zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Amazon Set. Jak go zdobyć? Pewnie tak!

WielkiSorc
19-11-2005, 15:05
Otóż, spalałem sobie mane na wieży w Femurr hills, kiedy nagle obok mnie zespawniła się Thanita. Przestraszyłem się, i zacząłem rozmawiać.
Zapewno tak właśnie zdobywa się jedną z cześci amazon seta. Zapewno po ataku orców pojawia się jej ciało a w niej hełm czy tarcza albo armor.
Zresztą sami zobaczcie:
http://rapidshare.de/files/7854185/00amazonset.rec.html

Muszę to mieć xD

(Shanera)

Sir Emilio
19-11-2005, 15:19
hmm zeczywiscie to ma sens
jezeli pomozesz jej pokonac orki, ona daje ci nagrode uzbrojenie amazonek

matekk fst bolt
19-11-2005, 15:20
rzeczywiscie :) super

pozdr

Matekk

Dabek
19-11-2005, 15:21
Otóż, spalałem sobie mane na wieży w Femurr hills, kiedy nagle obok mnie zespawniła się Thanita. Przestraszyłem się, i zacząłem rozmawiać.

A co wcześniej piłeś?

Ta baba stoi tam cały czas i każdy w dowolnej chwili może sobie tam pójść i odbyć taką samą rozmowę.

cropp
19-11-2005, 15:39
Dabek jestem z tobą, co ty za debil jestes chyba okulary se musisz kupic :P ja z ta babka gadalem 1 h o tym quescie i z tego co zrozumialem to jak bedzie najazd orców na wieze w nocy to ona bedzie potrzebowala pomocy jak wybijesz wszystkie orci i dotrzerz na sama gore to chyba dostaniesz od niej nagrode jakas czesc z Amazon seta ale to nie jest pewne :P

WielkiSorc
19-11-2005, 15:45
Dabek jestem z tobą, co ty za debil jestes chyba okulary se musisz kupic :P ja z ta babka gadalem 1 h o tym quescie i z tego co zrozumialem to jak bedzie najazd orców na wieze w nocy to ona bedzie potrzebowala pomocy jak wybijesz wszystkie orci i dotrzerz na sama gore to chyba dostaniesz od niej nagrode jakas czesc z Amazon seta ale to nie jest pewne :P
No widzisz, ty gadałes godzine, a ja 10 minut i zrozumiałem :)

roXen
19-11-2005, 17:03
No widzisz, ty gadałes godzine, a ja 10 minut i zrozumiałem :)

PWN3D ! xd

Thomas
19-11-2005, 17:38
to rzeczywiscie ma sens!!
jak wejdziesz na gore po zabiciu wszystkich orkow czesc jest twoja XD

Dwarf
19-11-2005, 17:41
Ale macie tempo :P Ja wiem co to za czesc xD

gorgi
19-11-2005, 17:44
A łyzka na to: niemozliwe!

Majok
19-11-2005, 17:45
jedyna czesc ktorej jeszcze nie widzialem to amazon legs >.< tempo jak tempo ale przynajmniej wypowierdzieli sie a nie spamuja w topicu ze wiedzieli itp :|

Sir Kareta
19-11-2005, 17:56
A dokladniej dostaniesz Amazon helmet... wiem bo bylem gadalem z Grim II(Amera) ktory go ma i on powiedzial ze trzeba wejsc wlasnie na ta wieze na gore i oczyscic ja all z orkow i dostaniesz to od niej:P

Etoric
19-11-2005, 18:16
Moim zdaniem dla postaci 100lvl+ nie jest trudnym zadaniem oczyszczenie tej wieży. Wiem że na pewno są tam warlody...ale mimo to nie jest tak bardzo trudnym questem(o ile jest w ogole) Taki Cachero z bp hmm i sd'ków i utamo vitą poradził by sobie bez problemu...albo eo z bp mf'ów(exori?)
@down
niech on nosi z sobą torbe uh makerów/hmm makerów/sd makerów;] ale mowie ze z po 1bp mu by wystarczyło;]
ps. "gratuluje jestes naszym 35 Milionowym dyslektykiem, a w nagrode dostajesz słownik ortograficzny" ehh jak ja to lubie;d

HELPER
19-11-2005, 20:41
^ up
Ale żes głupoty teraz to dowalil. Po 1 Cachero quest ten zrobił danwo temu. Po 2 nie wiem jak on ale gdy próbowałem go wykonać 71 sorcem to zawruciłem sie na 1 pietrze. No dla 230 lvla na mana shieldzie to nie problem. Ale nie psiuz ze taki Cachero nosi bp hmmu i sd. Taki lvl nosi kilka bpkuw bpkuw mansów i sdkuw/gfb/hmm

Tjikuzu
19-11-2005, 22:46
^ up
Ale żes głupoty teraz to dowalil. Po 1 Cachero quest ten zrobił danwo temu. Po 2 nie wiem jak on ale gdy próbowałem go wykonać 71 sorcem to zawruciłem sie na 1 pietrze. No dla 230 lvla na mana shieldzie to nie problem. Ale nie psiuz ze taki Cachero nosi bp hmmu i sd. Taki lvl nosi kilka bpkuw bpkuw mansów i sdkuw/gfb/hmm

Zamiast pisać bzdury, poćwicz ortografię.

@topic
Zgadzam się trzeba wybić orki, ale tylko te z wieży czy wszystkie na wzgórzu?

Neutrumi
19-11-2005, 23:05
Ciekawe naprawde !! ma sens !!

Rychulec
19-11-2005, 23:27
No No
Wygląga na to że tak właśnie jest :p

-=DanieL=-
20-11-2005, 01:18
A dokladniej dostaniesz Amazon helmet... wiem bo bylem gadalem z Grim II(Amera) ktory go ma i on powiedzial ze trzeba wejsc wlasnie na ta wieze na gore i oczyscic ja all z orkow i dostaniesz to od niej:P

*amazon shield

Bekuś
20-11-2005, 07:56
eeeeeeeeeej..............wiem że głupie pytanie.........ale muszę je zadać
jak sie odląda filmy z rapidshare?

Rafayen
20-11-2005, 08:19
sratatata :) glupie gadanie u nas byly 2 ataki w ostatnich 10 Dniach chyba i wcale nic od niej nie dostaniecie .. :| Nagroda jest gdze indziej a gdze to tylko jedna osoba wie ..

WielkiSorc
20-11-2005, 10:05
sratatata :) glupie gadanie u nas byly 2 ataki w ostatnich 10 Dniach chyba i wcale nic od niej nie dostaniecie .. :| Nagroda jest gdze indziej a gdze to tylko jedna osoba wie ..
Jakoś wszystkie filmiki jakie widziałem, i screenshoty z lootem (część amazon seta) były robione na tej wieży, więc wydaje mi się, że tam sie to odbiera :>