Pokaż pełną wersje : Pierwszy polski GM!
Dzisiaj piątym z nowowybranych Gamemasterów okazał się być Polak - do tej pory jeden z Senior Tutorów - Xadam (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Xadam).
Gratulujemy!!(a może i trochę współczujemy, jeden Polak na tysiące polskich graczy ;))
gratuluje i współczuje :-)
Evul Tibian
25-11-2005, 15:48
Jestem dumny :)
Nigdy o nim niesłyszałem ale mu gratuluje i życze mu mocnych nerwów.
Ab'addon
25-11-2005, 15:49
Troche mi to przypomina wybor Polaka na Papieza ;)
- Gratulacje :)
gz i kondolencje (a na jakich swiatach będzie głównie działał)??
Master Shaolin
25-11-2005, 15:49
No w końcu polak. Nareszcie!!!. Ale ja na jego miejscu nie odzywał bym sie po polsku bo jak te wszystkie nooby zobaczą że to polak to ma normalnie prze...srane.
Gratuluje i zycze milej pracy z tysiacami polskich n00bkow i nie tylko ;)
Minetor™
25-11-2005, 15:51
Z jednej strony ma super bo Gm ;p ale Ci upierdliwi ludzie itd to meczące . No ale tak ogólenie to "fajnie " byc Gm . Gratuluje Ci ;)
Łał. No i się doczekaliśmy. Wreszcie może te debilne nick zostaną zbanowane...
Chociaż z drugiej strony... Widzę już jak się zaloguje, będzie taki 100 spamu na minute od Polaków...
Rookstayer'ek
25-11-2005, 15:51
Gz! Polak :d
Pff. Wlasnie widac, jak postrzegaja polskich graczy ;) 1000 Gmow z Brazylii i Szwecji, ale z n00b-kraju, Polski, tylko 1 :p
si'monek12
25-11-2005, 15:54
gz ale tez mu wspulczuje NIECH MOC(Z) BĘDZIE Z NIM
GZ Gz Gz Gz Gz Gz dla Xadama
Poland !!
Moze bedzie więcej Polskich Gm'ów?? ^^
Jeszcze raz gratuluje.....
nie wiem czy Xadam zaglada na to forum ale gratuluje mu tego iz zostal 1 Polakiem gmem wiem ze to bedzie ciezkie zadanie ale uwazam ze nalezalo mu sie to. niejednokrotnie pomogl mi w grze wyjasniajac wiele kwestii
Taka Tuca
25-11-2005, 15:57
GRATULUJE!!!! Naprawde super. Pierwszy polak gm!!! Racja, moze nicki typu "Pogromca ruchaczy" albo "Dowuz okularuw" dostana za swoje. Zmniejszy sie noobostwo, to napewno :D. O ile gm nie poda sie do dymisji. Xadar ma postac na Lunarze, pewnie tam bedzie glownie online takze Gmem.
Shamanking
25-11-2005, 15:57
Wreszcie Polak został GM-em , może teraz bedzie spokój :P
psyhopatka
25-11-2005, 16:08
Gratuluje xodam:)
widziałem to na tibi.com
link do jgo chara http://www.tibia.com/community/?subtopic=character
Ciasteczkowy
25-11-2005, 16:10
Wiecie co? Polacy to jednak wymiataja :D Na początku były 100lvle, po nich był 200lvl, a teraz mamy polaka GM 8o
Gratz noob:P
Matyjasz
25-11-2005, 16:12
Świetna wiadomość...
chyba "dumny" przez R, jak puszczą bombę atomową na polskę też będziesz dumny że wybrali akurat polskę?
Co z tego że akurat wybrali polaka? Każdy gm ma takie same prawa i nie może np. zbanować kogoś za freeko. Ważne że cip soft wogóle stara się o powiększenie grona gm'ów.
Tibiańczyk
25-11-2005, 16:14
Gratulacje :))
No to gratz.... Wreszcie ;)
Vard Acal
25-11-2005, 16:15
Ja jestem dumny ! :) Nareszcie ktoś zrozumie moje raporty
Jestem dumny i jednocześnie zaskoczony 8o Gratz :) wreszcie po tibi nie będą chodzić osoby z nickiem "pogromca hu**" :) jeszcze raz gratz dla niego :)
Pff. Wlasnie widac, jak postrzegaja polskich graczy ;) 1000 Gmow z Brazylii i Szwecji, ale z n00b-kraju, Polski, tylko 1 :p
Co? GM, który został wybrany wczoraj, był pierwszym brazylijskim GMem. Z tego co wiem to najwięcej GMów jest z USA i Niemiec. Więc już z tym nie przesadzaj.
Wielkie gratulacje pierwszy polak GM ludzie ale nowość!! I radość!! :) :)
Serdecznie Gratuluję
Horde_Tauren
25-11-2005, 16:19
no pierwszy polski GM czapki z glow panowie (i panie).
Taka Tuca
25-11-2005, 16:19
chyba "dumny" przez R, jak puszczą bombę atomową na polskę też będziesz dumny że wybrali akurat polskę?
Co z tego że akurat wybrali polaka? Każdy gm ma takie same prawa i nie może np. zbanować kogoś za freeko. Ważne że cip soft wogóle stara się o powiększenie grona gm'ów.
Tak, ale zwroc uwage, ze w Polsce noobostwo jest duze w porownaniu z innymi krajami, no nie?
nieprzesadzaj... wcale tak duzo z tych krajów nie jest...
z niemiec przedewszystkim, a teraz czas na polaków.
dawaj czadu tam i nie przepuszczaj tych idiotycznych nicków (naszych polskich) bo niedaj Boze jeszcze inni sie zaczno uczyc polskiego i bendzie brecha z polski :baby: :p 8o
Tak, ale zwroc uwage, ze w Polsce noobostwo jest duze w porownaniu z innymi krajami, no nie?
nie...........................
"Abemus GMum!" "Polak Non di kordinale!"
Brawa dla naszego pierwszego polaka GM! :D.
Walekifa
25-11-2005, 16:27
Mam nadzieję że nasz gm,będzie często odwiedzał pandorię ;) i upomni się o nowe skiny dla facc :pppppp
Spoko a zarazem wspólczucia oby chlopak nie byl nerwowy :P
Noobish atack xD
Jeeeeeehaa narescie polak gm :D:D
No i co z tego ? GM to GM... może byc nawet murzynem... ale ma sie znac na robocie... i znac angielski.... i nie byc stronniczym...
A temu polakowi zycze szczescia.. ;)
Gratulacje!!!
Wkoncu musial byc ten pierwszy polski GM i sie doczekalismy.
No no nice nice :D B)
Opamietajcie sie, tibia to tylko gra, nie porownojcie tego do wyboru Papieza
Gz! Kiedys to sie musialo stac ;]
Obawiam sie ze bedzie nawal "plz daj mi cos, jestem woim fanem!" :P
Ale to juz jego problem :P
Koniec ery polskich nOObów ;]. Królestwo Noobii zostanie obalone! Muahahahaha!
A serio : Gratuluję (bardziej współczuję ;) )
Trep Malitu
25-11-2005, 16:36
Wielkie gratz !!! No, no ... Polak potrafi :D Nareszcie PL GM ;) Zobaczymy ile chłopak wytrzyma :evul: ... ciekawe czy da rade "atakom" noobów. Pożyjemy, zobaczymy B)
W koncu musialo do tego dojsc xD
Gratz i powodzenia w byciu pomocnym dla n00bów ;)
Pozdr0
Gratulacje dla Xadama mój kumpel z Lunary GM :D Pozdro trzymaj sie
Ruwedanu
25-11-2005, 17:01
Wielkie gz dla Xadama :) Teraz przed nim ciezkie zadanie :P .
Tak btw to liczylem ze Dabek dostanie GM :P
No jakie gościo ma szczęcie tylko zazdrościc ;).Gratz Xadamku!!
niech ma, i tak nie wprowadzi to zadnych roznic, jezeli zostal wybrany tzn, ze bedzie obiektywny i raczej nikt nie ma co liczyc na jakies ulgi z tego faktu
btw, niech ktos mu powie, ze skoro juz jest na stanowisku gm'a to nie wypada uzywac mc ;-)
http://www.olsztyn.mm.pl/~besn/gm_mc.jpg
Pingwin wel 8 mila
25-11-2005, 17:03
No narescie sie doczekalismy pierwszego polskiego GM moze cos dzieki polskiej inteligencji sie zmieni w tibi 8o
GRATULUJE SERDECZNIE !!! :) WREŚCIE POLAK I WREŚCIE KTOŚ Z MOJEGO SERVERA 8o
Hehe to sobie polak piwa naważył... Biedy tysiace msg do niego :( Ale wg mnie to nie koniec jeszcze Dabek na GM :cup:
No Gratuluje. Wszyscy Polacy powinni być zadowoleni :)
Oby tak dalej może bedzie więcej Gm-ów RODAKÓW !!
Pani Janina
25-11-2005, 17:08
oO
polak GM fajnie moze wiecej takich by sie przydalo :) bo jeden na polske to troche za malo no ale nic
nie skladam mu zyczen bo i tak ich nie przeczyta
Manthe
slawekmag
25-11-2005, 17:13
Wow super wreszcie soie doczekaliśmy :evul:
Tar-Toudi
25-11-2005, 17:16
nom współczuje i gratuluje heh
jazda polak GM em heh chciałbym być nim przez tydzień nie więcej
off topic: dabek na GM? ja nie wiem nawet jak on modkiem został, no narazie najlepszo prace odwala na tibi.pl ale pamiętam jak okradł gildie makers of peace na julerze, (albo go haknęli jak sam mówił) GM który dał sie haknąć?
pther thief?
jeżeli sie pomyliłem to sory ale dabek na juleze grał
@besn
to była ironia czy poprostu nie wiesz o dopisku "gamemaster" w linii komend ?? :P
@topic
No nadeszła pora aby ktoś się rozprawił z polaczkami XD muah
okradł gildie makers of peace na julerze, (albo go haknęli jak sam mówił) GM który dał sie haknąć?
<Edit> Post Wycięty
@down:
Skoro tak twierdzisz to tylko bardziej przekonuje że Dabek na GM :cup:
off topic: dabek na GM? ja nie wiem nawet jak on modkiem został, no narazie najlepszo prace odwala na tibi.pl ale pamiętam jak okradł gildie makers of peace na julerze, (albo go haknęli jak sam mówił) GM który dał sie haknąć?
pther thief?
Pomyliłeś mnie z kimś, moja jedyna postać to Dabeek, nigdy nie grałem na Julerze i nigdy nikt mnie nie shakował.
Nre eszcie chce sie powiedziec ale pierwsza namonajcew na gm mial Hideharu 135 ek ale sie nie zgodzil szkodavbo go navrl znam:P
Jestem dumny z dwóch powodów. Po pierwsze, no bo jestem Polakiem. Po drugie, bo nasz pierwszy polski GM pochodzi z Lunary czyli świata na którym gram B) B) B) :] :] B) B)
Gratuluje temu Xadamowi, ciekawe czy ma wogóle konto na tym forum?
Mógłby nam opowiedzieć jakto został tym GM B)
Gz! Kiedys to sie musialo stac ;]
Obawiam sie ze bedzie nawal "plz daj mi cos, jestem woim fanem!" :P
Ale to juz jego problem :P
gmy nie moga tworzyc ani dawac item'ów -.-'
@topic
gratulacje hehe nom musi miec stalowe nerwy ;s
Troche mi to przypomina wybor Polaka na Papieza ;)
- Gratulacje :)
Lecz się...
Gratuluje Xadam :)
Duch Guardi
25-11-2005, 17:27
haa brazylijczycy troche się przymkneli jak polak jest GM a tak się cieszyli że tylko oni bedą mieli GM a polacy nie
GZ Xadam ! :)
Moje kondolencje. Juz nigdy nei zazyje normalnej gry!
Ha Widać że Lunara "wydała na świat" tego pana : p Gratz Xadam i powodzenia :)
niech ma, i tak nie wprowadzi to zadnych roznic, jezeli zostal wybrany tzn, ze bedzie obiektywny i raczej nikt nie ma co liczyc na jakies ulgi z tego faktu
btw, niech ktos mu powie, ze skoro juz jest na stanowisku gm'a to nie wypada uzywac mc ;-)
No to ja ci powiem, że GM mają "legalne" mc, tzn, dodają wpis gamemaster przy elemencie docelowym skrótu do Tibii i it's works! But for us only on ots, prawdziwa Tibia i tak jakimś cudem odkryje, że ty nie gm i ty nie możesz ;p.
@Topic
A gdzie link do wywiadu? Panowie redaktorzy, wywiad róbcie z GM z POlski, a nie.
dlugo czekalem na ta chwile :D gz Xadam!! zycze powodzenia :)
no gratulacjie, już to sobie wyobrażam "ja cie daj coś plx" "no polakowi nie pomożesz" "frii itams daj rodakowi" "no bądź kolega" a potem tematy na tibia.pl "łoo ten nowy Gm polak to ham"
bardzo dobrze jeszcze z 3 by sie przydało
OMG! Właśnie wbiłem i prawie spadłęm z krzesła o.O. Szczere gratulacje :)
taki jeden kolo
25-11-2005, 17:36
Gratuluje ;). A tak przy okazji może byście pogadali z nim i dołączył by do waszego składu tak jak gm jest na tibianews ;)
Nie wiem czy wiecie , ale Xadam jest graczem z Płocka. I nawet moge powiedzieć wam skąd gra.
Virius the Master
25-11-2005, 17:41
Już to widze... Hmnnn...
Dzień z życia Polskiego Game Mastera:
06:00 Wstaje i mówi "****a, dzisiaj znowu ***any poniedziałek!"
06:15 Myje się...
06:30 Ubiera się...
06:45 Idzie do kuchni i siedzi tam do 07:30 popijając kawe i jedząc tosty...
07:30 Wychodzi z domu do szkoły/na uczelnie...
15:30 Wraca do domu i robi obiad...
16:00 Po obiedzie uczy się do 20:00
20:00 Włącza komputer...
20:10 Włącza Tibie i loguje się na Game Mastera...
21:00 No dobra, już sobie zrobił te 50 plecaków UH, 100 plecaków SD oraz 20 plecaków innych run(w ciągu godziny!), teraz main postacią idzie PK'ować.
21:25 Zaczyna PK.
21:30 Kończy PK z powodu bana.
21:35 Zdejmuje bana i red skulla.
21:40 Znowu zaczyna PK.
21:43 Za***ał go Zdzisiek i Franek.
21:44 Zdzisiek i Franek mają bana.
21:50 GM zdejmuje red skull ze swojej postaci i tak ciągle robiąc bawi się do godziny 03:00...
03:00 ... i idzie spać.
I tak kończy się dzień GM'a, bez imprez, seksu, piwa i jeszcze paru innych rzeczy.
A tak na serio:
Gratuluje!
No i Płock góra i tak ma być :D
Rethfing on Aldora
25-11-2005, 17:46
Nic to nie zmieni. Tibia jaka jest taka będzie, Xadam tego nie zmieni. Ale mimo to gratulacje.
Gratulacje Xadam! Nareszcie Lunara będzie się czymś wyróżniać, hehe :D Ja narazie zmierzam w kierunku pozycji Senior Tutora, mógłbyś się tam troszkę wstawić za mną, co? :D heh, joke :P
Dark polo
25-11-2005, 18:11
Myślę, że długo nie pobędzie tym gm. Dzisiaj na askara był i zbanował paru noobków za nic. Dokładniej za to, że podniecali się, że się pokazał. Jeżeli tak będzie to myślę, że długo nie pociągnie...
Pozdro
Nie chce nic mówić ale "Jestem Dumny" Pfff. jestes dumny z tego ze jakis koleś dostał mozliwosc banowania w grze nastawionej tylko i wyłącznie na zysk?
Dla mnie nie ma co gratulować. Dumny mozesz byc z ocen lub czegos a nie tego.
Gratuluje i mam nadzieje ze nie bedzie surowy. Za missclika na trade - ban ;s
Fajnie, teraz niech jeszcze tylko polski serwer zrobia. Chyba wszystkie kraje maja serwer swojej narodowosci,z ktorych pochodzi choć jeden GM.
Drazharm
25-11-2005, 18:49
gratulacje, liczymy na sprawne akcje :D
thewojtek
25-11-2005, 18:52
Gz dla niego
namelocks plx :] wkoncu z galany znikna moze te noobowskie nicki :P
Gratulacje, wkońcu Polak GMem, a myślałem, że to ja nim pierwszy zostanę :D hehe
Szczerze gratuluję- ile ja bym dał żeby chociaż na 1 dzień sięz nim zamienić:) - a poza tym, to zapewne nie będzie łatwy kawałek chleba :) Ale w końcu "Polak potrafi". 3mać się xD
Mam nadzieje, że nas nie zhańbi tak jak poprzedni polak GM, który sprzedał swoje konot -.-'
Ale i tak mu gratuluje i życze powodzenia.
P.S Zauważyliście, że jest on knightem? Dziwie się, że na takim levelu nie ma promo :D
Virgojavier
25-11-2005, 19:06
Gratz i krzyż na droge:)
No...TO czas huntować Xadama;].Btw Luanrka może zostanie odnowiona w****i... mnie jak widze www.freeitansforfreehere.pl etc,itp.... :evul: :evul:
Już to widze... Hmnnn...
Dzień z życia Polskiego Game Mastera:
06:00 Wstaje i mówi "****a, dzisiaj znowu ***any poniedziałek!"
06:15 Myje się...
06:30 Ubiera się...
06:45 Idzie do kuchni i siedzi tam do 07:30 popijając kawe i jedząc tosty...
07:30 Wychodzi z domu do szkoły/na uczelnie...
15:30 Wraca do domu i robi obiad...
16:00 Po obiedzie uczy się do 20:00
20:00 Włącza komputer...
20:10 Włącza Tibie i loguje się na Game Mastera...
21:00 No dobra, już sobie zrobił te 50 plecaków UH, 100 plecaków SD oraz 20 plecaków innych run(w ciągu godziny!), teraz main postacią idzie PK'ować.
21:25 Zaczyna PK.
21:30 Kończy PK z powodu bana.
21:35 Zdejmuje bana i red skulla.
21:40 Znowu zaczyna PK.
21:43 Za***ał go Zdzisiek i Franek.
21:44 Zdzisiek i Franek mają bana.
21:50 GM zdejmuje red skull ze swojej postaci i tak ciągle robiąc bawi się do godziny 03:00...
03:00 ... i idzie spać.
jakie to zalosne..
Heliwurab
25-11-2005, 20:03
Gratuluje CipSoftowi, że w końcu przypomnieli sobie o swoich sąsiadach! :D
Qrna jak się ciesze !! :D:D :cup:
Taki GM podchodzi i gada z tobą po polsku.. na priv oczywiscie :)Ahh
No i doczekaliśmy się! Wreście Polski GM !! Gratulacje dla niego, mam nadzieje że on tych debilnych "BR" i noobow jak "Plz item" "daj cos plx plx plx..." będzie pilnować, ale szczerze to sie ciesze z tego ze mamy swojego GM-a!!
Pozdrawiam ;)
Gratulowałem Osobiscie pogratuluje i tutaj.
Adam jest dla tibijczyków drugim Małyszem :)
Dokonał niemożliwego.
Serdeczne
Grats =)
jakie to zalosne..
Ale to nie jest zalosne, sprawdz w slowniku synonimow co to znaczy :P
A tak moim zdaniem... Jestem nawet domnu z naszego rodaka ;-)
Pozdrawiam,
Bebi.
OnlyM(PL)
25-11-2005, 22:47
OMFG!!111 kiedys gralem z nim ;p i czasami huncilem ale to bylo dawno i odeszlo w zapomnienie. Ale i tak za***iscie :* GRATZ
sir kubax
25-11-2005, 23:06
za czasów mojej gry na Lunarze (daaawno temu) pamietam Xadama..
zawsze spokony i miły..
wtedy jeszcze sie uczyl gry..
teraz jest mentorem dla innych
super
No i doczekaliśmy się! Wreście Polski GM !! Gratulacje dla niego, mam nadzieje że on tych debilnych "BR" i noobow jak "Plz item" "daj cos plx plx plx..." będzie pilnować, ale szczerze to sie ciesze z tego ze mamy swojego GM-a!!
Pozdrawiam ;)
Tak Ci szczerze powiem ze poalcy nie sa wcale lepsi...
Nie zazdroszcze mu, napewno raz na 5 minut napewno dostaje wiadomosc:
"ej siema slyszalem ze zostalem gejmmasterem dasz fri itamsy?!"
Napewno tez pobanuje on te bezsensowne nicki typu "glupia idiotka" etc.
No wiec zycze powodzenia polakowi B)
Brawo ;) Trochę porządku będzie. Dotychczas GM'owie musieli polegać na swojej "znajomości" polskiego =P
Przybił mnie jego account:
Adam
Poland
Created: March 14 2003
Wypisz wymaluj...Tylko mój acc 13 dni później =p
geez.... co wyscie zrobili ((; czy uwazacie ze umieszczenie tej informacji publicznie bylo napewno dobrym pomyslem? imo wydaliscie wyrok na tego gma ((;
Zizevolo
25-11-2005, 23:38
Znam xadama z czasow jak gralem na lunarze zawsze bardzo pomocny jak padlem drutem bo jakis idiota zlurowal gsa to od razu bez zastanowieni ruszyl w tamta strone zreszta to ne byl odosobniony przypadek. Czesto pomagal nie tylko mi mogłbym wymienic wiele osob ktorym pomogl:) Gratuluje mu i życze powodzenia ;)
Mam nadzieje, że nas nie zhańbi tak jak poprzedni polak GM, który sprzedał swoje konot -.-'
Ale i tak mu gratuluje i życze powodzenia.
P.S Zauważyliście, że jest on knightem? Dziwie się, że na takim levelu nie ma promo :D
Dowiedz się zanim coś napiszesz:
Gm Dokein NIE był polakiem.
Ale to z promocja to faktycznie interesujące :P
-=DanieL=-
26-11-2005, 00:12
Gratuluje xodam:)
widziałem to na tibi.com
link do jgo chara http://www.tibia.com/community/?subtopic=character
nawet jego nicku nieumiesz poprawnie napisać :)
polski GM ciekawe co z tego będzie
Galarion
26-11-2005, 00:37
Przeszukalem posty Xadama a tym zacym forum i widac, ze to dobry wybor ;).
Na tym pierwszym screenie widać jak koleś używa Rybaka. Chyba będzie ban.
Wiec "nasz" GM juz sie wczuwal w role ;). Co prawda na forum juz sie dlugo nie logowal, ale kto wie...strzezcie sie cheaterzy!
Dr. Omader
26-11-2005, 01:30
Przeszukalem posty Xadama a tym zacym forum i widac, ze to dobry wybor ;).
Wiec "nasz" GM juz sie wczuwal w role ;). Co prawda na forum juz sie dlugo nie logowal, ale kto wie...strzezcie sie cheaterzy!
Posty z forum nie sa dowodem do bana.
Dzięki wszystkim :)
Proszę tylko nie pisać do mnie na priv, bo i tak nie mam szansy odpowiedzieć. W minute po tym jak rozeszło się, że jestem polskim GMem to dostawałem 1-5 msg na sekunde, przez następne kilka godzin. Tak sie nie da na niczym skupić... Więc zróbcie mi tą przysługę i o mechanizmy gry pytajcie Tutorów. Nie daję też itemków, nie teleportuje graczy, nie podwyższam skilli i nie mogę przywoływać potworów.
To chyba na tyle.
Widziałem, że ktoś tam się skarżył, że zbanowałem kilka osób na Aurerze chyba... Każdy ban ma swoją przyczynę. Nie banuję graczy bo mi się tak podoba. Jeśli ktoś zaczyna mi spamować z przekleństwami, albo pytać się: "Prosze zmien mi nicka plz plz plz, bo kupilem konto i mi sie nie podoba", to nie ma innego wyjścia jak ban. ;)
PS. Nie jestem z Płocka i nie mam zamiaru ujawniać gdzie mieszkam.
//Xadam
Zycze milego banowania :D
Ale zobaczcie,wedlug mnie jakby często zaglądał na tibie jako gm,do tego banował idiotyczne nicki i pomagał ludzią...może by więcej polaków było gm-ami bo by dostrzegli cipowie ,że tyle idiotów jest :]
Proszę tylko nie pisać do mnie na priv, bo i tak nie mam szansy odpowiedzieć. W minute po tym jak rozeszło się, że jestem polskim GMem to dostawałem 1-5 msg na sekunde, przez następne kilka godzin. Tak sie nie da na niczym skupić... Więc zróbcie mi tą przysługę i o mechanizmy gry pytajcie Tutorów. Nie daję też itemków, nie teleportuje graczy, nie podwyższam skilli i nie mogę przywoływać potworów.
To chyba na tyle.
Widziałem, że ktoś tam się skarżył, że zbanowałem kilka osób na Aurerze chyba... Każdy ban ma swoją przyczynę. Nie banuję graczy bo mi się tak podoba. Jeśli ktoś zaczyna mi spamować z przekleństwami, albo pytać się: "Prosze zmien mi nicka plz plz plz, bo kupilem konto i mi sie nie podoba", to nie ma innego wyjścia jak ban. ;)
//Xadam
Ja cię tylko proszę i obiecaj poczciwemu Thero. Będziesz często się logował i walczył z oszukiwaniem, kasował głupie nicki. I to już, moim zdaniem, wystarczy żeby powiedzieć, że GM z Polski dał przykłąd jak wykonywać porządną robotę (gorąco polecam Thorię, choć i tak to logiczne, że każdy by polecał swój server bo wolałby żeby zniknęło z tamtąd noobostwo :))
Stasioman
26-11-2005, 06:47
Yeah! Jest komuś reportować te dziwne nicki, jak np. Pan Herbatka (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Pan Herbatka)!
Wielki Mancyz
26-11-2005, 07:15
Gratuluje mu , jest to nasz 1 GM ale szczerze mówiąc byłem pewien że pierwszym Polskim gmem będzie Matkus ;)
GZ dla niego ze zostal wybrany z ośród tylu osób którzy chcieli być na jego miejscu musi byc z tego powodu bardzo dumny :]
zeby bylo więcej polaków wybieranych :)
Gratuluje mu , jest to nasz 1 GM ale szczerze mówiąc byłem pewien że pierwszym Polskim gmem będzie Matkus ;)
Hyhyhyhy. Wapie ze Matkus by chcial tepic noobow w tibi i tu na forum, ja bym sie zmeczył Heh
@topic: Gratz 1 polak gm, no co sie tu dzieje ;]
Czarna_Mamba
26-11-2005, 08:02
Miłego banowania, naprawde GRATZ. Jestem dumna !! ;P
MY POLACY !!
Rethfing on Aldora
26-11-2005, 09:24
Gratuluje i mam nadzieje ze nie bedzie surowy. Za missclika na trade - ban ;s
Jeśli napiszesz coś po polsku na trade a nie chciałeś, dostaniesz ostrzeżenie.
Mateomens
26-11-2005, 09:49
To chyba na tyle.
//Xadam
wielkie gratz!!
mam nadzieje ze zagladniesz na valorie tez chociaz mamy swojego GMa ale ty tez mozesz cos porobic np zbanowac glupie nicki typu Mateomens:P:P(jk:P)
zycze milej zabawy i wogole (ja tez chce GMa:P)
Your Mate~
Sitarok Rimik
26-11-2005, 11:31
A myślałęm że to ja będe pierwszy :) .Ale gratuluje i życzę miłego Gmowania i banowania.I czy to cięzkaz praca?A Xadam i ile dzienie przy Tibi siedzisz?
Chciałabym skomentować tytuł artykułu, który jest lekkim przekłamaniem - jest już przynajmniej jeden polski GM (pojawia się na Danubii).
Niemniej jednak - gratuluję.
Chciałabym skomentować tytuł artykułu, który jest lekkim przekłamaniem - jest już przynajmniej jeden polski GM (pojawia się na Danubii).
Chrzanisz. Byc Polakiem a umiec j. polski - jest roznica.
topic:
Gz.
To jest senior tutor/consuelor(naprawde nie wiem jak sie to pisze;p)
A tak wogole to Xadam potwierdzil moje stwierdzenia ze dostaje idiotyczne msg od polkich idiotow -.-
pierwszy polak GM... niewatpliwie ale nie pierwszy GM mowiacy po polsku
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Gm+Agnieszka
pierwszy polak GM... niewatpliwie ale nie pierwszy GM mowiacy po polsku
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Gm+Agnieszka
Jakbyś się przyjrzał innym postaciom na tym koncie to zobaczyłbyś że to jest GM Logain, który chyba jest Niemcem i nie mówi po polsku. A postać nazwał tak pewnie dla jaj, może miał jakąś znajomą z Polski?
XADAM!
Ja to wiedziałem, wiedziałem! Od kiedy Thuddie Lucky został GMem, ciągle miałem nadzieję że wybiorą też Xadama. I doczekałem się : D
Pierwszy polski GM, pierwszy gm, którego znałem od jego pierwszego zalogowania na Tibii... Doszedł do tego, o czym większość polskich graczy może tylko marzyć...
Gratuluję mu z całego serca i mam nadzieję, że czasem znajdzie czas by porozmawiać ze starymi znajomymi z Lunary!
Airam Naver
26-11-2005, 13:31
14:18 GM Xadam Azura: 14:18 Account of player Wiechu Leimhc banished for 30 days.
14:20 GM Xadam Azura: 14:20 Account of player Dragon-Digimax banished for 7 days.
Xadam, gratz ale chyba znudzi cie sie za tydzien ;)
Gratuluję i współczuję jednocześnie..
Dr. Omader
26-11-2005, 13:47
ROTFL!
Nie bylo wczesniej innego polskiego GMa. Xadam jest pierwszy. Wiem co mowie ;)
Gratulacje dla pierwszego polaka !
Palladni
26-11-2005, 14:44
No nareszcie reprezentant polski w skłacie CS, ale jak już wielu przedemną pisało... Zgaduje że za długo nie będzie aktywnym GM, daje mu pare-parenaście dni. Potem zwolni na maxa :P
btw. Patrzcie jak ten Drom dopiero nabija se posty, łajdak...
Ten twoj "polski GM" ktory pojawia sie na Danubii to poprostu typ ktory umie gadac po polsku ;)
ps. skoro Xadam juz jest polakiem to moze zrobilby cos z fala trade acc na allegro? sam w sumie nie wiem co ale on jako polski GM moze na pewno wiecej niz inni GMy ;)
Nareszcie polski gm na tibi bedzie a czuje w kosciach ze bedzie cool :) B) B) bedzie nasza mama :baby: pozdrowka 25 knight na calmerce a na jakim servie i ile on bedzie mial lat???? jak cos to pisac
Zoion Krus
26-11-2005, 14:51
Zazdroszcze mu tej posady sam chcial bym ja dostac !!! :cup:
Jakbyś się przyjrzał innym postaciom na tym koncie to zobaczyłbyś że to jest GM Logain, który chyba jest Niemcem i nie mówi po polsku. A postać nazwał tak pewnie dla jaj, może miał jakąś znajomą z Polski?
przyjrzalem sie i wiem kto to, link akurat do postaci agnieszki tylko i wylacznie dlatego zeby potwierdzic ze zna polski - skad pewnosc ? przed banem napisal do mnie 'nara'
nie mowie ze mowi perfekcyjnie po polsku, ale zna niektore slowa;-)
:baby: Ten twoj "polski GM" ktory pojawia sie na Danubii to poprostu typ ktory umie gadac po polsku ;)
ps. skoro Xadam juz jest polakiem to moze zrobilby cos z fala trade acc na allegro? sam w sumie nie wiem co ale on jako polski GM moze na pewno wiecej niz inni GMy ;)
hehe moze i bedziemy no ale nie wiadomoa kurde a na rules bedzie mozna po polsku pisac
Ten twoj "polski GM" ktory pojawia sie na Danubii to poprostu typ ktory umie gadac po polsku ;)
Hmm... Możliwe. Nigdy go nie pytałam skąd jest :).
lord galim
26-11-2005, 15:59
:confused: Witam wszystkich tibijczykow prosil bym o pomoc jezeli ktos konczy zzz tibiom na lunara prosil bym oo pszeslanie parcelem niepotszebnych ceczy na nick lord kayman :cup: niechce lamac ww zaden sposob etykiety wienc nikogo do tego niezmuszam ):):):):)
majkel :D
26-11-2005, 19:41
GZ DLA PIERWSZEGO POLSKIEGO GM-A B) . JEDNAK RAZEM Z TYM ŻYCZE MY DUUUUUUUUUŻEJ CIERPLIWOŚCI :kon: .
MOŻE ODSUWAM SIĘ OD TEMATU ALE JAK MOZNA DOSTAĆ BANA ZA IMIĘ!!!
:ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban:
@besn
tam na 3 lub 4 stronie zacytowales kogos post i napisales jakie to zalosne
ale moze jednak to jest w twoim umysle jakos zakodowane, bo wiem ze brak seksu bardzo cie boli, ale koles napisal to w formie kawalu, a ty od razu "wzioles to osobiscie" (tibia.gery.pl plx )
I wali mnie to ze dostane % za tego posta
taka prawde
.
No wkoncu zaczeli dzialac, ale to nadal nie znaczy ze nic juz nie ma do zrobienia, tibia umiera z dnia na dzien. Jak by wprowadzili skladanie podań o konta , ktore sprawdzilo by ich zamiary wobec tej gry jak i znajomość jezyka. Zmniejszylo by moze ilosc idiotow. Ludzie spojzeli by na ta gre inaczej , a nie ciagly exp i skilowanie. Co prawda Tibia jest gra "za przeproszeniem " gowniana, ale ma ona w sobie to cos co sprawia ze ludzie wciaz w nia graja. Jak narazie wszystko idze w dobrą strone , ale jak napisalem wyzej - Jeszcze jest wiele do zrobienia -
Btw : Zycze jemu zelaznych nerwow, a przydadza sie napewno.
A pomyśleliście o tym nowym BR Gmie? Też ma setki msgów ;)
Mimo wszystko gratuluje.
Przydałby się mały wywiad.
ktos moglbybyc tak mily i przeslac kondolencje?
nie zazdroszcze mu. tyle frajerow na karku bedzie mu dupe trulo =/
@besn
ale moze jednak to jest w twoim umysle jakos zakodowane, bo wiem ze brak seksu bardzo cie boli, ale koles napisal to w formie kawalu, a ty od razu "wzioles to osobiscie" (tibia.gery.pl plx )
taka prawde
.
aiehahehai Kydi
Silver_Wolfos
26-11-2005, 23:10
Po pierwsze gratuluje,
po drugie B) czy ujawnisz nam co rzeczywiscie ma w ekwipunku taki GM?
Czy moze poprostu ma on taki sprzet jak 1 lvlowa postac czyli Kurteczka, worek a w nim jabłko,no i club.
Wyjawisz nam co masz w sobie? Jesli nie to ja zrozumiem ze Cip'y maja tajemnice i ty musisz ich przestrzegac. (jakos takos to ujołem :baby: )
Arthevariel
26-11-2005, 23:22
Gratuluje i zycze cierpliwosci.
Napewno nie zmarnujesz szansy i wykorzystasz ja prawidlowo :)
Zapraszam na Aldore bo jest co robic :P
Andaraiel
27-11-2005, 00:25
Mnie byście GM'em zrobili :cup: Może lv niski ale zająłbym się kim trza :evul:
Ja na jego miejscu zrobilbym z tibii otsa ^^
Xadam bendzie na Lunarze przebywał i w pierwsze 2h zbanował 3 polaków :)
Gratz Xadam
Pięknie. Habemus Gamemasterus. Seniorus Tutorus Xadam. :evul:
@besn
taka prawde
.
Haha :D masz ode mnie piwo za tego posta :P
Taka Tuca
27-11-2005, 12:13
Moze wydawac sie wam ze Gm moze wszystko, ale tak naprawde GMowie sa od pilnowania porzadku w grze i nic wiecej. Od "robienia z tibii ots'a" czy jak to ktos napisal sa Gods czyli CIPy.
P.S. Po co GMowi eq jak moze zrobic "pstryk" i walnac w kogos piorunem xD, albo bic z fista po 1000 :D
Polski GM? :D super wiadomość :):):) gorzej że mam chara który nazywa się "Zulka pod monopolowym" ciekawe czy niedługo trzeba będzie zmienić jej imię :D jak tak to szkoda ponieważ żulek zawsze dodawał mi radości tym swoim nickiem :S. Nowy GM będzie miał pełne rączki roboty :evul: moje kondolencje :evul:
Descartes
27-11-2005, 13:02
Łał. No i się doczekaliśmy. Wreszcie może te debilne nick zostaną zbanowane...
WRESZCIE! HURA!
daniel40
27-11-2005, 13:10
To chyba na tyle.
//Xadam
Masz racje lepiej nie ujawniaj gdzie mieszkasz bo niewiem co bym z toba zrobil X(
Pięknie. Habemus Gamemasterus. Seniorus Tutorus Xadam. :evul:
To ma byc ql?
W moich oczach jestes blaznem jak i te pare innych osob, ktora mowia cos w tym stylu. Nie wiem. Wybranie gma Polaka porownujecie do wyboru na papieza Karola Wojtyly? Pffff.
Idz bic dwarfy.
~
Lord Stasio
27-11-2005, 14:13
Mój kumpel nic nie zrobil i za to dostal bana. Umówilem się z nim poprzedniego dnia na pare questow. Wszyscy przygotowani, czas ruszac. A tu kumpel ma bana. I widzialem za co. Za nic. Przeszedl sobie kolo gm i ban. Mojim wrogiem jestes nr.1. powyklinalbym cie ale to forum publiczne. Ilośc punktow na mojim koncie mnie nie obchodzi moge nawet dostac bana. Nie zalamie sie.
Wojtini12
27-11-2005, 14:26
Mój kumpel nic nie zrobil i za to dostal bana. Umówilem się z nim poprzedniego dnia na pare questow. Wszyscy przygotowani, czas ruszac. A tu kumpel ma bana. I widzialem za co. Za nic. Przeszedl sobie kolo gm i ban. Mojim wrogiem jestes nr.1. powyklinalbym cie ale to forum publiczne. Ilośc punktow na mojim koncie mnie nie obchodzi moge nawet dostac bana. Nie zalamie sie.
Myślisz że jesteś cfania, bo kolegom pokażesz na serwerze czy z gildi, że sapiesz do Gm, który zbanował twoejgo kolege. Kogo obchodzi taki newbie jak ty. Na 1000% mu zazdrościsz i nie potrafisz tego inaczej nam uświadomić, więc nie pisz bo jestecze od kogos hunta zarwiesz .. :)
P.S. Na rat qesta móglbyś pójść sam :baby:
nom jak powiedzialem w tytule znikome szanse na online in fortera :(
a tam tyle pojo*** ze lepiej niemowic a szczegolnie takiech z ich mondrymi ( inaczej ;) ) nickami albo spaming po polsku na trade z tego co wiem trade jest tylko na angielski ale z tego co wiem duzo newbie (polakow) niezna angielskiego więc jak taki moze napisac cos do gma na skarge (po angielsku) jak nic nieumie :baby:
Moim zdaniem Xadam powinien zostać tutejszym modkiem :).
graulacje , ale czeka przed toba duzoooo pracy. mysle ze nie spoczniesz na laurach? :]
Lord Stasio
27-11-2005, 15:10
Gm Polak = Gm NOOB
ps.wojtini. ja nie jestem cieniasem w przeciwienstwie do ciebie
Przypomnij sobie kto mnie prosil zebym znim poszedl
"Poblokuj mi rata." - wojtini-
"Sam go zabije.." -ja-
"ja chce zabic" - wojtini-
"ok"- ja-
po 2 godzinach udalo sie zabic rata
WRESZCIE! HURA!
Pozwole się spytac dlaczego by napisac to "Wreszcie! Hura!" zacytowałeś mnie? Tak ot, przez przypadek czy chodziło ci o to, że się podpisujesz pod tym żeby banować debilne nicki? ^^
Noon-Chacko
27-11-2005, 16:12
"Noon-Chacko
Ta wiadomość została usunięta przez: Raul. Powód: Użytkownik jeszcze nie jest emocjonalnie przygotowany, by się wypowiadać na forum publicznym."
najpierw pomyśl co ludzie wypisują, a potem zastanów sie czy zasługiwali na taki komentarz (tak)...
Mental II
27-11-2005, 16:25
Jestem podniecony ja go znam ....
Co mogę powiedziec to że jest pomocny i uczciwy
We are evul pkers V ja to Mental paladyn ;D
http://photobucket.com/albums/y6/Mentalorto/Xadam%20ss%20first%20poland%20gm/
Nie będe owijał w bawełne... Super, że Polak nareszcie stał się kimś "Wielkim"! xd A tak pozatym... Myślę, że Polacy jeszcze wezmą się do roboty i ich grono jako GM'ów będzie się powiększać... xd POSLKA GÓRĄ! :]
XADAM XADAM dasz mi MLS ? plxplxpl pxlplxpxlx !!!!1111111
"Noon-Chacko
Ta wiadomość została usunięta przez: Raul. Powód: Użytkownik jeszcze nie jest emocjonalnie przygotowany, by się wypowiadać na forum publicznym."
najpierw pomyśl co ludzie wypisują, a potem zastanów sie czy zasługiwali na taki komentarz (tak)...
Uważam, że jeśli nie zgadzasz się z jakąś osobą, to nie powód żeby pisać, że wali gównem. :confused:
WIELKIE GRATZ !!!!!!!!!!! Wreszcie jakis polak GM :D mam nadzieje ze bedziesz reagował na :) GM page nie to co te inne gmy :P :cup:
Articuno
27-11-2005, 21:54
no i very good:D...
Wielki Mancyz
28-11-2005, 05:58
No narescie sie doczekalismy pierwszego polskiego GM moze cos dzieki polskiej inteligencji sie zmieni w tibi 8o
proponuje Polski serwer ;)
Ignatius Fireblade
28-11-2005, 07:06
I wiesz co Xadam? Przyzwyczajaj sie do czegoś takiego...jakiego? Ujme to w trzech punktach:
1)ludzie, którzy ci wpierw gratulują, a później piszą "no, jak fajnie, gz wyboru, dasz mi xxx albo i xxy, co? no bo w końcu GM rodak, nie?
2)ludzie, którzy se na tobie używają "TYyyy taki-siaki jak mogłeś mi/jej/jemu to zrobić?!!!1razraz Masz hunta"
3)ludzie, którzy życzą ci wszystkiego najlepszego, ale w gruncie rzeczy nie za bardzo ich to obchodzi(np ja)
Więc czeka cie długa i twarda przeprawa. Trzeba sie znieczulić na newibie i n00bów...nie twierdze, żeby tych pierwszych olewać, ale są najbardziej irytujący. Żyj ku chwale Tibii ;P :)
Kamil_Guma
28-11-2005, 07:16
Gratulacje Xadam!!!Znam takiego Elin Teia w swiecie lunara na rookgardzie jak ostatnio widzialem to mial pierwszy level polak
mial katane runy chaina armora plate shield prawie wszystko najlepsze na rooku.XADAM lepiej miej na bacznosci
Znałem Xadama...bo on był kolegą kolesia z którym miałem Domek... Teraz to pewnie mnie nie pamieta :D
Wreszcie to Polak....
Troche dużo pracy,
ale napewno Xadam sobie poradzi ;)
ater brulo
28-11-2005, 13:31
najlepsze ze Xadam Do moj protekt na lunie Znam go na rl ma 16 lat GZ Gz
duno1991
28-11-2005, 16:23
WLASNIE PADLEM DZIEKI CZITOWI goscia o nick DARKAS nie moglem sie ruszac ani uchac bo mnie przesuwal
Noon-Chacko
28-11-2005, 16:23
najlepsze ze Xadam Do moj protekt na lunie Znam go na rl ma 16 lat GZ Gz
podniecające :)
Xavisious
28-11-2005, 16:43
Gratuluje Xadam i zazdroszcze :) i nawet jestem dumny z GM Polaka
Knight Patryk
28-11-2005, 16:58
podniecające :)
prawda bardzo a wogule ten koles to by juz wiedzial bo jego qmpel jesli z rl to by juz do niego lecial na hate i ***** zostalem gmem...
Tibijczyk Maciek
28-11-2005, 19:13
Gratuluje mu!
Ignatius Fireblade
28-11-2005, 20:13
@2UP
Co? Weź powtórz to powoli i ze znakami przystankowymi, bo za cholere nic nie rozumie z tego co bełkoczesz =.=
Pierwszy raz o nim słysze ale mu gratuluje, chociaż będzie mieć teraz troche więcej pracy i mniej czasu na bicie lvla
Prosze pla o odpowiedz :)
A tibia.pl mu wcale nie pomaga, niby można pogratulować, ale ja bym nicka nie podał... A dlaczego to już wiecie...
Zizevolo
30-11-2005, 15:59
A tibia.pl mu wcale nie pomaga, niby można pogratulować, ale ja bym nicka nie podał... A dlaczego to już wiecie...
i tak predzej czy pozniej ktos by spojrzal w newsyna tbia.com i napisal o tym a pozniej by sobie ktos przypomnial ze go poznal kiedys tam na lunarze ize jest polakiem wiec pomaga czy nie nei ma znaczenia ;p
Lord Stasio
30-11-2005, 17:54
wszyscy wy tacy podnieceni tym ze polak zostal gmem. I co z tego. To nie powód do bycia wesołym. Zbanował paru mych kumpli za nic. Mojim wrogiem jest numer 1. Noobów nalezy tępic od razu. Więcej gm'ów = gorsza gra. Wyobrazcie sobie swiat gdzie na kazdym kroku stoji gm. powiesz cos od razu ban. ;( ;( ;( ;( ;( I mniej mozliwosci do afku. Jak teraz grać mlv trenic jak? 5 minut afku i ban za uzywanie tbi lol. Ja tego uzywam i sie nie podniecam tbi, tbi gg , mc te rzeczy uwyzam i sie do tego przyznam. Nie jestem klamca. :evul:
Heliwurab
30-11-2005, 18:15
Lord Stasio- jeśli grasz przestrzegając zasady, to nikt cie nie zbanuje ...
wszyscy wy tacy podnieceni tym ze polak zostal gmem. I co z tego. To nie powód do bycia wesołym. Zbanował paru mych kumpli za nic. Mojim wrogiem jest numer 1. Noobów nalezy tępic od razu. Więcej gm'ów = gorsza gra. Wyobrazcie sobie swiat gdzie na kazdym kroku stoji gm. powiesz cos od razu ban. ;( ;( ;( ;( ;( I mniej mozliwosci do afku. Jak teraz grać mlv trenic jak? 5 minut afku i ban za uzywanie tbi lol. Ja tego uzywam i sie nie podniecam tbi, tbi gg , mc te rzeczy uwyzam i sie do tego przyznam. Nie jestem klamca. :evul:
Wlasnie za to nie lubie tibia.xx. ~~ (wiecie)
teraz kazdy noob moze miec macro...
AFK to nie wykroczenie (czytaj regulamin tibii)
Macro to co innego - using unofficial software to play
Mam nadzieje, ze dopadnie Cie predzej czy pozniej jakis counsellor lub jakis Gamemaster ;>
Za powiedzenie "czegos" takze nie dostaniesz bana - chyba,ze spamujesz lub przeklinasz ( choc za to gm poprostu daje ignore :P)
@topic
Daj nam powod do dumy ;p
ja tam mu gratuluje z jednej strony i podziwiam , bo bysie GM'em to jakis zaszczyt ;]
ale z koleji mu z lekka współczuje ... wyobrazcie sobie teraz jego monitor pełen tekstów "no siema siema fajnie ze jestes GM , słuchaj dopiero wyszedłem na maina (lub - jestem po hacku ; itd .. ) plx daj mi jakies itemki na start .........<jakis nub>" -.-!
a jak znam polaków to takich tektów bedzie miał mase
PS: Xadam 3maj sie , i uzywaj wladzy z rozsądkiem ;]
Prosze pla o odpowiedz :)
jak na moje to jest tak <zaznaczam, że nie jestem pewien =] >
po1. musisz miec pacc na start
po2. musisz zostać tutorem (tutorem moze byc kazdy kto ma pacca juz od jakiegos czasu , nie pamietam czy są to 3 miesiace czy rok , pozatym nie mozesz być karany)
po3.jestes dobrym tutorem , który zasługuje na awans na senior tutora.. ;]
po4.jezeli sie wykazałeś jako senior tutor masz szanse (mała ale zawsze) na awans na GM'a
chyba jakos tak ;]
J. Hunter
01-12-2005, 06:14
Hehe, miałem wczoraj okazję poznać Xadama, równy z niego gość. Chociaż z początku ni mogłem uwierzyć, że to on. :]
(a może i trochę współczujemy, jeden Polak na tysiące polskich graczy ;))
Czegos tu nie rozumiem... jeden Polak na tysiace polskich graczy... ja zawsze zylem w przekonaniu ze jezeli jestes polskim graczem to i Polakiem... ,-)
PS. wiem ze sie czepiam, ale taki byk w newsie z tak dobra wiadomoscia :P
Czegos tu nie rozumiem... jeden Polak na tysiace polskich graczy... ja zawsze zylem w przekonaniu ze jezeli jestes polskim graczem to i Polakiem... ,-)
PS. wiem ze sie czepiam, ale taki byk w newsie z tak dobra wiadomoscia :P
Jeden Polak [w domyśle: będący GMem] na tysiące polskich graczy [w domyśle: którzy nie są GMami]. To nie jest błąd, przynajmniej nie w kontekście całego newsa.
Lord Stasio
01-12-2005, 12:20
moj kumpel powidzial ja feniks do kumpla i ban
ofencive statment
Knight Patryk
01-12-2005, 13:14
Hehe, miałem wczoraj okazję poznać Xadama, równy z niego gość. Chociaż z początku ni mogłem uwierzyć, że to on. :]
Ludzie gz dla Xadama ale nie tak jak up i inni sie podniecaja ze go znaja:/
Ludzie gz dla Xadama ale nie tak jak up i inni sie podniecaja ze go znaja:/
No zgadzam się... Xadam może i jest tym GM'em (gratz), ale nie ma co się tym tak podniecać... Polacy nie powinni się tym tak jarcować bo będą mnie jsze szanse na Polski server! xd
taaaaa
i tak bedzie sie opierd*lac taksamo jak inni GM
Xadam się niesamowicie stara.
Sam obserwowałem.
Dość często siedzi jako GM, pomogłem mu dzisiaj dorwać kolesia co chciał chara sprzedać, potem zobacyzłem jak kogoś zbanował na trade za oferte sprzedaży chara.
do tego jest miły, i grzeczny.
Zarazem zdystansowany.
Idealnie :D
edit:
@Mienio:
Na razie widać coś zupełnie odwrotnego
edit2:
17:06 GM Xadam: Don Bestia, Sir saxy, Maestro Of Pila, Dark Pipiripao, Andty banished. Read the rules and play by them to avoid sharingfate with those fellows.
Szaleje :D
Galosaur
01-12-2005, 20:25
W koncu polak.YEAH!! :) :) :) :cup:
daniel40
01-12-2005, 21:12
Ten idiota Xadam daje bany za *******y np. za missclika na trade - ban X( zero ostrzezenia.
Coraz wiecej debili w tej tibii schodzi na psy ta gra X(
ps. mam nadzieje ze go szybko hakna buahaha 8o
Jeden Polak [w domyśle: będący GMem] na tysiące polskich graczy [w domyśle: którzy nie są GMami]. To nie jest błąd, przynajmniej nie w kontekście całego newsa.
Ale jednak moim zdaniem powinienes to poprawic bo to naprawde smiesznie wyglada... ja przykladowo w gim (na szczescie juz LO) dostalbym na lekcji polskiego za takie zdanie gonga (jedynke) z miejsca ,-)
@daniel 40:
Masz nauczkę dziecko.
Jak cwczoraj byłem to jakoś dość sporo tych missclicków było na trade channelu.
A co do banów.
Na ile ci dał bana? na 7 dni?
To cie może nauczy żeby uważać gdzie się pisze ;P
Gdyby to były pojedyncze przypadki pewnie by ostrzegł, ale skoro to idzie "na mase" to już niewygodnie, zwłaszcza że on szaleje jeszcze z łapaniem macr i tych co zasady łamią ;P
ps. mam nadzieje ze go szybko hakna buahaha
Mam nadzieje że zmądrzejesz na starość polaczku
Ale jednak moim zdaniem powinienes to poprawic bo to naprawde smiesznie wyglada... ja przykladowo w gim (na szczescie juz LO) dostalbym na lekcji polskiego za takie zdanie gonga (jedynke) z miejsca ,-)
Widzisz - gdyby to zdanie było samo - to byłoby błednie.
Ale w całym kontekście jest ono prawidłowe.
I nie marudźcie tylko skończie już ten temacik zdania, bo jest ok i tyle ;P
Tajemnicza Lady
02-12-2005, 10:05
Ledwo Gm-em został a już postać sprzedaje na allegro ;p
PS> jestem dumna :D mój server ;p
Lord Stasio
02-12-2005, 11:50
on banuje polakow
kolo gada glupoty na czacie
i nic
i co chwila ze zostali kolesie zbanowani na czerwono na trade
a kolo sobie nadal glupoty pisze bo br
Ziomasek of Celesta
03-12-2005, 17:47
kolejny jakis ***any noob X(
Dzidzius
03-12-2005, 18:10
niewiem co mam sądzić o tym gm, ale nie będą to myśli dobre, gdyż już mnie zbanował o to komunikat jaki mam na tibia.com:
Banished: until Dec 10 2005, 14:28:31 CET because of off-topic public ;( ;(
Gorek of Guardia
04-12-2005, 08:02
Ja tesh dostalem bana i to praktycznie za nic poniewaz moj kumpel przez przypadek [pewnie kłamał] wkleil cytuje:,,Teleport plz" i za takie cos bana dostac na 7 dni owszem ban powinien byc ale nie na 7 dni, powiedzmy na 5 godzin cos w tym stylu a nie mała pomyłka ban bez ostrzeżenia i Nudyyyyyyyyyyy przez 7 dni Dla mnieeeeee to durneeeeeeeee X(
Będie nauczka dla kumpla i dla ciebie.
Przynajmniej masz 1 krok do oduzależnienia.
Ban na 5H ne miałby sensu, bo to prawie nie kara.
Drakon Pierwszy
04-12-2005, 15:10
Ja tesh dostalem bana i to praktycznie za nic poniewaz moj kumpel przez przypadek [pewnie kłamał] wkleil cytuje:,,Teleport plz" i za takie cos bana dostac na 7 dni owszem ban powinien byc ale nie na 7 dni, powiedzmy na 5 godzin cos w tym stylu a nie mała pomyłka ban bez ostrzeżenia i Nudyyyyyyyyyyy przez 7 dni Dla mnieeeeee to durneeeeeeeee X(
MUHAHAHAHAHAHA
ja za teleporta mialem bana na pul godziny muhahahaha 8o
Xadama hyba pokićkało ze na 7 dni daje :/
ej ale hłopak sie wczuł w role nie :]
moze i zabardzo :D:D:D
Własnie nie pokićkało.
Im kara boleśniejsza tym szybciej trafi.
Teleport to korzystanie z bugów gry, jest to violating tibia rules i może nie tak poważny, ale zasługuje na kare.
A im kara bardziej boli tym szybciej się człowiek uczy co nie?
Tak więc nupki - przestańcie narzekać i zaczynajcie grać zgodnie z regułami - bez teleportów, TBI, Tibia gg, i innego śmiecia oraz buga.
Bo tlyko wtedy gra ma jakiś sens - cheaty niszczą każdą grę, tibie też.
Bo im trudniej tym ciekawiej.
A Xadamowi to osobiście życze żeby niedługo został Senior Game Masterem bo naprawde się przykłąda do tej roboty.
Życze mu powodzenia i ma moje błogosławieństwo.
(Zresztą ja także ostantio często reportowałem i się opłaciło. Już dzieki mnie koleś jeden zaliczył upomnienie (wymigał się od bana) a drugi namelocka)
:D
I przestańcie w końcu jeden z drugim pisać na Xadama wredne rzeczy dlatego że on sumiennie wykonuje swoją robotę.
@down
bym zrobił przerwe i w tym czasie robił coś pozyteczniejszego.
Mi to tam rybka, 7 dni to nie jest jakiś długi okres czasu więc mi to tam pikuś.
Co do tej sytuacji że nie rpzez ciebie jeszcze ewentualnie można się skarżyć i marudzić, ale reszta to n/c
Życie nie ogranicza sie tylko do tibii ;P
Gorek of Guardia
04-12-2005, 17:12
Jestem ciekaw eerion czy jakbys dostal za mala pomylka i jeszcze nie swoja i bana na 7 dni to czy bys tak samo mowil a co do oduzaleznienia uznaje prawde tibia mnie mocno wciagnela
Drakon Pierwszy
04-12-2005, 19:29
jak taki ejstes mondry to zrub zeby kady mugl plywac statkiem bo ze to jest tylko dla pacc to jest przesada w kazdej innej gze statki so ogulnie dostempne i tylko w tibi tak nie ma a to jusz przesada tutaj prawie wszystko jest dla pacc mozna zrobic tak ze niekture miasta so tylko dla pacc ale plywanie miendzy 4 gluwnymi miastami powinno byc ogulnie dostępne X(
wiec niebondz taki mondry bo jak by kady mogl plywac to by nielamali regulaminu uzywajonc teleport a skoro to jest bug to czego cip soft go nieusunie
Dzidzius
04-12-2005, 21:20
Banished: until Dec 10 2005, 14:28:31 CET because of off-topic public statement (In trade: 14:26 Dzidzius: 14:25 You advanced from Level 58 to Level 59.)
nie dostałem nawet ostrzezenia ;(
Gollumek
04-12-2005, 21:39
Gratz :) i pozdro dla Tibia.pl team ;)
Tyran-ziom
06-12-2005, 07:34
Znam Xadama z Lunary i jest wporzo ziomek i serdecznie mu gratuluje.Tak trzymaj!!!
:cup:
Mogliby troche więcej tych polskich GMów zrobić..Rzeczywiście jeden Gm na tyle graczy :/
Drakon Pierwszy
07-12-2005, 09:21
to sie staraj to moze ty bedziesz
mamy zaslabych graczy na GM jeszcze Xadam byl hyba najlepszy nie :cup:
Oj Xadam jest hardcorowy. Dał kolesiowi bana za to z kilka osób sobie zaczeło
na game-chatcie robić sobie jaja-Kilka osob napisało my lunara your iridia itp a jeden a pisał "I chenge My ot 7.6 serv for 10k here xD :P" I po chwili czerwoniutki napis "Char of xxx was banished for 7 days" Myśle, że trochę za bardzo się wczuwa w rolę, ale robi to co powinień bo napewno zalerzy mu na tej posadzie. Tak czy siak mimo tego incydentu, który widziałem uwarzam, że to co robi ma sens.
Ja teżbym na jego miejscu dałbym bana
;)
szymon13
07-02-2006, 20:04
no to jak? zaczynamy?... HAIL! fri itans! i wlasnie to go bedzie meczylo gdybym ja zostal gmem to bym nie chcial byc z br albo swe... lol ;)
Palladni
07-02-2006, 20:49
Kolejny, nowy polski GM? Niee... To jakiś ćwierć mózg odświeżający tematy.
Ango Von Valour
10-02-2006, 22:11
Skąd jest Xadam? z Rybnika jak sie domyslam ^^ gratuluje.
szymon95
11-02-2006, 15:28
Wielkie Gratulacje Dla Xdam'a !!
Nie wiem czy wiecie , ale Xadam jest graczem z Płocka. I nawet moge powiedzieć wam skąd gra.
to powiedz? bo ja też jestem z plocka
cahir_the.wolf
03-04-2006, 21:11
wedlug mnie mamy prze**bane bo za nicki tez sa kary a jak anie było polskiego GM-a to nikt nie nie wiedział ze np. nick "je**na ku**a" jest nielegalny a teraz kolo bedzie wiedzial
ale jemu samemu gratz i zycze powodzenia w uzeraniu sie z noobami :P
@up
Ale po huj zakladać postac z takim nickiem...zeby być fajnym?
Życze nowemu gmowi duzo szczescia i radosci na nowej, lepszej "drodze życia":)
Grinrrook
10-04-2006, 13:55
Gratuluje gościowi że został GM.
wielkie brawa:p
ps:lubie pasztet:D
Mage Xaosik
03-05-2006, 09:33
No cóz . mamy nareszcie się czym pohwalić w Tibi :P
Moze ktoś wkońcu zrobi tu porądzek :D
Ther Lionix
05-05-2006, 03:03
Gratuluję bardzo new gm!! Też bym chciał zostac ale to jeszcze nie pora.:(
szykaj aż znajdziesz.... (www.google.pl);)
Nareszcie Polski GM.
Możemy być dumni:p
Duch Niespokojny
05-05-2006, 11:52
Nareszcie Polski GM.
Możemy być dumni:p
Nareszcie? On jest GM-em od prawie pół roku (patrz: data newsa).
wirtualnyraper
05-05-2006, 12:16
:) :cup: Gratulacje dla POLAKA który został GM nareszcie sie doczekaliśmy. :cup: :)
Elder Zakamada
15-05-2006, 13:51
Byliśmy My Polacy !!! przez wieki poniewierani tępieni (żydzi) a tu Papież Polak, Czy kozakiewicz na olimpiadze pokazał takjaby fuckersa HITLEROWI :D a tu POLSKI GM Gratz Gratz i jescze raz Gratz8o nie dość że polska jest the best w tibie to tylko 1 polski GM, no ale dobrze ze mamy chociaż tego 1 :] Poland RULEZ
nie wiem co was teraz tak ugryzlo... przeciez ten post zostal zrobiony grupo ponad 5 miechow temu... a co do Elder Zakamada to nie bylbym taki tego pewien ze polska jest najlepsza w tibie... we wszystkich wojnach jakich bralem meidzy swe/br polacy przegrywali... moze szybko lvl tluczemy ale to dlatego bo duzo osob sharuje i gra nalogowo...
@topic
gz dla new (old) gm'a
Gratualcje,wreszcie polski GM :)
chustek14
16-05-2006, 15:11
Nom 1 Polak ktory został GM! gratulacje ;)
ale jak by mi postawil bana to bym sie wnerwil X(
stary wymiatasz pierwszy GM z polski8o B)
lepiej pomuz troche tibi i zbanuj ludzi załugujących na to
~~~~~~~~pozdro~~~~
W końcu pierwszy Polski GM :] Mam nadzieje że zrobi porządek na wielu światach. Te wszystki debilne nicki zostaną może w końcu usunięte:) Gratuluję i jestem dumny że w końcu mamy GMa wśród naszych tibijczyków :cup:
OMG ale wy macie zapłon;/
Duch Niespokojny
20-05-2006, 23:44
W końcu pierwszy Polski GM :] Mam nadzieje że zrobi porządek na wielu światach. Te wszystki debilne nicki zostaną może w końcu usunięte:) Gratuluję i jestem dumny że w końcu mamy GMa wśród naszych tibijczyków :cup:
Usuwaniem debilnych nicków zajmuje się Customer Support za pośrednictwem tutorów. Natomiast zamykaniem tematów takich jak ten powinny zajmować się modki.
Kuliklot
20-05-2006, 23:49
BUAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA DOBRE TO MNIE ROZWALILO!!!!Naprawde uuuuuper kolo jestes na czasie i to baaaardzo!!!
kaza Junus
25-05-2006, 15:56
Super!Wreszcie polak (polacy rządzom) lubie takie sytuacje,ale dlaczego ci co zapoczynają temat nie odpowiadają na pytania na forum?? :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.