Pokaż pełną wersje : Zmiana Nick
Pan Zeneq
20-05-2004, 21:10
mam taka prozbe!!czy moglby mi ktos (prosba raczej do admina moze moda) zmienic nick!!ten nick to nazwa mojej starej postaci ktorej jusz niema (kwestja handlowa $) ) chcialbym zmienic nick na: Kroolik
jak sie uda z gory thx :)
P.S. Upomnienie tesh byscie zdjeli ale wole zmiane nicku!!
8)
Bigvirus
20-05-2004, 22:27
Watpie zeby ktos ci zmienil tego nika o ile to sie da a z upomnieniem to hyba mozesz zapomniec ...
Propnuje wysłać wiadomość na priva do Matkusa.
Wiadomość do mnie nic nie da, bo to forum po prostu nie ma takiej funkcji, jak zmiana nicka.
Na dniach będzie nowe forum (siedzę właśnie i je tłumacze na polski), jak wystartuje, to chyba tam się będzie dało zmieniać nicka, choć głowy nie dam.
Pan Zeneq
21-05-2004, 16:25
o to bardzo milo!!to jesli sie da zmienic nick to bardzo prosze!! 8)
Vanhelsen
21-05-2004, 17:51
Apropos nowego forum, czy na nim będą nasze stare konta czy czeba będzie zakładać nowe ??
O ile mi wiadomo z przekonwertowaniem i skopiowaniem bazy danych nie bedzie problemow. Wszystko od poczatku to nie idzie, ne ne ne :baby:
fajnie jak bym mogl zmienic nick bo ten mi sie niee podoba.
Przecież kiedyś pan o nicku Bestmajen zmienił na Majen. Nie powiecie chyba, że to nie jest prawdą?
matkus:
Na dniach będzie nowe forum (siedzę właśnie i je tłumacze na polski), jak wystartuje, to chyba tam się będzie dało zmieniać nicka, choć głowy nie dam.
Post napisany 21.05.2004, 15:05.
Szybko te dni lecą... ;]
matkuj jak bedzie okazja to mi tez zmien !! :D
na " rysiuu " :D
Też bym prosił o zmianę nick na Piksik lub Pixik:-)Sprzedałem konto koledze za bm hmm... bo zorbiłem uh makera ale stałem się uczciwy i nie używam tych "dopalaczy"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.