Pokaż pełną wersje : Manaholicy...
Dr. Omader
25-11-2005, 00:37
Po newsach z update nadszedł czas na zaległe awanse naszych rodaków.
Dużo ludzi narzekało, że mamy za duże wymagania, tymczasem dostajemy dość sporo nadających się maili, nie mieliśmy jednak czasu, aby je umieścić, ale teraz nadrabiamy zaległości.
Seromontis znów przynosi nam powód do dumy. Oto został on prawdopodobnie drugim knightem w historii Tibii, który zdobył 9 poziom magiczny. :)
http://images.tibia.pl/images/newsy/Seromontis9mlvl.jpg
Co będzie następne? 300 poziom czy 10 poziom magiczny? ;)
Kotr - aktualnie 130 poziomowy royal paladyn z Celesty - serwera, który powstał zaledwie rok temu, a już jakiś czas temu Kotr awansował na 22 poziom magiczny! Niestety jakoś informacja o tym nam się zapodziała i umieszczamy ją dopiero teraz.
http://images.tibia.pl/images/newsy/Kotr22mlvl.jpg
Nie zdziwiłbym się jakby za parę dni Kotr wysłałby nam screena z awansem na 23 magiczny poziom ;)
Kolejny royal paladyn i kolejny awans magiczny... Panowie może tak małe zebranie klubu AM(Anonimowych manaholików)? Hmmz.. Chociaż wy już nie tacy anonimowi po tych newsach ;) Tym razem swoja magiczną potęgą szpanować będzie Drazharm z Azury, który także awansował na 22 magiczny poziom.
http://images.tibia.pl/images/newsy/Drazharm.jpg
No panowie, kto pierwszy na 23? Kotr czy Drazharm? ;)
Kolejny kandydat do klubu AM... Sir Saneris z Harmoni, poszedł krok dalej z magicznym poziomem(ten to dopiero manasów wyżłopał :P). Dodatkowo warto wspomnieć, iż Sir Saneris mimo dużych ilości mana fluidów, które wypija znajduje też czas na pomaganie innym gdyż jest tutorem. No cóż CipSoft nie zakazuje tutorom pracować pod wypływem manasów ;)
http://images.tibia.pl/images/newsy/SirSaneris23mlvl.jpg
To kiedy zobaczymy zdjęcie z napisem „You advanced to senior tutor position.” Saneris? :P
A co na to Vorith z Arcanii? Pan Vorith powiedział, że on ma lepsze zajęcia od żłopania manasów i udał się w niewiadomym celu na pustynie... Jednak nasz fotoreporter złapał go na gorącym uczynku! Oto sekret do zostania wysoko poziomowcem - wystarczy oddawać cześć temu, którego cyfra to trzy szóstki...
http://images.tibia.pl/images/newsy/Vorith6.jpg
Założe się, że w tle Vorith słuchał piosenki Iron Maiden... "Six Six Six... the number of the beast..."
I oto rezultaty takiego rytuału...
http://images.tibia.pl/images/newsy/Vorithdist.jpg
Gratulujemy wszystkich awansów.
Jeśli chcesz dołączyć do grona osób którym został poświecony news, przeczytaj ten temat. (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=50103)
Dzisiejszy news sponsorowany jest przez Nekromante Digger’a, sprzedającego swe mana fluidy w Venore, oraz Virgojaviera, który posłużył nam jako narzędzie do obróbki grafik ;)
Przypominam, że tutaj niżej jest info co do nowego update, nie przegapcie :p
Hominis nocturna
25-11-2005, 00:44
Ja też chcę tak mieć ;( ;( ;( ;(
ale na poważnie, wielkie GRATZ dla Was za wysiłek i cierpliwość :cup: :cup:
wielkie GRATZ dla Was za wysiłek i cierpliwość :cup: :cup:
Dokładnie..
te mlvlv palkow 22 to sa conajmniej zalosne,jaki to wysilek zrobic 22mlvlv? moze zacznijcie pokazywac prawdziwe advy jak np tego knighta 9mlvlv albo palkow z 25mlvl
Dr. Omader
25-11-2005, 01:25
te mlvlv palkow 22 to sa conajmniej zalosne,jaki to wysilek zrobic 22mlvlv? moze zacznijcie pokazywac prawdziwe advy jak np tego knighta 9mlvlv albo palkow z 25mlvl
Prawdopodobnie podniesiemy poprzeczke dla palkow ;)
gz dla nich :p ale wiecie ile ich ludziki musialy tych mana fluidow wipic ciekawe gdzie to zmiescili ja bym tyle nie wypil chyba bym pekl :P ? Ciekawe ile all mf'ow wypili wszyscy na tych ss'ac (ile sztuk) 8o :D B) :) ;) :p :evul:
Wszystkie awanse fajne, ale chyba najlepiej wychodzi w tym newsie Seromontis z tym lvl-em i mlvl. :D
Zrób 22 mlvl palem a dopiero później komentuj -,-'
Minetor™
25-11-2005, 06:45
Wymiatacie panowie ;) Tylko wam zazdrościc xD Powodzenia w dalszych adv ;)
:p A kotr , Vorith itp. teraz sie nad koszem w swoich przytulnych domkach przykryci kocykiem i te manasy zwracaja ;) ;) ;) :] :p
Master Shaolin
25-11-2005, 07:29
Tiaaaaa. Tak to jest jak sie już wszystki questy wykona, kasy nie ma już na co wydawać, to sie kupuje manasy i złopie jak opętani, ale dzięki temu możemy być dumni że mamy takich gości w polsce.
Sir Saneris
25-11-2005, 07:29
No tak troche manasow w to weszlo ;).. swoja droga nie zebym DODATKOWO sie chwalil ale wiekszosc ludzi ma 22 mlvl na 120+ z tego co widze.. a ja 23 na 117 :evul: . Oczywiscie gratz all ludkom z mlvla :D.. manaholicy!!!! ;D.. a co do Senior Tutora.. 2 tygodnie o ile sie nie myle jeszcze ;D
Dark Rider
25-11-2005, 07:34
gz panowie! mam nadzieje ze za nie dlugo znowu zobaczymy wasze nowe awanse :p
Master Shaolin
25-11-2005, 07:36
O tak, następne już za miesiąc.
No cóż... Gratulacje dla wszytskich panów (a teraz powiedzcie mi który z nich nie sharuje konta -,-, Celesta, roczny server i jedna osoba mialaby zrobic 120 lvl - malo mozliwe ;/, chdoz i to lepsze w porownaniu z Thoria i Furora, ktore maja po pol roku, a tam biegaja 110 lvle...)
Wszystko fajnie, ale już jest nowy Gm ;)
"Today, we would like to introduce you to our fourth new gamemaster, the former counsellor Ogfetan Riglan."
Sir Saneris
25-11-2005, 07:53
Wszystko fajnie, ale już jest nowy Gm ;)
"Today, we would like to introduce you to our fourth new gamemaster, the former counsellor Ogfetan Riglan."
Juz od wczoraj to jest na Tibia.com i Tibia.pl (3 newsy nizej). Wszystko fajnie, ale brak spostrzegawczosci ;)
Ogfetan Riglan - do tej pory był Counsellorem. Udowadniał już wiele razy, że wie jak postępować z tymi, co łamią zasady, a również wiele razy wykazał się swoją pomocą, w stosunku do innych graczy.
Zrób 22 mlvl palem a dopiero później komentuj -,-'
easy,mialem palka to wiem;]
Pandorian technomancer
25-11-2005, 08:13
No cóż... Gratulacje dla wszytskich panów (a teraz powiedzcie mi który z nich nie sharuje konta -,-, Celesta, roczny server i jedna osoba mialaby zrobic 120 lvl - malo mozliwe ;/, chdoz i to lepsze w porownaniu z Thoria i Furora, ktore maja po pol roku, a tam biegaja 110 lvle...)
:baby: wystarczy miec pacc i umiec grac by bez wiekszego wysilku zrobic w rok lvl +120. to nic nadzwyczajnego robic +20k expa na godzine majac lvl +50, co daje ponad 100k expa przy grze 5 godzin dzienniea na wyzszym lvl exp +150k dziennie to zaden wyczyn wystarczy chiciec grac i robic to umiejetnie. Łatwo pisac sharing konta oceniajac innych wg siebie.
osobiscie znam osobe co po 4.5 miesiacach gry ma MS na lvl 42 i EK na lvl58 i nie gra wiecej niz 6-8 godzin dziennie i napewno nie sharuje konta.
iron aepir
25-11-2005, 08:17
zeldleje zaras super update postarali sie.
a jak to nie jest wszystko toznaczy ze gra bedzie jeszcze lepsza :D :D xD :miecz: :wiking: :sword: AOJ POLACY :crusader:
Oj natop natop, z ciebie taki pałek jak zemnie SD maker:P
wielkie GZ dla wszystkich !!!! :)
Sir Saneris
25-11-2005, 08:30
Cieszymy sie i czekamy az TY swoim sorkiem spelnisz jakis wymog zeby dac SS'a tutaj..
Medivh Shady
25-11-2005, 08:44
Wielkie gz dla wszystkich ;D
Vorith czekamy na 200 lvl !! !! mam tez nadzieje ze niedlugo znajda sie tu adv. Arissa i Beduriona :)
MATI9630
25-11-2005, 08:58
Gratz dla wszystkich ;)
BTW, nie za wcześnie trochę z tą czapką Mikołaja?o_O
Duch Guardi
25-11-2005, 09:49
GZ dla każdego
Mam nadzieje że z czasem wiecej polaków dołączy do grona "Elity" ;)
Postanowiłem przeliczyć co trudniej osiągnąć, tak więc:
23 mlvl palka to 159d 8h 4m zakładając że jest to RP przeliczać ten czas na sorca z regeneracja many co 4 sekundy a nie co 6 jak u royal paladyna to otrzymujemy około 71 mlvl (na ktory potrzeba 160d 16h 30m 40s)
22 mlvl palka to 113d 19h 3m przeliczając to jak wyżej to otrzymujemy 67 i pół mlvl na oko:P
Więc tutaj przychylam się do opinii natopa, że 22 mlvl u pałka to tak naprawde nic no może dla innych duża ale z perspektywy czasu jest to malutko.
Natomiast jeśli chodzi o 9 mlvl u knighta na który bez mf potrzeba uwaga!!! 1y 181d 17h 20m (boże świety:P moja postać nawet tyle nie ma:P:)
co daje ODPOWIEDNIK U PALLADYNA PRAWIE 27 MLVLU!!! (na ktory potrzeba: 1y 247d 9h 56m no może pare dni więcej ale to szczegół), a dla sorca to UWAGA trzymać się krzesła...84 MLVL!!! ( na ktory potrzeba 1y 190d 4h 41m 20s)
Tak więc Seromontis jeśli chodzi o moje przeliczenie czasowe a nie mfowe:P (bo to ma się całkowicie inaczej) to jest to naprawde wymiatacz nadwymiatacze i może imponować.
Btw. przeliczenie kosztu mfów na mlvl:
9 mlvl u rycka 9,841,000
22 mlvl u palka 4,097,250
23 mlvl u palka (czyli mój:P) 5,737,150
no i tak obrazowo 72 mlvl u sorca: 9,545,850
Oczywiste jest to że przeliczenia te maja się co do praktyki lipnie bo każdy wie że sorc z natury powinien w mfy pakować a palek i rycek to raczej dla respectu. Tak więc wyciągnijcie wnioski:)
Sir-Hatton
25-11-2005, 10:58
To teraz napisz ile kasy trzbea wydac na 15 mlvl u knighta :P
To bedzie jakies 10 mld?
Kotr - aktualnie 130 poziomowy royal paladyn z Celesty - serwera, który powstał zaledwie rok temu, a już jakiś czas temu Kotr awansował na 22 poziom magiczny! Niestety jakoś informacja o tym nam się zapodziała i umieszczamy ją dopiero teraz.
Wracając do tego moją postać NIE MA JESZCZE ROKU BO serwer Arcania powstał w Grudniu 2004 r. a na stań dzisiejszy to 162 lvl.
BTW. Co do opisów do zdjęć to są naprawde przednie:)
Seth Di'vinci
25-11-2005, 11:26
gratz wam chlopcy wielkie gratz .....
te oto gratz pisze jedna reka poniewaz druga mam troszke uszkodzona ....
zeby bylo takich polskich hardcorowych graczy gz jeszcze raz B) :p :p :) :) :D :cup: :evul: :evul:
Btw. Już od jakiegoś czasu wiemy ze 666 zwykła pomyłka... Ktoś źle przetłumaczył Apokalipse. Według najnowszych badań tą liczbą jest 616.
Jednak stereotypu do tej liczby chyba nigdy nie zapomnimy :P
Seth Di'vinci
25-11-2005, 12:13
co do 15 magica u knighta to mi sie wydaje ze to bedzie jakies 100 miliardow Gp ....
jak na sam 15 magic u palka z 14 trzeba wydac jakies 150 k n moze mniej :PPP
Mazur...^^
25-11-2005, 12:29
Gratuluję im wszystkim poświęcili na to wiele czasu i widać rezultaty wielkie GRATZ dla nich :)
Nareście MY Polacy! zaczynamy powoli rządzic Tibią :cup: .
Dlatych co mają duże lvl i mlvl wielkie gratulacje! Oby było takich więcej ;)
Pozdrawiam !
------------------
Eq: Blue Robe, Medusa Shield, Crown Legs, Crusader Helmet, Aol, Skull Staff, Bohy.
Raven Kareveira
25-11-2005, 13:03
gratz wszystkim a w szczegolnosci Sanerisowi :P
i juz wiem na co poszla kaska ktora dostales odemnie prawie za darmo :P
niech ja cie na harmoni dopadne :P
do zobaczenia ;)
tak dalej ;) ale nie ciesz tez sie dorwe tu........ kiedys :P
a i Saneris bardzo chcetnie pomaga ;) jest tani wiec nawet low lvl moze go "wykorzystac" w roznych celach :P wiec jak szukasz na harmoni shootera na globliny pisz do Sir Saneris juz dzis !! potem moze byc za puzno....
nastepny wolny termin to 31 luty 2006 roku zycze milej zabawy :P
Gracz z Trimery
25-11-2005, 13:07
Szczególne gz dla Seromontisa ;]
Ale tak mysle...hmm.. GZ dla wszystkich ^^
szymon287
25-11-2005, 13:12
WIELKIE GRATZ dla wszystkich :) ciekawe czy kiedys bedzie knight z 16lv m i z SD bedzie walil :D :p
si'monek12
25-11-2005, 13:27
GZ all
A zwłaszcza braciom pallkom
iron aepir
25-11-2005, 13:58
dzien w dzien nowe newsy lawina newsow same newsy ;) :]
Flashman
25-11-2005, 14:05
GRATZ ALL!!!! Seromontis już 2 awans!!!! Sir Saneris z Harmoni!!!! (HaRmOnIa RuLeZ!!!) GRATZ GRATZ GRATZ!!!
grzysztof
25-11-2005, 15:54
Jak mozecie chwalic np Sarenisa za duzy mlev nie dosc ze gra na swiecie z Marca 2004, to jeszcze to non-pvp czyli moze dowoli afkowac i nie ma dodatkowaych deadow od ludzi, wojen itp. itd.
pochwalcie Voritha ktorego ja osobiscie podziwiam, nie dość ze gra na swiecie ktory nie ma jeszcze roku ! bo z konca grudnia 2004 i jest to pvp, brał udzial w paru wojnach co prawda z ostatniej musial sie wykupic, zaliczyl pare deadow od ludzi i od kickow na expie, to nie załamal sie i dalej nabija bardzo szybko level, skile i mlev ktore ma naprawde wysokie. Jak nie zwolni to niedlugo mozna bedzie sie spodziewac 200l (gora do wakacji)
BIG GRATZ FOR HIM.
Ale oczywiscie najwieksze gz dla sermontis-a najlepszego polskegi gracza i jego 9mlevela.
Ze względu na to iż powróciłem na forum, pozwalam sobie skasować wszystkie moje stare posty. Pozdrawiam !
Tibijczyk Maciek
25-11-2005, 16:21
Powiem krótko.
Wszystkim wielkie Gratz.
A wszegolnośći tego 9mlvlu knighta ;)
Super :) Gz dal naszyh rdaków :) mamy sie czym pohwalic juz :) znaczne !
Drazharm
25-11-2005, 18:58
Postanowiłem przeliczyć co trudniej osiągnąć, tak więc:
23 mlvl palka to 159d 8h 4m zakładając że jest to RP przeliczać ten czas na sorca z regeneracja many co 4 sekundy a nie co 6 jak u royal paladyna to otrzymujemy około 71 mlvl (na ktory potrzeba 160d 16h 30m 40s)
22 mlvl palka to 113d 19h 3m przeliczając to jak wyżej to otrzymujemy 67 i pół mlvl na oko:P
Więc tutaj przychylam się do opinii natopa, że 22 mlvl u pałka to tak naprawde nic no może dla innych duża ale z perspektywy czasu jest to malutko.
Natomiast jeśli chodzi o 9 mlvl u knighta na który bez mf potrzeba uwaga!!! 1y 181d 17h 20m (boże świety:P moja postać nawet tyle nie ma:P:)
co daje ODPOWIEDNIK U PALLADYNA PRAWIE 27 MLVLU!!! (na ktory potrzeba: 1y 247d 9h 56m no może pare dni więcej ale to szczegół), a dla sorca to UWAGA trzymać się krzesła...84 MLVL!!! ( na ktory potrzeba 1y 190d 4h 41m 20s)
Tak więc Seromontis jeśli chodzi o moje przeliczenie czasowe a nie mfowe:P (bo to ma się całkowicie inaczej) to jest to naprawde wymiatacz nadwymiatacze i może imponować.
Btw. przeliczenie kosztu mfów na mlvl:
9 mlvl u rycka 9,841,000
22 mlvl u palka 4,097,250
23 mlvl u palka (czyli mój:P) 5,737,150
no i tak obrazowo 72 mlvl u sorca: 9,545,850
Oczywiste jest to że przeliczenia te maja się co do praktyki lipnie bo każdy wie że sorc z natury powinien w mfy pakować a palek i rycek to raczej dla respectu. Tak więc wyciągnijcie wnioski:)
ta ale jak zostaje te 10% do kolejnego m lvlu i masz powiedzmy 200bps czekajace na wystrzelanie w demonii to te 100k wydane na manasy sie mniej wiecej kalkuluje
Virgojavier
25-11-2005, 19:10
Wiem wiem jestem boski:)
Lifely Sorcerer
25-11-2005, 23:09
Mój brat wraca dzisiaj z podwórka po południu i mówi "Michał, ty jesteś sławny. Wszyscy koledzy na podwórku mi mówia, że jesteś na screenie na Tibia.pl. Jestem z ciebie dumny" - co z tego, że to nie o mnie jest post, ale "jestem sławny" :blazen:.
Dr. Omader
25-11-2005, 23:50
Mój brat wraca dzisiaj z podwórka po południu i mówi "Michał, ty jesteś sławny. Wszyscy koledzy na podwórku mi mówia, że jesteś na screenie na Tibia.pl. Jestem z ciebie dumny" - co z tego, że to nie o mnie jest post, ale "jestem sławny" :blazen:.
No widzisz, a wczesniej pewnie malo kto o Tobie slyszal ;)
BTW Kiedy jakiegos screena podeslesz? ;)
ps. na tym zdjeciu z awansem Sero na 200 chcialem objac Ciebie i reszte ludzi, ale nie udalo sie wszystkich zlapac :p
Eternal Maximus
26-11-2005, 00:36
Nice GZ Dla Nich :)
Vuxarnaakus
26-11-2005, 09:54
Hejjj??!! A kiedy ja tak bede mial jako palek mam 17mlvl niemowcie mi ze niski :(
Omg Seromontis. Ile godzin dziennie i ile dni trzeba siedziec żeby zrobić 9 mlvl ?!?! xD oj duzo ;]
Seromontis na prezydenta !! :D
Cieszymy sie i czekamy az TY swoim sorkiem spelnisz jakis wymog zeby dac SS'a tutaj.
ps mam druta nie sorka
Sir Saneris
27-11-2005, 08:48
ps mam druta nie sorka
ps ss'a i tak nie ma
@up
ale kiedys bedzie to z laski swojej zamilknij
EDIT
i jeszcze 1 wazna rzecz
takim ****usiem palusiem na 100% sie latwiej gra niz druidem, bo musisz kupowac runy
a palkiem
hi
1000 bolt
yes
i idziesz gdzie chcesz
i nie mow ze nie iwem jak to jest bo gralem 59 rp na isarze za czasow swietnosci (jak chcesz nicka to priv ;p ) i nie "kozacz" bo wcale taki pro nie jestes
Ludzie zrobcie wieksze lvl,mlvl,skille a pozniej krytykujcie innych..... ;) gz, dla tych pijakow ;p Pewnie mnie zjada ale trudno =]
Sir Saneris
27-11-2005, 19:18
@up
ale kiedys bedzie to z laski swojej zamilknij
EDIT
i jeszcze 1 wazna rzecz
takim ****usiem palusiem na 100% sie latwiej gra niz druidem, bo musisz kupowac runy
a palkiem
hi
1000 bolt
yes
i idziesz gdzie chcesz
i nie mow ze nie iwem jak to jest bo gralem 59 rp na isarze za czasow swietnosci (jak chcesz nicka to priv ;p ) i nie "kozacz" bo wcale taki pro nie jestes
59rp to jest kilka dni grania.. przelam sie i zrob 100+ jak wszyscy w topicu tu.. i 22 mlvl palkiem.. a druidem to se nie mozesz w sklepie run kupic? Bo za duzo kasy? Ja bez run to tez max na GSy.. co na moim lvlu wbicie by dlugo trwalo. Nie mowie ze jestem pro.. ale ciesze sie ze swojego osiagniecia bo COS osiagnalem.. i mam szczerze mowiac gdzies Twoje "kiedys".. tym co bedzie kiedys kazdy glupi sie chwalic mozesz.. krowa co duzo gada malo mleka daje.. czekamy na Twoj ss na tibia.pl cfaniaku.
Dark Rider
27-11-2005, 19:24
omg... ludzie wezscie przestancie krytykowac ich! pozwolcie sie im cieszyc z ich osiagniec! a krytykowac ich mozecie jak sami osiagniecie taki mlvl na w krotszym czasie!a jak nie osiagnales to zamilcz na wieki!
Wielkie GRATZ dla wszystkich, którzy się dostali na liste PRO playerów... xd
59 rp to kilka dni?
ojj cos bardzo w dol to zaokraglasz
przynajmniej 2-3 tyg, a jezeli taki pro jestes to idz na new server i zrob bez share (hihih) tego 60 rp w CYTUJE pare dni
a co do moich ssow
to obecnie w tibie nie gram, zbyt duzo rzeczy w rl do roboty, niestety nie tak jak ty
a co do kasy ze hmmy niby w sklepie bedziesz kupowac ?
GL & HF
Zagraj sorc/dru i potem sie wypowiadaj na temat huntow za runy kupione w sklepie
jeszcze teraz po upie bursty sie zmienily heh...
i paladynem nie jest chyba czyms specjalnym wbic 22 mlvl :)
juz chyba trudniej sorcem/dru 70 wbic
nie bede sie z toba klocil, bo to do niczego nie prowadzi
dodalem moje "3 grosze" do tematu, bo widze ze bardzo cie zabolalo ze ktos smial nazwac twoj osiag niczym nadzwyczajnym
chora ambicja?
btw masz 20 lat
studiujesz w ogole czy tylko w tibie pgujesz bo tyle ci w rl wychodzi? ( a moze jednak paru ownerkow?)
niestety tibia robi sie nalogiem, i pochlania mase ludzi ktorzy nie maja jak zagospodarowac swojego czasu
:)
A moje kiedys jeszcze zobaczysz( i Notopa tez), jak wroce do tibi, teraz wchodzi update, moze te rozdzki nie beda krzywdzily sorcow i druidow ale jak dla mnie wystarczyloby ze zrobili by bp hmm w sklepie za 1.4k ot co.
[QUOTE]No cóż... Gratulacje dla wszytskich panów (a teraz powiedzcie mi który z nich nie sharuje konta -,-, Celesta, roczny server i jedna osoba mialaby zrobic 120 lvl - malo mozliwe ;/, chdoz i to lepsze w porownaniu z Thoria i Furora, ktore maja po pol roku, a tam biegaja 110 lvle...)[/QUOT
Jesli server np powstanie przed wakacjami miesiac wchodzisz, przypuszczajac nie ma juz tyle nauki a chocby siedzisz przy kompie uczysz sie i skillujesz ...
W wakacje majac czas jest naprawde mozliwe wbicie duzego lvla ..
osobiscie w 6 dni wbilem z 30 na 40 lvl :> master sorcem na rotwormach/larvach grajac od rana 10-13 czasami troche popoludniu wieczorami mnie nie bylo i wracalem o 23 i gralem np. do 1-2.
A jakbys skillowal przed wakacjami i mial RP z good skillami albo knighta mozna o wiele szybciej to zrobic :]
PS. Plx next server
Sir Saneris
28-11-2005, 08:15
http://i17.photobucket.com/albums/b71/saneris/Other/senior.jpg
„You advanced to senior tutor position.” ;].. tak btw ;p. Co do stylu gry nie bede sie klocil.. jak tak latwo grac palkiem to grajcie i robcie lvle.. nie bede sie klocil czym latwiej bo gra jest zbalansowana.. kazdy uwaza ze ma najgorzej.. a ja sie ciesz z tego co osiagnalem i basta.
Dr. Omader
28-11-2005, 08:26
@up:
Gratz :P
Silver Drag
28-11-2005, 09:12
no no no fajnie tylko 22 m lvl dla kotra (co to dla niego jest) kupuje z 50 bp mana fluiduw i jedzie ;p
aż ja się ruszyłem i zacząłem troche grać ;]
Wydaje mi sie ze jestem obiektywny w stwierdzaniu kim sie najlatwiej gra ^.^
Bo gralem kazdym vocem, oprocz druidem, ale druid podobny do sorca jest, osiagnolem nie male lvle, moze nie duze tez, ale wiem jak sie gra
ot co.
Sir Saneris
28-11-2005, 13:39
Zasadniczo ja takze gralym kazdem vocem.. minimum do 40 lvlka i w sumie wiem jak sie gra.. kazda postac ma wady zalety.. na poczatku wolniej expisz sorkiem i drutem ale na wyzszych lvlach za to te postacie sa masterami PG.. kazdy vos cos w sobie ma. Kazdy jest super i kazdym vocem mozna 'kims' zostac.
lol do 40 lvla sorcem jest looz
potem jak nie ma sie z kim na hunty chodzic albo ci loocik nie sypie zaczynaja sie schody..
Czasami jest tak ze na 10 bp hmm masz 2x bohy
a czasami jest tak ze na 30 bp hmm nie masz zadnych
I ciezko zeby sie zwrocilo
a na new servie znowu nie bardzo kto ma kupic te bohy, i musisz prosic o wsparcie finansowe swoich "koleguf"
:( Gratulacje !!! i gratz za cierpliwosc
Seromontis
30-11-2005, 08:12
:] Gratki dla palkow :] . No i oczywiscie THX !
Wielkie G
30-11-2005, 08:46
Wielkie GZ dla wszystkich!!! Oby tak dalej :cup:
Ludzie przestańcie się kłócić! Jak macie problem z profesjami, to zróbcie se w tym samym czasie jeden palka drugi sorca ustalcie czas np. 1 miech i potem duel zobaczycie kto wygra. Wszystkie profesje są dobre, ja Wam tego nie mogę udowodnić, ale jak narazie albo przeoczyłem albo na prawdę nie było jeszcze żadnego ss'a na którym byłby awans sorca/druta.
@topic
GZ dla tych panów, widać, że niektórzy się starają :)
Pozdro
Loron
Drakon Pierwszy
04-12-2005, 15:15
****a ale ja chce pacc pacc pacc :(masz problem
jak ci tak pacc potrzebny to sobie kup :]
Gollumek
04-12-2005, 21:43
Gratz dla Voritha, bo to z mojego świata ;) i Gz dla innych
Vesper Drago
26-12-2005, 17:56
Czesiek szczpena hubert peczek zianio 358
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.