zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Lagberia - Pk part.3 - I znów loot...

Midarth
22-11-2005, 15:54
http://rapidshare.de/files/7953401/benek3.rec.html
www.wroclaw.mm.pl/~mkaras/benek3.rec

Może powstanie kolejna część, ale kumpel na końcu prawie bana zrobił, więc mogą być problemy.

NinJa
22-11-2005, 16:19
No nawet nawet, ale mam pare wątów - jednym z nich jest to że niedługo będzie to Lagberia part 30 tak jak z rambo.....

Zrób jeden film ale porządny (explo + exori + dl = h.lvl)

Seru :]
22-11-2005, 16:22
Fajny filmik podoba mi sie :]
Ps.Jestem drugi :D

szczepan_m5
22-11-2005, 16:27
Nice Loot spoko filmik...

Midarth
22-11-2005, 16:38
No nawet nawet, ale mam pare wątów - jednym z nich jest to że niedługo będzie to Lagberia part 30 tak jak z rambo.....

Daj mi manasy na 6 mlvl, daj kase na pacca [tak tylko outfit mi został!] i znajdź kogoś kto będzie akurat dobrym fragiem [who is online, ale my sie bawimy w total randoma]. Część czwarta stoi pod znakiem zapytania, bo niedlugo ban, a po updacie cała tibia zamieni się zapewne w non-pvp [wszędzie pzty].
Dzięki za komenty. Być może wrzucę jeszcze dziś pkowanie z Elysii, jak wszystko dobrze pojdzie.

NinJa
22-11-2005, 16:47
Ok, ok.... LOL? Nie gadaj że nie masz hajsu bo ładne Ci rzeczy wypadły ostatnio plus ten GS'ik więc gpos masz! Kup za to jakieś ładne wyposażenie. Ale gz za odwagę i intelekt (nie wielu ludzi go posiada grających w tibie).

Midarth
22-11-2005, 16:54
Ok, ok.... LOL? Nie gadaj że nie masz hajsu bo ładne Ci rzeczy wypadły ostatnio plus ten GS'ik więc gpos masz! Kup za to jakieś ładne wyposażenie lub sprzedaj demon shield i gsa na allegro i kup pacca (oczywiście dołożysz pewnie troszke). Ale gz za odwagę i intelekt (nie wielu ludzi go posiada grających w tibie).

Demon shield poszedł na runy [45k chyba, nie wiem, bo palek sprzedawał]. Pacca nie będę kupował, bo nie jest mi niepotrzebny, więc by się marnowal ;p Szkoda drążyć temat... btw. Dzięki za komplementy^^

matekk fst bolt
22-11-2005, 17:08
bardzo fajny filmik oczywiscie jak poprzednie:).Do tego przyfarcilo wam sie z lotem heheheh oby tak dalej Evul xD

pozdro:D

Thornhill
22-11-2005, 17:13
Co jak co ale mi się 1 part najbardziej podobał i szkoda, że tutaj tego 40 lvla sie nie udało :( ale gz loota :D

Fillipex
22-11-2005, 18:07
No no....te filmy sa jedne z ladniejszych z pekowaniem bo reszta filmow z pekowaniem na forum to ubijanie jakis 11 druidow i zero lootu a tu ladny loot sie trafia... :D Oby tak dalej ;]

Hmmm... tak sobie mysle ze to dobry sposob na kase :D:D:D

patrikozzz
22-11-2005, 22:33
Gz =) Jak zwykle nice movie :> Gz PvP and more plx ;<

Mental II
22-11-2005, 22:39
hehe fart:> ?eh

Okonius
23-11-2005, 07:18
Jak by to bylo na emperze to bys sobie nie poszalal... Nie nawidze takiego podejscia a Ty jestes zwyklym noobem.. chcesz pkowac ?? 40+ knight 50+ palek to idzccie na jakis ludzi 30-40 lvl a nie... jestes zwyklym tchorzem i tyle film do dupy...

Thornhill
23-11-2005, 11:42
Jak by to bylo na emperze to bys sobie nie poszalal... Nie nawidze takiego podejscia a Ty jestes zwyklym noobem.. chcesz pkowac ?? 40+ knight 50+ palek to idzccie na jakis ludzi 30-40 lvl a nie... jestes zwyklym tchorzem i tyle film do dupy...
LOL!! Sam jesteś noob, nawet nie oglądałeś filmu a pier****sz... X(
Więc tłumacząc ci inaczej... Należy obejrzeć film, żeby móc mieć zdanie... rozumiesz już? :)

Właściwie, żeby kłótni nie robić, powiem ci, że to nie był 50 palek tylko 30 a na tym filmie próbowali zabić 40 lvla... :P a na poprzednich też poszły ofiary typu 30+

Morino~
23-11-2005, 13:05
Fajny filmik, spoko loot;);)

NinJa
23-11-2005, 13:19
Eeeeeee... tam - jak dla mnie kulfon!

-=DanieL=-
23-11-2005, 13:57

taki cfaniaczek? to zrób sobie lepszy film i wylotuj to co on wylotował albo i lepiej to pogadamy

Okonius
24-11-2005, 13:03
LOL!! Sam jesteś noob, nawet nie oglądałeś filmu a pier****sz... X(
Więc tłumacząc ci inaczej... Należy obejrzeć film, żeby móc mieć zdanie... rozumiesz już? :)

Właściwie, żeby kłótni nie robić, powiem ci, że to nie był 50 palek tylko 30 a na tym filmie próbowali zabić 40 lvla... :P a na poprzednich też poszły ofiary typu 30+

Ja Ci powiem TYle .. filmik obejrzalem a jak Ciebie tata kocha w nocy i nie potrafisz przez to czytac ze zrozumieniem to nie moja wina .. h*j mnie obchodzi kogo atakowali bardziej liczy sie to kogo zabili a nie.. Zabic 14 lvl druida to faktycznie straszna frajda nie wiem moze Ty jestes uposledzony i Ciebie to jara bo sam bys nei potrafil taka postacia z ziomkiem na 30 jak twierdzisz lvlu zabic 14 druida ale uwierz mi to zadna frajda przegrancu .. Ty to chyba w zyciu pkowania pozadnego nie widziales podniecasz sie jak mrowka pierwszym okresem ..zal mi Cie przychlascie i Tyle ,. Zycze Ci zeby ktos sobie pkowanie Twoim kosztem urzadzil taki z 40 lvli wiekszy od Ciebie ... Nara Frajerze a Noob To Cie robil..

Midarth
24-11-2005, 13:30
Ja Ci powiem TYle .. filmik obejrzalem a jak Ciebie tata kocha w nocy i nie potrafisz przez to czytac ze zrozumieniem to nie moja wina .. h*j mnie obchodzi kogo atakowali bardziej liczy sie to kogo zabili a nie.. Zabic 14 lvl druida to faktycznie straszna frajda nie wiem moze Ty jestes uposledzony i Ciebie to jara bo sam bys nei potrafil taka postacia z ziomkiem na 30 jak twierdzisz lvlu zabic 14 druida ale uwierz mi to zadna frajda przegrancu .. Ty to chyba w zyciu pkowania pozadnego nie widziales podniecasz sie jak mrowka pierwszym okresem ..zal mi Cie przychlascie i Tyle ,. Zycze Ci zeby ktos sobie pkowanie Twoim kosztem urzadzil taki z 40 lvli wiekszy od Ciebie ... Nara Frajerze a Noob To Cie robil..

Widać w forum jest jakiś błąd, bo w twoim wieku przed dziewiątką pojawiła się jedynka. To na temat twojego wieku.. Co do pkowania uwagi na temat kogo zabijaliśmy zachowaj dla siebie , bo już pisałem że to był random pk, a nie szukanie 40+ lvli.

Thornhill
24-11-2005, 14:10
Hsahsahhahas :D, Ty pierwszy zajechałeś od noobów :D. Mam rozumieć twoje posty? To pisz normalnie, a nie zdanie na całą strone buahahaha :D:D:D
A tak wogle to jeśli taki mądry jesteś to daj jakieś mega hiper piper wyjechane pk... Ten pkmovie jest na tym forum jednym z lepszych (tzn. Ta seria)

Okonius
27-11-2005, 23:28
Hsahsahhahas :D, Ty pierwszy zajechałeś od noobów :D. Mam rozumieć twoje posty? To pisz normalnie, a nie zdanie na całą strone buahahaha :D:D:D
A tak wogle to jeśli taki mądry jesteś to daj jakieś mega hiper piper wyjechane pk... Ten pkmovie jest na tym forum jednym z lepszych (tzn. Ta seria)

Wy po prostu uwazacie to co robicie za fajne .. mnie to nie bawi i tyle pogadamy jak was u***ie jakis koles ktory juz nie gra. Bylem ofiara takiego pkowania dawno dawno temu i myszka latała. W sumie to przez takich idiotow porzucilem jedna postac. Oczywiscie lubie dobre pkowanie sobie obejrzec .. to byla zenada .. Random PK?? To trzeba bylo 80 lvle ganiac jak taki random... Moze w nastepnej czesci co ?? Mnie to by bylo szkoda fraga na druida 14 lvl czy knighta 24 lvl ... A tak szczerze .. czegos Ty sie spodziewal po tym drucie na foldzie ?? Bohow ?? G legow ? MPA ?? No bo ja nie wiem hehehehe ..a i to Twoje pvp .. hahahahahah faktycznie rewelacja .. Nie moge. Ja ogladam i klne ze lamisz jak cholera potem czytam posty a ludzie twoje PvP chwala .. no jaja jak berety. Narra Gimnazjaliści .. :D

Madzia0022
01-12-2005, 02:00
no no niezly locik gs ;)

Zuno Ryder
01-12-2005, 06:32
ładne Ci rzeczy wypadły ostatnio plus ten GS'ik więc gpos masz! Kup za to jakieś ładne wyposażenie. Ale gz za odwagę i intelekt (nie wielu ludzi go posiada grających w tibie).

Idiota... Po co gadasz jaki loot?

@up
To samo do ciebie co do NinJa

Shin Cron
01-12-2005, 12:52
Bardzo fajne filmiki prosze o dokładke.

Pablofrs
01-12-2005, 13:26
fajny film

Veg
01-12-2005, 19:10
Niewiem czemu, ale sciągnąłem każdą część tego filmu i żadna mi niedziała ;(