Pokaż pełną wersje : Pada śnieg... nawet na tibia.pl
Jak Wam się podoba nasz świąteczny update wyglądu ;] ?? czekam na opinie... Btw. w prawym menu na dole dodaliśmy możliwość przeszukiwania strony. Czekam na opinie czy to działa poprawnie... ?
Bardzo ładne,zwłaszcza ta mikołajowa czapeczka...ehhh....ja już chce wigilie (rozmażył się)
No, bardzo ładnie, ale czy nie za wcześnie na wprowadzanie świątecznego nastroju? Chociaż patrząc na supermarkety to bardzo dobry moment, trzeba pomyśleć o dorysowaniu czapeczki w avatarze ;)
Jak Wam się podoba nasz świąteczny update wyglądu ;] ??
wcale. TBH, w PSP/Fotosklepie mozna uzyskac duzo lepsze efekty niz to, co jest teraz. I wcale nie oznaczaloby to duzego rozmiaru obrazka.
Master Shaolin
25-11-2005, 07:42
Mi się podoba. bardzo ładnie i bez przesady. A wyszukiwarka w prawym dolnym rgu też soebie świetnie radzi.
Mi się nie podoba, ten 'śnieg' wygląda jakby ktoś mazną białym brush'em kilka kropek. Może troche wiecej inwencji twórczej ? :p Np. jakby napis podsypało od dołu? :rolleyes:
Duch Guardi
25-11-2005, 09:53
TEN UPDATE TO DLA MNIE BOMBA ! :D
Kto wie może z czasem CipSoft wymyśli sposób na to żeby śnieg padał w tibi ^^
EDIT#
Myślałem że chodzi o świąteczny update B)
Ale chodzi " to coś " przeszukaj strone
Dr.Unknown
25-11-2005, 12:18
Co racja to racja, czapeczka znośna, ino wygląd śniego odpycha i przypomina raczej plamy na monitorze.
wcale. TBH, w PSP/Fotosklepie mozna uzyskac duzo lepsze efekty niz to, co jest teraz. I wcale nie oznaczaloby to duzego rozmiaru obrazka.
Co Ty pieprzy** za przeproszeniem :P Stronka teraz z tymi ,,śnieżkami" O wiele ładniej wygląda :P niepotrzeba zmian
Ps.Niemówie że wcześniej brzydko wyglądała :P
Ładnie ładnie, ciekawe co na lato dacie, moze jakies panienki w bikini na plaży:P, hehe zartuje oczywiscie:), grafiki kul:P
Don Toro
25-11-2005, 12:56
Przyjemnie widzieć, że strona jest zadbana ;) . Zwłaszcza cieszy oko czapeczka "Mikołajowa" na "tibia.pl", a śnieg też niczego sobie. Oby tak dalej 8o !
']Co Ty pieprzy** za przeproszeniem :P Stronka teraz z tymi ,,śnieżkami" O wiele ładniej wygląda :P
wcale nie. Dodanie kilku plamek fotosklepowym brushem wcale nie upiekszylo strony, imo logo jest teraz odrzucajace i nieestetyczne.
niepotrzeba zmian
Ps.Niemówie że wcześniej brzydko wyglądała :P
na pewno lepiej niz teraz. Ewentualnie mozna zostawic sama czapke, bez tych kropek, imho bedzie wygladac to duzo lepiej. A jezeli te "sniezynki" juz koniecznie musza byc, to niech autor bardziej sie postara.
Fakt, snieg wygląda jakby się zaczął roztapiać na obiektywie apratu co daje nieciekawy efekt.
Za to czapka jest świetna :) Jak się w przyszłym roku postaracie wyprzedzice z reklamą świąteczną Coca-Cole.
moze i macie racje :) zrobilem, ale jak komus sie nie podoba to moze zrobic specjalny swiateczny layout i wyslac go do mnie a jesli bedzie dobry to go umiescimy ;] (na okres swiat)
Morun Kous
25-11-2005, 13:22
Ta czapeczka jest świetna, ale mma jedno pytanko: wyżej pisaliście o jakimś śniegu i z tym mam pytaie: Gdzie wy go widzicie bo u mnie coś nie ma, i czy jeszce wogóle jest... . nOOb'em niejestem !!!
Na logu tibia.pl....pada śnieg i czapeczka na literze p
Qrde molek... to ja już ślepne na starość na logu tibia.pl nie widze żadnego śniegu, tylko tą czapkę :D
Najwyrazniej bosal zmienil -.^
Radek 666
25-11-2005, 14:43
Oj, coś za szybko został zmieniony, nie miałem okazji go zobaczyć :P. Ale czapeczka może być.
Btw. w prawym menu na dole dodaliśmy możliwość przeszukiwania strony
Gdzie? Nie widze...
Co do loga, to wydaje mnie się, iż to wygląda jakby sprejem w paincie było robione :D
Gdzie? Nie widze...
Co do loga, to wydaje mnie się, iż to wygląda jakby sprejem w paincie było robione :D
Zerknij na dół :)
Zerknij na dół :)
Nie no, czytać to ja umiem...
Tylko nie widze tego po prostu, na dole nie ma
Matyjasz
25-11-2005, 15:08
Bardzo mie sie podoba ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.