Pokaż pełną wersje : Co dalej?
Ralph Druid
20-05-2004, 20:57
Witam wszystkich!
Mam paladynka na Titani o skilach 46/34 z lvl 11 i 4 mlvl. :lucznik: Co radzicie mi zrobić, dociągnąć na treningu do skilow okolo 55/40+ i iść na np cyce czy poexpic troche, a jak juz to gdzie najlepiej z moimi skilami, czy moge juz isc do kopalni dwarfów?
PS. Do amazon camp juz nie chodze, bo ostanio zabil mnie tam hunter i jestem wystraszony :baby:.
L..i..S..e..K
20-05-2004, 21:29
Jasne , jak najszybciej leć do kopalni koło kazo.
Tam się niźle expi. Tylko do max 3 poziomu.
radze pocwiczyc a potem do kopalni.poexp do 20 levelu i jak bedziesz mial spox skille to sie do dobrej gildii dostaniesz
Jak chcesz do do kopalń na dwarfy i roty ale wtedy z tarczą i spirami. Polecam ci lepiej isc na dwarf soldiery obok kopalń bardzo na lewo od ostatnich dwóch.
Toony Knight
21-05-2004, 19:57
Oryginalnie dodany przez Ralph Druid
PS. Do amazon camp juz nie chodze, bo ostanio zabil mnie tam hunter i jest wystraszony :baby:.
Czego sie ten hunter przestraszył ? 8o
Ralph Druid
22-05-2004, 14:06
hehe, chciałem napisać że ja jestem wystraszony :)
Możesz expić na rotach,trolach,dworfach,albo pójść na slimy-dają sporo expa i sa dosyć powolne. 8)
Ralph Druid
22-05-2004, 21:10
Znalazlem fajną miejscówkę pod Venore z rotami, jest ich tam sporo mozna tam poexpic i potrenowac (biore dwa roty i skile rosna). Jak bede mial skile 50/40 to chyba pojde na dwarfy.
PS. nie wiem co jest raz jak mnie 4 roty okrazyły to malo nie zginalem (na full defa) ale jakos sobie dalem rade :)
masz calkiem dobre skile wiec juz mozesz sie wybrac na DWARFY na soldiery lepiej se wez blokera albo zrob wieksze skile... ale te 2 poziomy w kopalni dostarczaja tyle expa ze jak se kilka razy przejdziesz to narobisz tego...sporo.... ale jesli sie czujesz na silach i chcesz bic soldiery... smialo, stym ze podnies skile i zaopatrz sie w UH[ lub ihy] moze sie tez przydac GFB [czasem jest sporo dwarfow]
Saga Paladyn
23-05-2004, 09:12
Moim zdaniem potrenowal bymn do skills 50+/45 i zdobyl jeden lvl (zeby bylo wiecej Hp) wzialbym kilka spirow i tarcze i na cycapolis bym sie udal ze spirami :P niezly szpan jak ma sie maly lvl a kladzie sie legalnie cyca ze spirow =) lub ratuje sie niedoswiadczonych kinghtow =) Palki Rulez
23-05-2004, 21:07
Zdecydowałem że ide na kopalnie dwarfów, tyle że kolega mówił mi abym po drodze uważał bo moge spotkać huntera! Czy to prawda ? Jeżeli tak to dajcie mi jakąś mapke z zaznaczoną bezpieczną drogą, bo nigdy nie byłem w tamtych okolicach (oprócz tego że byłem w miescie Kazo). ;(
Fallorian Thennars
25-05-2004, 19:03
Oryginalnie dodany przez Ralph Druid
Zdecydowałem że ide na kopalnie dwarfów, tyle że kolega mówił mi abym po drodze uważał bo moge spotkać huntera! Czy to prawda ? Jeżeli tak to dajcie mi jakąś mapke z zaznaczoną bezpieczną drogą, bo nigdy nie byłem w tamtych okolicach (oprócz tego że byłem w miescie Kazo). ;(
No niby możesz, jeśli idziesz "skrótem" (definicja słowa "skrót": najdłuższa odległość między dwoma punktami) to możesz. Dlatego jeśli idziesz przez Fermor Hills trzymaj sie pierwszego poziomu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.