Pokaż pełną wersje : Prosze o pomoc z czarem
Jest czar Summon Creature (Wezwanie Potwora) chcem sie dowiedziec czy moj potwor wezwany jak zabije np rota to ja dostaje exp????
Z tego co wiem to exp, dzieli sie na 2. Czyli jak on zabije rota, to dostaniesz 20exp [40:2=20]. Ale moge sie mylic.
prosze napiszcie prawde bo to jest mi potrzebne
Za obrazania zadawane przez summona dostajesz polowe expa, ktory by dostal summon za obrazenia,ktore zadal. W przypadku granicznym, gdy summon ukatrupi potworka calkiem sam dostaniesz dokladnie polowe przewidzianych punktow.
Pan Samochodzik
25-09-2003, 22:04
teraz zmienili i summon zabiera caly exp. Skoczy sie bawienie dl albo dragon konta ds. Treaz zmniejszy sie drastyznie liczba takich ludzi o nie bedzie im sie pylic.
teraz zmienili i summon zabiera caly exp...
Nie zgodze sie z toba bylem wczoraj na BK i jak summonowalem Arczery (przywolalem 2 ) i ja nie bilem BK'a tylko arcze i ja dostawalem Expa a chociaz jak juz mowicie ze CIPy zmiany wproawdzili z tym exepem dla summonow wiec nadal dostaje sie 50/50 expa.
PS. Nie stawiajcie juz na BK'i ani zerkow ani DS'ow bo bk wszystkie zajebuje :P (CIPowie tak zmienili :()
moze jeeszcze nie zmienili ale faktycznie maja zmienic ;(
Nie wiem jak wy, ale mi sie zdaje, ze oni mysla<w cipe> ze nie maja co robic,bezsensowne updaty, ktore sorcom i knightom mocno sprawy komplikuja, zeby nie powiedziec *******. Zamiast stawic serwa w Polsce, albo ogolnie gdzies stawic, to nie qrde. Muszea cos takiego odstawaic... Nie wiem jak wam, ale mi to sie nie podoba...
Nie wiem jak wy, ale mi sie zdaje, ze oni mysla<w cipe> ze nie maja co robic,bezsensowne updaty, ktore sorcom i knightom mocno sprawy komplikuja, zeby nie powiedziec *******. Zamiast stawic serwa w Polsce, albo ogolnie gdzies stawic, to nie qrde. Muszea cos takiego odstawaic... Nie wiem jak wam, ale mi to sie nie podoba...
Po prostu CIPowie chca troche utrudnic gre i to jest tyle.
A z serverem w polsce ehm <zatkalo mnie> w polsce? Ciekawe skad na to kase wziac i kto by to zrobil??
Sry ze tak dlugo niepsalem,ale teraz najszczescie zmienili to,teraz dostajesz full exp :D:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.