Pokaż pełną wersje : Odkryto nowy Quest i ... "Rare"
Wiec od jakiegos czasu nie gram w Tibie(nie tak fanatycznie), ale gram od czasu do czasu , glownie zwiedzajac tereny (nowe jak i stare), odkrywam mapy i potwierdzam informacje ktore gdzies uslyszalem i je ostatecznie weryfikuje. Ostatnio pewien Gracz na Antice powiedzial a raczej naprowadzil mnie na nowy Quest (nazwy nie znam), dosc malo osob o nim wie, bo zostal on wprowadzony z ostatnim UpDate (czyli wmiare nowy Quest).
NIE JEST TO QS !! Gdyz nie opisze dokladnej drogi ani nie podam wystarczajacych wskazowek jak go wykonac itp.
Quest tylko dla Pacc czyli Facc to nie dotyczy (chyba ze z czystej ciekawosci).
Potrzebujemy Pacc, Lopate, Kose, Kilof, Line, Swiatlo(:D) Levitate/6Parceli Blokera(Duzo Zerkow Liderow Szamanow 1GS i inne pochodne, przy czym GS najgrozniejszy, bez mozliowsci zablokowania w jakims tunelu czy cos...)
Quest zaczyna sie i konczy na Edronie - wyspy Elity (takie me zdanie).
Quest Jest Niedaleko ( A raczej tam sie go rozpoczyna ) Questu Na Dark Armor. Aczkolwiek trza uzyci kilofa i znalez zejscie na nizszy poziom( Nie moge podac dokladniejszej lokalizacji QS). Potem uzywa sie lopaty liny kosy. A i bym zapomnial potrzebujemy czegos do nabrania wody !! Inaczej nie da sie przejsc ostatniego etapu, gdyz gdzies cos trza zrobic zwiazanego z woda.
Łacznie Quest robi sie na 150 levelu w 30 minut :D A w Dwojke na lev 40-30 troszke wiecej czasu trza posiwecic na zabijanie potworkow.
Bramka Levelowa 35 lev!!
A teraz najwazniejsze !! Nagrody (Mozna chyba je podac)
Tylko sie nie zdziwcie bo to nie prowokacja ani nic w tym stylu opinie negujace tez mile widziane ale byle byly skladne a nie <cenzrua>bzdura<cenzura>
Leopard Armor(Zbroja)
Pancerz Waga
9 95oz
Torch(Pochodnia)
Ale co ciekawe Pochodnia pali sie okolo 10 x mocniej i wiecej czasu niz przecietna czyli cos na skale Rara bo ma ja malo osob :D Ale jak sie rozejdzie wiesc o Quescie przestanie byc Rare.
Oraz 5 x Small Ruby
I to wszystko.
A i bo to dopiero teraz zobaczylem !!
BackPack Koloru Pomaranczowego(nie zwrocilem wczesniej uwagi sry). Czyzby nowe miasto w najnowszym UpDate A moze juz istnieje jakies podziemne lub chodz ruiny ... i ma swoj kolor Bp.
PS.Jak wroci moj komp z servisu dam fotki w tej chwili jade na 233 wiec naprawde ciezko bywa jak walne wiecej cos na kompie niz Tibia ON :D
Cos bylo przez chwile z serverem Tibia.pl na forum i temat jest 2 x na forum w 2 dzialach sry Modki :)
Nie widzialem powodu by dla jednego pytania robic nowy temat, wiec spytam tu.
Czy GM moze byc Onlline na 2 charakterach naraz ?? Bo jak tak to nie ma problemu (nie wiedzialem) a jak nie to mam zdjecie orginalne !! na tibia.com w dziale z lista charow jak jeden z nowych GM byl onlline 2 charami naraz(bylo to wczoraj okolo godziny 1600-1700). Dzieki za odpowiedzi. A i jesio jedno gdzie sie znajduja komenty dla GM (wiecie twozenie wielo szczalowych run itp)??.
Czy leopard arm to taki rarek? Po godzinie expienia na assainach mi wypadł.
down: a czy ma jakis lepszy wyglad jest wiekszy albo nazwa inna? Bo inaczej ludzie go nieodroznia od normalnego.
Czy leopard arm to taki rarek? Po godzinie expienia na assainach mi wypadł.
Chodzi o Torch zreszta obok-ponizej napisalem ze uwazam go za rare tymczasowe.
Nazwa ta sama. Wazy o 1.o oz wiecej i plomien (tak mi sie wydaje optycznie) jest wiekszy od normalnego ale nie wiele i ma mala roznice w barwach samego plomyka.
Shamanking
25-11-2005, 13:52
Trzeba skoczyc , zabic, wykonac i zabrac nagrody :D a wogóle gratz wykonania :]
Trzeba skoczyc , zabic, wykonac i zabrac nagrody :D a wogóle gratz wykonania :]
Wykonianie pikus ale dzieki. Najgorsze to znalezienie tego zejscia i dotarcie oraz rozszyfrowanie do konca. Za szybko sie tam wszystko w duzych ilosciach respi nio a jeszcze droga powrotna ;d ;d Ale na mym lev mi styka a i exp na lev 50 dla rycka jest normalnie marzniem ;]
Hmm.. Jak jeśli takie są nagrody, to quest naprawde nie jest warty wykonania... Leopard armor jest już znany a niedługo już pewnie używany zamiast scale armor.
Ale co ciekawe Pochodnia pali sie okolo 10 x mocniej
Zwykła pochodnia świeci mniejwięcej na połowe ekrany do góry i na boki, więc ta oświetla cały ekran i jescze dużo dużo pozanim?
Hmm.. Jak jeśli takie są nagrody, to quest naprawde nie jest warty wykonania... Leopard armor jest już znany a niedługo już pewnie używany zamiast scale armor.
Zwykła pochodnia świeci mniejwięcej na połowe ekrany do góry i na boki, więc ta oświetla cały ekran i jescze dużo dużo pozanim?
Kumpel odszedl na odleglos Mniej wiecej jednego"Monitora" i nadal ja a raczej jej swiatlo widzial :D
Apropo pochodni.
Ostatnio zlapalem taka co sie swiecila 3x~ dluzej od przecietnej z zabojcy.
A co do questow to dobrze wiedziec. :)
Horde_Tauren
25-11-2005, 16:41
czy to niejest przypadkiem quest spoiling ??
Beholder
25-11-2005, 17:00
wg. mnie on zasuwał na MC chociaż regulamin tego zabrania ;)
o i te godziny chyba nie istnieją
może słyszałeś kiedyś że doba ma 24 godziny a nie 1600 8o
sory ze sie tak czepiam ale musiałem
w końcu wiekszosc ludzi jest jak nietoperze
nic nie widzą
nic nie słyszą
a wszystkiego sie czepiają :)
to sie tyczy najbardziej rodziców
Jabadabadu
25-11-2005, 17:26
eee słabiutkie itemki jak na taki quest leopard armorf fuuuuuu
wg. mnie on zasuwał na MC chociaż regulamin tego zabrania o i te godziny chyba nie istnieją może słyszałeś kiedyś że doba ma 24 godziny a nie 1600 sory ze sie tak czepiam ale musiałem w końcu wiekszosc ludzi jest jak nietoperze nic nie widzą nic nie słyszą a wszystkiego sie czepiają to sie tyczy najbardziej rodziców
Jakby Zasuwał na MC w ogóle nie widział by płomienia...
1600 - używa się w wojsku etc.
@Topic:
Ciekawe, musisz wreszczie dac te screeny!
Oops mialam nic nie muwic :( :( :o
Jakby Zasuwał na MC w ogóle nie widział by płomienia...
1600 - używa się w wojsku etc.
@Topic:
Ciekawe, musisz wreszczie dac te screeny!
Chodzilo o odpowiedz czy GM moze byc na 2 servach jednoczesnie :P
Sir Tyczka
27-11-2005, 14:11
Byłem tam przed chwilą, zabiłem gs przekopałem kilofem i nic nie ma, nie ma żadnej dziury...
no ciekawie ciekawie :D gratz wytrwałości i szukanie :P hrhrhr :D
a moze na tbi gg siedzialeś a nie torch jasniejszy ( joke ofkoz ) :D
pozdro :P :)
no ciekawie ciekawie :D gratz wytrwałości i szukanie :P hrhrhr :D
a moze na tbi gg siedzialeś a nie torch jasniejszy ( joke ofkoz ) :D
pozdro :P :)
Ha ha ha gratuluje Braku Humoru lub ... a zreszta.
A ja nie powiedzialem lub zle sie wyrazilem dziura nie jest w jaskini z GS tylko poziom UP czyli na dojsciowce !!
Sir Tyczka
27-11-2005, 21:27
Dojściówke też kopałem...
Rethfing on Aldora
27-11-2005, 21:39
@Do tych do gadają na Gm, że używa MC.
Jeśli ktoś używa MC, to nie może być zalogowany dwoma postaciami na jednym koncie. Więc w tym wypadku musiałby mieć dwa konta jako Gamemaster, co nie jest raczej możliwe.
P.S. Od razu mówie, że nie odpowiadam, ani nie komentuje podejrzeń, że używam MCka.
hehehe dobre tylko czemu nie podales drogi :) ale tak wogóle to gratz wykonania ;)
hehehe dobre tylko czemu nie podales drogi :) ale tak wogóle to gratz wykonania ;)
Wiesz co to QS ?? Czytales regulamin tibia.pl ?? Znasz podstawowe zasady Tibi ?? Jak tak to nie wiem czemu zadales to pytanie, a jak nie to hmmm przeczytaj regulamin forum na dobry poczatek.
Marek Tibioman
01-12-2005, 18:40
Eee troche mi sie niechce wiezyc, ze jest taki quest. Pomaranczowy backpack -.-? Pojde tam i sprawdze kazda kratke kilofem ^^.
Virius the Master
01-12-2005, 19:30
A chcecie darmowe leopard armors na Calmera? Mam 7... :P
ziemniak1600
02-12-2005, 13:14
Czy GM moze byc Onlline na 2 charakterach naraz ?? Bo jak tak to nie ma problemu (nie wiedzialem) a jak nie to mam zdjecie orginalne !! na tibia.com w dziale z lista charow jak jeden z nowych GM byl onlline 2 charami naraz(bylo to wczoraj okolo godziny 1600-1700). Dzieki za odpowiedzi. A i jesio jedno gdzie sie znajduja komenty dla GM (wiecie twozenie wielo szczalowych run itp)??.
To co widzisz na stronie to jest tylko SPIS GM'ów a nie postacie na 1 KONCIE.Te wszystkie postacie nie są na 1 koncie,bo gdyby 1 GM miał hack to...
wg. mnie on zasuwał na MC chociaż regulamin tego zabrania ;)
o i te godziny chyba nie istnieją
może słyszałeś kiedyś że doba ma 24 godziny a nie 1600 8o
sory ze sie tak czepiam ale musiałem
w końcu wiekszosc ludzi jest jak nietoperze
nic nie widzą
nic nie słyszą
a wszystkiego sie czepiają :)
to sie tyczy najbardziej rodziców
a z ta godzina to jest pewnie przyzwyczajenie kolegi [ja tez takie mam]... Jak ktos z was zegluje, to wie ze w nawigacji uzywa sie takiego zapisu [zamiast 15:35 pisze sie 1535] ;]
"40-30 troszke wiecej czasu trza posiwecic na zabijanie potworkow.
Bramka Levelowa 35 lev!!"
Ekhm skoro bramka lvl jest na 35 to po co napisales o 30??
Phoelerius
03-12-2005, 08:22
Ja wiem jak to bylo, wpadl do dziury w ktorej lezal: leopard armor, BP taki co w Ankh mozna kupic + Magic light wand. :p
Ja wiem jak to bylo, wpadl do dziury w ktorej lezal: leopard armor, BP taki co w Ankh mozna kupic + Magic light wand. :p
I na koncu sie obudziles i stwierdziles ze ten sen-jego rozwiazanie zamiescisz na forum w tym dziale. Bo tak ci kazal GLOS we snie ...
PS.Takiego BP koloru nie mozna nigdzie kupic. Wejdz na Pacere Zwiedz Venore sa takie dwa w tym jeden moj-w domkach wokol depo szukaj.
Odpowiem wam gdybające użyszkodniki na jedno pytanie. Mianowicie Game Master może być na 1 koncie jednocześnie. Do elementu docelowego we właściwościach skrótu do Tibii dopisuje po spacji "gamemaster". Na niektórych otsach to działa (bo nie są w stanie stwierdzić czy jesteś na rpawdę gmem. Takie małe "niedopatrzenie" twórców otsów), ale w Tibii: No way ;-)).
El Papier
03-12-2005, 20:34
Ciekawe co odpowie Wordi na to co napisal
Sir Tyczka...
przekopal wszystko i inic nie znalazl.
Pozatym pisales, ze na quescie jest
do rozwalenia gs i w jego pokoju jest
zejscie do rozkopania a po nastepnych
postach, ze zejscie jest nad pokojem.
"Nad" prawie jak "W".
Prawie robi wielka roznice.
@Edit:
Pomaranczowy bp jest chyba od
innego questa :p i jest do zdobycia
w innym miejscu (Dla FACC).
To na tyle :p
El Papier
03-12-2005, 20:59
ja też przekopałem wszystko... a jak na gg się spytałem "gdzie to jest?" to mnie zablokował... nie wiem po co to pisał skoro nie chce powiedzieć jak to zrobić
Proste.. takiego questa nie ma.
Koles sobie robi z was jaja na 100%
Pomaranczowy bo to (olewka juz musze to
napisac nawet pod grozba bana za QS :p )
OLD BACKPACK. Bp rozni sie od innych
normalnych bp'kow bo jest do questa!
I to na tyle... <znowu na tyle>
El Papier
03-12-2005, 21:25
czy to nie jest QS ?
Co jest QS? To co pisal ten klamca czy to co ja
pisalem?
Jesli to co ja to trudno. Nie bede plakal :p
Nic nie pisalem gdzie mozna znalezc old bp i
do jakiego questa sie przyda.
I nie pisz tak ciezkich do zrozumienia postow
Buzka :*
@Pejper
Nio widzisz. Masz swoja wersje a ja swa. Napisalem ten Temat by wam to uswiadomic ale nic pozatym nie powiem. I nie rusza mnei ze mowicie ze tego Questa nie ma, to wasza opinia.
Nie ma tego questa........
Jesli jest to pokaz ss z ostatnim etapem tego questa albo chociaz pokaz nagrode z niego
__________________________________________________ _______
No i widzisz zgasles ;) po co opowiadasz takie glupoty nie poparte faktami??
Nie ma tego questa........
Jesli jest to pokaz ss z ostatnim etapem tego questa albo chociaz pokaz nagrode z niego
__________________________________________________ _______
No i widzisz zgasles ;) po co opowiadasz takie glupoty nie poparte faktami??
Nagrody mozna ogladnac na paceru w mym domku. Na tibia.new i jesio jednym forum juz to rozwiazali :D WIec nie wiem w czym wy macie problem. Zdjec nie dam bo jestem na kompie 233 wiec jak wlacze cos poza tibia na 32 ramach to hohohoho ;d Ale oki wybiore sie po niedizlei do kafejki po uczleni :P
HAHA ZGLASLEM ?? Nio nie raczej spalem :P
El Papier
04-12-2005, 11:53
@Up:
Nagrode chyba mozna obejzec (ten bp)
Ale niestety tego questa na Edron nie ma.
Jesli juz jest to lec szukaj po kontynencie
FACC.
Nawet jest opisek w ksiazce na Rooku o
backpacku, ktory zgubil Sam.
Gdzie go zgubil? Obczajcie to sami.
@Pejper
@Up:
Nagrode chyba mozna obejzec (ten bp)
Ale niestety tego questa na Edron nie ma.
Jesli juz jest to lec szukaj po kontynencie
FACC.
Nawet jest opisek w ksiazce na Rooku o
backpacku, ktory zgubil Sam.
Gdzie go zgubil? Obczajcie to sami.
@Pejper
Procz BP jest tez Torch nazwa sie nei rozni ale wazy troszku wiecej. I go tez mozna zobaczyc lezy na MMS :P u mnie w domku
no to jak bys mogl to pokaz pokoj w ktorym te itemki sa, albo ss swojego domka bo nie mam czasu robic charka na twoim swiecie, zeby to zobaczyc
z gory thx
no to jak bys mogl to pokaz pokoj w ktorym te itemki sa, albo ss swojego domka bo nie mam czasu robic charka na twoim swiecie, zeby to zobaczyc
z gory thx
A umiesz czyta?? Jak tak to poczytaj poprzednie posty dowiesz sie czemu Narazie-jeszcze nie ma fotek :P A po drugie nie mam czas ale tyo juz mniejszy problem bo gral na OTS :P
Buheheehe szkoda ze dopiero po przekopaniu zlookalem na jego "char"
Pacera nie ma 140 Ek i z "wari" czy wordi czy kij go wie to tylko widze ze jest 137 master sorc.
zesraj sie koles :] tylko se polew z ludzi zrobiles...
a pomaranczowego bp nie ma i chwilowo nie bedzie.
Old bp jest brazowy ;) Jego nazwa rozni sie tylko ze pisze Sam's old Backpack.
z tym torchem sie zgodze. tylko troche za mocno swieci hahaha
Fire Necromacer
05-12-2005, 18:32
Up
Jak ja lubie posty spławiające ludzi, a szczegulnie kłamców :D
Gościu nawet jakby miał tego 140 ek to na takim kompie jak opowiada do 20 by nie wytrzymał -.-
PS. Dam dyche, że gościu już nie napisze posta podtrzymującego, że wykonał tego z kosmosu ściągniętego questa -.-
Up
Jak ja lubie posty spławiające ludzi, a szczegulnie kłamców :D
Gościu nawet jakby miał tego 140 ek to na takim kompie jak opowiada do 20 by nie wytrzymał -.-
PS. Dam dyche, że gościu już nie napisze posta podtrzymującego, że wykonał tego z kosmosu ściągniętego questa -.-
A czy wy gracie na pacerku ?? Jest cos jak rookowanie postaci. CO prawda do rooka nieoszlo ale niedaleko. Ps Popytajcie ludzi z pacery tych hight lev czy jest quest i czy byl taki rycek lol !! A i przegrales dyche!! A jak ja dostane ??
Buheheehe szkoda ze dopiero po przekopaniu zlookalem na jego "char"
Pacera nie ma 140 Ek i z "wari" czy wordi czy kij go wie to tylko widze ze jest 137 master sorc.
zesraj sie koles :] tylko se polew z ludzi zrobiles...
a pomaranczowego bp nie ma i chwilowo nie bedzie.
Old bp jest brazowy ;) Jego nazwa rozni sie tylko ze pisze Sam's old Backpack.
z tym torchem sie zgodze. tylko troche za mocno swieci hahaha
A leprzych slowek nie nauczyli ?? Czy poprostu takie otoczeni ??
Człowieku sciemniasz........ nie gadaj, ze kompa masz slabego i nie mozesz wrzucic, wiec raz sie zmoblizuj i pokarz tego ss a nie scimy puszczasz ludzia jesli pokazesz to ok sroka ale wg mnie nie ma czegos takiego
Człowieku sciemniasz........ nie gadaj, ze kompa masz slabego i nie mozesz wrzucic, wiec raz sie zmoblizuj i pokarz tego ss a nie scimy puszczasz ludzia jesli pokazesz to ok sroka ale wg mnie nie ma czegos takiego
Wiesz co meni obchodzi czy mi wiezysz czy nie - odnosnie kompa. A czemu to ty sie nei sprezysz i nie zrobisz 8 lev na pacerku skoros aki<cenzura> widzisz nic prostrzego wklepac kilak literek i czekac na odpowiedz.
Jeden z bardziej banalnych questow. Jedyny mankament to to ze ludzie nei umieja go wykonac gdyz jest nowy. A jak czegos nei widac lub nie umie sie zrobic to odrazu NIE STNIEJE
Dobra spakuj już swoje zabawki i idź sobie bo i tak tylko nikt ci nie uwierzy. Przestan ściemniać, że masz takiego slabego kompa, ze nie możesz ss'ow robic. Jak stac cie na pacc to stac cie tez na komputer który potraf robic ss'y.
Ktoś wzceśniej mowil, że Wordi to kłamca, w jego obronie powiem, że przyznał się przynajmniej do swojego wieku :P
Dobra spakuj już swoje zabawki i idź sobie bo i tak tylko nikt ci nie uwierzy. Przestan ściemniać, że masz takiego slabego kompa, ze nie możesz ss'ow robic. Jak stac cie na pacc to stac cie tez na komputer który potraf robic ss'y.
Ktoś wzceśniej mowil, że Wordi to kłamca, w jego obronie powiem, że przyznał się przynajmniej do swojego wieku :P
O nie ladnie Kopiowac Odzywki od innych, sam nie umiesz nic skomponowac sam ?? Kompa mam tekiego gdyz stary w servisie pisze w pierwszym czy ktoryms poscie lol(widac jak czytasz ze zrozumieniem). Na pacc kazdy odlozy srednio w jeden miesiac by miec pacc na 3 miechy, wiec wielkie mi lol miec pacc, wiesz moze ty nei umiesz zdobyc pacc a to jzu roznica. Po co wam zdjecia , zapraszam an pacere domek w venor i juz. Inne fora szybko to rozwiazaly a te hmmm wiecej takich osob jak ty. A co ze mam 5 latek to az taka zbrodnia ?? W Rl mam 20 jesli cie to uspokoi.
Powiedz mi przynajmniej jak zrobiles tego "questa" skoro twierdzisz ze jest bramka lvlowa 35 a postac Wordi ma lvl 32.
Link jakby ktos chcial sie upewnic. (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters)
Powiedz mi przynajmniej jak zrobiles tego "questa" skoro twierdzisz ze jest bramka lvlowa 35 a postac Wordi ma lvl 32.
Link jakby ktos chcial sie upewnic. (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters)
Ps WIdizales ostatniego loga na tym charu ?? Postac od ho ho ho czasu juz nie moja czasem tylko na nia wpadalem by sobie po zwieedzac i po rozwiazywac co kiedy i jak czyli rozne plotki pogloski itp. WIec postac byla rookowana tzn ja zaczolem ktos mial dokonczyc,, byl kiedys hack i to zniechecilo. O to tez mozna spytac ludzi z pacery, Aires Sabulus ich polecam pytac. Nie musisz wiezyc <cenzura> na to co o tym sadzisz,, nie wiezysz to olej ten temat. Admin Modki jakos go nie usowaja wiec to nie zastanawia ... ?? Zreszta.
Moze w takim razie podasz nick postaci ktora wedlug ciebie ma 87 lvl i jest elit knightem. to mi pozwoli uwierzyc, ze ten quest to nie jest sciema.
Zeczywiscie nie wierze ci ale wypoiadam sie w tym temacie zby sie upenic ewentualnie zmienic zdanie.
Edit: Jeśli podasz nick tej postaci to zaloguj sie na nia i czekaj przez pare chwil ja w tym czasie utworze postac na swiecie na ktorym ona jest i porozmawiam z nia osobiscie i jesli potwierdzi twoje slowa bede sklonny ci uwierzyc
Edit2: Wyglada na to ze chlopak sie speszyl i postanowil wylaczyc przegladarke, a moze mamusia kazala isc spac 5-letnie dzieci musza sie wysypiac. Znudzilo mi sie czekanie na ciebiewiec raczej sie nie zaloguje nawet jesli jakims cudem podasz nick tej swojej postaci.
malyjanek
10-12-2005, 23:05
dajcie spokoj z tym wordim i jego questami
a tak pozatym shakowal(zle powiedziane zaj**** mu wszystko co bylo cenne z domku itp) swojego kolege na Pacerze "Macio maga"
p.s nie tlumacz sie ze to nie Ty bo wszyscy co maja wiedziec ze to Ty to to wiedza :)
p.s 2 Ty jestes gooooowno za przeproszeniem nie Celm.Celm to nie polak(1 owner) zhackowales to konto czy jak? Celm to koles z Usa i go znalem 1 ownera,Sprzedawal mi itemy jak Pacera byla nowym swiatem i Ghinx(wczesniej nick psy-coz) mial lvl kolo 30 a Sabulus tez cos kolo tego.
quest pewnie sciema ale niewazne
ten koles nie dorobil sie zadnego hlvla dostal jakiegos knighta cos kolo 50 lvl i nim gral a te ek 140 czy Celm to bujda na kolkach
i ja to mowie ktos kto na Pacerze byl od jej poczatkow powstania :)
verim1990
11-12-2005, 00:22
OMG ale koleś leci w kulki ostro... Mial 140 ek i mial chłopak takiego pecha ze go prawie zrokowali (prawie - do 32 lvl ??). Naprawde jest mi bardzo przykro.
No wiesz on ma teraz juz 87 lvl ;) Szybko "xpi".
Czlowieku jesli ty masz 20 lat to ja bym ci dal moze ze 13 patrzac na twoje posty. nie chodzi o to ze mlodo wygladasz ale ze poprostu glupio gadasz.
a modki powinny usunac ten topic bo ludzie poprostu sie nabieraja chlop gada głupoty.
Shackowalem ludzi powiadacie ?? Gratulacje dedukcji, tylko niestety ona cos wam nawala. Celm to nie USA tylko ktos podawal sie ze mieszka w Angli i pisal po angielsku, nawet (bylo) w opisie postaci skad dokladnie jest(nie wiem czy nadal jest). Hack to Hack wiec wiecie sami czym to sie konczy. temat do kasacji ?? Skoro to taka wielka <cenzura>-sciema to czemu zaden Modek tego nie usonie ?? Moze porpostu on wiedza wiecej niz wy lol. Ju zmi si enie chce waszych slow czytac. Ale jesio tu powpadam. A wczoraj juz nie wchodzilem bo nie spedzam 90% czas ktory siedze w necie na czytaniu tego fora. Chodz czesto-wmiare tu bywam. Jesli masz dowod ze to ja shackowalem to go zapodaj a jesli nie no to wiesz nie robi to na mnie wiekszego wrazenia bo wiem ze to nie ja.
Jesio raz CELM TO USA CHLOPAK Buhahahaha nio to naprawde znasz all z pacery bo jestes lub byles tam od poczatku. ;] Zreszta to co mial ponade w opisie chara to tez "fake" :P Ale ludzie wiedza lepiej przeciesz, wszczegolnosci ci ktorzy nir graja i nie znaja ;P
ps.87LEV NIE JEST NA PACERKU ;D Przeczytaj na jakim siwiecie gram.
A to jak ja pisze posty w jakiej formie to juz moja sprawa. Spoko mozesz je oceniac to twoja sprawa.
Przeprzaszam, nie zauwazylemze to OTS,jeszcze raz sorry.
No tak to on nie byl z USA tylko podawal sie ze jest anglikiem tak? Aha.
Jesli dobrze zrozumialem to USA= Anglia wg ciebie. to ty masz 20 lvl xDDDD
Przeprzaszam, nie zauwazylemze to OTS,jeszcze raz sorry.
No tak to on nie byl z USA tylko podawal sie ze jest anglikiem tak? Aha.
Jesli dobrze zrozumialem to USA= Anglia wg ciebie. to ty masz 20 lvl xDDDD
Nie wiem skad ci wyszlo takier rownianie ,,,, ale oki niech ci bedzie. To w koncu twoj post.
malyjanek
11-12-2005, 17:45
Jesio raz CELM TO USA CHLOPAK Buhahahaha nio to naprawde znasz all z pacery bo jestes lub byles tam od poczatku.
Wordi nie wypowiadaj sie wogole bo nie jestes w temacie :) pieprzysz cos a nawet nie znasz faktow
CELM IS FROM AMERICA (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1051164)
i dla Ciebie buhahaha nic nie osigneles na Pacerce i taka jest prawda :s stfu noob
p.s kliknij w linka i sobie przeczytaj :s
btw. co to za roznica skad jest skoro przypisujesz sobie jego nick oraz konto klamco 8o
Bo to taki Dżordż Jest :) Nie dosc ze klamie z questem to jeszcze z charami.
Ależ Flet ^^
Hahaha sami jestescie "Stfu noobem" i "fletem" Nie znasz prawdziwego pierwszego ownera to siedz cicho. Jak takis madry przedstaw sie i powiedz co ty osiagnoles na pacerku. A char ktory niby shackowal Macio Maga juz wtedy od jakiegos czasu nie bylo moj ale z tego co wiem to tylko byly pogloski. Bo ja mieszkam o ile mnie pamie cnie myli z 300 kilosow od niego zadnych pliko wmu nie slalem zadnych maili naweet na gg mnie nie mial. To co shackowalem go przez BP lol :D Ludzie w 90% hacki to wymysly ludzi ktorym wstyd ze czegos nie maja itp itd( mowia ze maja a jak maja pokazac to hack) BP torch sa na pacerku w domku na venore :P Radze poszukac co wam zalerzy 8 lev tam zrobic lol jak nie znajdziecie to wtedy bedziecie mieli 100% a tak opieracie sie na kilku domyslach. Szkoda waszego czasu.
Sami nabijacie tu posty i widownie wiec lolku po co to robicie ...;]
malyjanek
11-12-2005, 23:08
Nie znasz prawdziwego pierwszego ownera to siedz cicho
boli ze wyszedles na idiote co? :o
wiem kim byl 1 owner a Ty nic nie wiesz i zamilcz w tym temacie
podaj adres domku w ktorym jest ten bp i torch juz tam stoje moim elite :) czekam
boli ze wyszedles na idiote co? :o
wiem kim byl 1 owner a Ty nic nie wiesz i zamilcz w tym temacie
podaj adres domku w ktorym jest ten bp i torch juz tam stoje moim elite :) czekam
Ha ha podobno jestes na pacerku od poczatku ... i wiesz o niej wsystko. Wiec powinienes wiedziec gdzie mailem domek a gdzie teraz go z kim dziele(ten sam domek) I co teraz ci jest przykro ze wyszedles jednak ty na ... sam wiesz po co wiecej pisac. Masz dowody na hacka Podaj. To co z forum tibia.com niz nie znaczy dla mnie kazdego mogles poprosic o napisanie tego lub poprostu miec kilka nickow lolku. I nie szpanuj swym elite ryckiem nie akcentuj tego tytulu
malyjanek
12-12-2005, 23:44
Ha ha podobno jestes na pacerku od poczatku ... i wiesz o niej wsystko. Wiec powinienes wiedziec gdzie mailem domek a gdzie teraz go z kim dziele(ten sam domek)
nie interesuje mnie co kto ma w domku,nie wiem nawet gdzie mial domek Macio(wasz czy jaki tam),nie wiem gdzie ma domek nawet Sabulus! co to ma wspolnego z byciem od poczatku? a co dopiero mam wiedziec gdzie domek dzieli jakis oszust ;o
To co z forum tibia.com niz nie znaczy dla mnie kazdego mogles poprosic o napisanie tego lub poprostu miec kilka nickow lolku.
rotfl :D zobacz ile tamten koles ma postow to jeden zbardziej szanowanych osob na Pacerze a 1 owner Celm byl z Usa :D i sie nie kloc bo taka jest prawda!!!
poprosic? buhahah
I nie szpanuj swym elite ryckiem nie akcentuj tego tytulu
na dobra sprawe masz racje....moj elderek juz czeka na adresik w venore :)
p.s odszedlem z Pacery mniej wiecej w tym czasie co Macio takze nie wiem co sie tam dzieje :D
p.s 2 pamietam Twoj opis na tibia.com cos w stylu (niepamietam dokladnie ale jakos tak) ze "moze nie mam najwiekszego lvlu ale za to eq mozna mi pozazdroscic" wiec daruj sobie bujdy o hlvlach
EOT z mojej strony na wieki amen
po pierwsze jakbys dal screena z final rooma uprzednio zamazujac mapke
to dalej by nikt nie wiedzial dzie to jest ale ludzie by wiedzieli ze taki quest istnieje.
Osobiscie uwazam ze uzytkownik wordi chce zwrocic na siebie uwage i wlasnie mu sie to udaje
enylej miłego rozwiazywania zagadki zycze, rotfl...
Przeciesz WY wiecie SWOJE a JA wiem Swoje nie piszcie do mnie PW i tak nic wiecej nie dodam. A i ja nie napsialem a jak napisalem to jzu chyba poprawialem ten blad Dziura nie jest na poziomie - jaskini z GS :P
Twoje bledy ortograficzne tez o czyms swiadcza...
Hack tez pewnie sobie wymysliles he? ...*_*
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.