zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Chello-Dobre czy zle?

Mikelp
25-11-2005, 18:57
Nie wiem czy taki temat juz byl ale zwisa mi to..najwyzej usuncie...

To pytanie kieruje do uzytkownikow Chello przez Telewizje UPC:

CZY MACIE LAGI, KICKI I INNE PROBLEMY W CHELLO?
Pytam się bo u mojego dostawcy ciagle mam blocki na ip poniewaz u mnie na osiedlu mieszkaja palcowe platfusy nie potrafiace wpisywac passow...Ostatnio dostalem oferte przejscia na Chello i powaznie sie nad tym zastanawiam...

Prosze o rzetelna odpowiedz.... Eeh jesli to wogole na tym forum jest mozliwe...

A tak btw.: Czy zewnetrzne ip rozwiazalo by problem Blokad na adres Ip?

Siepacz
25-11-2005, 19:03
Lagow nie ma, kickow tym bardziej od czasu uzywania mialem tlyko raz IP blocked i to z mojej winy przecietny transfer na rapidshare: 115+

POLECAM

Rybzor
25-11-2005, 19:12
Wydaje mi sie ze zewnetrzne IP rozwiazalo by problem:P, jednak nie ejstem pewiem bo nie testowalem:P, jak co poprawcie mnie;]

Dr.Unknown
25-11-2005, 19:30
Wydaje mi sie ze zewnetrzne IP rozwiazalo by problem:P, jednak nie ejstem pewiem bo nie testowalem:P, jak co poprawcie mnie;]
Nie polecam dla niedoświadczonych internautów. Co prawda dochodzi nam nowy, zew. adres i możemy host'ować globalne server'y, jednak wiąże się z tym ryzyko- wirusy znacznie łatwiej wpadają i zwykle niezbędny jest firewall, który z kolei ogranicza i uzyskujemy takie błędne koło.

Djimy
26-11-2005, 21:51
Mam chello gram w przerozne gry w necie lagow , kickow zero
a co do wirosow mozna zainstalowac Service Pack 2 + dobry antywir i sprawa zalatwiona.