zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy moge dostac bana?

szymon287
23-11-2005, 14:30
gram teraz na No PVP i jak skiluje, zaslaniam swoim cialem doscie do innych rotow, moge za to dostac bana? albo jak zaslonie wyjscie ze ktos siedzi w jednej dziure pare godzin ^^ moge dostac? (wkurzaja mnie n00by ktore specjalnie zabijaja moje roty, jak skiluje X( )

sceptile
23-11-2005, 14:39
Tak, można za to dostać Bana. Reguła #3B. Jeśli nie chcesz dostać bana zaloguj się na swoje konto www.... to nie ten tekst!! zabije podawacza

[krzyk podawacza] Sorka, to moje. [/krzyk podawacza]

OnlyM(PL)
24-11-2005, 20:17
Raczej mozna, albo przynajmiej upomnienie za blokowanie res'u potworow ha! uroki grania na non pvp

sebcio
25-11-2005, 10:41
Eeeeee, chyba mozesz.. moc ale dostac - jest roznica. Sporoo trenilem na non pvp i jakos nigdy nie odczulem przykrych skutkow (czyt. gma/bana). zawsze proszono mnie(czasami wulgarnie), zebym zmienil miejsce trenowania lub tak jak u ciebie, bum, i moje potwory leza. no ale tak to jest...

szymon287
25-11-2005, 13:35
wkurzaja mnie downy jak prosze aby nie zabili a ten na zlosc :[ ale skoro blokuje tylko moj maly respik (taki jak w grennshore) to moge od GM cos dostac?
a tam nawiasem co mozna na no pvp zrobic jak ci zabija potki, tak aby nie dostac bany/ostrzezenia od GM :D?

Moongroow
26-11-2005, 18:32
Ja bym radził przeczytac Tibia Rules (co jest obowiazkiem każdego gracza) A nie zadawać pytania praktycznie bez sensu ... Nie chce być złośliwy ale taka jest prawda ...

teletoobis
26-11-2005, 19:38
tak mozesz dostac bana nawet moga ci wyslac wirusa ktory spali kompa na podstawie regułu -0%-.-^ heh a tak na serio to nie sądze żebyś dostał za to bana:| są tysiące takich osób:P miedzy innymi ja :D

Duch Guardi
28-11-2005, 06:44
za to jest ban bo jeden gościu na foldzie blokował przejście do minotaurów ktoś napisał do GM a on się pokazał i dał bana temu co blokował

Walekifa
30-11-2005, 23:34
albo jak zaslonie wyjscie ze ktos siedzi w jednej dziure pare godzin ^^ moge dostac?

nOOb's rulez. ustaw się tak,żebyś tylko ty mógł atakować,jakoś to wykombinój.Blokując to ty za daleko nie zajdziesz......

Jerkov Thundersword
01-12-2005, 00:51
gram teraz na No PVP i jak skiluje, zaslaniam swoim cialem doscie do innych rotow, moge za to dostac bana? albo jak zaslonie wyjscie ze ktos siedzi w jednej dziure pare godzin ^^ moge dostac? (wkurzaja mnie n00by ktore specjalnie zabijaja moje roty, jak skiluje X( )

Jeżeli blokujesz wyjście- możesz.
Jeżeli blokujesz wejście ale nie jesteś afk, opróvcz respa który zajmujesz jest jeszcze kilka, na których można polować- nie dostaniesz, jednak musisz wszystko wyjaśnić GMowi. GM też człowiek i wie, że skillowac trzeba ;)