Pokaż pełną wersje : [Inferna] Aimboter Ezrael i jego zaloga w akcji ;)
Nicholas Slide
23-11-2005, 23:10
Link wziety z www.tibia.de
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3120
tak jest to najlepszy film jaki widzialem , thorleif @ uh bot , fraternitas @ aim bot . Wygral jedynie skill w ucieczce Thorelifa . Wydaje mi sie ze Torkell ma nowego ownera :)
-=DanieL=-
23-11-2005, 23:39
ten knight jest stuknięty :P pakuje się w jakieś najgorsze kreatury ale przynajmniej zgubił tych kolesi ten Ezrael był fenomenalny wszedł i napuszczał ue na dzień dobry ciekawe co mu to dało jak knight miałby z 70%hp to by mógł zacząć puszczać serie ue
ahhh ta inferna odkad filghtiego zrookowali kazdy tam robi co chce...
Paul Pavon
24-11-2005, 11:26
wow!
gratz dla tego goscia uciekal przez takie respawny a po za tym to mial szczescie:P
Szu Pa Slayer
24-11-2005, 13:23
Koles ładnie uciekł, ale miał Aim Bota - nie licza tego to wielki Gratz.
Ezrael jest idiotą imo, jego pvp jest takie ... słabe ze na otsie pewnym (nazwy nie podaje z wiadomych przyczyn) na 10~ deulow 3 razy padlem a on ciagle mowil "lag lags" moze mial je ale szczerze watpie...
Querix of Ice
24-11-2005, 13:41
Bylem pod wrazeniem doswiadczenia w rze tego knighta uciekl 3 sorkow (utani gran hur mieli i go nie dogonili ? -.-) i uciekal przez takie respy, i jeszcze narobil im problemow z behemotami itd bym odpadl jaky te behemoty ubily kogos z tych sorkow xD
brawa dla tego knighta
mógl na poczatku sie z nimi podroczyc mial mnóstwo UHow (mogl je naczej spakowac) wiec ezrael i ten drugi z sd w niego a on spokojnie wyuhal by a oni by mieli waste sd ;)
Taa bardzo ładnie widac jakimi nobami są frat~
no i ten ich aimbot , jedyny kto miał uh bota na 100% to ezrael
uchał sie zawsze przy stracie 15-20% HP
Od czasu kiedy pare razy prawie dedł to sie chłopak zabezpieczył :p
Nieżle sie uśmiałem
Ezrael wywalił w niego całą mane i stoją i nic buahaa
ezrail miał uh bota włonczonego mane ładował i zwoływał leszczy na msn
A thor nie mógł sie zdecydować czy ich lać czy wiać :p
No a te demonki farta miał nawet jeśli miał bota..
Nico@
masz gdzieś ten stary Film kroonika z expienia co był na tibia.de?
wtedy go pojechali na 7 stron za aimbota nawet podczas expienia :p
wiec ezrael i ten drugi z sd w niego a on spokojnie wyuhal by a oni by mieli waste sd ;)
idiota thor sie ledwo wyuchał jak bota włonczyli ...
gdyby tylko Ezrael nie był takim idiotą i wiedział do czego słurzy i kiedy sie uzywa UE to by padł nawet z uhbotem
Koles uciekal swietnie, droge za soba zamknal 5 demonkami, niezly wyczyn wykonanie tego questu na tym lvlu, tam na demonkach mu 70 hp zostalo w pewnym momencie:P, fajny filmik
Woooooo, najlepszy film jaki do tej pory widzialem! Przypomnial mi sie MacGyver, hehe.
No, no...
Nie ma to jak stara dobra Inferna.. :'
Olorion.
24-11-2005, 15:52
nom ladnie thor uciekal :P
ezrael bez bota jest nubem co bylo widac na tescie :P
http://www.members.lycos.co.uk/olor/rez.JPG
http://www.members.lycos.co.uk/olor/xzc.JPG
>:)
Raimel !!!
24-11-2005, 16:14
Dziwi mnie jedno. Film ma niewiele ponad 30 minut a zajmuje aż 1 MB. Why tak?
Nicholas Slide
24-11-2005, 16:28
Bo dopisalem do niego w notatniku piec keylogerow i zyciorys mojej postaci ;)
Olorion.
24-11-2005, 16:49
bo jest duzo hitow i miejsc!11!!1!!1111
Filmik bardzo mi się podobał. Całym sercem byłem za Trollhamerem ale wiedziałem, że nie wygra<no chyba, że Ezraelowi, khodzie i innym skończyły by się uhy> Szkoda, że ich nie ubił ale mam nadzieję, że takie sytuację będą się powtarzać to może w końcu tyle kasy na runki stracą, że odechce im się takiego grania <ehh marzenia>:P
No cóż 25 lvl i 45 mlvl chyba tam zostanie na dłużej, a tymczasem na Celeście dobijam 32 lvl i czekam...
wogole ten taris aragon to taka ciota ... bardzo czesto z 2 fe i sdkami siedzi w ab i pekuje
@up
Shoopa na non pvp sie marnujesz choc na nebule @ Untouch :)
huahua :)
gdzie ten zyciorys? ^.-
grats olo szkodaz mnie tam niebyło :/
a ze jest nubem to wiem od dawna :p
Punxbolt
25-11-2005, 00:22
filmik fajny. Sorcki umieją robić porzadne waste UE.
Nie rozumiem tylko czemu ten Elite nie bił Ezraela kiedy za nim był magic wall, a pod obojgiem behemothy i cyce.
filmik super ale dziwi mnie czego ten gosc aola nie nosi ????????? przeciez on jak by pad i wypadly golden legi to OMG ale ten ezrael bez bota nie umie zyc...
@up
Na infernie niema Aola, zostal zablokowany.
matekk fst bolt
25-11-2005, 08:16
Na poczatku najlepsze he:D.nawet fajny filmik ,ale nietwoj :baby: .Kazdy potrafi wejsc na strone i se sciagnac chyba,ze ma problemy z jezykiem B) .Pozdro
12:04 Malwey:hunta chesz?
Nicholas Slide
25-11-2005, 16:05
Na poczatku najlepsze he:D.nawet fajny filmik ,ale nietwoj :baby: .Kazdy potrafi wejsc na strone i se sciagnac chyba,ze ma problemy z jezykiem B) .Pozdro
12:04 Malwey:hunta chesz?
I co ja mam ci odpowiedzieć ?
Masz mi za złe, że dałem link z tibia.de ?
Uważasz, że tylko twórca filmu może go rozpowszechniać ?
Jak zdążyłeś zauważyć część ludzi z tibia.pl nie odwiedza tibia.de, a ja nie mogłem pozwolić żebyście przegapili ten film ponieważ pokazuje on bezsens sytuacji jaka ma miejsce na Infernie, a mianowicie wszyscy wiedza ze oni oszukują, ale niema żadnej możliwości aby udowodnić ich winę. Nie dość tego większość swojego exp’a zdobyli hakując graczy (dla niewtajemniczonych na infernie dostaje się sporo expa za zabicie gracza o wyższym lvl’u).
Regards
Thunder Birth,
Nicholas Slide,
Slide’Rook
wiesz Nico to Niema sensu skoro ich nei zatłukł to tego nie zrozumieją nawet gdyby wszyscy grali na infernie ...
i bez tego jakieś 98% urzytkowników tego forum to banda przedszkolaków
i idiotów...
kroonik Gra tam ponad rok wszyscy wiedza że gra tylko i wyłącznie z botem i nigdy problemów niemiał...
Klawy film.. Knight wykazał się sprytem już się wydawało ze zaliczy Deada na tym Behe a jednak uciekł im i przezył Ezrael to noob z łatwością by go zabił...
Knight Rox ;):)
Windy mimichal / inferna
03-12-2005, 22:37
Musze pogratulowac Tho
Nigdy nie dazylem go sympatia poniewaz pamietam dawne czasy jak mass pkowal. Pozniej sie poprawil i widac to nawet w tym filmiku.
Szkoda ze nie udalo sie ubic choc 1 z tych dupkow.
Seler from ogrod
04-12-2005, 00:36
haaha a jakby z rozpedu wpadli jeszcze na demonki?;p;p
sorce niemaja 1000hp;p;p
@up
cachero ma 11xx hp :)
@topic ezrael ma new ownera odrazu widac to po otuficie :) i siedzeniu w ab pod dp . Prawdziwy ezrael tego nie robil
Oczywiście że ma ...
A co do T~ to padł następnego dnia po tym filmie ...
Z tego co wiem to on a napewno jego brat to tez nowi ownerzy :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.