..
Jak coś, pisz na gygy
Temu zlotowi JAKBY co to trzeba by było załatwić jakis pogłos, np na stronie tibia.pl. A z drugiej strony przyznajcie, ze ładnie ze szwedami walczyłem na tibia.de :D
Grenni:
Dzieki za umieszczenie linka :)
Śmieszy mnie jedno, że pewna część tych szwedów z tibia.de - pisała na forum tibia.com, ze im sie podoba (wtedy, kiedy filmik zrobilem, czyli troche czasu temu...) - ale nagle zmienili zdanie, gdy butibof i endrox przeszli do innej gildii :)
Nie mam konta, wiec nie bede pisał tam - ale chyba i tak juz temat został zamkniety ;P Heh, oni nabijają się z poziomu angielskiego wsrod polskich graczy - lecz nie biorą po uwage, ze srednia wieku polskich graczy to 13-14 lat :P - a szwedzkich mysle ze 16+ (nie poznalem mlodszego szweda... :) )
Ale olać ich ;)
A co Juranda - to zrobil go michal i hory (są podpisani na pierwszym filmiku) - sprzedali na jakims 40lvlu o ile dobrze pamietam, z dobrymi skillami (cos kolo 80/80)- nie pamietam dokladnie, ale byli pierwsi w skillu :]
CO do zlotu - to jeśli bysmy sie zdecydowali na Opole - to napewno poinformujemy o tym tibia.pl ;)
Kaczi:
Epi centrum, Zagłoba, Jaskinia, Cina? Gdzie idziemy sie napic? :D
Może do protektora pojdziemy, he? :D
Paziu:
Olej ich :P
Wichniarr:
Nie przejmuje sie - ja już nie gram dzieki pewnej osobie w tibie od ponad roku :P i sie z tego wyleczylem... :] wiec mowie ci, dasz rade! :D
cykus: Do dzieła! :]
Pozdrawiam
Hucior (smallboy)
bah wpadł modek i pokasował praktycznie wszystkie negatywne posty, jak narazie o dziwo wiekszosc komentów jest na +, ale who cares ? xD
A ty sie nie obijaj, zrób coś jeszcze no i żeby Kasia była =], bo przypomina mi koleżankę też się Kasia nazywa xD
Hehe, w maju mam 18-stke, wiec jak juz to wtedy cos nagram ;] - ale jeszcze sie zastanowie i zreszta zobaczy sie ;]
A wy, ile lat macie? Z czystej ciekawosci pytam...
Pozdro,
Hucior (smallboy)
Wichniarr
25-02-2006, 11:58
Jesli chodzi o mnie to w kwietniu mam 18 nastke. :D
Szykuje sie nie zla zabawa;]
Co do tibi to daje rade, loguje sie tylko po to zeby pogadac z kumplami:P
Tym razem pozdrawiam Anie ;******* ;]
haha no bez przypału, ja mam w czerwcu 18-stke ;]
Wichniarr
25-02-2006, 17:17
To sie dobralismy <HEHEHE>
kwiecie ,maj, czerwiec :D
btw. jestem najstarszy :PPP
To sie dobralismy <HEHEHE>
kwiecie ,maj, czerwiec :D
btw. jestem najstarszy :PPP
Czyli nikt nie zaprzeczy, że rocznik 88 wymiata?! :D hehe
15 maja czekam na oficjalne życzenia urodzinowe! :]
Wichniarr
25-02-2006, 20:13
Hmm chyba nikt w to nie watpi ze 1988 rocznik jest ROX;]
Nie moge sie juz doczekac 18- nastki...bedzie ostro :p
Postaram sie stworzyc filmik o naszej ekipie :D
Mysle ze checi sa..
Feaster of pain
26-02-2006, 09:15
Ahh... ogladajac ten fil mezka w oku mi sie zakrecila... To jest najwazniejsze: PRZYJACIELE, bez nich nie bylo by tak za***is***!
Kaczi:
Epi centrum, Zagłoba, Jaskinia, Cina? Gdzie idziemy sie napic?
Może do protektora pojdziemy, he?
Hmm.. Do Prota tak nie zabardzo... Byscie nie weszli ;)
A on jest 10 min drogi ode mnie..
A najlpsze co wymieniłeś, to Epi Centrum ;)
hehe bez jaj, z samego rapid'a filmik sciągnięto ponad 2500 razy =]
Wichniarr
26-02-2006, 17:50
Hehe bardzo ladny wynik! Gratuluje ;]
No wiecie ma sie tych znajomych ;)
Hmm.. Do Prota tak nie zabardzo... Byscie nie weszli ;)
A on jest 10 min drogi ode mnie..
A najlpsze co wymieniłeś, to Epi Centrum ;)
Nie weszli?? :> Hoho - a kto sie tam bawił na otwarciu? :P hrhrhr
z wyniku sciagniec tez jestem dumny :) ;]
Trzeba doliczyc +300 sciagniec z megaupload.com - ale potem linka usunelo mi i musialem jeszcze raz wrzucic...
(ej, bo tak z 3 miechy temu byla na megaupload w dolnym lewym rogu napisana ilość sciagniec, a teraz jakos tego nie widze... nie wiecie co sie z tym stalo?)
Wichniarr
21-03-2006, 14:21
I jak doczekalem sie trzeciej czesc filmikiu:)?
Dawno tu nikt nie zagladal;/
Co tam Slychac?:)
Ten film pokazuje ze zycie na rl & przyjaciele sa 100 % wazniejsi niz jakas smieszna Tibia ;)
Swietny film x)
Widze, ze macie zgrana 'paczke' :] Bardzo fajny film. O to jest materiał przedstawiajacy to ,ze nie ma nic cienniejszego od dobrych przyjaciół :)
Bardzo fajnie byloby sciagnac ten filmik i go zobaczyc ale nie moge :D BTW rocznik 88 the best i basta ;] ja z lutego jestem panowie wiec chyba ja tu najstarszy jestem ;p
śmigiel: najstarszy, czy nie... rocznik 88 jest poprostu najlepszy bez wzgledu na miesiac (chociaż każdy wie, że maj wymiata!) :D
Wichniarr: Heh 19 maja bede robił 18-stke... wiec moze cos sie zrobi... chociaz głupio, bo powiedzialem sobie, ze juz nie bede robic... ;p
W piątek mielismy impreze super... :] szkoda, ze nie nagralismy - byłby fajny materiał :P
MAriaan & Y@hu^^ :
Dzieki za opinie ;)
Jezeli ktos pamieta takiego ziomka z Aurea jak: John Don'Vito z guildi Prosto to niech napisze domnie na furori ;)
hehehehehe i pomyslec ze filmik sie ukazal WPIZDU dawno a ja teraz go tu widze :P HOHOHOHHO :P niezle niezle :P
TERAZ MA MNIE BYC WIECEJ NA FILMIKACH CRIS :P hehe
Bryndi, brzydka ta mantikora :D
heeheheh......a tam :P glupoty gadasz :P
Avalanche
23-06-2006, 13:53
Zajefajny filmik, oby więcej takich :D
Petozu2@ fajnie by bylo gdybys te filmy na nowo zamiscil na rapidzie albo na megaupload...bo nie mozna wogole ich sciagac:( :( :(
Lord Wlodek
23-06-2006, 17:11
Filmik super ale muzyka podpatrzona z wmv. Coronela Bornegio ale daje 9/10
Wichniarr
23-06-2006, 20:27
heh ja juz z tibia skonczylem kolo roku temu...ale czasem tu zagladam i o to widze ze ten temat od żyl..:)
I znow wiele osob jest zachwyconych Waszym filmem:)
Hehh co u was, i jakie plany macie:)
Lolz pozrdo dla Was (Kaśka ;*) xD
ManiekEvilMage
24-06-2006, 14:57
Bardzo fajny filmik :) widac ze jestescie zgrana paczka i super czujecie siw w swoim towarzystwie. Pokazaliscie ze sa rzeczy wazniejsze niz tibia i za to daje wam 10/10 Pozdro dla was i waszych dziewczyn ;*
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.