Pokaż pełną wersje : pech :(
Black Leader
25-09-2003, 21:54
Witam all. Mam okropny problem. Przed atakiem hakera miałem chatkę w gh i tam wszystkie itemsy. Po ataku idę sobie w kierunku chaty i....... nie wejde #you are not invited!# Invitować może tylko leader gildi, a ten (stary postać chyba sprzedał) ma gildie w dupie i go rzadko można spotkać. Co tu robic??? Czy jest jakaś inna metoda invitowania???Co mam zrobić??? (inni też chcieliby wejść) :(
Heh poprostu macie pecha a ten gosc co kupil ten domek to niemacie zadnego kontaktu??? Napiszcie moze do gm-sow moze ktorys cos zrobi jesli to jest legalna gildia... Moze was nieoleja....
Black Leader
26-09-2003, 14:19
Tu jest własnie mowa o gm X(
gm was oszukal???niele :P a tak szczerzye przykro mi nie wiem jak pomuc
No nieee juz nawet GameMasterzy robią przekręty
ehh czas umierać :))
Jak mozna wylicytowac dom i jak mozna wynajac u kogos mieszkanie?? prosze o pomoc!!
Oryginalnie dodany przez Black Leader
Tu jest własnie mowa o gm X(
Z całym szacunkiem, myślę że black Leaderowi nie chodziło o Game Mastara (bo ci chyba nie moga sprzedać postaci no i po pierwsze niemożliwe by was oszukali). Myślę że chodzi mu o Guild Mastera (Lidera gildi).
A cóż tu poradzić, może którys z Vice Liderów ma dostep do GuildHalla, a jak nie to pisz do Consulera.
Jak mozna wylicytowac dom i jak mozna wynajac u kogos mieszkanie?? prosze o pomoc!!
Aby wylicytować domek po pierwsze musisz mieć PACC (czyli płatne konto) dopiero wtedy możesz wybrać wolna chatke na stronie tibi i przystąpić do licytacji, jesli zaś nie masz PACC to możesz dogadać się z kims kto ma (najlepiej zaufanym) aby wylicytował jakis dla Ciebie (oczywiście na czynsz bedziesz musiał mu dawać co miesiąć)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.