Pokaż pełną wersje : Movie [wmv]
Filmik zrobiony dla kolegow ktorzy sa retried.
http://rapidshare.de/files/7893930/Forever*****.html
Komentujcie jak chcecie.
Szampan0
20-11-2005, 12:23
A mógłbyś wrzucić na megaupload :( Bo na rapidshare za duzo dziś ściągnąłem.
No jak dla mnie to bomba , fajna muzyczka , screeny , i filmik =))) no i jest gitez! pozdrowionka dla ciebi i calej titani ! :)
Gratz Bro za ***** ! Troche to dołujące,jeżeli nagle przypominasz sobie o tych dawnych kolegach z każdego servera... :( No cóż~film dobrze zrobiony oraz dobrze dobrana piosenka...pozdro z Arcanii.
[<:Wuberto:]
20-11-2005, 12:50
dobra robota z tym wmv ; ] titania 4 ever ; ] dobrze sobie przypomniec kraine z poczatkow mojej gry ; ] pozdro ; ] :D
http://www.megaupload.com/?d=VWGIXFD4
Dla megaupload'owcow xD
filmik piękny...przypomina mi stare dobre czasy...do tego muzyczka idealnie dopasowana, no i w ogule jestem tam ^^
łezka się w oku kręci ;<
WilQ_Przemyśl
20-11-2005, 13:32
No no no ... Seq postarales sie :] Wmv
Thx za pamieć :)
@ Szczu~
wiec ty mi wisisz :d
poluje na ciebie za twoj comment. jest to insult. pozatym jest napisane do kogo skierowane. To ze jestes debilem z tostem zamiast mozgu i uwazasz sie za niewiem co, to mam cie umieszczac wszedzie? moze zaczne nawet uzywac papieru toaletowego z twoja podobizna (ciekawe dlaczego ;) )
mysle ze ten ktory zorbil ten film nie ujal cie na filme z powodu twojego opisu na www.tibia.com ... pomysl nad tym
GZ filmu seq ty przynajmniej umiesz robić WMV nie tak jak ja xD good muzyka :P
\,,,/ Szczuru \,,,/
20-11-2005, 17:32
No no no ... Seq postarales sie :] Wmv
Thx za pamieć :)
Ty tesz widzę jeszcze za mało doświadczyles przygod z seqiem -.- Ale sie przekonasz ze nie klamie :confused:
\,,,/ Szczuru \,,,/
20-11-2005, 17:36
mysle ze ten ktory zorbil ten film nie ujal cie na filme z powodu twojego opisu na www.tibia.com ... pomysl nad tym
Co ty sie wypowiadasz czlowieku jak nie wiesz o co chodzi? ja seqa znam od ponad roku i tak :
1 pol roku bylo good ja stalem przy nim i go pilnowalem jak byl afk, ja lapalem hunty za niego on za mnie ja go ratowalem on mnie - to jest przyjazn ; 2 polowa to pojazdy na mnie, okradzenie mi domku, wyzywanie ojca. Wiec skoro nic nie wiesz to badz tak laskawy i nie odzywaj sie w tym temacie
Co ty sie wypowiadasz czlowieku jak nie wiesz o co chodzi? ja seqa znam od ponad roku i tak :
1 pol roku bylo good ja stalem przy nim i go pilnowalem jak byl afk, ja lapalem hunty za niego on za mnie ja go ratowalem on mnie - to jest przyjazn ; 2 polowa to pojazdy na mnie, okradzenie mi domku, wyzywanie ojca. Wiec skoro nic nie wiesz to badz tak laskawy i nie odzywaj sie w tym temacie
Wyjdz i wymien tosta bo ten sie przypala. "A moze potrzebna ci mózgo ładowarka?"
\,,,/ Szczuru \,,,/
20-11-2005, 17:41
O widać że do Technikum chodzisz. Powodzenia na maturze :D
WilQ_Przemyśl
20-11-2005, 17:47
Szczuru ... no i co z tego ze napisalem ze mi sie podoba ?
To jest prawda ... seq nakrecil za***isty wmv !!
A ja powtarzam po raz setny ze nie biore udzialu w waszej klutni !!
Jak dla mnie filmik spoczko(szczegolnie dlatego ze ja tam jestem :D )dobrze dopasowana muzyka i wogole niezle.Dzieki Tobie juz nie jestem na "wiecznym spoczynku" tylko powracam jak feniks :evul: cya
\,,,/ Szczuru \,,,/
20-11-2005, 17:51
Szczuru ... no i co z tego ze napisalem ze mi sie podoba ?
To jest prawda ... seq nakrecil za***isty wmv !!
A ja powtarzam po raz setny ze nie biore udzialu w waszej klutni !!
Jego film jest wazniejszy od mienia mojego starego. nie popelnij tego samego bledu damian ................
WilQ_Przemyśl
20-11-2005, 17:55
1) Nigdzie nie napisalem ze wmv jets wazniejszy od twojego ojca ....
2) Ja jeszcze nigdy nie wyzawalem ciebie , ani nikogo z twojej rodziny !! wiec
zapewniam cie ze sie nie zmienie ...
3) Juz mowilem ... nie biore udzialu w tej klutni !
Dlaczego ??
bo nic nie mam do seq ani do ciebie !
\,,,/ Szczuru \,,,/
20-11-2005, 18:04
Będziesz mnie jeszcze przepraszał Adam. Nie wiem czy ci wybacze ............................... :confused:
\,,,/ Szczuru \,,,/
20-11-2005, 18:12
1) Nigdzie nie napisalem ze wmv jets wazniejszy od twojego ojca ....
2) Ja jeszcze nigdy nie wyzawalem ciebie , ani nikogo z twojej rodziny !! wiec
zapewniam cie ze sie nie zmienie ...
3) Juz mowilem ... nie biore udzialu w tej klutni !
Dlaczego ??
bo nic nie mam do seq ani do ciebie !
Ja cie z nim poznałem i bardzo tego żaluje....................
-=DanieL=-
20-11-2005, 22:59
fajny film muzyka też ujdzie :)
^hunter^
21-11-2005, 21:53
1. Odbiegacie od tematu
2. Filmik dobry 7/10
Jezeli macie jakies problemy to moze je rozwiazecie na jakims forum typu "Rozmowy w toku" albo pojdzcie do programu "Wybacz mi" a najbardziej mozna zakwalifikowac to do "Nie do wiary"....Prosta sprawa jezeli macie cos do siebie to maly spar poza forum..A jezeli jestescie mocni "przez kabelek" to przeniescie tego typu rozmowy na jakis komunikator , czat badz jaki kolwiek inny sposob wymienia swoich pogladow a nie na Forum poswieconym Grze a dokladniej Filmom.
Pozdro PinG|OnE
Hail Antica/Aldora/Harmonia/
I L0\/E MY PREASURE
Gratz film Bro!
Muzyka fajna, ujecia spoko, porób wiecej takich filmow :)
Szczuru a co do technikum to najpierw zauwaz ze w tech. mamy troche wiecej nauki jak w LO...
Baal Nightmare
25-12-2005, 20:42
z chęciom bym oceił ten filmik i obejzal ale na rapidzie cos soe zwalilo i nie chce nic wejsc a na magauploadzie nic sie nie egrywa zeby sciongac :(
<KiLLeR>
25-12-2005, 20:59
To nie jest miejsce żeby się klucić 3/4 tematu jak czytam to off topic Apropo filmu to jest mhm... SUPER może to dlatego że lubie tą muzyke :P
Pozdro
Draconis Dragontooth
25-12-2005, 23:09
wrzuć to na coś innego niż rapidshare bo jeżeli o mnie chodzi to nie działa :( plx :P
Satanist
26-12-2005, 07:54
Mi też nie działa ani megaupload ani rapidshare :( Może na xthosta wrzuć??
Cordin the Rook
26-12-2005, 11:47
Rehost plx na rapsharide albo na megaup PLX
Jorg Bruce
26-12-2005, 20:56
Elo All film kozacki az, sie leska w oku kreci ;/ Ja tez gralem na Titanii. Miałem palla widziałem Seqa pare razy muj nick to: Orka of Titania (Retried) może mnie pamietasz, kiedyś pod gh Vann Fanna staliśmy i tak troche gadaliśmy ;] ^^
PS:
Ocena filmu 10!/10
Fakt Seq dał nam co powspominac, Titania forever, My retired friends forever in my hearth :)
aj jak ja niecierpie tej piosenki ;s fimik syty naklania do refleksji i udowadnia ze tibia to nei tylko na*******anie lvla ;P
Click (http://rapidshare.de/files/4732368/Coronel_Bornegio*****.html)
Sciagnijcie sobie ten filmik (zostal nakrecony duuuuzo wczesniej) i zdecydujcie kto od kogo zerznal.
Jak dla mnie jest to dosc widoczny plagiat.
Tyle w tym temacie
P.S. Filmik sponsorowany przez Tiligusa ^^
Click (http://rapidshare.de/files/4732368/Coronel_Bornegio*****.html)
Sciagnijcie sobie ten filmik (zostal nakrecony duuuuzo wczesniej) i zdecydujcie kto od kogo zerznal.
Jak dla mnie jest to dosc widoczny plagiat.
Tyle w tym temacie
P.S. Filmik sponsorowany przez Tiligusa ^^
Ee co ma pierdnik do wiatraka? Po *** mi spamujesz na prv? :> btw filmik jest o mojich kolegach a ten jest o jakims knighcie co byl hacked ale haker oddal itemy. Zupelnie inny motyw. Idz sie doksztalcic co to jest plagiat ;). Btw nie widzialem tego filmu wczesniej o.O fajny :P
Stary mama mi ostatnio powiedziala ze plagiat to zagarniecie czyjegos pomyslu bez jego pozwolenia.
A zauwazylem podobienstwo pomiedzy nimi. Chyba tylko debil by tego nie zauwazyl.
wow ta sama muzyka. idz do mamy i sie poplacz z tego powodu.
i podobny pomysl.
z tego powodu komu naskarzyc?
i podobny pomysl.
z tego powodu komu naskarzyc?
aff zasmiecasz temat jak ten drugi cymbal....
n/c
@edit:
niech jakis modek to rozpatrzy
tomekp-91
29-12-2005, 17:33
Ville Vallo wyprzedziłeś mnie...
właśnie miałem to napisać
wszystko zgapione, widać ze koleś jest fanem Coronela Bornegio, i jego filmiku
(w niektorych scenach nawet outfit zgapil :D )
muzyka ta sama
zakończenie podobne
ale niemozna Cię winić za taką głupotę więc film jest OK :)
Ja to zauważyłem \,,/, Ten plagiat Hrmpf ;)
SeQ so LaMe StyLe... Każde lamerstwo ma krótkie nogi. Ciekawe jak się bedą czuły osoby które Cię podziwiały za Twój kunszt.... hiehiehie. I przed którymi się puszyłeś jak paw;)
;] pfff....
Chciałbyśżeby Twój filmik był podobny niestety nie masz do tego takich materiałów jakie miał Coronel :D. I nie potrafisz nawet, podrobić jego klimatu;) pomysł fatalnie "zwalony".
Btw nie widzialem tego filmu wczesniej o.O fajny :p
Gdybyś jeszcze się umiał przyznać do błędu to by nie było tego postu:)
dobra nvm. to bylo dla kumpli ktorzy jusz nie graja na titani. pozatym nie wazne wisi mi jusz ta opinia.
adie ;]
n/c
@edit:
niech jakis modek to rozpatrzy
Stary przeczytaj regulamin - wlasnie twoje zachowanie powinien modek rozpatrzec:
1) Obrazasz uzytkownikow
2) Plagiatujesz a ze ja i tili pilnujemy zeby tacy lamerzy jak ty wyszli na jaw to przykro mi. Przyjmij to jak facet a nie jak beksa.
A zreszta cymbalem pomiedzy nas dwoch jestes tylko ty? Moze mala obraza ale teraz 1 malutki dowodzik ok?
Kto zmusil Wilka (znanego jako Apokalipso) do zrezygnowania z tutora? Bo maly chlopczyk chcial miec inny nick ale normalny gracz nie chcial mu dac i malutkie zastraszenie i bye bye monotony.
To jeszcze jest norma ale kto na litosc boska wchodzil mu z 5kg paczka wazelina do dupy po tygodniu? Pffff smieszny jestes i jak to powiedzial mein freund Tili "Lame style dude"
Gówno wiesz o co wtedy poszlo, a pozatym kto tutaj lami. Powtarzam nie jest to wedlug mnie plagiad poniewaz uzylem tej samej sciezki dzwiekowej (tylko). Pomysl jest inny. Tam bylo ze mial haka czy cos a tutaj dla kolegow co odeszli. Btw wroc na titanie to sie toba zabawie :d
zastraszac to sobie mozesz stara.
jestes smieszny myslisz ze ja jestem chlopczyk co boi sie goscia ktory deady zalicza co najmniej raz w miechu? Tak tak, smieja z ciebie frajerze.
Hoot ciebie 3 postaciami w lvlu przegonil.
P.S. Woju nadarzyna mial racje. Ale to niecenzuralne wiec nie przytocze
@topic
przyznalbys sie w koncu do plagiatu i tematu by nie bylo
EDIT:
u*******ił bym tą sasanke jak muche bez skrzydeł
Tak napisal mi na gg kumpel po przeczytaniu tego tematu. Dla sprostowania - seq tak to do ciebie
Seq kto tu lami pfff.... umiesz sie tylko kumplami bronić, sam padłeś już chyba na każdym rodzaju potworów. Gdyby nie to że liżesz h lvlom padłbyś jak kaczka...
Nie masz rewelacyjnego pvp więc nie pusz się znowu. Twoja Death list pewnego czasu była dłuższa od tego papieru do dupy z velveta;p. Nie zostałem upoważniony do odpowiadania za Wilka więc tu jest tylko i wyłącznie moje zdanie. A gdybym mógł opowiedzieć o wszystkim co wiem, to więcej by tego tu było;p
Żeby nie off topować:
Ślepo-Głuchy nawet by rozpoznał że filmy są oparte na podobnych motywach. Nie kłóć się więc ;). Daj swoim kumplom do porównania :), twoje pro umiejętności którymi się chwaliłeś spadną na łeb na szyje.
*Seq
Ile mam czekac az mi sie link na uploadzie pojawi?
*Seq
Ile mam czekac az mi sie link na uploadzie pojawi?
http://rapidshare.de/files/7893930/Forever*****.html mi dziala wiec nei wiem. Na megaupload nie chce mi sie wstawiac.
wracajac do waszego tematu to jak widzialem to masz 13 lvl czy jakis tam. wracajac do hoot'a to zrobil 3 postacie na titani. Hoot Present na 44 lvl Sir Hoot na 44 i Sevia Liax na 35. A jaki ja mam lvl? tak 57 super nie? btw jak zaczolem grac hoot mial 35+ lvl ;)
@ \,,,/ Szczuru \,,,/
Odejdz... nikt cie tu niechce... zachowuj sie.
BTW:
A gdzie ja?:D
Seq kto tu lami pfff.... umiesz sie tylko kumplami bronić, sam padłeś już chyba na każdym rodzaju potworów. Gdyby nie to że liżesz h lvlom padłbyś jak kaczka...
Nie masz rewelacyjnego pvp więc nie pusz się znowu. Twoja Death list pewnego czasu była dłuższa od tego papieru do dupy z velveta;p. Nie zostałem upoważniony do odpowiadania za Wilka więc tu jest tylko i wyłącznie moje zdanie. A gdybym mógł opowiedzieć o wszystkim co wiem, to więcej by tego tu było;p
Żeby nie off topować:
Ślepo-Głuchy nawet by rozpoznał że filmy są oparte na podobnych motywach. Nie kłóć się więc ;). Daj swoim kumplom do porównania :), twoje pro umiejętności którymi się chwaliłeś spadną na łeb na szyje.
Wyjdz... jak nic niewiesz to sie nieodzywaj. :baby:
@ \,,,/ Szczuru \,,,/
Odejdz... nikt cie tu niechce... zachowuj sie.
BTW:
A gdzie ja?:D
ty grasz nadal a jak widzisz yampi, apokalipsoo~ nie graja. a tu chodzi o tych 2 co sie sprzeczaja o plagiat <lol> :d niech modek to rozstrzygnie.
macieksto1
30-12-2005, 09:59
co sie dopieprzacie do kolesia co chcial wystawic filmik a Wam odrazu nie pasuje, Tiligus to chyba Ty zaczołeś besztać a teraz zwalasz na SeQ, jak Ci atmosfera nie pasuje to wyp%&!@*. KONIEC
co sie dopieprzacie do kolesia co chcial wystawic filmik a Wam odrazu nie pasuje, Tiligus to chyba Ty zaczołeś besztać a teraz zwalasz na SeQ, jak Ci atmosfera nie pasuje to wyp%&!@*. KONIEC
Otrzyj sobie pyszczyk bo Ci już ślina na brode kapie z tego napinania się... postukaj w klawiaturkę i poprzeklinaj sobie ;)
Więcej wiem niż myślisz... dla mnie to plagiat, i nie odejde. Przynajmniej nie wyjde wypraszany przez taką osobe jak Ty.
tak 57 super nie
Szczerze wali mnie kim teraz grasz... Po Twoim zachowaniu, uważam Cię za tego kogo Cię uważam.... mi chodzi głównie o film;p i oto jak się woziłeś na Titanii jaki Ty boss w robieniu filmików;) jaką Ty fajną muzę znalazłeś i jak fajnie to zrobiłeś pfff;p
Jak by to powiedzial pewien "nikt" - Cry me a river.
ty grasz nadal a jak widzisz yampi, apokalipsoo~ nie graja. a tu chodzi o tych 2 co sie sprzeczaja o plagiat <lol> :d niech modek to rozstrzygnie.
Poskarz sie jeszcze tacie ze ciebie 2 gosci obraza.
Ojej, za mocno - ja przepraszam. Zaraz cie poglaszcze a ty ssij mi .... (dzieki dla Klajwiego za ten tekst)
Dobra. Nie wiem jak to bylo Seq jak wyrolowales wilka? Stary wiem wiecej niz myslisz (o ile takie cos takiego wykorzystujesz).
Przyznaj sie po prostu ze najpierw chciales sobie nick zmienic i zagroziles huntem wilkowi. Niestety on byl uczciwy i musial zrezygnowac z tej funkcji z powodu takiego osobnika zwanego Seq the master.
Dalej, po jakims tygodniu dales mu invite'a na chate, lizales mu i wlaziles bez wazeliny. Stary kazdy to wie tylko ty jakos nie chcesz sie przyznac.
Wracajac do filmiku, przyznaj sie po prostu ze chciales pokazac swoje wybitne umiejetnosci rezyserskie a wyszlo jak wyszlo. A ja tutaj z Tilim stoimy na strazy plagiatow i nie odpuscimy. Bana ci nie zalatwie ale przynajmniej cie zawstydze.
Jak by to powiedzial pewien "nikt" - Cry me a river.
Poskarz sie jeszcze tacie ze ciebie 2 gosci obraza.
Ojej, za mocno - ja przepraszam. Zaraz cie poglaszcze a ty ssij mi .... (dzieki dla Klajwiego za ten tekst)
Dobra. Nie wiem jak to bylo Seq jak wyrolowales wilka? Stary wiem wiecej niz myslisz (o ile takie cos takiego wykorzystujesz).
Przyznaj sie po prostu ze najpierw chciales sobie nick zmienic i zagroziles huntem wilkowi. Niestety on byl uczciwy i musial zrezygnowac z tej funkcji z powodu takiego osobnika zwanego Seq the master.
Dalej, po jakims tygodniu dales mu invite'a na chate, lizales mu i wlaziles bez wazeliny. Stary kazdy to wie tylko ty jakos nie chcesz sie przyznac.
Wracajac do filmiku, przyznaj sie po prostu ze chciales pokazac swoje wybitne umiejetnosci rezyserskie a wyszlo jak wyszlo. A ja tutaj z Tilim stoimy na strazy plagiatow i nie odpuscimy. Bana ci nie zalatwie ale przynajmniej cie zawstydze.
wiesz jak narazie to widze ze gówno wiesz. Po 1 nie chcialem zmienic mojego nicka (bo mi sie podoba). Po 2 nie dalem wilkowi invita. Po 3 muzyka jest tylko taka sama plagiat by byl gdybym zrobil film o tym knighcie.
Seq. Napisalem do ciebie i wiesz co sie okazalo?
Ze jest mi ciebie strasznie zal.
Jestes kolejnym chlopcem ktorego nikt nie lubi. Ktory uwaza ze do niczego sie nie nadaje i probuje odreagowac to w grze.
Normalnie na ircu i Ghost i kald i wiele wiele innych by ciebie zniszczyli ale ja jakos nie jestem taki brutalny, tylko chce udowodnic ci ze nawet w grze nie jestes alfa i omega. Straszac ze mnie hackniesz tylko rozsmieszyles mnie "pozegnaj sie ze swojim charem". 8o
Mam duzo znajomych niezbyt madrych, ale zeby straszyc az tak?
Stary, uzyj choc raz normalnego argumentu a nie "Ssij matce swojej i ojcu swemu". Bo to po pierwsze swiadczy o tobie a po drugie plamisz wiare ktora twoi rodzice wyznaja i staraja sie tobie wlac to samo.
wiem ze masz 17 lat, jestes starszy ode mnie o rok ale co z tego? jak "swojim" (pff) zachowaniem udowadniasz ze masz max. 12 lat. Kurde tutaj nawet 12 latkowie maja czasami argumenty, a ty tylko "hack" <-> "sklinka" i tak w kolo macieju. Dziewczyna z tego forum She jest inteligentniejsza od ciebie. Postaraj sie bardziej bo teraz zaczynamy prawdziwa wojne na argumenty.
1) IDENTYCZNA muzyka zespolu ktory nie jest znany w polsce. A moze ty taki melonam co? Cicha woda or sth like that.
2) Czego 1 miesiac po pokazaniu tego filmika "Coronela" nagle ty zlapales ochote na zrobienie filmiku?
3) Osoba robiaca filmik wkleja z reguly advancy od 1 lvla a ty cos od 45 chyba czy cos. A 45 jakis miesiac temu spokojnie miales.
Odpowiedz na razie na to bez sklinki ok, da sie to zrobic. Na pewno tylko zamiast "cymbal" "lama" "noob" albo inne podobne slowa wstawiaj "." albo "," i na pewno ladniej to bedzie wygladalo.
P.S.
Po "i" nie daje sie "j". Tak w sredniowieczu pisali wyksztalceni chlopi
Dobra ja wysiadam bo to zaszło za daleko... ;<
Jedno jest pewne pomysł zaczerpnięty był z Coronela, szkoda tylko że Seq się do tego nie przyzna. Ale, tu się zacznie wojna zaraz =P ... uUUuu
wiec:
jestem na huncie z przyjaciolmi nagle jakis cymbal mi spamujem, i co mam ci pisac argumenty itp. majac 2 hydry na sobie? :> jak tak to gz pomyslu. btw na filmie sa stare screeny.
btw nadal jestem na huncie i nie mam czasu pisac wielu zdan abys to zrozumial. dopowiem ci ze osoby atakujace sie wysmialya bloker stwierdzil ze jestes debilem :d
tak jak sadzilem. Zero argumentow.
No coz inteligentnej rozmowy z toba nie przeprowadze wiec jakiego ty szacunku oczekujesz? Ty masz 17 lat? No to pozdrowienia dla calej twojej rodziny (tez tak powoli sie rozwija?).
Stary ty potrafisz tylko obrazac. A po 17-latku chyba oczekuje sie wiecej. Chyba ze ci tibia mozg przezarla.
moge z toba pogadac jak kiedys pomyslisz. btw jestem nadal na huncie i z takim po.***em nie mam czasu gadac moze jutro cos napisze
Seq. Napisalem do ciebie i wiesz co sie okazalo?
Ze jest mi ciebie strasznie zal.
Jestes kolejnym chlopcem ktorego nikt nie lubi. Ktory uwaza ze do niczego sie nie nadaje i probuje odreagowac to w grze.
Normalnie na ircu i Ghost i kald i wiele wiele innych by ciebie zniszczyli ale ja jakos nie jestem taki brutalny, tylko chce udowodnic ci ze nawet w grze nie jestes alfa i omega. Straszac ze mnie hackniesz tylko rozsmieszyles mnie "pozegnaj sie ze swojim charem". 8o
Mam duzo znajomych niezbyt madrych, ale zeby straszyc az tak?
Stary, uzyj choc raz normalnego argumentu a nie "Ssij matce swojej i ojcu swemu". Bo to po pierwsze swiadczy o tobie a po drugie plamisz wiare ktora twoi rodzice wyznaja i staraja sie tobie wlac to samo.
wiem ze masz 17 lat, jestes starszy ode mnie o rok ale co z tego? jak "swojim" (pff) zachowaniem udowadniasz ze masz max. 12 lat. Kurde tutaj nawet 12 latkowie maja czasami argumenty, a ty tylko "hack" <-> "sklinka" i tak w kolo macieju. Dziewczyna z tego forum She jest inteligentniejsza od ciebie. Postaraj sie bardziej bo teraz zaczynamy prawdziwa wojne na argumenty.
1) IDENTYCZNA muzyka zespolu ktory nie jest znany w polsce. A moze ty taki melonam co? Cicha woda or sth like that.
2) Czego 1 miesiac po pokazaniu tego filmika "Coronela" nagle ty zlapales ochote na zrobienie filmiku?
3) Osoba robiaca filmik wkleja z reguly advancy od 1 lvla a ty cos od 45 chyba czy cos. A 45 jakis miesiac temu spokojnie miales.
Odpowiedz na razie na to bez sklinki ok, da sie to zrobic. Na pewno tylko zamiast "cymbal" "lama" "noob" albo inne podobne slowa wstawiaj "." albo "," i na pewno ladniej to bedzie wygladalo.
P.S.
Po "i" nie daje sie "j". Tak w sredniowieczu pisali wyksztalceni chlopi
Ojej... nikt cie nie kocha?? to smutne :( moze cie przytulic? Jak chcesz to badz przy tym, ze to plagiat... ale mowie ci ze jestes w bledzie.
Btw... zrob druidem conajmniej 40lvl to pogadamy dziecinko
Więcej wiem niż myślisz... dla mnie to plagiat, i nie odejde. Przynajmniej nie wyjde wypraszany przez taką osobe jak Ty.
Plagiat?? niby czego... pochwal sie swoja madroscia i napisz to... LoL
Moim zdaniem to nie jest zaden plagiat. Seq'a znam juz dlugo i nigdy by takiego czegos nie zrobile wiec stop pojazdom. Najpierw nauczcie sie grac w tibie pozniej wbijajcie na forum i komentujcie -.-
aff trzeba sobie dac spokuj. mieli nie udany stosunek ze soba i sie "wyzywaja" na mnie a moji kumple maja z nich polewki.
Moim zdaniem to nie jest zaden plagiat. Seq'a znam juz dlugo i nigdy by takiego czegos nie zrobile wiec stop pojazdom. Najpierw nauczcie sie grac w tibie pozniej wbijajcie na forum i komentujcie -.-
aff trzeba sobie dac spokuj. mieli nie udany stosunek ze soba i sie "wyzywaja" na mnie a moji kumple maja z nich polewki.
Pierwszy - Dalio jestes az taki tepy czy tylko udajesz? Stary ja tutaj wstawiam miliony powodow a ty sie pytasz jakbys tematu nie czytal
Drugi - Aimar co ma gra w tibie od osoby ktora lami? (zreszta to nie ja mialem deada na kazdym potworze jakiego spotkalem)
Trzeci - nasz glowny bohater - brawo, sklinaj wiecej chlopczyku i mow o "swojich" kumplach. Stary widac ze masz iq doniczki, nic sie nie uczysz i do ciebie nic nie dociera. A zreszta smiesza ciebie pseudo-wyzywki
Ehh.... te dzieci. Jako, ze pliku nie da sie juz dzisiaj sciagnac (bynajmniej u mnie), to sprawe skomentuje jutro. Chcialem natomiast zaznaczyc, aby nie wstawiac glupich postow, ktore obrazaja innych forumowiczow... Powiedzcie mi, co ma umiejetnosc grania w Tibie, do umiejetnosci wylapywania plagiatow? Zamiast tyle siedziec przed komputerem, gdzie o tej godzinie powinniscie juz spac, poczytalibyscie slownik, bo nie pisze sie "jusz", tylko "juz", podobnie bedzie ze "spokuj"... powinno byc "spokoj". Chec wyzywania rodzicow strony przeciwnej uwazam za rynsztok. Kultura polska zanika w tym kraju. Jednak wiek nie czyni czlowieka lepszym. Zastanowcie sie nad swoim postepowaniem, bo Tibia jest jak MediaMarkt, nie dla idiotow. Jesli zas myslicie, ze obrzucenie mnie blotem poprawi wasze ego, to wasze miejsce jest jeszcze w piaskownicy z lopatka i grabkami. Prosze jeszcze raz, nie mieszajcie w sprawe "plagiatu" rodzicow, albo tego, kto ma jaki lvl i czy umie grac w Tibie... Jesli okaze sie, ze zostaly tutaj naruszone jakiekolwiek prawa autorskie, to postaram sie, aby poniesiono za to odpowiednia kare.
Wiec mam chwilke aby odpisac. Po 1 ville~ wszedl na mnie i spamowal mi 2 dni pod rzad (aff). Po 2 nie padlem na kazdym potworze. Po 3 gowno wiesz to moze nie bedziesz sie wypowiadal. gadalem z pewna osoba i ona stwierdzila ze dajesz glupie powody. No i o lamieniu mowa to czemu masz 23lvl i padles na valkyrie? :> ja nie padlem na niej wyobraz sobie. Duzo dedow zaliczylem przez moj kochany stary net. Teraz mam juz dobre lacze i jest ok jak widac. Nie komentuje deda od hydry bo szkoda czasu (marrion nie pij tyle). Pozatym twoim zyciowym osiagnieciem jest 10 lvl na titani i 23 lvl na obsidi, tak trzymaj xd.
Pozatym jak to powiedziala jedna osoba "po*** zachowuje sie jak 11 letni br i olej go" tak to o tobie ville~
Nadal twierdze ze nie widze tu plagiatu. Popieram MOZE to byc plagiat jezeli ta piosenke stworzyl Colonel~ lub tworca filmu. Tematyka inna.
I trzymaj sie w pz ;) taka moja rada :D
@edit:
Seq The Master to moja 1 postac nie mialem wiecej nigdy moze dlatego tak wolno robilem lvl?
Pierwszy - Dalio jestes az taki tepy czy tylko udajesz? Stary ja tutaj wstawiam miliony powodow a ty sie pytasz jakbys tematu nie czytal
Drugi - Aimar co ma gra w tibie od osoby ktora lami? (zreszta to nie ja mialem deada na kazdym potworze jakiego spotkalem)
Trzeci - nasz glowny bohater - brawo, sklinaj wiecej chlopczyku i mow o "swojich" kumplach. Stary widac ze masz iq doniczki, nic sie nie uczysz i do ciebie nic nie dociera. A zreszta smiesza ciebie pseudo-wyzywki
Miliony powodow?? ty chyba chory jestes, albo cos ci padlo na mozg... ja widze tylko jeden twoj powod... muzyka... no i co z tego... muzyka nieswiadczy o plagiacie, o ile wiesz co to jest wogole...
Wiec mam chwilke aby odpisac. Po 1 ville~ wszedl na mnie i spamowal mi 2 dni pod rzad (aff). Po 2 nie padlem na kazdym potworze. Po 3 gowno wiesz to moze nie bedziesz sie wypowiadal. gadalem z pewna osoba i ona stwierdzila ze dajesz glupie powody. No i o lamieniu mowa to czemu masz 23lvl i padles na valkyrie? :> ja nie padlem na niej wyobraz sobie. Duzo dedow zaliczylem przez moj kochany stary net. Teraz mam juz dobre lacze i jest ok jak widac. Nie komentuje deda od hydry bo szkoda czasu (marrion nie pij tyle). Pozatym twoim zyciowym osiagnieciem jest 10 lvl na titani i 23 lvl na obsidi, tak trzymaj xd.
Pozatym jak to powiedziala jedna osoba "po*** zachowuje sie jak 11 letni br i olej go" tak to o tobie ville~
Nadal twierdze ze nie widze tu plagiatu. Popieram MOZE to byc plagiat jezeli ta piosenke stworzyl Colonel~ lub tworca filmu. Tematyka inna.
I trzymaj sie w pz ;) taka moja rada :D
@edit:
Seq The Master to moja 1 postac nie mialem wiecej nigdy moze dlatego tak wolno robilem lvl?
Po 1 najezdzajac na moich rodzicow ty zachowujesz sie jak 9-letni polak (przykro mi ale wole byc 11-letnim brazuciem z jakas kultura niz tepym polakiem co nie zna swojego ojczystego jezyka:( ).
A skad wiesz jakie jest moje zyciowe osiagniecie w tibii? Myslisz ze mialem 1 konto? Pff, zyj sobie w swojej nieswiadomosci.
Po 2 jestes smieszny grozac mi ze mnie zabijesz :D:D:D Chlopie myslalem ze jestes zalosny. A moze jeszcze przyjedz na rl i mnie pobij za to ze powiedzialem ze twoj filmik to plagiat co?
@up
a ty ile masz lat 20? 30? Widac ze jezeli dla ciebie wyznacznikiem czlowieka jest lvl to max. masz 10 lat.
Zreszta jestes smieszny - ale co tam, siedz sobie na tym 40 lvlku na tibii myslac ze jestes mistrzem nad mistrzami. I nie odzywaj sie nie pytany ok?
No coz, filmy byly lepsze, a polowa filmu to tibia.com
Podobno Seq zostal sprzedany juz dawno ale zostal, gralem na titani a moj kuzyn sie z toba kolegowal dosc dlugo i mowil ze Seq sprzedal goscia.
...to że masz wade wzroku -30 to jeszcze zrozumiem. Ale rozróżnianie podobieństw było chyba w przedszkolu? <czerwony klocek z czerwonym sa podobne, czerwony z zielonym już nie>
mieli nie udany stosunek ze soba i sie "wyzywaja" na mnie
Polecam systematyczne ćwiczenia:
1. Weź rozbieg.
2. Z całym impetem zanurkuj głową w ściane.
Powinno pomóc.
Trudno by filmik Coronela podrobić bardziej ponieważ nie masz takich materiałów -.- i nie masz jak wysnuć takiego zakończenia jak on. Było widoczne odwzorowanie, ale trudno sie przyznać huh... Bo zamiast finalnego ssa z tibianews dałeś swoje zdjęcie bo co innego mogłeś dać? a te napisy?
Nie widać podobieństwa? :)
...
Po 1 najezdzajac na moich rodzicow ty zachowujesz sie jak 9-letni polak (przykro mi ale wole byc 11-letnim brazuciem z jakas kultura niz tepym polakiem co nie zna swojego ojczystego jezyka:( ).
A skad wiesz jakie jest moje zyciowe osiagniecie w tibii? Myslisz ze mialem 1 konto? Pff, zyj sobie w swojej nieswiadomosci.
Po 2 jestes smieszny grozac mi ze mnie zabijesz :D:D:D Chlopie myslalem ze jestes zalosny. A moze jeszcze przyjedz na rl i mnie pobij za to ze powiedzialem ze twoj filmik to plagiat co?
@up
a ty ile masz lat 20? 30? Widac ze jezeli dla ciebie wyznacznikiem czlowieka jest lvl to max. masz 10 lat.
Zreszta jestes smieszny - ale co tam, siedz sobie na tym 40 lvlku na tibii myslac ze jestes mistrzem nad mistrzami. I nie odzywaj sie nie pytany ok?
smieszny to ty jestes i twoje argumenty ;) mowisz ze mam max 40lvl?? to jestes w bledzie...
No coz, filmy byly lepsze, a polowa filmu to tibia.com
Podobno Seq zostal sprzedany juz dawno ale zostal, gralem na titani a moj kuzyn sie z toba kolegowal dosc dlugo i mowil ze Seq sprzedal goscia.
Adam jest pierwszym wlascicielem tego konta. Nikt go niesprzedawal.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.