Veriux
19-11-2005, 19:32
Mam pytanie, czy to wina mojego inernetu, czy strony, że normalnie se przeglądam forum, full kultura, a nagle (mam M Firefox'a) na ekranie komunikat: Przekroczono limit czasu połączenia z serwerem tibia.pl. Odświeżam okno przeglądarki i:
Wyglada na to, ze jest jakis problem z baza danych
Taki problem wystepuje najczesciej, jesli baza danych jest przeciazona, bo za duzo osob jednoczesnie korzysta ze strony.
Odczekaj chwilę i klikanij przycisk odswiez w swojej przegladarce.
E-mail z dokladnymi informacjami o powodzie awarii zostal wyslany do administratora, wiec mozesz już do niego o tym nie pisać, on o tym wie :)
Przepraszamy za problemy
A po chwili znowu działa no więc nie wiem :/ Serwer, albo mój internet. Jakoś niedawno się to zaczęło, lecz z innymi stronami nic tego typu nie mam. Więc proszę o odpowiedź.
Wyglada na to, ze jest jakis problem z baza danych
Taki problem wystepuje najczesciej, jesli baza danych jest przeciazona, bo za duzo osob jednoczesnie korzysta ze strony.
Odczekaj chwilę i klikanij przycisk odswiez w swojej przegladarce.
E-mail z dokladnymi informacjami o powodzie awarii zostal wyslany do administratora, wiec mozesz już do niego o tym nie pisać, on o tym wie :)
Przepraszamy za problemy
A po chwili znowu działa no więc nie wiem :/ Serwer, albo mój internet. Jakoś niedawno się to zaczęło, lecz z innymi stronami nic tego typu nie mam. Więc proszę o odpowiedź.