zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Gildia bez pacca? Niemożliwe, czy tylko niedożeczne?

Narvany Wojownik
20-11-2005, 13:30
Gildia bez pacca? Niemożliwe, czy tylko niedożeczne?

Co uważacie o gildiach? Czy to w pełni sprawiedliwe, aby gracze bez pacca nie mogli stwarzać własnych gildi? Oczywi¶cie ,,najważnejsi s± gracze, którzy zapłacili za granie", więc nie ma się co dziwić, że faccowie nie mog± być leaderami... Ale w końcu czy niemożliwe jest stworzenie nieformalnej grupy, takiej jak gildia? My¶lę że jest to realne... A czy wy tak uważacie? Może komu¶ się to udało? Zachęcam do komentowania, bo za ,,noobskich czasów"( ;) ) próbowali¶my z koleg± zorganizować co¶ takiego... i oczywi¶cie pozostały tylko wspomnienia... :)

Szampan0
20-11-2005, 16:33
I niemożliwe i niedorzeczne. Powstało by miliard różnych gildii. Każdy założyłby swoj±... i guildhouse należałby do jednej osoby na nie do gildii.

sealorr
21-11-2005, 06:10
no niezbyt z tym Gh bo facc nie moze miec domków ? :/ fgz

Rabanbar
21-11-2005, 09:07
Pomysł denny bo wiecie czemu gildie moga zakladac tylko pacce? Nie zeby bylo trudniej tylko pacce raczej nie s± noobami a gdyby nooby mogły zakładać gildie było by pełno gildi typu "hvhsjfhmx" czy "Zakon Brudnej Dupy" czego bysmy bardzo niechcieli.

master-son
21-11-2005, 22:53
gildie dla facc mogly by byc ale zeby nie bylo ze 8 lvl ma gildie tylko np. zrobic bramke lvl-owa z robieniem gildi dla facc np. 40 lvl. 40 lvl to jush taki bardziej zawansowany gracz wiec moim zdaniem jakby jush mialy byc gildie dla facc to od tego lvl-a, nio i bez zmian nie moshna miec gh :)

Narvany Wojownik
22-11-2005, 15:22
Napisałem to własnie po to aby usłyszeć takie komenty i żeby każdy kto będzie miał taki pomysł na gildie, mógł sobie u¶wiadomić że to do¶ć bezsensowne... dla nas to jest oczywiste, ale pamiętam jak byłem noobowaty to my¶lałem o takich rzeczach. Więc dla słabszych graczy:
Najlepiej pograć trochę bez gildi i doł±czyć do fachowej, paccowej kompani, na wyższym levelu. :)

pozdrawiam