zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fibula Key

L-fan
21-05-2004, 10:25
Jestem druid. 13lv, 14 mlv. Zastanawiam sie, gdzie expowac. Slyszalem, ze na Fibuli jest super exp (jak dla mnie:-))). No wiec ide na Fibule, schodze do podziemi i sie dowiaduje, ze trzeba miec klucz... NIECH MI KTOS POWIE, GDZIE I ZA ILE MOGE KUPIC KLUCZ NA FIBULE!!!

Fan Of Legia Warszawa, Calmera

Ashlon
21-05-2004, 11:53
A jesli nie masz klucza...no coz...slyszalem ze trzeba pokonac DLa/DLe zeby wyjsc :P.Btw. wg mnie te demon skeletony ktorych powinien sie bac sa niczym w porowaniu do DLa :P

Oxygane
21-05-2004, 14:49
@Re up: Bzdura, trzeba mieć klucz żeby tam sie dostać, miałem domek na fibuli i często tam expowalem więc wiem.

Jeśli chcesz kupić klucz to:
Idziesz do żebraka na południu wyspy ( 800 gp masz w plecaku) i mówisz hi, help, yes, yes, yes, bye i już jest. Do Fibula Dungeon wchodzisz przez studnie w centurm wioski.

Jak nabijesz jeszcze ze 3 lvl'e to możesz spokojnie bić ds'y z hmm, troche dużo ich zejdzie ale dasz rade. I pamieaj żeby nie zapuszczać sie narazie w okolice lewego-górnego rogu w pomieszczeniu z rotami, tam są ds'y. Żeby dostać sie do Dl'i trzeba mieć 50 lvl.

Grevil
21-05-2004, 14:51
Widziałem jak muj qmpel kupował klucz od jakiegoś żebraka(NPC) co sie szwendał blisko tunelu.