zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowe swiaty <new> stary temat zamknac

paior
22-11-2005, 13:14
NIE PISAC UWAG DOTYCZACYCH TO NIE WYJDZIE !!!!!!!W temacie [Aldora] Ekipa na nowy Swiat. Zrobil se zamet Urxanon sie napalil i zlal wszystko wiec tak w tym temacie napiszcie tylko
Nick
swiat
gg
lvl
KIm chcecie byc
Dobrze by bylo zrobic gildie prosze modków o zamkniecie tamtego tematu
Nie piszcie uwag to nie wyjdzie tylko zgloszenia
Przypuszczalnie na tibia pl wyjdzie info o swiatach bedzie wygladalo tak
podaje stare swiaty jakie wyszly :P pozmienialem troche pvp i non pvp zeby pokazac
Askara - Niemcy - normal pvp
Obsidia - Niemcy - non pvp pvp
Malvera - USA - normal pvp
Vinera - USA - non pvp pvp
to bysmy szli na Malvere bo ostatnie pvp napisane przez tibia.pl plx no to wszystko

MAximus Achilles
22-11-2005, 14:16
hmm nie mam uwag pod tytulem "to nie wyjdzie" poniewaz czemu ma nie wyjsc mam natomiast 1 pytanie : Dlaczego wybierasz akurat 2 z alfabetu serwer a nie 1 i 2 pytanie czy 28lv to twój najwyzszy jaki do tej pory osiagnales?

paior
22-11-2005, 14:30
jak co to juz 35 byl ale dedlem i to nie pierwsza mialem 76 rp ale dalem kumplowi !!!! nie pisac nic tylko zgloszenia plx

Falli Gun
22-11-2005, 14:36
Wszyscy zainteresowani dojściem do Gildii Sinus, która powstanie na nowym servie prosze wchodic na sinus.fora.pl.

Wymagane by posiadać chociaż jedną postać na :
facc lv 25
pacc lv 20

paior
27-11-2005, 07:25
hmm nie mam uwag pod tytulem "to nie wyjdzie" poniewaz czemu ma nie wyjsc mam natomiast 1 pytanie : Dlaczego wybierasz akurat 2 z alfabetu serwer a nie 1 i 2 pytanie czy 28lv to twój najwyzszy jaki do tej pory osiagnales?

Moze byc na 1 litere z alfabetu :/ byle pvp zadnych zgloszen

Falli Gun
29-11-2005, 10:14
Rekrutacja nadal trwa. Zbieramy ekipę na nowy serv, który powstanie w nieokreślonej przyszłości :p (mniejmy nadzieje , że w grudniu ;) ).
Wszystkich chętnych prosze o posty tu lub o zgłoszenie się na moje GG:5329986, w którym podam stronkę o naszej przyszłej gildii. Narazie.