Pokaż pełną wersje : Jakie rzeczy miały by byc zmienione w swiątecznym updacie ??
moim zdaniem ma byc zmieniony hatchet jest brzydki :/ a waszym zdaniem ??
A moim zdaniem powinni zmienić dagger - ten to jakiś taki niewyjściowy.
slawekmag
24-11-2005, 16:53
Może sickle katana i... hmmm... outfity nowe ;)
dzieki za odpowiedzi :D moze ktos jeszcze sie wypowie na ten temat ?? :D
shymchuck
24-11-2005, 17:00
Ja chętnie bym zobaczył nowy wygląd np. bright sworda bo tak jakoś biednie wygląda wg mnie.
Magin Gewu
24-11-2005, 17:07
Mogli by zmienić ten Scale Armor bo jakoś tak nie pasuje mi(wygląda jak worek po kartoflach :) :D ).
Horde_Tauren
24-11-2005, 17:56
ja bymsie ucieszyl ze zmiany short sworda moze iron helmet tez jakos kulawo wygladaja :P
Celastian Kight
24-11-2005, 17:57
Noble armor jest strasznie brzydki. I dark helmeta mogliby zmienić.
Morun Kous
24-11-2005, 18:02
Mogliby zmienić Sabre i Katane, bo ona według mnie wygląda jak przerośnięta wykałaczka :p oraz scale armor - "wygląda jak worek po ziemniakach" niemówiąc już o: Bright Sword, Fire Sword, Legion Helmet; ale mogli by też wprowadzić NOWE bronie...
shymchuck
24-11-2005, 18:42
No coś nowego mogliby wprowadzić ale coś dostępnego i przydatnego, nie jak djinn blade, którego mają nieliczni, nie jak helmy arm 2 lub 3 ale np. jakieś axe pośrednie między k axe i f axe lub jakiegoś sworda jednoręcznego między serpentem/spike a fireswordem. Jakieś naprawde przydatne rzeczy, może jakiś nowy czar, może jakieś fajne outfity a nie jakieś głupoty jak te głupie hałmy czy hunting spear :/
Tibio-gracz
24-11-2005, 19:57
Scale armor - wygląda jakbyś nosił na sobie kamienną ścianę.
Fire sword wygląda jak rapier z czerwoną rękojeścią pokryty ogniem, mogliby wymyślić jakiś oryginalniejszy wygląd fs'a.
Dzęki za wypowiedzi moze by ktos jeszcze sie wypowiedzial co ?? :P
Shamanking
25-11-2005, 13:30
oczywiście zmienić fire sworda, katane, scale armor i dragon lance - wygląda jak kij od mopa a i oczywiście nowe outfity B)
evilKRIK
26-11-2005, 22:35
Kiedyś Posion spidery, gsy i spidery wyglądały jak g**no zmienili jest gites, ale scorpion nadal wygląda tragicznie(zwłaszcza martwy)
Walekifa
26-11-2005, 23:35
Noble armor jest strasznie brzydki. I dark helmeta mogliby zmienić.
mi się właśnie podoba,ale mocno kojarzy mi się z krzyżowcami :p
powinni zmienić wygląd włucznii.Dlaczego?Troche bardziej wycieniowane,bo te jak z plasteliny wyglądają.
Katana!!!Bright sword(to taki lightsabre ,a oni takie coś zrobili :/ ),Battle hammer i giantsmitch hammer powinny wyglądac innaczej(bo wyglądają tak samo :P ) crocodille bootsy zmienić....Steel bootsy powinny być raczej jasne a nie czarne :D
No i Hat of the mad.JA jawidzę bardziej jako starą poniszczoną tiarę...
Fazer Kristof
27-11-2005, 00:06
dali by jakies nowe outfity dla facc B)
1. prorodzinny system podakowy
2. niższa akcyza na paliwa płynne
3. lody dla kazdego
4. reaktywacja układu warszawskiego
co za temat, jak zawsze przed jakimś update nic te tematy nie wnoszą oprócz postów typu "łoo ja, jak ja bym był cipsoftem to bym wydymał wszytkich pacc i mnienił to i to" po update też sie pojawiają takie tematy, tylko że tam sie na owe zmiany narzeka, w kółko to samo i tylko dziękować że UP są tylko dwa razy w roku
ps. gdzieś już był taki temt "co chciał byś w następnym UP"
bogdan1990
27-11-2005, 08:12
No no... widze że tu koncert życzeń leci... też się dołącze ale powiem też dlaczego moim zdaniem niezmieniom wyglądu broni a co do nowych to też wątpie bo i tak już jest bardzo wiele a niektóre są albo nieużywane albo je mają po 2 osoby na serwerze.... :(
@Do topicu....
Tego dowiesz sie po updacie ale ja chętnie bym zobaczył bym nowy outfit dla facc i pacc (może jakieś afro dla sorca albo knighta :D ) no i największy ból narazie... WYGLĄD ITEMÓW... przedewszystkim ekwipunku.... niektóre żeczy tak wyglądają że jak ktoś wchodzi do mnie a ja mam tibie włączoną to się mnie odrazu pytają co to za shit? czemu taka słaba grafa i czemu TE ITEMY TAK CHU*** WYGLĄDAJĄ? No niestety.... CipSoft pokażcie wreszcie że umiecie!!! ;(
Trep Manitu
27-11-2005, 08:14
Moim zdaniem powinn ulepszyc palka dodac jakies bronie dla niego i dodac cos dla tych co walcza fistem
Venderer
27-11-2005, 08:20
Fire Sword, Legion Helmet.
Ekhm, wg. mnie FS jest nawet ładny ;)
Hello! Legion helmet był zmieniony z 3 miesiące temu! i znów mają zmieniać? O_O
Co do tematu to mi się strasznie nie podoba: Katana, Dark Helmet oraz Noble Armor
Wg mnie powinni zmienic wygląd potworów:
-Bandita,
-Assaina,
-Smugglera,
-Warlocka,
-Black Knighta,
-Huntera
Bo można se ustawic taki wygląd,a to jest bez sensu !
Powinni wprowadzic jakies nowe wyglądy tych potworów,pozatym monk i dark monk powinny wyglądac inaczej :)
Do tego powinni wymienic wygląd Sandałów,zmniejszyc troche Demon Helmet,wymienic wygląd studded armora,żeby pasował do legsów i chain legsów zeby pasował do armora :D
Dodam też,że doublet i demon arm,legs i helmet są brzydkie (helmet może byc,ale niech go zmniejszą bo nie pasuje do całosci )
Szkoda że nie zmienią tego tak jakby każdy chciał i że wogole nie bedzie żadnego głosowania co powinno zostać a co nie :)
Paskudnie wygladajacy Noble Armor (kompletnie nie pasuje do p legow)
Hatchet
Dagger
Wiecej outfitow
Wiecej czarow dla knajta
Necro do Facc
Romeo'Cruz
27-11-2005, 09:49
Jakies fajniejsze FS i Fire axe mogli by zrobic ;p
drizztpl
27-11-2005, 11:03
Wg mnie powinni zrobić nowe wyglądy Daggera, Carlin sworda (oszukwanie), Two-handed sworda (też oszukiwanie), Chain legów, Short sworda, Hatcheta, Iron hammera, Studded Armora, Chain Helmeta, Brass shielda. Rzeczy (bez dopisku w nawiasie) nie pasują to obecnego wyglądu Tibii... Ale to tylko moje zdanie ;]
Marcin wymiatacz
27-11-2005, 11:13
A ja bym chcial nowe axey bo ich jest najmniej :(
Walekifa
27-11-2005, 22:37
CO WYŚCIE SIĘ TAK PRZYCZEPILI NOBLE ARMORKA,CO????!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Mi sie tam podoba,prędzej bym zmienił knight armor na jakiś fajny z peleryną...
Markizek
28-11-2005, 14:43
Wlaśnie noble arm jest fajny:)
Dla palka powinna byc proca na kamyki:):):)
Mogli by zmienić DSM na ten co był przedtem. Teraz to mi przypommina jakiś niewydarzony kosmiczny skafander....
Ewentualnie blue robe, nie powinno się składać z samej szaty okrywającej plecy, to powinna być jedynie peleryna na jakąś lekką zbroję.
Do tego Fire Axe wcale nie przypomina mi czegoś co jest zrobione z ognia, ewentualnie czegoś co płonie. Bardziej jak lawa na kiju =)
Lonely Nabz0r
28-11-2005, 18:55
Ja bym wprowadził broń 3-ręczną, no i oczywiście questa na 3-cią rękę.
Knight Simon Dark lord
28-11-2005, 20:27
up@ może jeszcze na dodatkową głowe by mozna było dwa zaklęcia równoczesnie rzucać -.-'
topic:
powinni dodać nowe outfity,czary,ogólnie grafike poprawić,zmienić wygląd niektórych potworów,
dagger, short sword, knife, bright sword, katana, carlin sword - te wyglądają jakby Cipy robiły je na odwal sie no jescze scale armor, dark helmet, brass shield, full studded (może ew. tarcza jakoś wygląda) leather armor, brass helmet (wygląda jak jakiś wiejski kapelutek :) ) eeee na co tu jeszczer ponarzekać ;] outfity obowiązkowo np. ten zwykły, knighta bla facc są beznadziejne (dla pacc pal) a z female to nie zabardzo wiem jakie są kogo ale mogą być :) ale się rozpisałem ;)
powinni zmienic katane bo wyglada jak drut z drewna :D
----------------
Swiat Azura
Profesja Knight
lvl 20
Skille Słodka tajemnica ;)
Eq P set bohy f sword d shield c helmet
Pozdro dla Fea Umarth !!!! !!!! !!!! !!!!
Pozrdo dla Morte Arenn !!! !!! !!! !!!
eee... jak dla mnie
wygląd:
Demon Helmet (za duży proporcjonalnie do Demon Armora a imo demon armor ROX)
Bright Sword
Naginata
Blue Robe (jak ktoś wspomniał powinna okrywać całą postać nie tylko plecy)
Demon Legsy (smiesznie wyglądają imo xD)
Dark Helmet ( :P)
Crocidile Boots (tragediaaa)
Katana
I chyba wsio
Oprócz tego chciałbym zobaczyć nowe outfity :D
Łukasz789
30-11-2005, 14:42
Dla mnie powinni wprowdzic nowe qutify , a w ferie i na swieta mozna by bylo isc do tego krolika co na hallowen i zmieniac sie w mikolaja , elfa albo renifera ;)
Powinni dac jakies miecze miedzy brigt sword a magic sword (takie do zdobycia) i zeby giant sword mniej wazyl.
Niech dadza kazdemu na swieta 5K ;)
Niech zrobia wiecej butow bo jakos malo do wyboru jest..
Duch Guardi
30-11-2005, 15:01
Z hełmów :
-Leather Helmet
-Studded Helmet
-Chain Helmet
Z tarcz :
-Griffin Shield
-Brass Shield
Z mieczy :
-Short Sword
-Machate
Z toporów :
-Hatchet
-Obsidian Lance
Z młotów :
-Studded Club
-Scythe
-Crystal Mace
Z Armorów
-Scale Armor
-Coat
-Cape
-Studded Armor
Taka patologia
03-12-2005, 00:33
Jak dlamnie to dragon shield jest pomyłką ostatniego update ten wcześniejszy był lepszy no i może jeszcze knight legi bo do niczego oprucz k arma niepasują
Gatho Gokhinin
05-12-2005, 17:13
K-legi to jeszcze, jeszcze.......Mi tam sie nie podoba Crocodile boots (chciałbym nosic zamiast leather ale takie hamsko małe-nie pasuja do reszty :/), nie lubie setów, w których któraś część jest nieproporcjonalnie większa od reszty (demon helmet -.-). Outfit knighta!!! To jest tragedia..... Wygląda jak w jakimś kaftanie lub (ta górna część taka wielka) jak w kurtce i kalesonach. Katana lekko za male staty ma-mogliby ją wsadzić w lukę między serpentem a bright, a te wszystkie katany, które ludzie mają to pozamieniac na jakiś... jakiś inny sword :P Dla palla powinien być Distance Ring, dla knajta exura gran, dla facc Utani Hur, wszytkie pacc mieliby utani gran hur, a druid/sorc pacc- utani gran vis hur :P Druid bez pacc powinien mieć utevo vis lux lub jakieś slabe exori~. Rzeczywiscie mozna zmienic outfity humanoidalnych potworków na np outfit hero.
Master Sanczo
05-12-2005, 17:34
jak dla mnie to wlasnie te outfity nie pasuja powinno byc ich wiecej
Dla mnie należy zmienić katanę, brass shield, cooper shield ( wygląda jak jakiś tależ), castle shield, sandals, dagger, short sword, k-armor ( teraz jest za mało okazały jak na tak dobrą zbroję), k-legi ( żeby do armora pasowały :) ), chain seta ( niebieska kolczuga? Paskudztwo... ), Crocodile boots, warrior helmet ( też za mało okazały jak na hełm o takiej jakości) i studded shield. Brass helmeta i scimitara ponoć zmienią w tym updacie. Noi jeszcze...
JA CHCE NOWYCH OUTFITÓW ( dla knajta najlepiej)!!! I nowych clubow, butow i legsow (dostępnych dla szarego gracza oczywiście)!!
Dlamnie by mogli zmienić dużo w szczegulności wiele textur Tibia graficznie strasznie się zestarzała gdy by jednak poprawić szczegułowość wielu textur gra by była owiele przyjemniejsza i ładniejsza noo i może troche więcej animaci by dodali bo walka z potworkiem to takie buch trach ciach :)
Pacc za Sms... profesja... (np. Barbarian).... i... TROLLA...
Slayer-Reaven
07-12-2005, 08:16
@Re up:
Taa... Pacc za SMS... Fajnie by było - za 1,22$ na tydzień :P To by mi wystarczyło.
Wg. mnie powinni zmienić wygląd noble armor'a bo troche taki dziwny jest; dać nowe outfitki i jakieś bronie dla palla (nowe strzały albo coś takiego).
Sir Patologia
07-12-2005, 08:32
jak dla mnie to wlasnie te outfity nie pasuja powinno byc ich wiecej
Sprawdzałem sprite z wersjii na teście i nie ma new outfit. Chyba, że wprowadzą coś do wersji global, ale szansa jest nikła bo nigdy się coś takiego nie zdarzyło.
powinni wprowadzic jakis sword jednoręczny pomiędzy serpent swordem a fire
swordem bo w koncu knightci walący z axe mają barbarian axe potem kupią se knight axe a potem fire axe
Nowy DSM, albo wrócic do starego >.<
Wedlug mnie to studded armor, chain legs, dagger, katana, bright sword. No i oczywiscie nowe outfitki ;) Może jakiegoś dobrego jednoręcznego cluba po dragon hammerze gdzies kolo atk40/def30 :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.